- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
sizin mantiginiza gore cvp vereyim o zaman "herkesin kocasi" sizin kocaniz gibi duzelme ihtimali tasimiyor
evinin kölesi olsun itilen horlanan cocugu kusarken nasil tutuyorsun diye tartaklanan
babasina kufurler soylmeketen cekinmeyen
bosanmak benim icin kolay degil hanfendi
ama bir koca sizin icin ne kadar kiymetmiymis boyle?!
dovsun sovsun hayatimin icine etsin benim annem zaten bunun icin dogurdu ya beni
fedakarlik gostericem drm
hem ben konu sahibesine "bosan" bile demedim cunku bunu yapmayacagini tahmin ediyorum
bosanirlarsa rahatlicakmisim oylemi?
hayir siz rahat olun yuva dediginiz yorgan uzerinde yatmaksa korkmaksa cocuguyla terbiye olmaksa
konu sahibi zaten kendini caresiz hissedip cesaretsiz oldugundan bunu sizin istediginiz gibi devam ettirecek muhtemelen
siz yureklendirmeye devam edin
Arkadaşım; eşleri böyle olmayanlar eşinin psikolojik sorunları var diyor ama bir sorunu yok aslında. Zor baba olmadan kaynaklı bir durum bu; aynısının bir benzeri de bende var :) Sizin de iki düşük sonrası zorluklarla ulaşılmış bir bebeğiniz var ve onu gözünden bile sakınmak isteyen bir babası:) Böyle olunca da hasta olunca da annesi suçlu; kusunca da hapşırınca da ... Benimki de 2,5 yaşında artık çok üzerine düşmüyor alıştı; ama sizinki hala ilk günki gibi anlaşılan.
Kızım için birlikte yatıyorum diyorsun ya bu da zor kavuşulan çocuk olmasından. İnsanlar ilk 6 ayda ayırıyorlar odaları;
sizinki 2,5 yaşında sizin odada yatıyor. Haa benim eşim de beni çocuk 20 aylık oluncaya kadar çocuğun odasında yatırdı. Yatak odasına gitsem gelme demezdi ama gece boyu kalkar çocuğa bakar hem çocuğu; hem beni hem de kendini uyutmazdı. Biraz sabredip resti çektim; herkes yaklaşık bir yıldır kendi odasında uyuyor.
Yine kızına gelince zaten yeterince büyümüş; onu çok da koruyup kollamayın; benim oğlum 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve çok mutlu .... Babası ona da karşı çıktı; ama direndim ve oğlu da babası da mutlu:)
Yatağa gelince de uyut kızını; gir yat yatağa; istemiyorsa o gelmesin; gelirse kalk derse de kalkma; inceldiği yerden kopsun; kucağına alıp da mı seni başka yere taşıyacak :)
Bunların çoğunu söylemesi kolay biliyorum; ama kavgalar ile ilişkiler oturuyor; o da şok olmuş sen de biraz da nasıl barışacağınızı bilmiyorsunuz; zaman geçince düzelir.
Dipnot: Boşanma avukatıyım; böyle şeyler için BOŞANILMAZ ...
Arkadaşım; eşleri böyle olmayanlar eşinin psikolojik sorunları var diyor ama bir sorunu yok aslında. Zor baba olmadan kaynaklı bir durum bu; aynısının bir benzeri de bende var :) Sizin de iki düşük sonrası zorluklarla ulaşılmış bir bebeğiniz var ve onu gözünden bile sakınmak isteyen bir babası:) Böyle olunca da hasta olunca da annesi suçlu; kusunca da hapşırınca da ... Benimki de 2,5 yaşında artık çok üzerine düşmüyor alıştı; ama sizinki hala ilk günki gibi anlaşılan.
Kızım için birlikte yatıyorum diyorsun ya bu da zor kavuşulan çocuk olmasından. İnsanlar ilk 6 ayda ayırıyorlar odaları;
sizinki 2,5 yaşında sizin odada yatıyor. Haa benim eşim de beni çocuk 20 aylık oluncaya kadar çocuğun odasında yatırdı. Yatak odasına gitsem gelme demezdi ama gece boyu kalkar çocuğa bakar hem çocuğu; hem beni hem de kendini uyutmazdı. Biraz sabredip resti çektim; herkes yaklaşık bir yıldır kendi odasında uyuyor.
Yine kızına gelince zaten yeterince büyümüş; onu çok da koruyup kollamayın; benim oğlum 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve çok mutlu .... Babası ona da karşı çıktı; ama direndim ve oğlu da babası da mutlu:)
Yatağa gelince de uyut kızını; gir yat yatağa; istemiyorsa o gelmesin; gelirse kalk derse de kalkma; inceldiği yerden kopsun; kucağına alıp da mı seni başka yere taşıyacak :)
Bunların çoğunu söylemesi kolay biliyorum; ama kavgalar ile ilişkiler oturuyor; o da şok olmuş sen de biraz da nasıl barışacağınızı bilmiyorsunuz; zaman geçince düzelir.
Dipnot: Boşanma avukatıyım; böyle şeyler için BOŞANILMAZ ...
Çok güzel yazmışsınız ben becerip anlatamadım özellikle teşekür ederim size.(Oda ayırma konusunda bende dirensemmi artık ikinciyi düşünüyoruz razı olur mu acaba artık eşim, yalnız oğlum gece çok sık uyanıyor ilk günlerde ki gibi hala, çocuğunuzun alışması nasıl oldu eşinizi nasıl ikna ettiniz?)
bu konuda ayrıyeten bir topik açmak şart sanırım bende muzdaribim bizim kuzu beşiğinde uyumuyor yanımızda uyuyor kaldiki başka oda
Çok güzel yazmışsınız ben becerip anlatamadım özellikle teşekür ederim size.(Oda ayırma konusunda bende dirensemmi artık ikinciyi düşünüyoruz razı olur mu acaba artık eşim, yalnız oğlum gece çok sık uyanıyor ilk günlerde ki gibi hala, çocuğunuzun alışması nasıl oldu eşinizi nasıl ikna ettiniz?)
şiddetli geçimsizlik der boşanırım ne demek boşanılmaz kimse bana şerefsizin kızı diyemez, tehdit edemez yerde yatıramaz.
Hukuken boşanırsın tabii ki ama yaşanan olaylar bence çözülür manasında dedim onu:) İnsanların ne gibi sorunlarla evlilik bitirdikleriin bildiğim için:)
tehdit hakaret ve saygısızlık sizin için boşanma nedeni olmayabilir bişey diyemem
biz super marioyuz uc kere ölme hakkimiz var
altan alicaz duzeltmeye calisacaz olurda deli tarafina geldik kocalarimizin
hakaret tehtit kufur isittik yilmayacagiz
ikincisinde dayak siddet gorduk ölmeyecez
ucuncusunde yaralandik o zaman basimiz dik bosanabiliriz
benim yaptıklarım geldi aklıma,
yiğenim 4 yaşında bende kalmış idi eşmd onu aldı gezmey götürdü amrkete felanda gitmişler
sonra ldiler nasıl ağlıyor bitanem ne oldu dedim gözlerimn feri döndü ..
yolda yürüken takılmış bertuğ düşmüş..
eşime demediğim laf kalmadı nasıl azarladım küçük cocuk gibi
hala içimde yaradır
canım ya benim yiğenimi alıp gezdirmek zorunda değil ki o böyle olsun istermi benden fazla ilgilenir onunla
çok pişman oldum çok özürler diledim yapmadığım demediğim kalmadı ama iş işten geçti
affetti tabiki yufka yüreklidir benim güzel kocam
ama içimdeki bu yara geçmez işte.. canım kocam..
diyceğim oki bazen çocuklar söz konusu iken gözümüz bişey görmüo
en sevdiğimizi yaralayabiliriyoruz.
umarım atlatırsınız bu durumu ..
sonuçla ortak noktanız aynı..
Kızlarına saplantını bir anne ve baba. Kusura bakmayın ama sizin de eşinizden bir farkınız yok. "Kızımdan ayrı kalamam, kızımdan ayrı uyuyamam" sanki fizana gidin, bebeğinizi de terkedin diyoruz size. Çocuğun gözünde yerde yatan bir anne, kocanın gözünde de sözünden cıkmayan bir eş.
Yan odaya neden gitmediniz?
Benimki de uyanıyordu; hatta gece meme emmeye de devam ediyordu. Ben uyutup orada yatırıyordum; odalar yan yana uyanınca sesi geliyor zaten :) Bir de üzerine çok düşüp sürekli bakınca da uyanıyorlar aynı odada gık deyince kalkıp bakıyorsunuz sizin hareketiniz de uykusunu dağıtıyor; ayrı odada bazen uyanıyor; biraz mzııldanıyor; tekrar uyumaya devam ediyor. Birlikte olsak kalkar bakar ya da yatakta döneriz o da uyanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?