- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
ya kadesa sinrlerim o kadar bozukki naptıgımı ne dediğimi bilmiyorum durumumu kabullenemiyorum evet görümcemin ne sucu var şu an nişanlı inş güzel bir evliliği olur çok canım yandı onunda yansın istiyorummmmmm
ya kadesa sinrlerim o kadar bozukki naptıgımı ne dediğimi bilmiyorum durumumu kabullenemiyorum evet görümcemin ne sucu var şu an nişanlı inş güzel bir evliliği olur çok canım yandı onunda yansın istiyorummmmmm
eşimin acıması için değil asla böyle bir niyetim yok şu an acıyıp yanıma gelse gel yataga dese daha beter sinirlenirim heralde ama çocugu vermiyor anlatabiliyomuyum çocugun kolundan tutup çekiştirir diye korkuyorum gecenin bi yarısı yok yanımda yatacak yok bilmem ne yazık kızıma çocugu verse hemen içerde yatcam hatta banada iyi gelir bende onun yüzünü görmem ama vermez kızımı hır gür çıkarıır şimdi inatlaşmayım diye e kendi yatagımada zorla giremedim gururuma yediremedim nolur koynunda yatayım der gibi ne o öyle napıyım yere yattım normalde biliyor ne kadar dik başlı oldugumu yani bemi ezecekmiş adam edecekmiş
sözde -ceza sürem- bitince nemi yapacagım inanın bir fikrim yok ama kocacım diyip eskisi gibi sarılacagımı hiç sanmıyorum 7 yıllık kocam bir anda bana yabancı hatta 1 numaralı düşmanım hatta yerde yattıgım için içi sızlamayacak kadar düşmanım olabiliyorsa artık ona güvenmeyen bir karısı olacak asla yanında değilim kızımın aklı yettiğindede birer birer alıcam intikamımı el pençe duracak ama iş işten gececek adi kişiliksiz....
eşimin acıması için değil asla böyle bir niyetim yok şu an acıyıp yanıma gelse gel yataga dese daha beter sinirlenirim heralde ama çocugu vermiyor anlatabiliyomuyum çocugun kolundan tutup çekiştirir diye korkuyorum gecenin bi yarısı yok yanımda yatacak yok bilmem ne yazık kızıma çocugu verse hemen içerde yatcam hatta banada iyi gelir bende onun yüzünü görmem ama vermez kızımı hır gür çıkarıır şimdi inatlaşmayım diye e kendi yatagımada zorla giremedim gururuma yediremedim nolur koynunda yatayım der gibi ne o öyle napıyım yere yattım normalde biliyor ne kadar dik başlı oldugumu yani bemi ezecekmiş adam edecekmiş
sözde -ceza sürem- bitince nemi yapacagım inanın bir fikrim yok ama kocacım diyip eskisi gibi sarılacagımı hiç sanmıyorum 7 yıllık kocam bir anda bana yabancı hatta 1 numaralı düşmanım hatta yerde yattıgım için içi sızlamayacak kadar düşmanım olabiliyorsa artık ona güvenmeyen bir karısı olacak asla yanında değilim kızımın aklı yettiğindede birer birer alıcam intikamımı el pençe duracak ama iş işten gececek adi kişiliksiz....
Sen kontrolunu kaybedince , onlara karşıdami böyle hircinlaşiyorsun?ya kadesa sinrlerim o kadar bozukki naptıgımı ne dediğimi bilmiyorum durumumu kabullenemiyorum evet görümcemin ne sucu var şu an nişanlı inş güzel bir evliliği olur çok canım yandı onunda yansın istiyorummmmmm
çocugum 2,5 yaşında normaldede bizimle aynı odada yatıyor aslında odasını ayırma zamanı geldi bende ayırsam diye düşünüyordum ama bu olaydan sonra ne bileyim anlatılmaz birşey lütfen kınamayın bırakıp içerde yatamadım ne bilim gece uykusunda ağlar falan diye gerçektende öle oldu ilk gece uykusunda ağladı canım benim anneeee nerdesiiinn diye bağırdı kalktım hemen elinden tuttum burdayım annecim uyu hadi prensesim dedim mışıl mışıl uyudu
ben bu çenemi dilimi tutmayı öğrenecekmişim eğilmeyi bilecekmişim kadın dediğin bu kadar dik suratsız olamazmış allah beni onun başına belamı vermişşşşş veren rabbim bilir nasıl olsa dur bakalım ne yapacak bekliyorum allahtan başka dayanagım yok
Onun sizi vurduğu silah ne ?
Kadının biri ile lafa daldığınız için çocuğunuzun düşmesine neden olmak (!)
İlgisiz annesiniz ve bunun üzerine bir de üste çıkar gibi parkta rezillik çıkarmışsınız , yani çekilir gibi değilsin (!)
Peki , o zaman bu aklı selim abimiz ne yapıyor ? Kadını yerde yatırarak , kendinden mahrum bırakarak (!) eğitiyor .
Tablo bu kadar özetlenebiliyor .
Şimdi o kızını çok düşünen adama dönüp diyin ki ; 2.5 yaşındaki bir çocuk kaydıraktan düştüğünü unutur ama evdeki bu gerginliği unutmaz . O bağırışmaları da unutmaz ! Annesinin yerde yattığını , ağladığını da unutmaz köşe bucak .
Hani çok düşünüyor ya evladını , çene yarasından hiç bir çocuğun psikolojisi etkilenmez ama bunlardan etkilenir.
Eğer gerçekten her ikinizin içinde evladınız öncelikli ise , bırakacaksınız bu saçma sapan sidik yarışlarını .Dur bakalım aklı başına gelecek mi oyunlarını bırakacak o .Siz de kızımın aklı başına gelsin ben o zaman nasıl babasının nasıl biri olduğunu göstereceğim düşüncesini bırakacaksınız.
Çocuk üzerinden prim yapacak davranışlar kadar egoist ne olabilir bir anne- babanın yapabileceği.
Yerde falan yatmayın.Yerde yatmakla kimsenin aklı başına gelmez.Olsa olsa ezik , zavallı bir kadın olarak sindire sindire yaşadıklarını 3 gece sonra girer eşinin koynuna.
Bugünden tezi yok , olabildiğince sakin alın onu karşınıza . Benim bu yaptıklarınla aklım ancak şu şekilde başıma gelir ; benim bu adamla ne işim var diye daha sık düşünmeye başlarım diye.Kızın etkileniyor ,ister gör ister görme deyin.Birinin aklı başına gelecekse bu sensin , ama ben seni yerlerde yatırma yolunu seçmiyorum , insan olduğunu varsayarak konuşuyorum deyin.
Çok mu ağır olacak ?
Eğer kararlı ve başınız dik yapamazsanız bu konuşmaları sizi daha çok ağır şeyler bekleyecek.
Sorunsuz giden bir evliliğin tek bir olayla bitirilmesi taraftarı olmadım hiç .Hiç kimseyede bu yönde akıl vermem . İnsanların bazen kendileri tanıyamadıkları zamanlar olur derim . Ama devamına katlanmak zorunda değilsiniz. Hadi diyelim cinnetti , geldi geçti.
Ya şimdi ?
Dik durun dik , kadınlardan da erkeklerden de tek isteğim bu .Kimse bir diğerinin çirkinliği altında ezilmeyi , onun diktatör yöntemleri ile eğitilmeyi kendine saygısından kabul etmemeli!
Sizde etmeyin , lütfen ....
:)
Anlaşılan oyun Parkı'na hep uzakdan izlemiş olmalisin. Yada üç yaşına kadar kaydirakdan kayan bir cocuk hiç görmemiş olmalısın. Dikat bile etmiş olsaydı poposunun üstüne düşerdi. Bu budurumda, yine kıyamet kopardı:))
Sürekli eşi 2,3 senedir anneciği öğretmeye çalışıyorsa tabiki bur gün çıldıracağı beliydi. Burda bir değil, bir kaç hatalı var.
Konu sayibi ise aslında suçlu değil kurban!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?