- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
ya sizce ne düşündü hani önce konuşacaktı benimle neye karar verdin diye ona göre devam edecektik şimdi neden geldi hadi yataga geç orda yatma dedi ya neler oluyor anlamıyorum
cinsellik normaldede haftada bir oluyordu o sebeple oldugunu sanmıyorum hem öyle yüzüme bile bakmadı hemen arkasını döndü
acıdı mı acaba?
ama 3-4 gece yattın yani hadi ilk gün sinirliydi sonrada mı geçmedi sinir
bilemiyorum
malum nedenlerden olabilir (erkeklerin cinsellik zaafından bahsediyorum)
Bazılarının siniri çabuk geçmiyor aslında konu sahibi ailesinin yanında patlamışya birde dışarda eşi ondan uzattı bence kadın sonuna kadar haklı ama dışarda olması haksız duruma düşürmüştür kocasının gözünde biz olsak kocamız dışarda öyle bağırsa milletin içinde annemizin babamımzın yanında haklı da olsa kocamız sinir oluruz yani.Ne bileyim bazı adamları anlamak zor.
ben çözemedim canım senin eşini, başlarda bahsettiğin gibi senden yana bi kompleksi varsa bunu aşmadan sorunlarınız çözülmez gibi geliyo, dilerim o da gelir gideceğin uzmana
kocası ne bekliyodu peki şerefsizin kızı diye cümleye girecek ailesinin yanında erkeklik gösterisi yapacak konu sahibide peki bey mi diyecekti, ben şahsen konu sahibinin bu konuda yaptıklarını az bile buldum, benim sıkıntım çocuk konusundaki marazi düşünceleri ve yerde yatmasıydı, yorumlarında hep kocayı haklı çıkaracak bişey buluyosun, sana göre de biz yangına körükle gidiyoruzdur heralde dimi, düşünce farkı işte
Ben şimdi adamı mı haklı çıkardım benim yazdıklarımı nerenizden anlıyorsunuz siz ben kadın suçlu niye yapmış mı diyorum adamın gözünde öyle görünüyor diyorum adamı haklı mı çıkarmış oluyorum böyle diyerek Allah Allah ne desem ters tepki bir kere gart aldnızya her yazdığım batıyor benim derdim bu kadının mutlu olması fikirlerimi kimseye empoze etmek değil niye yanlış anlıyorsunuz,benim yazdıklarıma o kadar ters tepki verildi yine de yazıyorum gurursuz olduğum için değil kendi nefsim için bu arkadaşın çare bulmasına engel olmamak için, yazık çok kırdınız.Arkadaşın biride yazmış kocan değerli diye sende koca manyağı de tam olsun bari elin piskopat ruh hastası olduğunu her fırsatta belittiğim adamı haklı göstermem ben.
benimle benim seninle konuştuğum üslupta konuş mümkünse, mümkün olduğunu sanıyorum aklı başında bi kadınsın, ben bu yorumuna istinaden yazmadım yorumumu, zaten yorumumdada düşünce farkı diye belirttim garipsemedim yani, genel olarak bu konuda olayı basitleştirme ve benim eşimde benim çocuğumda... diye başlayan cümlelerle konu sahibini sakinleştirme çaban var
belki kendince haklısın ama ben bu adamın ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum, konu sahibi bile eşimden korkuyorum diyo, psikopat halleri var
ya sizce ne düşündü hani önce konuşacaktı benimle neye karar verdin diye ona göre devam edecektik şimdi neden geldi hadi yataga geç orda yatma dedi ya neler oluyor anlamıyorum
tehdit hakaret ve saygısızlık sizin için boşanma nedeni olmayabilir bişey diyemem
cinsellik normaldede haftada bir oluyordu o sebeple oldugunu sanmıyorum hem öyle yüzüme bile bakmadı hemen arkasını döndü
yinede keşke o demeden benim yattıgımı görseydi şimdide o demişte ondan yatmış oldum içim içimi kemiriyor...
Buraya ne yazıp yazmayacağımı sizemi soracağım yönlendiriyormuşum siz bunu yazarak yönledirmiyorsunuz heralde tabiki çocuk kendini hazır hisseder gerizekalı değiller kaldıki benim oğlum yatağımızda hiç yatmaz beşiğinde yatar dünyanın kabul ettiğiymiş hangi dünya sizin dünya dediğiniz avrupa amerika çocuk sevgisinden bi haber insanlar çocuk saatlerce ağlasada karnı tok sırtı pek diye bebeklerini kucaklarına bile almayan insanlar bizim ülkemizde öyle değil iyiki de değil!! Her yazdığıma bir muhalefet ılımlı oluyum diyorum yok! Umanlığından şühhe duyuyor olmanızda o pedagoğun umrunda değil onu takip eden onca insanında! Haftada üç gün yayın yapan bir sürü kitap çıkarmış kitapları defalarca basılmış bir doktorun uzmanlığından şühhe duyun siz ben duymuyorum!Herkes çocuğnu istediği gibi yetiştirsin benim yetiştirmeme kimse karışamaz.Kaldı ki en fazla üç yaşında çocuk zaten kendi odasında uyuyor on yaşına kadar yatacak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?