Nolur yardım edin bi akıl verin 😞

Nananaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
13
-10
1
33
Merhabalar büyük bi derdim var eşimle 7 yıllık evliyiz ikimizinde 2. Evliliği benim ilk evliliğimden 1 kızım var eşimin 3 çocugu büyük olan kız 10 yaşında oğlanlar ikiz 6 yaşındalar... benim kızım sürekli bizimleydi eşimin çocukları ayrıldıgın da bebeklerdi daha ve anneleri görüştürmedi mahkemede de görüşme talebine hep itiraz ettiker icra ile almak için dava actı 1 sene kadar sürdü 15 gün önce aldı 2. Ye bügün aldı. Çocukları ama ben bu çocukları eşimin çocuğu olarak göremiyorum yıllardır hiç görüşmediği için yanımızda olmadıkları için bide anneleri çok çektirdi bize yıllardır ona da ayrı sinir oluyorum... ben 3 kişilik aile olarak gördüm kendimizi hep o çocuklarda hiç babalarını görmedikleri halde ( kız 3 yasında gördü ) nasıl oluyosa hep görüyorlarmış gibi sürekli para harcayarak istediklerini alarak alıştırdı 2 günde kendine.... valla bu çocukları sevemiyorum elim ayağım titriyo günlerim zehir oldu çocukların bi suçu yok bunun bilincindeyim ama yok yani olmuyo ayrılmayı bile düşündüm bi an yapamıcam gibime geliyo kimseye bişey söyleyemiyorum eşime biraz belli ettim ama bişey söylemekte istemiyorum eşimi seviyorum çocukları o kadının çocu olarak görüyorum allaha dua ediyorım seviyim çocukları diye ama sonra çocuklara biley alıyo yine elim ayam buz kesiyo çok kötü oluyorum allah rızası için bi akıl verin varmı aramızda böyle olan

Yapacağınız tek şey bu süreçte eşinize destek olmak ve çocuklara kendinizi sevdirmek,kendinizi eşinizin ve o çocukların yerinize koyun birisi yıllarca çocuklarını görmek için mücadele vermiş diğerleri yıllarca babalarını görememiş onlar içinde çok zordur,eğer bu zor süreçte onlara destek verirseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz.

Allaha dua et yüreğine merhamet duygusunu nasip etsin.Arkadaşlar da yazmış kendi çocuğunu gözünün önüne al öyle düşün.eşine de ayrı üzüldüm bu arada

Sonuçta eşinizle evlendiginizde cocukları vardı eşinizin
Ha sizinle ha annesinin yanında,vardı yani
Bi şekilde kabul etmelisiniz,olmadı destek alın,olmadı boşanın
Yalnız sizi burda taşlarlar demedi deme

Başladılae bile ben sanki bilmiyorum söylediklerini

Arkadaşlar ben söylediklerinizi biliyorum zaten farkındayım mesele bişey alması falan değil linç etmeye gerek yok eşime üzülmenize gerek yok ben çocukları kendi çocugumdan ayırmıyorum bu çocuklarla görüşmiceksin gelmicekler demiyorum kendi içimde yaşıyorum ben bunları alışkın olmadıgım için diye umuyorum içimi rahatlatacak bişey söylersiniz dedim ama sizde kaptırmaya yer arıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…