nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

cnm benim kizin dusmus allah korusun bisey olmamis bu yuzden esinin sana yaptiklari hic normal degil. niye bukar ofkeli anlayamadim. bide sunu anlamiyorum kv de oglunu dolduramaz kisiliksiz erkekler doldurusa gelir ancsk. bilmiyorum kv de bukadar hayatiniza nasil karisiyor ya ben olsam o kadini yolarum ya seviyesiz demeyin nolur ama brn dayanamam. benim evime hayatima kendi ailemde dahil kocamin ailesi katiyyen burnunu sokamaz. esimle karsilikli konusur anlasiriz kavgamuzi evimizde yapariz iki taradinda haberi olmaz. ama is kocada bitiyor. kv den ne bicim kadinmis al kocani sakince konus bir sure konusmayin gerekirse. siniri grcsin bunun icin yuva yikilirmi kizini alacakmis senmi dogurdun desene. komin elinden neyi aliyosun anne yim ben senin esinim bu ne kabalik. aytica kv denle konus anne niye yuvami yikiyorsun de acik acik konus. yuva kolay kurulmuyor yikma yuvani. erkekler mantik sizdor sen annesin dik dur bsanmak en son care. ama bence sezsuz kalin bak zaman gecsin unutulur. su kv delerle ayni mahallede bile oturulmaz allahtan ben yirttim uzaktayim. yavruna kocana yuvana sahip cik. yikmak kolay gururunuda cignetmeden esinle acik ve net konus baktin olmuyor isin gucunde var al kizini. ay adama bak kizini sana gostermezmis. ya sastim kaldim azili dusman sanki koca deyilde. biz cocuk pesinde hastanelerde paralar dokuyoruz esimin baba olmasi icin gece gunduz dua ediyorum gozyasi dokuyorum bi cocugum olsun da iste senin esinde kiymet bilmiyor karisi var kizi var ne buyuk nimet kiymet bilene. allah yardimcin olsun esine merhamet versin yikma yuvani cnm mucadele et......

Buraya ne yazıp yazmayacağımı sizemi soracağım yönlendiriyormuşum siz bunu yazarak yönledirmiyorsunuz heralde tabiki çocuk kendini hazır hisseder gerizekalı değiller kaldıki benim oğlum yatağımızda hiç yatmaz beşiğinde yatar dünyanın kabul ettiğiymiş hangi dünya sizin dünya dediğiniz avrupa amerika çocuk sevgisinden bi haber insanlar çocuk saatlerce ağlasada karnı tok sırtı pek diye bebeklerini kucaklarına bile almayan insanlar bizim ülkemizde öyle değil iyiki de değil!! Her yazdığıma bir muhalefet ılımlı oluyum diyorum yok! Umanlığından şühhe duyuyor olmanızda o pedagoğun umrunda değil onu takip eden onca insanında! Haftada üç gün yayın yapan bir sürü kitap çıkarmış kitapları defalarca basılmış bir doktorun uzmanlığından şühhe duyun siz ben duymuyorum!Herkes çocuğnu istediği gibi yetiştirsin benim yetiştirmeme kimse karışamaz.Kaldı ki en fazla üç yaşında çocuk zaten kendi odasında uyuyor on yaşına kadar yatacak değil.

kızlar dün sizlerin mesajlarını okuduktan sonra bende psikolojik destek almaya karar verdim kendi ailemde dahil herkesin kendi derdinde ve menfaatinde oldugunu anladım bi ablam var beni anlayıp dinleyen çok şükür.. psikyatriye gitmeyi ise nede istiyorum biliyormusunuz burda siz beni çok sıkıntılı pısırık sessiz falan gibi gördünüz ama benim asıl srunum şu arkadaşlar ben eşime gayet iyi dikleniyorum haklarımı koruyorum parama karıştırmıyorum aileme istediğim gibi gidiyorum ev için baktım ev işlerine yard olmuyor temizlikçi tutcam dedim yani ytartışma aşamasında çok çetin cevizim ama eşim zıvanadan çıkıpta sinirleri bozulunca hemen geri adım atıyorum ve eşimde bunu bildiği için kullanıyor tabi... ya ne bilim yılllardır çok korktum mutfakta olsak bi bıçak alıp ansızın beni bıçaklayacak sanıyorum susmak zorunda kalıyorum kendimi ifade edemiyorum...
dün gece ne yaptgıma gelince herşeyi göze aldım yatagıma yatacaktım gelincede ne yaparsa artık dedim kızımı uyutmaya gidiyordum (bu arada akşam hiç umrumda değilmiş gibi davrandım duş aldım saçlarımı taradım kızımla oyunlar oynadım yine tek kelime etmedik sataşmadı allahtan) işte kızıma hadi artık uyku saati prensesiiim diye götürdüm uyuttum onu beşiğine koyarken eşim geldi yüzüme bakmadan "bugün yatagında yat yere yatma" dedi kendi içerde yatacak galiba diye düşündüm sonra kendide geldi yataga hiç dokunmadan arkasını döndü uyudu.
bakalım artık ne zaman konuşmak isteyecek acaba?
konuşursak tabiki hatamı kabul etmeyeceğim sende hatalıydın beni kızıma bakmamakla itham ettin ama bundan sonra toplum içinde sende bende hareketlerimize dikkat edersek kızımız için daha iyi olur diycem
hayırlısı artıkkk
ama artık asla hiçbişey eskisi gibi olmayacak,
beni gerektiğinde yerde yatırabilecek bir eşim varmış
ona göre artık sadece kendime değer vereceğim, değmezmişşş...............................................

Babanda kolaya kaçmış daha önce hiçbir sorununuzu yansıtmadınız sanırım, tedavi olması şartda eşin bunu nasıl kabul edecek ya kayınpederin ya baban ikna edecek şimdi sen ne desen batar ona, anlaşılan eşinin annesi alttan alttan doldurmuş eşini, son durum nedir?

Kesinlikle yardım alman doğrusu uzman görüşü daha iyi olur, ama o yat değinde yatmamalıydın yatağa hata etmişsin şimdi o amacıma ulaştım diyecek.Hakkında hayırlısı ama yukarda da yazdım baban kolaya kaçmış yok öyle kolaylık kızısn üstüne düşeni yapmalı bak diyorum kayınpederinle konuş neden sadece sen huzusuz oluyorsun onlarda olacak onların oğlu düzeltecekler oğullarını doldurunca iyide yok karışmayız derlerse sen de onları sileceksin

kayınvalideme gelince şimdiye kadar gerçekten lafını sözünü duymadım incitmez sessizdir ama ciddidir kızım kızım diye yalaka tipler gibide dolanmaz yani. ama demekki içinden içinden oda çok dolmuş bana. demekki kaldıramıyormuş oğluna çıkışmalarımı (oğullarının sinirlenince ne denli ağzı bozuk olduğunu biliyorlar kendisi bile çok çekinir eşimden karşılık vermez) bu kadar içten içe kızıpta yüzüme nasıl belli etmemiş onada çok şaşırdım. herkesin canı sağolsun şimdi oğlunu unutupta ona kızacak değilim benim ilk derdim eşim olmalı ama onada daha dikkatli olacağım artık. dedimya oğlum o onun anası neden kızıyorsun demedi gerçi o yanımıza geldiğinde ben bağırma moduna geçmiştim ve habire bana ne bağırıyon diyip duruyordu ama neden bağırdığımıda bağırarak anlatmaya çalıştım dönüp oğlluna birkez olsun düştüyse düştü ne var demedi ama bildi kızım 5 dk önce bildi diyip durdu

iyi sabırlısın canım ya ben olsam durumu başka yöne çeker burnundan fitil fitil getirirdim.
duygusala bağlar sen nasıl böle olabilirsin beklemezdm derdim. sorada karşıdaki kovalamaya başlardı kaçardım

sende çok farklı bi karakter görüyorum
hem hırçınsın hemde çekingen bence sen yardım alma konusunda mantıklı düşünmüşün(bende aldım) neden dersen
eşine ortalarda davran ne asbi ne sakin olması gerektiği gibi hele hele bi erkeği annesinin babasının yanında eleştirme ben bu hataya zamanın da çok düştüm ama şimdilerde onları yanında eşime senbilirsin yapıyorum ve şimde beni el üsütnde tutuyor değer verki değer gör erkkek bu hep taktir ister kendini değersiz görüyor ve farklı yollardan hıncını alıyor

bu gece yatağında yatmana izin vermiş zat-ı şahaneleri yarın da barışır zaten,konuşur..cezan yavaş yavaş bitiyor demek ki..

psikoloğa gitme kararına sevindim ama eşini de ikna edebilsen keşke.belki böylece kendini sultan seni de istediklerini yapmaya mecbur biri olarak görmekten vaz geçer..

babanın konuşmalarına üzüldüğünü biliyorum ama aslında hepimiz yalnızız bu dünyada..ailemiz,eşimiz hatta çocuklarımız bir yere kadar yanımızdalar..o yüzden lütfen güçlü ol..

sy2011 bir arkadaşımız var akşamları sürekli oturup kalktgımız onunla paylaştım (liseden beri eşimle kendisi ve eşi aynı sınıfta okumuşlar) ben xxx i çok severim gerçekten düzgün bir insandır senin hatan bence kızın olduktan sonra kızına aşık bir anne oldun eşini unuttun bunu ben bile dışardan farkediyorumki xxx gerçekten ilgiye pohpohlanmaya alışık bir insan diyor hele hele ailesinin yanında böyle birşeyi kaldırabilecek biri değil her erkek bir değil karıştırma diyor. sen ilgini sevgini çektin hep kızına odaklandın oda senden hıncını çıkarıyor böyle zamanlarda diyor onun tek hastalığı var kızınıda senide çok seviyor kaybetmemek için (gidersen elinden bişey gelmeyeceğini biliyor diyor) kaybetmemek için kızınla tehdit ediyor birde küfür hatalııgı var o ilkokuldan beri vardı çözebileceğinizi sanmıyorum diyor ama kesinlikle ayrılık düşünme iyi yönlerini düşün diyor bilmiyorum yaa bende zeka geriliği falanmı var ben eşimi neden çözemiyorum biraz aptalsam 2 üniversite nasıl okudum yaaaaaa

estağfirullah canım ne aptalı aksine ilişkin üzerinde düşünüp kafa yoruyorsun çok zekisin dediğim gibi canım eşinin hırçın davranşının illaki bir sebebi var ailseinin yanında azarlarsın ailesinin zoruna gider çaktırmadan doldurur sen azarlansan bu seferde ailesiiçin için sevinir
kararlar alın bundan sonra
çizgileir çizin ve onların dışına çıkmayın mesafeyi koruyun
sana bi kitap tavsiye edeyim erkekler marstan kadınlar venüsten gerçekten işe yarayan yönlendirci bi kitap

Ben de zaten öyle düşünmüştüm, kendi yatagıma yatıp yatmamam konusunda senden izin alacak değildim sadece kızımın üzülmemesi icin sesimi cıkarmamıstım deseydin keske.

Yakın arkadaşınızmış dedikleri doğru olabilir sonuçta sizi bütünüyle tanıyor bu zamana kadar eşinle neler yaşadığını biliyor biz sadece buraya yazdığın kadarını biliyoruz daha önce neler yaşadığını bilmeyerek sadece açtığın konuya göre yorum yapıyoruz,sen aptal değilsin apatal olsan kafa yormazsın kabullenir susarsın ama bir şeyler yapmak için düzeltmek için uğraşıyorsun kimse dört dörtlük değil ne sen ne eşin seninde eşine karşı hataların olmuştur onun sana yaptığı zaten ortada çok acımasızca zalimce ama dediğim gibi tedavi olmayı kabul ederse Allah'ın izniyle seninde çabanla düzelir şu an eşine çok kırgınsın çokta haklısn kırılmayacak gibi değil ama bu boşanma sebebi olamaz düzeltmeye çalış eğer eşin düzelmez yok bundan sonra böyle derse tabiki en son çare boşanmak önce kızın sonra kendin için ama hep diyorum yuva çok zor kuruluyor yıkmasıda kolay olmamalı sen tek başına tedavi olsanda bir nebze faydası olur ama seni hasta eden faktör evde onunda tedavisi şart ki sorunlarınız düzelsin.

Arkadaşının tespitide doğru bazı erkekler karılarını kaybetmekten korktuğu için çocuklarını kullanır kadın çocuk yüzünden gidemez diye düşünür bunu benim eşimde sorunlarımız olduğunda demişti seni sevmesem bir dk aynı evde yaşarmıyım çocuk için evlilik sürmez diye bende derim aynısı aynen diye.

estağfurullah aptallık değil tabii ki ama sanırım bu sosyal zekayla ilgili birşey.kesinlikle polemik amaçlı değil yazacaklarım lütfen kimse üstüne alınmasın.ama okuyan insanlarda hayata karşı başarısız olma daha fazla.bu benim gözlemim sadece.elbette bilimsel yanını bilmiyorum.özellikle başarılı okul hayatı olanlar gerçek hayatı kaçırıyorlar.çünkü ders çalışmaktan gerçek hayatın içinde olamıyorlar.çok ayrıntılı yazamayacağım,inşaallah anlatabilmişimdir.ben bu durumun maduriyetini çok çektim,o yüzden de sürekli okumayan bayanlarla karşılaştırma yaptım.tabii ki karakter farklarından kaynaklanan bazı istisnalar olsa da hayat okulunda yetişen bayanların eş ve kaynana yönetmekte bizden çok daha usta olduklarını keşfettim.ne yapalım her konuda başarılı olacağız diye birşey yok diye kendimi kandırmaya çalışıyorum.kandım mı; asla.çünkü asıl hayat evlilikmiş malesef.acı da olsa anladım .asıl başarı derslerden iyi not almak değilmiş;politik olmak ve kocayı idare edebilmekmiş.okul bir gün bitiyor ama evlilik.....birincisi bitse isteyen için tabi ikincisi başlıyor.evliliğin getirdiklerini hiçbirşey veremez bize,mesela çocuk.ama götürdüklerinin tarifi var mı?bunun cevabı da herkesin içinde gizli.mutluluklar

Yatağımda yattım dediniz ya, valla üstümden büyük bir yük kalktı. Sanki yerde yatan bendim.

bencede onun ruh halini gözeterek yapalım yorumlarımızı çünkü konu sahibi şuanda aslında nelere sahip olduğunun farkında değil (mesleği,kariyeri vs)çünkü sıkıştırıldığı bir kalıp var .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…