- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
İşin tuhafı ikinci barışmamızdan sonra doğru düzgün yazmıyor ki konuşmayı bırakayım
Bence yazdıklarına hiç cevap verme insanı en çok sinirlendiren karşındakinin susmasıdırFarkettim ne yazık ki öyleymiş. Bende görüşmek istemiyorum artık. Ama şuan kendini geri çektiği için istemediğimi de belli edemiyorum. Yazsa bende onun yaptığı gibi yapacağım.
Sizi yedekte tutan adama hali hazirda haddinden fazla deger veriyorsunuz zaten. Engelleyerek kendinize olan sayginizi gostermis olursunuz. Sorarsa niye engelledin diye benim firildaklarla isim olmaz dersiniz.Engellersem çok değer veriyor gibi olmaz mıyım
Çok üzülerek söylüyorum ki bu kişi geçmişinden kopmak isteyip ama eski defterleride halen kapayaman biri Neden mi kendimden biliyorum. Eski sevgilimle bi ayrıl barış durumum vardı hayatıma yeni biri girdiği halede ben eski sevgilmlede konusmaya buluşmaya devam ettim tabi o yeni kişiyle sadece konusuyodum soğuk soğyk sevgili olmamıştım ama eskisylede sevgili olmadım ama ondanda kopamyodum olmayacagını bile bile aynı durum bendede olmuştu sonrasında o eaki kişiden yavaş yavaş soğudum ve bitti tam anlamıyla şuan o yeni kişiyle srvgikiyim ve cok mutluyum sizin o kişide böyle galiba daha içinde öldüremediği ama öldürmek istediği biri var gibi geldi banaArkadaşlar merhaba uzun ama lütfen okuyup yorum yapın
Ben 24 yaşındayım. Biriyle tanıştım internet üzerinden ama birbirimizi yıllar önce çok görmüşlüğümüz vardı. 10 gün boyunca benden numaramı istedi. En sonunda verdim ve konuşmaya başladık. Bana karşı çok sıcakkanlıydı sürekli iltifat ediyordu, gelecek planlarına hep beni de katıyordu. 10 gün böyle güzel güzel konuştuk buluşmaya karar verdik. Evden alıp kahvaltıya götürdü beni. gayet güzel geçti çok eğlendik akşama kadar oturduk. eve bırakmadı ama eve gidince mesaj at dedi. mesajda da çok iyiydi benden çok etkilendiğini söyledi. hatta yeni buluşma için plan yaptık sinemaya gidecektik ancak ertesi gün soğuk davranmaya başladı mesajlarıma sadece emojilerle cevap verdi. O gün bir arkadaşıyla buluşacaktı ben de geleyim arkadaşımla dedim. yaşadıgımız yer kucuk cunku yakınız birbirimize. istemedi görüşmek hatta o gun dısarı cıkacak mısın kesin tarzı sorular sordu.ve tüm gun telefonu kapalıydı aksam actı elektrikler yoktu ondan dedi. Ben de bi kızla oldugundan suphelendim ve ona sordum. O da oyle bır sey olmadıgını söyledı acıklama yaptı ama ben cevap vermedim iki gün boyunca sürekli mesaj attı, tekrar aramız düzeldi. çok iyiydik tekrar devam ettik konusmaya. Ancak bi tweet attı ' hala vaktimiz var mı' şeklinde. hem de gece yazdı. bi kıza oldugunu dusundum sordum dalga gecer gibi konustu ve bana güvenmiyorsun konusmayalım dedi bitirdik öyle. 10 gün sonra mesaj attı şarkı göndermiş. yine konusmaya basladık ancak soguk konusuyor eskisi gibi sıcak degil istedigi zaman yazıyor istedigi zaman cevap veriyor amacı nedir? biliyorum uzun yazdım ama önemli ne olur yazın.
Tüm sosyal medyalardan mı silmeliyim sizce? Beni görüp pişman olması daha iyi olmaz mı?sen onun yazmasını bekleme direk tavrını koy sil gitsin bence
Ayrılmak sorun değil bitirmekte öyle ama bu yaptığını ödemeliNasıl ayrılacam diye niye endişe ediyorsun ki canım. Çocuk seni kandırıyor bu net.cevap vermeyerek numarasını engelleyerek başlayabilrsin mesela. Bu senin hayatın.Hayatına istediğin zaman birine izin verir birinede elveda demeyi bilmelisin
ondan intikam almak neden,? Tabiki seni gormemeli sonra sana musallat olursa ne yapacaksın. Gozden uzak gonulden uzak. O guvenilir degil. Kendin icin yap bunu. Uzak dur.Tüm sosyal medyalardan mı silmeliyim sizce? Beni görüp pişman olması daha iyi olmaz mı?
Kaçıcam zaten, şuan bir hamle yapmasını bekliyorum sadece. Bugün bütün gün mesaj atmadı mesala attığında görmezden gelicem bende. Bitirdim artıkgeçmiş olsun...herşey ortada bu ısrarın niye..kaç ya adam boşluk dolduruyo senınle resmen..
Dediklerinizi uygulayacağım çok haklısınız şuan sessizliğimi koruyup mesaj atmasını bekliyorum sadece .Yazarsa sen de cevap verme o zaman. Çok üstelerse seninle konuşmayı istemiyorum de geç bence. Böyle bişeyi hazmetme, seni, senin secgini hakeden birisi değil belli her haliyle. Kendinş düşün, onu da kendine önemsiz hissettir. Hiçbir mesajına cevap verme, canım istemiyor de, hep onlar mı yapacak ay
engelle seni görememesi en iyi intikam. Neyi bekliyorsun sana mesaj atacak birazda afilliyse tamam senin yelkenler suya...Kaçıcam zaten, şuan bir hamle yapmasını bekliyorum sadece. Bugün bütün gün mesaj atmadı mesala attığında görmezden gelicem bende. Bitirdim artık
Bitirdim bende kafamda artık buradaki yorumlar sayesinde10-15 günde sende şüphe uyandıran adamla konuşma ısrarı neden? Evli misin 3 çocuğun mu var adam olmazsa baba evine dönemiyor musun nedir yani???
Çok haklısınBence yazdıklarına hiç cevap verme insanı en çok sinirlendiren karşındakinin susmasıdır
Engellemek yerine silebilirim numarasını aslında engellersem kendini çok değerli hisseder çünkü biliyorumSizi yedekte tutan adama hali hazirda haddinden fazla deger veriyorsunuz zaten. Engelleyerek kendinize olan sayginizi gostermis olursunuz. Sorarsa niye engelledin diye benim firildaklarla isim olmaz dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?