- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
beni dalga geçer gibi eleştiren arkadaşların ya eşleri çok mülayim yada henüz anne değiller diye düşünüyorum... yaşadıklarımı görmeden nasıl anlayabilirsinizki sizlerde haklısınız benim çocugum gece kusarken eşim dizlerime vurmuştur mesela ne biçim tutuyosun çocugu diye nerde susup nerde konuşacağımı bileyim diye oralarda sustum çocugum kusuyordu mesela onu bırakıp kavgamı etseydim ama artık biyerdede ayarlayamıyor insan kendini ben bile neden o kadar bağırdım bilmiyorum eşim öyle tehdit edince zoruma gitti işte
istemiyorum seni kalk git derse(( artık bunu duymak istemiyorum nasıl bu kadar değişti bu adam ya
hem sinirlerim bozulur birdaha uyuyamamda
hem bu kez kaldıramam istemiyorum git dermi acaba
ya normalde böyle şeyler dmeediği için şoktayım hiç böyle incitmezdi beni
hayır lütfen bana kızmayın nolur anlamaya çalışın bir süre daha yerde yatayım
istemiyorum diye beni zorla yataktan kaldırmasındansa............
beni dalga geçer gibi eleştiren arkadaşların ya eşleri çok mülayim yada henüz anne değiller diye düşünüyorum... yaşadıklarımı görmeden nasıl anlayabilirsinizki sizlerde haklısınız benim çocugum gece kusarken eşim dizlerime vurmuştur mesela ne biçim tutuyosun çocugu diye nerde susup nerde konuşacağımı bileyim diye oralarda sustum çocugum kusuyordu mesela onu bırakıp kavgamı etseydim ama artık biyerdede ayarlayamıyor insan kendini ben bile neden o kadar bağırdım bilmiyorum eşim öyle tehdit edince zoruma gitti işte
kamuda memurum çalışıyorum ama anneyim işte babam kızınıda bırak gel oz aman görsün gününü diyo ama bırakamam 1 haftalıgınada olsa ayrılamaaaaaammmmm alıp kızımı gitsem bundada olay büyür gelir evi basar babam tansiyon hastası tansiyonu falan fırlar diye korkuyorum erkek kardeşim var nolur nolmaz ne bilim kızlar aileme benim ayrılmaya niyetim yok kızım için katlanıcam dedim ama işte şu yatagımı ayırma işi beni mahvetti ben bunu hak etmedim o kadar iyi niyetime o kadar fedakarlıgıma allah pişman etsin rabbim beni mumla aratsın
Ben kendisine sen iyi bir anne değilsin demedim zaten, bu şekilde sürekli kendinden taviz verirsen çocuğuna da iyi bir annelik yapamazsın dedim. Haddimi her zaman bilmişimdir merak etmeyin. Henüz anne olmasam da siz de benim ne yaşadığımı bilemez ve beni böyle tenkit edemezsiniziyi bir anne olup olmayacağını tenkit edebilecek pozisyonda olduğunuzu düşünmüyorum..Eleştirin ama haddinizi aşmayın,kimin ne yaşadığını bilemezsiniz...
Dediğim gibi ya yaşamadığımdan ya da bugünlerde algım zayıf olduğundan anlayamadım sizi. Çocuk kusarken sizi suçlayan insana o an olmasa bile sonrasında cevap vermeli ve bu hareketine devam etmesini engellemeliydiniz. Bu tür şeylere sürekli susmak kendini ezdirmektir bana göre, alttan almak falan değil. Eşiniz hala aynı yanlışta ısrar edecek olursa da ona pabucun o kadar ucuz olmadığını hatırlatmalıydınız. Çalışan ve eğitimli bir bayan böyle yapmalı bence. Eşinizin tavırlarının çok yanlış olduğu malum ama lütfen siz de birinin size bunu yapmasına izin vermeyin, eşiniz-çocuğunuzun babası bile olsa.beni dalga geçer gibi eleştiren arkadaşların ya eşleri çok mülayim yada henüz anne değiller diye düşünüyorum... yaşadıklarımı görmeden nasıl anlayabilirsinizki sizlerde haklısınız benim çocugum gece kusarken eşim dizlerime vurmuştur mesela ne biçim tutuyosun çocugu diye nerde susup nerde konuşacağımı bileyim diye oralarda sustum çocugum kusuyordu mesela onu bırakıp kavgamı etseydim ama artık biyerdede ayarlayamıyor insan kendini ben bile neden o kadar bağırdım bilmiyorum eşim öyle tehdit edince zoruma gitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?