Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Senle birlikte başkasınıda idare ediyor belli ki polyannacılık oynamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Yaşın çok küçükte değil bu kadar saf olmayın

Kendinizi başka şeylerle meşgul edin engelleyin msj gelecekmiş diye dusunmeyin.stresin en iyi ilacı temizlik yapmak ufak ufak başlayın rahatlarsiniz. Evet engellemek çözüm msj gelecekmi diye tlfon a bakıp stres olmayacaksınız.

Elektrikler genel olarak yoktu ama yine de bir şey karıştırdığını söylediğimde ise bana saplantısın dedi birde ama haklısınız yedektim sanırım
Uzuldugune bile degmez daha cok gencsin seni gerçekten sevdigine deger verdiğine inanmadan da kimse icinde uğraşma gormezden gelinmek kadar insani yaralayan bisey yoktur bunu uygula ona

Senle birlikte başkasınıda idare ediyor belli ki polyannacılık oynamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Yaşın çok küçükte değil bu kadar saf olmayın
Her gelenden art niyet vardır diye düşünmekten kimseye şans veremez olmuştum. Bi kere olsun deneyim istedim hepsi bu bende böyle olsun istemezdim ki

Uzuldugune bile degmez daha cok gencsin seni gerçekten sevdigine deger verdiğine inanmadan da kimse icinde uğraşma gormezden gelinmek kadar insani yaralayan bisey yoktur bunu uygula ona
Çok doğru söylüyorsunuz bana yaptığını ona yapıcam hiç olmamış gibi davranıcam artık. Ama engelleme konusunda kararsız kaldım.

Aslında mesaj gelecek mi diye sürekli de düşünmüyorum mesaj atmamasına bile alıştırdı artık. Ama engellersem iyice sorunlu diyecek bana diye endişe ediyorum

Eeeee her 10 günde bir gelecek
Canım cicim diyecek sen de hoşgeldin gönlümün efendisi diyerek devam mı edeceksin

Benim böyle bi arkadaşım vardı. Aynı çocuk bu şekilde davranıyordu. Kıza en son yine yazmadı. Güya hâlâ sevgililerken kız bunun nişanlandığını facebook tan öğrenmişti ....

Hep aynı masallar ve hala bunlara inanan kızlar adam telefonu kapatıyor nerede olduğundan kesin emin. Sence?? Bu kadar saf olup kendinizle oynatmasanız keşke

Senden başkalarıyla da görüşüyormuş yakalanmak istememiş bariz belli. Kendini kaptırma hatta konuşmayı bırak bence. Değmez.

Seni resmen yedeklemiş belliki beklediği biri var o olur derse seni bi daha aramaz sormaz hazır daha aranızda hiç bişey yokken görüşme

Eeeee her 10 günde bir gelecek
Canım cicim diyecek sen de hoşgeldin gönlümün efendisi diyerek devam mı edeceksin
Yani öyle olmayacak elbette ama ne şekilde hayatımdan çıkarmam konusunda karar veremiyorum. Eğer beni yedekte tutmuşsa o da üzülsün istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum bu yüzden

Seni resmen yedeklemiş belliki beklediği biri var o olur derse seni bi daha aramaz sormaz hazır daha aranızda hiç bişey yokken görüşme
Farkettim ne yazık ki öyleymiş. Bende görüşmek istemiyorum artık. Ama şuan kendini geri çektiği için istemediğimi de belli edemiyorum. Yazsa bende onun yaptığı gibi yapacağım.

Müsait oldukça size dönüyor.
Takılmalık düşünmüyorsan o sana göre değil. Başka kız/kızlar var.

Nasıl ayrılacam diye niye endişe ediyorsun ki canım. Çocuk seni kandırıyor bu net.cevap vermeyerek numarasını engelleyerek başlayabilrsin mesela. Bu senin hayatın.Hayatına istediğin zaman birine izin verir birinede elveda demeyi bilmelisin

geçmiş olsun...herşey ortada bu ısrarın niye..kaç ya adam boşluk dolduruyo senınle resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…