- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
kimileri topa tutacak ama yazmazsam içimde kalacak
okuduğum kadarıyla konu sahibi kocasından çok 7 yıldır sorun yaşamadığı kaynanasına daha çok kızmış.muhtemelen çocuğun düşüşünü gördüler ve bu yüzden çok tepki verdiler diye düşünüyorum.ben seneler önce bir komşumun üzerine yürümüştüm.
komşumun da benimde 2 yaşlarında oğlumuz vardı.o altta,ben üstte oturuyorum.bir gün çocuk nasıl ağlıyor anlatamam.önce önemsemedim ama uzun süre geçti hala susmuyor.komşumun kapısına gittim zile bastım açan yok.çocuk hala ağlıyor.kapıya vuruyorum gene açan yok.evde olmadığını anladım.tüm apartmanı gezdim yok.sokaklara baktım yok.bu arada kendi oğlum kucağımda geziyoruz.yakındaki bakkala gittim yok.allahım delireceğim,çocuk hala bas bas bağırıyor.bir baktım komşum aşağıdan salınarak geliyor.koş diye bağırdım o hala ne oldu diyor.sen nerdesin o çocuk neden yalnız evde diye üstüne yürüdüm hırsla.komşum şok oldu hala ne oldu diye soruyor.çocuğun 1 saattir bağırıyor,ben de seni arıyorum dedim.telaşlandı koştu eve.yavrum mahvolmuş ağlamaktan ,bağırmaktan sesi kısılmış.günlerce içini çekmişti.
meğer çocuğu uyutmuş,bir tanıdığından bir şey almaya gitmiş.diyor ki her zaman 2saat uyurdu.çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olur mu.her halde uyudu diye gitti,çocukta arkasından kalktı
konu sahibi demiş ki,kaynanam da götürmüştü parka o zamanda düşebilirdi. evet o zaman da düşlebilirdi ama konu sahibinin de sessiz kalacağını zannetmem.hatta buraya gelip konu açardı,kaynanam kızımı parka götürdü,ilgilenmemiş düşürdü diye.tabii yapılacak yorumlarda tahmin edilebilir değil mi
babamla konuştum ne yap et eşini doktora götürmeye çalış bence elinde olmadan yapıyor ben kendiyle konuşmak istemiyorum çünkü bana hiçbir saygısızlığı olmadı hörmette hizmette kusurda bulunmadı birgün dengesiz hareketini görmedim hatta diğer damadımdan yeri çok ayrı ama nasıl böyle yapıyo inanamıyorum ama şunuda bil kıyamıyorum dedi!!!!!!!!!!!!
Ben farkında olduklarımı zaten yazdım size göre güçler savaşına dönmüş bana göre bir annenin yavrusundan ayrı kalma korkusu yazdıklarımı okumuşsunuz ben aynı şeyi yaşadım evlamdımdan ayrı kalma korkusunu ailemin zarar göreceği korkusunu siz bunları yaşamadıysanız ki Allah yaşatmasın o annenin neler hissettiğini bilemezsiniz ayrıca benim oğlumun beşiğide yatak odasında ben ayırmak istiyorum babası erken diyor araştırdum çok güvendiğim Uzman Pedaog Adem Güneş var onun bilgilerined ayanarak oğlum kendini hazır hissedene kadar ayırmıycam çünkü gece anne baba diye uyanans ürekli yanında olup olmadığımız denetleyen bir oğlum var,ben kimseye kızmıyorum yanlış anlaşılmasın ama o arkadaşın hissetiklerini anladığım için söylüyorum çeken bilir hamdolsun benim eşim düzeldi ilk günlerimize döndük çok sıkıntılı dönemler atlattığımızi çin psikolojik olarak kötüydü sabırla anlayışla tatlı dille çözdük sorunumuzu, o adama diyecek söz bulamıyorum zalimlik yaptığı ama bunun normal ruh sağlığına sahip kimse yapmaz ben sadece anlamaya çalışın diyorum kimseyi kırmak istemem hepimiz yardımcı olmak istiyrouz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?