nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

ya sizce ne düşündü hani önce konuşacaktı benimle neye karar verdin diye ona göre devam edecektik şimdi neden geldi hadi yataga geç orda yatma dedi ya neler oluyor anlamıyorum

acıdı mı acaba?
ama 3-4 gece yattın yani hadi ilk gün sinirliydi sonrada mı geçmedi sinir
bilemiyorum
malum nedenlerden olabilir (erkeklerin cinsellik zaafından bahsediyorum)

cinsellik normaldede haftada bir oluyordu o sebeple oldugunu sanmıyorum hem öyle yüzüme bile bakmadı hemen arkasını döndü

ben çözemedim canım senin eşini, başlarda bahsettiğin gibi senden yana bi kompleksi varsa bunu aşmadan sorunlarınız çözülmez gibi geliyo, dilerim o da gelir gideceğin uzmana

acıdı mı acaba?
ama 3-4 gece yattın yani hadi ilk gün sinirliydi sonrada mı geçmedi sinir
bilemiyorum
malum nedenlerden olabilir (erkeklerin cinsellik zaafından bahsediyorum)

Bazılarının siniri çabuk geçmiyor aslında konu sahibi ailesinin yanında patlamışya birde dışarda eşi ondan uzattı bence kadın sonuna kadar haklı ama dışarda olması haksız duruma düşürmüştür kocasının gözünde biz olsak kocamız dışarda öyle bağırsa milletin içinde annemizin babamımzın yanında haklı da olsa kocamız sinir oluruz yani.Ne bileyim bazı adamları anlamak zor.

kocası ne bekliyodu peki şerefsizin kızı diye cümleye girecek ailesinin yanında erkeklik gösterisi yapacak konu sahibide peki bey mi diyecekti, ben şahsen konu sahibinin bu konuda yaptıklarını az bile buldum, benim sıkıntım çocuk konusundaki marazi düşünceleri ve yerde yatmasıydı, yorumlarında hep kocayı haklı çıkaracak bişey buluyosun, sana göre de biz yangına körükle gidiyoruzdur heralde dimi, düşünce farkı işte

bence senin eşinle kızını bırakıp tatile gitmeniz lazım...
tatıldedemıyeyımde 2 gun yeterlı...
yuzyuze bakıp konusacaksınız herseyı a dan z ye ...
eşinle barıstıgınızda bunnu iste ondan..
2 gun gıdelım buradan de..

çok faydası olacagına emınım

Ben şimdi adamı mı haklı çıkardım benim yazdıklarımı nerenizden anlıyorsunuz siz ben kadın suçlu niye yapmış mı diyorum adamın gözünde öyle görünüyor diyorum adamı haklı mı çıkarmış oluyorum böyle diyerek Allah Allah ne desem ters tepki bir kere gart aldnızya her yazdığım batıyor benim derdim bu kadının mutlu olması fikirlerimi kimseye empoze etmek değil niye yanlış anlıyorsunuz,benim yazdıklarıma o kadar ters tepki verildi yine de yazıyorum gurursuz olduğum için değil kendi nefsim için bu arkadaşın çare bulmasına engel olmamak için, yazık çok kırdınız.Arkadaşın biride yazmış kocan değerli diye sende koca manyağı de tam olsun bari elin piskopat ruh hastası olduğunu her fırsatta belittiğim adamı haklı göstermem ben.

benimle benim seninle konuştuğum üslupta konuş mümkünse, mümkün olduğunu sanıyorum aklı başında bi kadınsın, ben bu yorumuna istinaden yazmadım yorumumu, zaten yorumumdada düşünce farkı diye belirttim garipsemedim yani, genel olarak bu konuda olayı basitleştirme ve benim eşimde benim çocuğumda... diye başlayan cümlelerle konu sahibini sakinleştirme çaban var
belki kendince haklısın ama ben bu adamın ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum, konu sahibi bile eşimden korkuyorum diyo, psikopat halleri var

Benim üslumbumda ne var saygısızca değil,sizin de dediğiniz gibi düşünce farkı... artık size yorum yok sizde benim yazdıklarıma yapmayın lütfen.

konu sahibi arkadaşım senden bi ricam var son bi kez kocanın profilini bi çizermisin bize, bu adam senin her dediğini yapan birimi yani ilişkinde dominantmısın yoksa eşin kanser de olsan çocuğunun bezini göstermem tarzında acımasız bi adam mı, korkuyorum demiştin, kafanda ne varsa birleştir ve yaz, ona göre yazalım bizde, uzmana tek mi gideceksin

ya sizce ne düşündü hani önce konuşacaktı benimle neye karar verdin diye ona göre devam edecektik şimdi neden geldi hadi yataga geç orda yatma dedi ya neler oluyor anlamıyorum

nelermi oluyor çok basit aslında cezanı çektin sustun bi kaç gün kavga etmedin son akşamda kızınla ilgilendin kendince cezan bitti gibi tabi konuşma safhasında asıl netleşecek herşey ona göre sana bir daha ceza vermeyeceğinden hiçbirimiz emin değiliz değilmi ama bence konuşmaya başladığında onsuz da olabileceğini hissetsin.....

konu sahibi sen şaka mısın yaa? ya da başlığı kendince abartılı bulup böyle savunmaya mı geçtin?
neyse ne senin kocan dengesizin ve bencilin teki.anlamayacak ne var anlamıyorum.

hata üstüne hata yapıyorsun.

biz kendimizi ne sekilde gösterirsek erkekte bizi öle görür.güçlüysek güçlü acizsek aciz korkaksak korkak görüp üzerimize o sekilde gelirler.rahmetli babamın bi lafı vardı.evliliklerde kim kime üstünlük kurmayı basarabilirse o öle devam eder. bi kere olaya tamamen bi bakış acısı yansıtabilmek için konuyu baya bi derinlemesine okudum. birincisi ailesinin yanında o sekilde davranmanız ve sanırım etraftanda insanların dogal olarak size o sekilde dönüp bakmaları durumu dahada ateslendirmiş.cok rencide edici...
esinizin size o küfrü sölemesi cok iğrenç bi davranıs. yenilir yutulur bi laf değil.
babanızla konusmussunuz ve size söledikleri acaba babanız kendisine edilen bu hakareti bilseydi ne düşünürdü aynı tepkiyimi verirdi???
malesef biz kendimizi ne kadar ezdirirsek o kadar eziliriz.
yerde yatmak hemde onun istegi üzerine ne demek ya?ben evliliklerde tartısmalara biraz ılımlı bakmaya calısaN BİRİYİM. ama bunu hazmedemedim.
cocugunuzu ikinizinde düşündügünü hiç sanmıyorum.lütfen cocugu koz olarak kullanmayın bence.
o cocuk sizi öle pısırık gördüğünde kendince ne düşünüyo olabilir ve bunun ona ilerideki yansımalarını düşünebiliyomusunuz?
evlilikte cocuklarını kullanan insanlara deli oluyorum.ben bebegimi kaybetmiş bi insan olarak. cıldırıyorum.
cezanız bitti yataga dön dedi ve sizde pasa pasa söz dinlemiş oldunuz.sırtını döndü yattı diyorsunuz.
peki sarılsaydı ne tepki verecektiniz?eminim gene yerde yatmamı ister diye kızınızı bahane edip sizde karsılık verirdiniz.
şimdiye kadar okudugum tüm yorumlarda korkaklıgınızı ve cocuk bahanenizi gördüm cünkü.
birincisi ben evladımı herkesten daha fazla düşünürüm bi anne olarak.benim eşimde kızımızın vefatından cok etkilendi ama geri plana atıp hayata devam etmeye cabalayabiliyo.
ama ben anne olarak heran kötü oluyorum. lütfen erkekleriniz kocanız karsısında bu kadar küçültmeyin ve gururunuzu bu kadar yerler altında süründrmeyin.
bişey bi kere oldumu böle devam eder. sizin bu tepkinizle eşiniz bi sonraki tartısmada size uygulayacagı cezayı zevkle buldu tebrik ederim.

Son düzenleme:
belki biraz ağır olacak ama sırf çocuk salıncaktan düştü diye ailesinin yanında karısını aşağılayan,bağıran,hakaret eden sonra da 4 gün kendisi rahat yatağında yatarken eşi yerlerde yatan bir adamın savunulacak tek bir yönü yoktur..

insan düşmanı olsa acır,üzülür ya..biz konu sahibini hiç tanmadığımız halde durumuna üzüldük değil mi?

eşinin davranışının yorumu şu; cezan bitti seni yatağına tekrar kabul etti..bir daha ki hatana kadar yerde yatmaktan kurtuldun..

ben konuya yazan senamm için birşeyler demek istiyorum.

Ya senamm burada kimse kimsenin hayallerini yıkmıyor şekerim aksine hayal dünyasından uyanmasını ve gerçekleri görmesini sağlamaya çalışıyoruz tabiki bize anlatılanlar dahilinde..

Yani nedir kurulan hayaller temelleri sağlam atılmamış bir evliliğin ömür boyu mutlu ve huzurlu ilerleyecegine dair şeyler mi ?

Eee biz de gerçek ile hayal arasındaki farkı bulup gösterince suçlu mu oluyoruz..

Senin hayat hikayeni de yorumlamıştık vakti zamanında ama bize diklenmiştin çünkü gerçekleri duymak ağır geliyor insanoğluna bazen..Hatta çoğu zaman

cinsellik normaldede haftada bir oluyordu o sebeple oldugunu sanmıyorum hem öyle yüzüme bile bakmadı hemen arkasını döndü

Dün seni bir ortamda bağırarak aşağıladı...

Bugun yatagını ayırdı ...

peki ya yarın kişiliğinizden neyden sebeb taviz vereceksiniz ?

Adam size boşanalım bile demiş yanlış hatırlamıyorsam Bu olaylardan sonraki tutumunuzu çok merak ediyorum

yinede keşke o demeden benim yattıgımı görseydi şimdide o demişte ondan yatmış oldum içim içimi kemiriyor...

valla ben zaten başta yerde yatmayacak biri olduğumdan
yatağa geç dediğinde de öldürseler yatmazdım
hepten emrine amade olmuş gibi oldu..
bence sen eşin sakinken onu psikoloğa götür
bu adamla evli olduğun sürece psikologlar sana yardımcı olamaz

Son düzenleme:

Her yazdiginiza herkes niye muhalefet oluyor önce onu düsünün. Avrupa Amerika örnekleri de vermeyin hic. Ülkemizde bile okudugum bütün kitaplarda ve dinledigim bütün pedagoglar ayni seyi söylüyor. Sadece sizin bu bahsettiginiz uzman cocuk istedigi kadar sizinle yatsin diyor. Odasinda yatan cocuk sevgisiz mi kaliyor? Bu durumda 3 yasinda odasina koyacaginiz cocugunuzu sevmiyor mu olacaksiniz? Ikiz ücüz bebekleri olan anneler ne yapsin ailece ayni yatakta mi yatsin? Ben cocuklarim gece her agladiklarinda kalkar su, cis, kötü rüya artik herneyse ihtiyaclarini gideririm ve geri yatiririm. Siz cocugunuzu istediginiz gibi yatirin yetistirin ama dogrusu bu diye israr etmeyin. Pedagog makaleleri, internet sayfalari, forumlar hicbiryerde bulamazsiniz cocuk istedigi kadar anne babayla yatsin diye bir cümle. Kaldi ki konuya yorum yapan üyeler bile soruyor konu sahibine cocuk niye sizinle yatiyor diye. Cocuklarimiz bebek bile olsa kisilikleri var. Avrupali Amerikali anneler gibi degiliz tabiki. Cocugumuz aglayinca gidip bakiyoruz niye agliyor ne istiyor diye kucagimiza alip sakinlestiriyoruz.
Herkes niye bana muhalefet diyorsaniz, sizin fikirleriniz genel olarak buradaki üyeler tarafindan kabul görmüyor demektir.

Konu sahibi konunuzu dagittigim icin özür dilerim. Durumunuz olumlu ya da olumsuz en azindan bir gelisme göstermis. En azindan herkes sakinlesmis. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…