nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten canım sıkıldı. Öncelikle Allah sabır versin bu tür durumlarda maalesef ki en çok etkilenen çocuklar olur ileride psikolojik problemlerinin olmasına bile sebep olur. Madem eşiniz bu kadar çocuğunu düşünüyor karşınıza alıp konuşun. Bu durumun bitmesini istediğinizi söyleyin farketmeden çocuğa kendisinin en büyük zararı verdiğini söyleyin umarım anlar. Eşinizin ailesiyle de aranıza biraz mesafe koyun ki yıprandığınızı anlasınlar. Bu arada bırakıp gitmemekle en güzel kararı veriyorsunuz. Sonucu çok kötü olur yoksa çocuk için.

Sizi çok iyi anlıyorum, yaşadıklarınız gerçekten zor, ama lütfen bu kadar taviz vermeyin eşinize ve ailesine. Eşinizin bence acilen bir psikiyatriste ihtiyacı var davranışları çocuğuna aşırı düşkün bir baba davranışından çok ruhsal dengesi bozuk insan davranışları.

bu arada kayınpederim herzaman yanımda olurdu allah var ama o gün banada kızdıgını hissettim onunla konuşsammı yoksa hatalı gibimi düşünür beni baba işte bunlar hep birikimin sonu yoksa siz beni hiç tanımıyormusunuz ben bunları sayacak bir insanmıyım bana oğlun şöyle şöyle diyor ağza alınmayacak küfürler ediyor falan desem konuşsammı ne diyosunuz
düşünsenize bana ittt diye bağırdı üstüme yüklendi bende it diye konuşma it itle evlenir dedim işte çok kötüydü yaaa o bana ben ona neler söyledik ama her zaman oğuları sayarken bişey yoktu şimdi yüzleri çok kötü oldu şimdi desem diğerlerinde yalnızdık yavrum bunda parktakilere rezil ettin diyecekler

bende kayınpederin ile konuş durumu anlat...kayınpederler genelde gelinlerini sever tabi kv dolduruşuna gelmedi ise..yazdıklarından okuduğum kadarı ile kayınpederin biraz daha ılıman sana karşı..belki arayı bulur..kaç gec daha yerde yatacaksın..çok ayrı yatmak istiyorsa kocan yerde yatsın çok sinirlendim yaa

ya gozunu seviyim biraz sakin ol
kayinbabayi dusunecek sirami?

esine nasil tepki vereceksin ne yapacaksin nasil devam edeceksin bunlari dusun
sana saygisiz kalmamis bir adama kendini ezdirmemeyi dusun

cocugunu dusunuyorsun ayrilmiyorsun
babani dusunuyorsun kimsesizler gibi eziliyorsun
kayinbabanin sana kizdigini dusunuyorsun
kayinvalidenin haince degistigine uzuluyorsun
yahu önce kendini dusun
kendini sakinlestir kendini kurtar bu durumdan
guclu ol
sonra kendini ifade edersin zaten

kayinababaya zaten soylersin bana serefsizin evladi dedi birde korkutup tehtit etti
kizimi bu halde gorunce kendimden gectim bla bla bla bunlari soylersin bir ara
ama hic zamani degil

Bence siz akşam mutlaka yatağınızda yatın, eğer rahatsız oluyorsa kalkar gider.

Size bir laf söyleyecek olursa da ben burada, kendi yatağımda yatacağım, beğenmiyorsan başka odaya gitmekte özgürsün diyin.

gerçekten çok üzücü bir durum Allah yardımcın olsun.yanlış yorup yapıp seni de üzmek istemiyorum buradan konuşması elbette ki çok kolay kim bilir sende bu noktaya gelecek neler yaşadın.
Ancak sakın yerde yatmaya devam etme ve eşinle kesinlikle arana mesafe koymalısın.kızından ayrılmak istemiyorsan bile yatağında yat o senden önce yatmış olsa bile git yanına yat ona sırtını dön dokunma.eğer dersede niye yanımdasın git başka yerde yat derse sen de ben burda yatıcam ben kızımdan ayrılmak istemiyorum bende sana dokunmak istemiyorum ama memnun değilsen git sen yerde yat ya da başka odaya git de ve kesinlikle bu tavrından taviz verme.sonuçta boşanmakta istemiyorsun eğer şimdi buna boyun eğersen bütün yaşantın hep ezilerek geçecek ve kızın da buna şahit olacak.bu kızın için daha kötü bir durum.

istemiyorum seni kalk git derse (( artık bunu duymak istemiyorum nasıl bu kadar değişti bu adam ya
hem sinirlerim bozulur birdaha uyuyamamda
hem bu kez kaldıramam istemiyorum git dermi acaba
ya normalde böyle şeyler dmeediği için şoktayım hiç böyle incitmezdi beni
hayır lütfen bana kızmayın nolur anlamaya çalışın bir süre daha yerde yatayım
istemiyorum diye beni zorla yataktan kaldırmasındansa............

Öncelikle biraz sakin olmanı, kendini toplamanı öneririm arkadaşım. Ağlamak, üzülmek bir yere kadar. Şimdi çözüm üretmeye çalışman lazım ama bu tek başına olacak bişey değil. Bir defa eşinin ve eşinin ailesinin seni sahipsiz ve güçsüz gördüğü bu durumdan kurtulmaya bak. Bunun için de kendi ailenle konuş ve onların devreye girmesini sağla. Neden kadınlar kendilerini hep susmak, alttan almak zorunda hissediyolar anlamıyorum bakın böyle balon gibi patlıyorsunuz sonunda. Böyle boşu boşuna yıpranırsınız, ailenizi arkanıza alın. Onun ailesi yanındaysa sizin de aileniz yanınızda olsun. Saksıda büyümediniz siz, bir aileniz var ve bu hayattaki en büyük zenginliklerden biri onların desteğini alın bu kendinizi daha güçlü hissettirecektir. Ayrı yatma olayına gelince bunu kendinize hiç dert etmeninizi öneririm size sahip çıkmayan, sizden taraf olmayan, sizi anlamayan eşinizle aynı yatağı paylaşmanız da pek bir fark yaratmayacaktır zaten. Hiç üzüldüğünüzü belli etmeyin, güçlü durun, siz de ona karşı tavır alın kendinize özen gösterin yani şu " sensizde gayet güzel yaşayabilirim" moduna geçin. Çocuk olayına gelince çocuk ne sizin ne de eşinizin tapulu malı değil. "Çocuğu göstermem" masalları anlatmasın boşuna. Ama şu anki tavrınız ve güçsüz duruşunuz onların böyle böbürlenmelerinin sebebi bence. Siz yeterince çabalamışsınız yeter siz çıkın biraz da sizin aileniz girsin devreye. Bırakın aileler aralarında konuşsun ve sizin aileniz de eşinize " hayırdır hemşerim? " diye bir sorsunlar bakalım !!

Düşmanı değilsin, eşisin, hayat arkadaşısın.

Kaldırmaz heralde yataktan, kaldırmamalı yani.

Yatan bir kişiye kalk yataktan denmez dememeli, en kötü çocuğu alıp diğer odaya gider.

canım ben seni çok iyi anlıyorum bizde istemeyiz herhalde sürekli sıkı yönetim bi evde yaşamak baskı görmek ama insanoğlu bu baskıdan bir süre sonra aptallaşıyor sonradan aklı başına geldiğinde neden böyle yapmışım diyoruz yani böyle ezilmekte sizin hatanız var müsade etmeseydiniz diyenlere diyorum o kadar baskı oluyoki ezildiğinizi bile fark edemeyebiliyosunuz.....

cocuk her sekilde sende kalir
kendini ezdirme
esinin psk rahatsizligi var
bu yaptiklari normal degil
aslinda cocuga kendisi zarar veriyor
sirf bunu öne sürerek dava acabilirsin

arkadaşım kendini bu kadar ezdirme.
hatalı olan sen değilsin eşin,fakat aksi gibi davranıyorsun.
haliyle adam hatasını anlamıyor.
senin yerde yatıyor olmana inan çok üzüldüm,
bu kadar aşağılatma eşinin yanında kendini.
onun seni yatağa almasını bekliyorsun dört gözle
inan değmez.
bi müddet koy tepkini.
çocuğum etkleniyor diye düşünme varsayki tatildesin,
git babanın yanına kafanı topla,eşine de hatasını görme fırsatı ver.
maddi anlamda muhtaç değilsin ne güzel.
maddi manevi rahatsın aslında ama bunu kullanmıyorsun,
adama biraz gözdağı ver.
gün içinde tirip atıp,akşam ayağının dibinde yerde yatmak etkileyici mi sence?

bu yorumu okuyunca daha devam etmeden yazmak istedim.tmm ayrılmak istemeyebilirmisin ama bu nedir anlamadım ya yatağını ayırdı ben mahfoldum falan.istersen git ayaklarına kapan beni yatağına al de..ayırırsa ayırsın mahfoldum öldüm demekte noluyor yani.Git sen ondan önce yat yatağa gelincede istiyosan sen git içerde yat de niye kendini bu kdar küçük düşürüyorsun..hem üstüne yürüyecek hem yatağa ayıracak bu duruma ne denir hem suçlu hem güçlü..sende yatağı ayırdı öldüm bittim deme dik dur ya kavga etmek zorundada değilsin o uzaksa sende uzak dur...bu kadar basit...

iyi bir anne olup olmayacağını tenkit edebilecek pozisyonda olduğunuzu düşünmüyorum..Eleştirin ama haddinizi aşmayın,kimin ne yaşadığını bilemezsiniz...
Ben kendisine sen iyi bir anne değilsin demedim zaten, bu şekilde sürekli kendinden taviz verirsen çocuğuna da iyi bir annelik yapamazsın dedim. Haddimi her zaman bilmişimdir merak etmeyin. Henüz anne olmasam da siz de benim ne yaşadığımı bilemez ve beni böyle tenkit edemezsiniz
Dediğim gibi ya yaşamadığımdan ya da bugünlerde algım zayıf olduğundan anlayamadım sizi. Çocuk kusarken sizi suçlayan insana o an olmasa bile sonrasında cevap vermeli ve bu hareketine devam etmesini engellemeliydiniz. Bu tür şeylere sürekli susmak kendini ezdirmektir bana göre, alttan almak falan değil. Eşiniz hala aynı yanlışta ısrar edecek olursa da ona pabucun o kadar ucuz olmadığını hatırlatmalıydınız. Çalışan ve eğitimli bir bayan böyle yapmalı bence. Eşinizin tavırlarının çok yanlış olduğu malum ama lütfen siz de birinin size bunu yapmasına izin vermeyin, eşiniz-çocuğunuzun babası bile olsa.

Arkadaşım lütfen ne yaparsan yap ama seni cocugundanda ayrı yatırmaya calısan yavrunu kullanan adama karsı bu kadar ezık olma, benımde kızım 2.5 yasında inan onlar dusundugumuzden daha gucluler, al gotur odanıza bırlıkte yatın sabahta sen yoksan aglar babası aptal degıl ya gelır bakar odasına sakınlesir, sen kendıne ne yapmaya calısıyorsun Allah askına, o adamın nıyetı senın canını acıtmak cocugu utanmadan kullanıyor, kim ayırabilir anneyle evladı, ıcım yandı okurken ates olsa curmu kadar yer yakar, senın annen baban var yalnız degılsın, kanun var kah hukuk var, bosan demıyorum tabıkı de bu kadar nıye boyun egıyorsun, senı aaılen elın adamına kole ol dıyemı okuttu bılseler ne kadar uzulurler,ısın gucun var senın bir Dağ a ihtiyacın yokki, kendıne ezıyet etme lutfen Allah yardımcın olsun...

şiddet kesin vardır, madem çok eminsin eşinin sana çocuğunu vermeyeceğine
ona öyle bir tuzak kur ki, polise gittiğin zaman çocuğunu sana versınler.

Son düzenleme:
şerefsizin kızı ne demek yaa
analı oğullu psikopat bunlar, madem gördünüz uzaktan izleyeceğinize koşup yakalasaydınız, hangi anne ister çocuğu düşsün ağlasın üzülsün
çocuğum için katlandım/katlanıyorum lafı kadar sevimsiz bi laf yok bence, keşke annem katlanmasaydı boşasaydı babamı, böylelikle bende bu kadar şüpheci ve dominant olmazdım, annem boşanmadı ve ben şu an kendimi gereksiz kuruntularla yoruyorum, şöyle derlerse böyle derim yapıştırırım cevabı, annemi ezdiler ama beni ezemezler gibi bi gard alma durumum var, kaldı ki kimsenin ezmeye çalıştığıda yok, ama anneden öyle görünce çocukta öyle olmaktan korkuyo, ben yıllarca anneme "eeeeeee katlanmasaydın" dememek için dudaklarımı kemirmiş bi insanım, çocuğuma ne derim falan hikaye, anlaşamadık bitti bu kadar, üzerine tez yazılacak bi konu değil bu, ama konu sahibi kocasını seviyo bunca şeyden sonra seviyorumda diyemiyo adı oldu çocuğum için katlanıcam

Noluyoo yaa gerçek mi bu kabus gibi
Ayyy o babaysa sen de annesin ister miydin böyle olsun.
Düşe kalka büyümedik mi hepimiz?
Allah beterinden korusun bir şey de olmamış nedir bu dünya savaşına dönüşmüş.
Hadi eşin çok düşkün çocuğudur saçmalıyordur o söz konusu olunca.
Kaynanan senden çok düşünecek değil bi defolsun yaa

Ayyy haddini bilmez insanlara gıcık oluyorum dili tutulsun bir gün öyle boş çene yaparken!
İnsan sakinleştirir barıştırır böyle büyük olmaz olsun.
Bazı yetişkinler saygı bekliyor ama tavırları 5 yaşındaki çocuk misali gel de saygı duy böylesine

Konu sahibi Allah eşine akıl,fikir,vicdan versin.
O düzeltse kendini diğerlerinden zarar gelmez pek..
Ben diyorum yatağına yat kalk gibi saçma bi laf derse de sen yat yerde ya da başka odada
Kimin yatagından kimi kovuyorsun.
Karın olarak istemiyorsan da çocuğunun annesi olarak saygı duy erkeğe yakışır gibi davran
gözümden daha da düşme de..
Kendini o kadar ezdirme çocuğunu vermezmişşşş yok öyle bir dünya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…