Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

İşin tuhafı ikinci barışmamızdan sonra doğru düzgün yazmıyor ki konuşmayı bırakayım

Yazarsa sen de cevap verme o zaman. Çok üstelerse seninle konuşmayı istemiyorum de geç bence. Böyle bişeyi hazmetme, seni, senin secgini hakeden birisi değil belli her haliyle. Kendinş düşün, onu da kendine önemsiz hissettir. Hiçbir mesajına cevap verme, canım istemiyor de, hep onlar mı yapacak ay

Karşınızdaki insan sizin ona verdiğiniz değeri vermiyorki anlasın laftan arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş uygulamaya geçin bir an önce.

Her insanı kendi değerlerinizle algılamayın merakını gidermiş şimdide sallıyor sizi kendine bağlıyor sonra yine sallıyor nereye kadar buna bir dur deyin.bir arkadasin dediği gibi çocuk çoluk yok .

Çok üzülerek söylüyorum ki bu kişi geçmişinden kopmak isteyip ama eski defterleride halen kapayaman biri Neden mi kendimden biliyorum. Eski sevgilimle bi ayrıl barış durumum vardı hayatıma yeni biri girdiği halede ben eski sevgilmlede konusmaya buluşmaya devam ettim tabi o yeni kişiyle sadece konusuyodum soğuk soğyk sevgili olmamıştım ama eskisylede sevgili olmadım ama ondanda kopamyodum olmayacagını bile bile aynı durum bendede olmuştu sonrasında o eaki kişiden yavaş yavaş soğudum ve bitti tam anlamıyla şuan o yeni kişiyle srvgikiyim ve cok mutluyum sizin o kişide böyle galiba daha içinde öldüremediği ama öldürmek istediği biri var gibi geldi bana

Yaramaz birisi degmez. Ayril gitsin kac günlük ilişki sanki. Neyini dusuneceksin neden ayrilamayacaksin

Ayrılmak sorun değil bitirmekte öyle ama bu yaptığını ödemeli

Tüm sosyal medyalardan mı silmeliyim sizce? Beni görüp pişman olması daha iyi olmaz mı?
ondan intikam almak neden,? Tabiki seni gormemeli sonra sana musallat olursa ne yapacaksın. Gozden uzak gonulden uzak. O guvenilir degil. Kendin icin yap bunu. Uzak dur.

Teyyaresucum bir an fotoğraf istedi gönderdim şantaj ediyor vs dicen diye korktum. Kız boşver gönder gitsin bulaşma dertsiz başına dert mi arıyosun.

Dediklerinizi uygulayacağım çok haklısınız şuan sessizliğimi koruyup mesaj atmasını bekliyorum sadece .

Kaçıcam zaten, şuan bir hamle yapmasını bekliyorum sadece. Bugün bütün gün mesaj atmadı mesala attığında görmezden gelicem bende. Bitirdim artık
engelle seni görememesi en iyi intikam. Neyi bekliyorsun sana mesaj atacak birazda afilliyse tamam senin yelkenler suya...
Oyle cevap vermeme falan fayda etmez.

10-15 günde sende şüphe uyandıran adamla konuşma ısrarı neden? Evli misin 3 çocuğun mu var adam olmazsa baba evine dönemiyor musun nedir yani???
Bitirdim bende kafamda artık buradaki yorumlar sayesinde şimdi sadece köşeme çekilip onun değersiz olduğunu görmesini izleyeceğim :)

Sizi yedekte tutan adama hali hazirda haddinden fazla deger veriyorsunuz zaten. Engelleyerek kendinize olan sayginizi gostermis olursunuz. Sorarsa niye engelledin diye benim firildaklarla isim olmaz dersiniz.
Engellemek yerine silebilirim numarasını aslında engellersem kendini çok değerli hisseder çünkü biliyorum

Gencecik bi hatun neden başka çaresi yokmuş gibi bulduğuna yapışır kalır anlamam ki,tavsiyem nerden aldiysaniz oraya bırakın! İade zor ama olsun harcadiklarinizi talep etmeyin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…