nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

Nasıl üzüldüm anlatamam ya
Senin ekonomik özgürlüğün de varmış ben olsam çekmem bu adamı basarım tekmeyi alırım çocuğumu ya çalışıyorsun zaten anneye verirler daha küçük çocuk

nemesis98235 umarım nickini yanlış yazmamışımdır. eşimi anlatmamı rica etmişsin şu an onu düşünmek bile istemiyorum ama elimden geldiğince anlatayım...
bir kez olsun yalan söylediğini görmedim, nazlanmayıda nazlandırmayıda sevmez, hediyeler alır çiçekler alır özel günleri unutmaz akşam gezmelerine falan karşı değildir aşırı şekilde misafirperverdir (benden daha fazla) konu komşu tarafından çok sevilir evcildir işten çıkınca beni ve kızımı alır eve gelir gece hayatı yoktur pazar günleride beraber çıkarız yada evde kalmışsak tv ile yada bilg ile ilgilenir aralarda kızıyla oynar sever (en fazla 20 dk) ailesine beni yada kendi olaylarımızı asla anlatmaz(hiç duymadım) hatta onlarla çok konuşmaz babacıdır babasına aşırı düşkündür benim ailemede hiçbir saygısızlıgı olmaz (içten içe beni tedirgin eder, beni gerer hatta onunlayken ailemle olmayı istemem rahatsızımdır) eve eşya alırken fikirler verir sever öle şeyleri akşama şu şu lazım desem unutmaz hepsini alır ihmal etmez kızım içinde benim içinde en kaliteli şeyleri alır faturaları falan eksiksiz öder ekonomi ondan sorulur ama herhangi bir ihmali olmaz işine çok sadıktır çalışkandır çalıştıgı sektörde ordan burdan çağırıp dururlar dürüst güvenilir namusunu paranı pulunu herşeyini güvenebileceğin birisi...
gelelim kötü yani beni yaralayan yanlarına...
dengesizdir her an herşeye bozulabilir, bir gezmeye gitmeden önce mutlaka haber vermen izin alman gerekir, çocuk seni ne kadar sinirlendirsede çocuga çıkışmak bağırmak yok, o sana hakaret etsede sen susacak sabredeceksin çünkü o sinirlerine hakim olamıyor idare eden taraf sen olacaksın, onu eleştirmeyeceksin ailesi hakkında hiç konuşmayacaksın bir haftasonu annene gitmişsen öbür hafta annesini çağıracaksın (haftaiçi akşam zaten onlara ugruyoruz) araba kullanmama güvenmiyor onun güvenini kazanana kadar araba kullanma hakkım yok, zaten başkasının yanında bana hakaret etmiyor öyle ortamlar yaratmıyoruz ama onun ailesinin yanında her hakareti yapabilir üstüme yürüyebilir şerefsizin kızı adi pislik herşeyi sayabilir, evde tek yaptıgı (dışarı işleri alışveriş hariç) kirlilerini sepete atmak sigara küllüğünü boşaltmak, başka yardımda bulunamaz bulunması için trip yapar yada sinirlerin gerilir çocuga falan çatarsan oda sana çatar....kışın bunalsanda alışveriş avm yada çarşı pazar ancak 2 ayda bir çıkılır çünkü çocuk hastalanabilir, kendi ailesiyelyken içi rahattır ama benim ailemdeyken sürekli takip halindedir kim ne konuşuyor kim napıyo kızımız düşermi bi cam parçası falan elini kesermi anneme çok gıcıktır çünkü en başta evliliğimizi onaylamamış hayır hayııııırrrr diye yırtınmıştı 7 yıldır unutmuyor anneme bellie tmiyor çıkıp balkonda sigara falan içmeler ama sürekli bana imalar.... annemin çocuga aldıgı hediyeleri bile (örneğin salıncak gıcırdıyomuş alıyorsa adam gibi bişey alsın yoksa hiç almasın demeler) eleştirmeler
aklıma geldikçe yine yazarım kafam çok dağınık

teşekkür ederim gayet güzel toparlamışsın, tarafsız biri gibi dışardan bakan biri gibi olmuş, güzel olmuş, peki bu iki paragraftan hangisi ağır basıyo, sevgin olumsuz özelliklerini görmezden gelmeye yetermi,ne düşünüyosun işin duygusal boyutu için

ha korkularıma gelince bağırdıgı zaman 4-5 kat yukarımızdakiler bile duyar, bir tartışmamızda cep telefonunu parçalamış birinde atletini parça parça üstünden yırtmış birinde hıncını alamamış hıçkıra hıçkıra ağlamış, bir diğerinde üstüme uçup boğazıma çökmüş boğulma hissini yaşatmış birinde keseriim seniiii diye evde kovalamış birinde dilimi tutup sündürmüş (çok konuşma artık bu dilini koparıcam diye) bir kerede suratıma tokat atmıştır (annesinin yanında azarlayıp diklendiğim için) bazen sinirlenince kıpkırmızı oluyor bazen bembeyaz kesiliyor terliyor napıcanı bilemez halde evde dolanıyor işte o anda bişey yapar diye korkuyorum bunlardan 10-15 dk sonra sakinleşiyor bilemedin yarım saat ve birkaç saat sonra gelip gönlünü almaya çalışıyor özürler diliyor

tövbe bismillah

inanmıyorummmm :26::26: hastaneye yatması lazım bu adamın. ayrılmaya kalksan bu adam gurur yapıp öldürür seni sokak ortasında hiç şüphem yok. Allah yardımcın olsun gerçekten yazacak bişey bulamıyorum şuan

Bunlar cok korkunc seyler ama.

Eşin bipolar falan mı, bir insan bu kadar uçlarda olamaz. Ki cidden bipolarsa evlenmesine nasıl izin vermişler? Yazık günah yahu.

dogru psikiyatri klinigine.psikolog kesmez bunu

Ya inanın anlamakta çok zorluk çekiyorum.
Bu kadar kendinize bağlı bir evlat yetiştirmeyi iyi analık, babalık mı? sayıyorsunuz. Birazda çocuğunuzun özgüvenini düşünün, İleride bu çocuk siz olmasanız intihar eder bunu biliyor musunuz?

Gururunuzu toplayın bence diğer odaya geçin, bir kaç gün orada yatın. Eşinizde çocuğunuz ağladığında laf geçirsin bakalım, susturabilirse. Sonrasında da herşeye alışıyorum sanırım, karar verdim boşanıcam, babamın evine gidicem deyin 1 hafta kalın aklı başına gelsin paşa evladının. Ne bu böyle....

Kızımdan Ayrı KA LA MAM diyorsunuzda, Allah vermesin Hastalık var ölüm var. Annesi kanser olan çocuklar nasıl ayrı kalıyor, Bence Allah isyan kabul eder yapamam edemem demeyin Allah korusun...
Önce eşinize bir ders verin, dediğiniz gibiyse sizden vazgeçmesi mümkün değil eşinizin. Sonrasında da ayaklarınıza kapanırsa (ki aynı şeyi eşim yapsa büyük konuşmayım, tekrar eski hayatıma dönmem için ayaklarıma kapanması değil ayaklarımı öpmesi gerekir).
psikoloğa gitmesi için ikna edin. bir Ömür böylemi geçecek!

Kaç kurtar kendini ve çocuğunu, bu işin sonunda ya sen kocanı boğarsın ya o seni. Can dayanmaz böyle. Olan çocuğa olacak.

son yazdıklarını okudum canım eşin hiç normal değil:26: imkanın varsa eşini bir uzmana gitmesi tedavi olması için ikna et gerekirse büyüklere söyle onlarda konuşsun bu şekilde evlilik ne kadar sürebilir kiya eşin tedavi olsun yada cesaretini topla boşan canım ekonomik özgürlüğünde var kimseye muhtaç değilsin çocuğunu da senden alamaz korkma biraz cesur ol canım Allah hakkınızda hayırlısını versin

Ne rezil bir adam !!!
Bu forumda bazen erkek anneleri diyor ya alacağım gelinden korkuyorum diye;
ben de şimdiden dua ediyorum Allah kızımı doğru insanlarla karşılaştırsın diye.
Besle büyüt elin hasta, psikopat, dengesiz adamı gelsin kızının boğazını sıksın,
hayvana bile yapılmayacak muameleleri yapsın!!!
Sizde anne evladısınız , yaptırmayın bu işkenceyi kendinize,
ileride kendinizden çok sevdiğiniz evladınız bile sizi yok sayar, annem kendisini bile
koruyamamış beni nasıl koruyacak diye...
Allah sabır ve bu adamdan kurtulmak için güç versin size...

son yazdığını okuduktan sonra neden kocan yerde yat dediğinde onu dinlediğini daha iyi anladım çünkü kocan psikopat ve sen ondan korkuyosun arkanda baban bile yok
haberlerde izlediğimizin sen somut bir örneğisin ne kadar okumuş olursan ol ama sana hep sözlü hem de bazen fiziksel şiddet uyguluyor bu yüzden korkuyosun.senin için çok üzüldüm inşallah mutlu olursun.
peki ne yapmayı düşünüyorsun bu adamla? bir gün seni gerçekten bıçaklarsaaa....

bence siz eşinize ders falan vermeyin... Direk boşanın.... Çok ciddiyim... Bari canınız kurtulur...
Tabi çocuğunuda bırakma bu adama...

Konusahibinin konusu yeterince dağıldı herkes bildiği gibi yetiştirirsin ben fikrimi söylüyorum kabul etsin diye kimseyi zorlamıyorum sizin gibi.Sizin çocuk yetiştirme de ki doğrunuz o ki saygı duyarım annesisiniz en iyisini siz bilirsiniz benimki de bu bende anneyim neticede.Birde benim fikirlerim genel olarak burda ki üyeler tarafından kabul görmüyor olsaydı beğeni butonuna tıklayan olmazdı bu konuda beğenilmedim diye burdaki başka konularda da beğenilmediğim anlamına gelmez ki konu sahibi bir şikayet de bulunmadı bulunursa tabiki görüşümü yazarım.Dediğiniz gibi konu sahibin daha fazla konusu dağılmasın.

Anneoldummutluyum eşin tedavi olmalı kesinlikle sen tek başına bir şey yapamazsın eşin hakkında daha açık yazman netleştirdi durumu eşinin güvendiği sözünü dinlediği biri varsa yardım almalısın o kişiden Allah korusun hasta beş dakika önce yaptıklarıı unutabiliyor korkmakta çok haklısın,birde sadece ailesi yanında seni aşağılamasıda ailesinin senin hakkında doldurmasından olur off ne biçim anne babalar var ya.Bir an önce bir karara varmalısn ilk konuşmanızda iyi olmaz gibi geliyor Allah korusun.Birde yukarda yazdıklarını baban hiç anlatmadın mı bunları anlatsan birşey yapmaz mı?

ilk yorumumda sen eşinden korkuyorsun demiştim
korkulmayacak gibi değil
dengesiz bir adam ,öfke kontrolü yok
ailesi ve kızı bam teli belli
eğer ki bu evliliği sürdürmeye kararlıysan bu iki konuda onun dediklerini yapacaksın çünkü herşey beklenir
yok dayanamıyorum diyorsan önce polise git boşanıcam ama can tehlikem var de koruma filan versinler
bu adamdan sağ salim boşanılmazda
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…