Bende çok üzüldüm böyle bir hataya nasıl düştüm diye. Şimdi o da üzülsün istiyorum. Sizce ne yapabilirim?Bu saçma tipe harcadığınız her dakikanız için ayrı üzüldüm.Hayir gelmez, hayatınızdan atın yolunuza bakın.
Uzuldugune bile degmez daha cok gencsin seni gerçekten sevdigine deger verdiğine inanmadan da kimse icinde uğraşma gormezden gelinmek kadar insani yaralayan bisey yoktur bunu uygula onaElektrikler genel olarak yoktu ama yine de bir şey karıştırdığını söylediğimde ise bana saplantısın dedi birde ama haklısınız yedektim sanırım
Her gelenden art niyet vardır diye düşünmekten kimseye şans veremez olmuştum. Bi kere olsun deneyim istedim hepsi buSenle birlikte başkasınıda idare ediyor belli ki polyannacılık oynamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Yaşın çok küçükte değil bu kadar saf olmayın
Çok doğru söylüyorsunuz bana yaptığını ona yapıcam hiç olmamış gibi davranıcam artık. Ama engelleme konusunda kararsız kaldım.Uzuldugune bile degmez daha cok gencsin seni gerçekten sevdigine deger verdiğine inanmadan da kimse icinde uğraşma gormezden gelinmek kadar insani yaralayan bisey yoktur bunu uygula ona
Aslında mesaj gelecek mi diye sürekli de düşünmüyorum mesaj atmamasına bile alıştırdı artık. Ama engellersem iyice sorunlu diyecek bana diye endişe ediyorumKendinizi başka şeylerle meşgul edin engelleyin msj gelecekmiş diye dusunmeyin.stresin en iyi ilacı temizlik yapmak ufak ufak başlayın rahatlarsiniz. Evet engellemek çözüm msj gelecekmi diye tlfon a bakıp stres olmayacaksınız.
Arkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
Hep aynı masallar ve hala bunlara inanan kızlarÇok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için :) çok doğru bi yere değindiniz uzun bir ilişkiden çıkmış ama 9-10 ay oluyor acaba aklı onda mıdır? yoksa uzun ilişkiden çıktıktan sonra daldan dala konduklarına mıdır? çünkü seninle olursak ciddi bir ilişki olacak diğerleri gibi değil demişti
Yani öyle olmayacak elbette ama ne şekilde hayatımdan çıkarmam konusunda karar veremiyorum. Eğer beni yedekte tutmuşsa o da üzülsün istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum bu yüzdenEeeee her 10 günde bir gelecek
Canım cicim diyecek sen de hoşgeldin gönlümün efendisi diyerek devam mı edeceksin
Çok üzücü bi durummuşBenim böyle bi arkadaşım vardı. Aynı çocuk bu şekilde davranıyordu. Kıza en son yine yazmadı. Güya hâlâ sevgililerken kız bunun nişanlandığını facebook tan öğrenmişti ....
İşin tuhafı ikinci barışmamızdan sonra doğru düzgün yazmıyor ki konuşmayı bırakayımSenden başkalarıyla da görüşüyormuş yakalanmak istememiş bariz belli. Kendini kaptırma hatta konuşmayı bırak bence. Değmez.
Farkettim ne yazık ki öyleymiş. Bende görüşmek istemiyorum artık. Ama şuan kendini geri çektiği için istemediğimi de belli edemiyorum. Yazsa bende onun yaptığı gibi yapacağım.Seni resmen yedeklemiş belliki beklediği biri var o olur derse seni bi daha aramaz sormaz hazır daha aranızda hiç bişey yokken görüşme
sen onun yazmasını bekleme direk tavrını koy sil gitsin benceFarkettim ne yazık ki öyleymiş. Bende görüşmek istemiyorum artık. Ama şuan kendini geri çektiği için istemediğimi de belli edemiyorum. Yazsa bende onun yaptığı gibi yapacağım.
geçmiş olsun...herşey ortada bu ısrarın niye..kaç ya adam boşluk dolduruyo senınle resmen..Arkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?