- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Bende dikat etseydi, yine düşebilecegini söylüyorum.Bu yüzdende ilgisiz bir anne demeniz beni düşündürdü. Bir cocuk ancak düştüğünde kalkmasını öğrene bilir.Ve bir erkek, bir kadını yerde yatırarak eğitmesini demenizde zaten başka bir olay...Bu arada bende 5/6 yıl çocuklarla çalışdım:)Anlaşılan ne anlatmak istediğimi anlamamışsınız .Çocuktur düşer dedim , hala da aynı şeyi savunuyorum . Onun düşmesinden daha çok etkiler dedim onu evdeki bu savaş ortamı ,hala aynı fikirdeyim.Ha bunuda 3 yaşında bir oğlu olan anne olarak , park kültürü çoook fazla biri olarak söylüyorum .
Bende dikat etseydi, yine düşebilecegini söylüyorum.Bu yüzdende ilgisiz bir anne demeniz beni düşündürdü. Bir cocuk ancak düştüğünde kalkmasını öğrene bilir.Ve bir erkek, bir kadını yerde yatırarak eğitmesini demenizde zaten başka bir olay...Bu arada bende 5/6 yıl çocuklarla çalışdım:)
eşimin acıması için değil asla böyle bir niyetim yok şu an acıyıp yanıma gelse gel yataga dese daha beter sinirlenirim heralde ama çocugu vermiyor anlatabiliyomuyum çocugun kolundan tutup çekiştirir diye korkuyorum gecenin bi yarısı yok yanımda yatacak yok bilmem ne yazık kızıma çocugu verse hemen içerde yatcam hatta banada iyi gelir bende onun yüzünü görmem ama vermez kızımı hır gür çıkarıır şimdi inatlaşmayım diye e kendi yatagımada zorla giremedim gururuma yediremedim nolur koynunda yatayım der gibi ne o öyle napıyım yere yattım normalde biliyor ne kadar dik başlı oldugumu yani bemi ezecekmiş adam edecekmiş
sözde -ceza sürem- bitince nemi yapacagım inanın bir fikrim yok ama kocacım diyip eskisi gibi sarılacagımı hiç sanmıyorum 7 yıllık kocam bir anda bana yabancı hatta 1 numaralı düşmanım hatta yerde yattıgım için içi sızlamayacak kadar düşmanım olabiliyorsa artık ona güvenmeyen bir karısı olacak asla yanında değilim kızımın aklı yettiğindede birer birer alıcam intikamımı el pençe duracak ama iş işten gececek adi kişiliksiz....
Haklisin ya! Kusura bakma!Parantez içindeki (!) ünlem işaretleri o bahsettiğim ilgisiz anne ,yerde yatırıp eğitme vs ... durumlarına ironik bir vurgudur .
Anladığınızın tam aksine eleştirmek anlamına gelir ,bilginize ....
kamuda memurum çalışıyorum ama anneyim işte babam kızınıda bırak gel oz aman görsün gününü diyo ama bırakamam 1 haftalıgınada olsa ayrılamaaaaaammmmm alıp kızımı gitsem bundada olay büyür gelir evi basar babam tansiyon hastası tansiyonu falan fırlar diye korkuyorum erkek kardeşim var nolur nolmaz ne bilim kızlar aileme benim ayrılmaya niyetim yok kızım için katlanıcam dedim ama işte şu yatagımı ayırma işi beni mahvetti ben bunu hak etmedim o kadar iyi niyetime o kadar fedakarlıgıma allah pişman etsin rabbim beni mumla aratsın
Seni anlamaya çalışıyorum ama başarılı olamadım. Parkta kriz geçirmiş olabilirsin ki bana göre bayağı aşmışsın sınırları, sana birkaç sorum olacak.
Öncelikle eşin nasıl bu kadar vicdansız ki o hakaretleri edebiliyor, sen nasıl izin veriyorsun buna?
2,5 yaşındaki çocuğa kundaktaki bebek muamelesi yapmak da nesi?
Yerde yatmak ne Allah aşkına, istemeyen gitsin kanepede yatsın.
Ben eşinde çok hata buldum ama sende de çok hata var. Kendini bu kadar ezdirme. Ne zaman onuşacağını ne zaman susacağını iyi ayarla. Çocuğun sabah kalkınca birini görmediğinde ağlayıp üzüleceğini düşünüyorsun ama eşinle arandaki bu gerginliği hissettikçe ne kadar kötü etkileneceğini hesaba katmıyorsun. O kadar detaycı ve pimpirikli olma bence. Kendinden taviz vererek yapacağın fedakarlıkla çocğuna iyi bir anne olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?