Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

10 gün içinde sizi gelecek planlarına dahil eden birinden ne bekliyorsunuz ki. Belli ki oyuncu bir tipmiş.

Bu saçma tipe harcadığınız her dakikanız için ayrı üzüldüm.Hayir gelmez, hayatınızdan atın yolunuza bakın.

Guven vermeyen bir tip. Evlilikle sonuclanirsa sonu belli iste bosanmak. Uzlulmeni istemiyorum ama hic baslamadan bitsin

Birde bak burda sana yorum yaoan arkadaslar buna bende dahil emin ol tecrubeyle konusuyoruz sana

Ayy embesilmidir bu erkek milleti.Inanin su yasadiklarinizi kaç kere okudum burada.Ne istedigini bilmeyen hep birileri yedekde olsun ama adinida cikiyor koymasin.Bir iyi bir kötü davranip kafa karistirsinlar.Yazdiginda cvp verme.Yada yazdiginda okuma ama whatsupa gir.Bir halt olmaz bundan sadece hic deger vermedigini gisterek intikamini al sal gitsin adam yeribe bile koyma

Birde bak burda sana yorum yaoan arkadaslar buna bende dahil emin ol tecrubeyle konusuyoruz sana
Biliyorum söylediklerinizde çok haklısınız. Ama direk bırakmak yerine pişman edip bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin

Doğru söylüyorsunuz. Ve ben bu yaşıma kadar hayatıma doğru düzgün kimseyi almadım. Ciddi bir ilişki olsun diye bekledim. Bu da direk gelecekten bahsedince ister istemez ümitlendim. Şimdi beni salak yerine koymasını hazmedemiyorum. Tek suçum ona güvenmek oldu

Ben bu adamin sadece siz baska kiz degil iki den fazla kizla gorustugunu dusundum sanki yedeksiniz bunu bilin diger kizlardan cani sıkılınca size yaziyo kosarak uzaklasin heryerden engelleyin

Yedektesin cok acik degil mi disari cikip cikmadigindan emin olmaya calisiyor ve telefonu gun boyu kapali baskasiyla oldugu besbelli kucuk yer yakini, demissin elektrik onda yoksa sizde de olmamasi lazim yanlış mi dusunuyorum???

Ben bu adamin sadece siz baska kiz degil iki den fazla kizla gorustugunu dusundum sanki yedeksiniz bunu bilin diger kizlardan cani sıkılınca size yaziyo kosarak uzaklasin heryerden engelleyin
Engellemek çözüm mü sizce? Başka ne gibi şeyler yapabilirim?

Yedektesin cok acik degil mi disari cikip cikmadigindan emin olmaya calisiyor ve telefonu gun boyu kapali baskasiyla oldugu besbelli kucuk yer yakini, demissin elektrik onda yoksa sizde de olmamasi lazim yanlış mi dusunuyorum???
Elektrikler genel olarak yoktu ama yine de bir şey karıştırdığını söylediğimde ise bana saplantısın dedi birde ama haklısınız yedektim sanırım

Engellersem çok değer veriyor gibi olmaz mıyım? Pişman etmek için başka neler yapabilirim sizce?
Ne alaka?
Tam tersi aninda engellemek; amaan sen de kimsin ki yok ettim iste saniyede seni...demek

Pisman etmek gibi bir caban olmasin sakin

Adam seni takmiyor zaten
Neyi pisman olacak?
Adamin hayatinda baskalari da var belki de evli

Cogu kisi de ayni seyi dusunuyor.

O yuzden.zaman harcama
Ugrasma yani bu tiplerle.

Engellemek çözüm mü sizce? Başka ne gibi şeyler yapabilirim?
Evet çozum engelleyin pesinize bile dusmez sizin icin zor uzuluyosunuz ama gercekten dogrusu bu sakin kanma bu adama gorusmeye devam.ederseniz daha cok caniniz yanar birakin ne hali varsa gorsun siz ileriye bakin uzuldugunuze degmez inanin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…