nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

kimileri topa tutacak ama yazmazsam içimde kalacak

okuduğum kadarıyla konu sahibi kocasından çok 7 yıldır sorun yaşamadığı kaynanasına daha çok kızmış.muhtemelen çocuğun düşüşünü gördüler ve bu yüzden çok tepki verdiler diye düşünüyorum.ben seneler önce bir komşumun üzerine yürümüştüm.

komşumun da benimde 2 yaşlarında oğlumuz vardı.o altta,ben üstte oturuyorum.bir gün çocuk nasıl ağlıyor anlatamam.önce önemsemedim ama uzun süre geçti hala susmuyor.komşumun kapısına gittim zile bastım açan yok.çocuk hala ağlıyor.kapıya vuruyorum gene açan yok.evde olmadığını anladım.tüm apartmanı gezdim yok.sokaklara baktım yok.bu arada kendi oğlum kucağımda geziyoruz.yakındaki bakkala gittim yok.allahım delireceğim,çocuk hala bas bas bağırıyor.bir baktım komşum aşağıdan salınarak geliyor.koş diye bağırdım o hala ne oldu diyor.sen nerdesin o çocuk neden yalnız evde diye üstüne yürüdüm hırsla.komşum şok oldu hala ne oldu diye soruyor.çocuğun 1 saattir bağırıyor,ben de seni arıyorum dedim.telaşlandı koştu eve.yavrum mahvolmuş ağlamaktan ,bağırmaktan sesi kısılmış.günlerce içini çekmişti.

meğer çocuğu uyutmuş,bir tanıdığından bir şey almaya gitmiş.diyor ki her zaman 2saat uyurdu.çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olur mu.her halde uyudu diye gitti,çocukta arkasından kalktı

konu sahibi demiş ki,kaynanam da götürmüştü parka o zamanda düşebilirdi. evet o zaman da düşlebilirdi ama konu sahibinin de sessiz kalacağını zannetmem.hatta buraya gelip konu açardı,kaynanam kızımı parka götürdü,ilgilenmemiş düşürdü diye.tabii yapılacak yorumlarda tahmin edilebilir değil mi

Arkadaşım kızım 2,5 yaşında diyorsunuz o yaşında ki çoçukların zaten anne ve babadan ayrı odalarda yatması gerekir. Kendinize biraz saygınız olsun lütfen bu kadar eşiniz bile olsa onun gözünde kendinizi küçültmeyin.

Siz eş siniz onun çocuğu değilsiniz ceza ne demek o sizi eğitemez ve terbiye veremez riza ediyorum kendinize saygı duyunuz.

tamam yaaa
sonunda dedirtiniz al lannnnnnnn kızını evinde senin olsun kızında der
kapıyı çarpar çıkardım

not:blöf tabiki
çıksam da geri dönerdim bir süre sonra
bırakırmıyım kızımı kimselere

konu sahıbı bu aksam ne yapıcak acaba gercı bızden yardım ıstedı bızde elımızden geldıgı kadar yardımcı olmak ıstedık ama icraat yok bu boyle ne kadar surebılır kı barı yerde yatmasın..

babamla konuştum ne yap et eşini doktora götürmeye çalış bence elinde olmadan yapıyor ben kendiyle konuşmak istemiyorum çünkü bana hiçbir saygısızlığı olmadı hörmette hizmette kusurda bulunmadı birgün dengesiz hareketini görmedim hatta diğer damadımdan yeri çok ayrı ama nasıl böyle yapıyo inanamıyorum ama şunuda bil kıyamıyorum dedi!!!!!!!!!!!!

ben küçücük çocuğu evde tek bırakıp dışarı çıkan kadınlara sinir oluyorum.al yanında götür uyuyorsada uyanmasını bekle.

Burda gıdırım oldum valla
Çocuğun düşeceğini hissetti de neden gelmedi yanınıza.Ve neden sana seslenmedi çocuk eğiliyor diye.
Madem çok düşünceli bir baba geleydi yanınıza da kendi oynataydı çocuğu.
Öyle ben düşünceliyim demekle düşünceli olunmuyor

Kaynanan da tam kaynanaymış
Arayı yumuşatmak yerine yangına körükle gitmiş mübarek
Kayınpeder nede sustu peki?
Karısına müdahale edeydi ya kızıştırma ortalığı diye.
Üniversite okumak birşey değildir.Önemli olan kendni geliştirmektir.

Çocuk bu elbet düşecek kalkacak.
Düşe kalka büyüyecekler.Bunun önüne geçilmez.
O zaman çıkartmayacak çocuğu evden dışarı.Eve hapsedecek.
Var mı böyle birşey.
Hem çocuğun yanında edilen kavgalar.onun karakterini nasıl etkilyor haberiniz var mı :26:
O çok düşünceli babacık çocuğun olumsuz etkileneceğini düşünmüyor mu ?

Yatağı ayırmak isteyen o.Yataktan giden sen.
Bu ne yaman çelişki böyle.
İstemeyen çeker gider diyemedin mi sen de.
Yerde yatıyorsun.Ama böyle yaparak o babacığa "ben suçluyum kabulum" izlenimi veriyorsun
Sen böyle sewsiz oldukça eyvallah dedikçe yazık olur arkadaşım sana yazık...

Senin ekonomik özgürlüğün var.
Tamahkar olmana anlam veremiyorum ben.
Sen o çocuğun annesisin.
Bugün dava açsan bugün o çocuğun velayetini sana verirler.Hiç korkma.Ve ezik durma.
Kızın için dik dur.Başını eğme.
Sesini çıkar.Böyle başın öne eğdikçe o daha çok ezer başını.

Ya gitsin adam gibi tedavi olsun.
Yada defolup gitsin evden.

Bu akşamda itibaren yatağına geçiyorsun.
Ve ona şöyle diyorsun :
" Kapı orda istemiyorsan gidersin.Yada kalıp kendini düzeltrsin ! "

işin gerçekten zor ne diyim bilemedim sabır diliyorum allah kolaylık versin yerde yatmana eşinin dayanması gönlünün el vermesi çok yazık bol bol dua et son durumun nedir peki?

Son düzenleme:
ya vallahı ben anlamıyorum burda bazı bayanlar tum hayallerımı yıkıyorlar benım 2 kız evladım var ınsallah 3. kızım gelıyor bız tamamı ev hanımı olan arkadaslarla yasadıgımız ufak tefek sorunlarda her daım ısımız gucumuz olsa ayagımızın uzerınde dursak bunları yasamazdık konusmaları yapıyoruz ve kızlarımızı meslek sahıbı etmeden asla evlendırmeyecegımızın sozunu verıyoruz kendımıze hep....gelgelelım burda okudugumn doktordu ogretmendı dıs hekımıydı memurdu bu bayanlar ınanın en vasıfsız ev hanımının bıle dayanmayacagı rest cekecegı olaylara cok afedersınız ama mıymıntı bır sekılde katlanıyorlar neden ama nerde kaldı o zaman meslek sahıbı olmanız maddı olarak bagımsız olmanız aılenız sızı bugunler ıcın mı yetıstırdı okuttu meslek sahıbı yaptı sımdı ben gozumden sakınıp buyutup okutup meslek sahıbı yapacagım hem kendınden sevıyece dusuk bırıyle evlenecek dahası onun haksız zulmune katlanacak rabbım delı sozumuzle terbıye etmesın bızlerı ama galıba katıl olurum konu sahıbı arkadasım sen suclu degılsın dusuk degılsın o adamı bu sekılde cekmek zorunda degılsın bosan demıyorum yola getır ustun ol demıyorum esıt ol ez demıyorum ezılme evladını bu denlı dusunuyorsun madem bır zaman sonra aklı erecek annem meslek sahıbıydı ama babam onu hıcbır zaman adam yerıne koymadı ezdı asagıladı dıyecek neden boyle olsun neden bunları gorsun kac gundur takıp edıyorum bekledıgım restı nasıl cekmezsınız esınıze ben catladım burda ya nasıl yerde yatarsınız sankı ahlaksızlık yapmıs gıbı nasıl bunları sıneye cekersınız bence esınızden evvel sız yardım alın kendınıze bunları reva gormeyın lutfen allah yardımcınız olsun

ilk mesajlarda yatağını ayırdı daha önce hiç yapmamıştı mahfoldum ben demişsin şimdi ise ztn beraner yatmak istemiyorum falan diyorsun.yani kimseye kendini farklı göstermek zorunda değilsin.Demek ki senin kocanla arandaki ilişki bu şekilde yani ceza ödül durumu işliyor sizde...iyi bişey yaparsan kzınla gönlünce yatarsın kötü bişey yaparsan yerde yatarsın...arkadaşlar sadece kendilerince doğru olanı sana anlatmaya çalışıyorlar ve bence haklılarda yerde yatmaaak nedir allahım yaa..Nasıl hala yerde yatmaya dewam ediyorsun..git başka odada yat ben iki oda ötede uyusamda kızımın sesini duyarım mutlaka..kendine biraz saygı duy ve kalk yerden ya yatağına yat o gitsin yada başka odada yat yaa yapma bunu kendinee..

kk da bir sürü şey okudum,kendim bir sürü şey yaşadım ama şu konuda anladım ki bazı kadınlar isterse cumhurbaşkanı olsun kendini ezdirmekse niyeti ezdiriyor yani çalışmakla faln alakası yokmuş..bazıı kadınlar gerçekten mecburiyetten çekiyor ama ben senin gibi maddi imkanı olanları anlayamıyorum..kendinii küçük düşüren bi adamın yakınında tutmaktan nasıl bir zevk duyar insan..

bizde eşimle çok kavgalar yaşadık ama asla yatağımdan kalkmam gerekiyorsa onu almam yanii..uzak dururum ama karısına ceza vermek yani nası bişeydir yaaa..

kimin çocuğunu kimden sakınıyolar yaa. ben inanmıyorum bi anne kadar sevebileceklerini babanın ve kv lerin.bu kv lere ne oluyo böyle çocuk olunca anlamıyorum. karnımdayken bi kere bile sevmediler hç bişi yapmadılar doğduktan sonra kıymete bindi. her seye karısır oldular . komik olan da şu bni bu zmna kadar evmedinz çocugumu niye seviyosunuz. konuyu okuyunca eşim ve kv geldi gözümn önüne. aynılarını bna da yaparlar eminim. midem kalkıyo resmen ....

Mesajlarının birinde, kızının sana bir kaç gündür hırçın davrandığını, vurduğunu falan söylemişsin..
Ne bekliyordun ki?
2,5 yaşındaki çocuk, annem ve babam tartıştı, annem beni çok sevdiği, benden ayrılamadığı için yerde yatıyor diye düşünemez.
2,5 yaşındaki çocuk somut düşünür. Babam güçlü, annem güçsüz.. Bu kadar. Ve güçlü olanın yanındadır.
Güvenmek ister. Kimin yanında kendisini güvende hissederse ona sarılır. Yerde yatan anneye, sinmiş bir anneye niye güvensin ki?

Bana evladımızı çok seviyoruz demeyin. Eşiniz de, siz de bencilsiniz.
Sevgi böyle olmaz. Kızın sana olan saygısını yitiriyor, böyle devam ettikçe daha da yitirecek..

buyrun burdan yakın!

çaresizliğinizi biraz anlasam da hak vermiyorum malesef.öyle bir tablo çizmişsiniz ki sanki odadan değil evden gidiyorsunuz da çocuğunuzdan ayrılıyorsunuz.gündüz gözüyle bakıcıya bırakabiliyorsunuz ama gece uykuyla geçen bir zaman diliminde ayrı kalamam diyorsunuz.yaşadıklarınız gerçekten üzücü kabul ediyorum ama bu kadar çaresiz olmayı da bir kadına yakıştıramıyorum açıkçası.hayat hep bir mücadele ve bir yerlerden başlamak gerek geç olmadan.ayrı odada yatmanız çocuğunuza bakmanıza engel değil zaten ama bu çocuk ikinizin olduğuna göre neden bakma yükümlülüğü sadece size ait olsun ki.madem çok kıymetli çocuğu bi zahmet gece ağlarsa bakıversin beyefendi.babanızın sözlerinden acaba bir mana çıkardınız mı bilmiyorum ama ben bana dokunmayan yılan sözünü düşündüm birden kusura bakmayın.demek ki neymiş bize bizden başka kimseden fayda yokmuş.güçlü olmak tahsille ya da parayla olmuyormuş .sayenizde birkez daha öğrendim.benim ilkokul mezunu ev de dahil hiçbir yerde çalışmamış annemi babam yataktan kovacak ha!sanmam ki eceline susasın

haaa bir de şu var ki;ne ev ne yatak ne de çocuk sadece babaya ait değildir.evlilik bir kadınla yapıldığı için......

birincisi bu adam düzelmeden sakın 2.çocuğu yapmaya kalkma.ikincisi de yerde falan yatma.niye eziliyorsunki.yat yatağına eğer benle yatmak istemiyorsan git içerde yat de.kesin konuş.nasıl sinir oldum ya kayınvaldenleyken de düşse birşey olsa yine böyle davranırmıydı acaba eşin.kendisi varken de birşey olabilir.yaptığı çok çirkin birşey.hele kayınvaldenin oğlunu sakinleştireceği yerde böyle davranması.ona da tavrını koy.

Son düzenleme:
Eşiniz psikolojik baskıyla sizi yıpratıp ezmeye çalışıyor.Güçlü durun şu aşamada tartışmayın.
Yerde yatma konusunda herkes çok güzel yorum yapıp yol göstermiş aynı şeyleri
tekrar etmek istemiyorum.

çocuk doğurmak zor iş ne acılar çekmişsinizdir allah bilir hamileliğinizdeki sıkıntılara değinmiyorum bile ne demek üvey anne muamelesi görmek bence eşinize onu ben doğurdum onu dünyaya ben getirdim sen benim çektiğimin nekadarını çektin demelisiniz ezik gibi gözükmeyi bırakın biraz dişinizi geçirin kimse anne gibi olamaz

"Cocuk kendini hazir hissedene kadar sizin odanizda yatsin" cümlesini bir uzman pedagog nasil kurar? Cocuk hic bir zaman kendini hazir hissetmezse ne olacak? Bu uzman yas siniri bile koymuyor. Yani en fazla su yasa kadar falan demiyor.Bence anneleri yanlis yönlendirmeme adina dr. ismi belirtmeyin. Cocuk istedigi kadar anne babasiyla ayni odada hatta ayni yatakta yatsin diyenin uzmanligindan süphe duyarim. Dünyanin kabul ettigi sistem, bebek dogar dogmaz direk kendi odasinda kendi yataginda yatsin. Ama tabiki kendim de dahil olmak üzere bunu uygulayamiyoruz. Ben de 9 aya kadar kendi yatagima aldim ama saga sola dön, wc ye kalk hemen uyanir aglardi. Bir gün canima tak etti ve yeter artik bu kadar dedim. Prenseslere layik odayi bosuna mi yaptik. Valla fazla degil iki gün agladi itiraz etti, ücüncü gün yorgun düstü uyudu. Simdi 5,5 yasinda ve 3,5 yasinda kardesiyle yataklarindan baska yerde uyumak istemezler.

Icinde allah korkusu olmayan merhametsiz bir adamcik.. kendini ezdirmeyi fedakarlik sayan anneyim ben herseye katlanmam lazim her sey kizim icin diyen bir kadin... bende anneyim senin yerine kendimi koyuyorum hic bir sekilde yerde yatmazdim oglum icin yatmazdim evliligim icin yatmazdim. Bu konu boyle kapanir gider sen yatagina kocanin yanina donersin ya sonra sirada ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…