- 18 Ekim 2018
- 8.194
- 33.969
- 548
Biliyorum söylediklerinizde çok haklısınız. Ama direk bırakmak yerine pişman edip bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. Lütfen yardım edinBirde bak burda sana yorum yaoan arkadaslar buna bende dahil emin ol tecrubeyle konusuyoruz sana
Doğru söylüyorsunuz. Ve ben bu yaşıma kadar hayatıma doğru düzgün kimseyi almadım. Ciddi bir ilişki olsun diye bekledim. Bu da direk gelecekten bahsedince ister istemez ümitlendim. Şimdi beni salak yerine koymasını hazmedemiyorum. Tek suçum ona güvenmek olduAyy embesilmidir bu erkek milleti.Inanin su yasadiklarinizi kaç kere okudum burada.Ne istedigini bilmeyen hep birileri yedekde olsun ama adinida cikiyor koymasin.Bir iyi bir kötü davranip kafa karistirsinlar.Yazdiginda cvp verme.Yada yazdiginda okuma ama whatsupa gir.Bir halt olmaz bundan sadece hic deger vermedigini gisterek intikamini al sal gitsin adam yeribe bile koyma
Engellersem çok değer veriyor gibi olmaz mıyım? Pişman etmek için başka neler yapabilirim sizce?Ya evli ya da hayatinda baska kiz ya da kizlar var.
Kalibimi basarim .
Tek degilsin yani.
Engelle her yerden
Saglam pabuc degil!!!!!
Ama öyle bir kızda değilim neden oynasın ki anlamıyorum bu erkekleriAmacı sizinle oynamak başka bişey degil
O kadar güzel kıvırıyordu ki her şeyi hiç olasılık vermiyordum. Ama haklısınız yedektim onun için demek kiAbi yedekli gidiyo, siz de her seferinde eyvallah diyorsunuz. Mutluluktan anladığınız buysa devam edin.
Yedektesin cok acik degil mi disari cikip cikmadigindan emin olmaya calisiyor ve telefonu gun boyu kapali baskasiyla oldugu besbelli kucuk yer yakini, demissin elektrik onda yoksa sizde de olmamasi lazim yanlış mi dusunuyorum???Arkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
Engellemek çözüm mü sizce? Başka ne gibi şeyler yapabilirim?Ben bu adamin sadece siz baska kiz degil iki den fazla kizla gorustugunu dusundum sanki yedeksiniz bunu bilin diger kizlardan cani sıkılınca size yaziyo kosarak uzaklasin heryerden engelleyin
Elektrikler genel olarak yoktu ama yine de bir şey karıştırdığını söylediğimde ise bana saplantısın dedi birde ama haklısınız yedektim sanırımYedektesin cok acik degil mi disari cikip cikmadigindan emin olmaya calisiyor ve telefonu gun boyu kapali baskasiyla oldugu besbelli kucuk yer yakini, demissin elektrik onda yoksa sizde de olmamasi lazim yanlış mi dusunuyorum???
Ne alaka?Engellersem çok değer veriyor gibi olmaz mıyım? Pişman etmek için başka neler yapabilirim sizce?
Evet çozum engelleyin pesinize bile dusmez sizin icin zor uzuluyosunuz ama gercekten dogrusu bu sakin kanma bu adama gorusmeye devam.ederseniz daha cok caniniz yanar birakin ne hali varsa gorsun siz ileriye bakin uzuldugunuze degmez inanin banaEngellemek çözüm mü sizce? Başka ne gibi şeyler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?