Keske fake olsa bu arada neyi fake geldi anlamadımKonu bana fake gibi geldi.
Konu bana fake gibi geldi.
Arkadaşlar ben söylediklerinizi biliyorum zaten farkındayım mesele bişey alması falan değil linç etmeye gerek yok eşime üzülmenize gerek yok ben çocukları kendi çocugumdan ayırmıyorum bu çocuklarla görüşmiceksin gelmicekler demiyorum kendi içimde yaşıyorum ben bunları alışkın olmadıgım için diye umuyorum içimi rahatlatacak bişey söylersiniz dedim ama sizde kaptırmaya yer arıyosunuz
Masallah sizde hic vakit kaybetmeden, esi hamile adami nikahlamissiniz , simdi cocuklarini sevemiyorum diyosunuz saygi duyun baride adama bisi demeyin.
Taşlanmak için açılmış gibi.7 yıllık evlisiniz 6 yaşında çocuğu var eşinizin vsKeske fake olsa bu arada neyi fake geldi anlamadım
Empati yaparsan çocuklari o kadinin çocugu gibi görmezsin. Eşin sana o adamin çocugu deyip kizini istemeseydi ne yapardin ? Sizin gibi düsünen insanlara aciyorum. Ya bastan kabul etmeyin ya da mizmizlanmayin . Sanki cocuklar sonradan torbadan çikti bilmiyor muydun çocugu oldugunu .Merhabalar büyük bi derdim var eşimle 7 yıllık evliyiz ikimizinde 2. Evliliği benim ilk evliliğimden 1 kızım var eşimin 3 çocugu büyük olan kız 10 yaşında oğlanlar ikiz 6 yaşındalar... benim kızım sürekli bizimleydi eşimin çocukları ayrıldıgın da bebeklerdi daha ve anneleri görüştürmedi mahkemede de görüşme talebine hep itiraz ettiker icra ile almak için dava actı 1 sene kadar sürdü 15 gün önce aldı 2. Ye bügün aldı. Çocukları ama ben bu çocukları eşimin çocuğu olarak göremiyorum yıllardır hiç görüşmediği için yanımızda olmadıkları için bide anneleri çok çektirdi bize yıllardır ona da ayrı sinir oluyorum... ben 3 kişilik aile olarak gördüm kendimizi hep o çocuklarda hiç babalarını görmedikleri halde ( kız 3 yasında gördü ) nasıl oluyosa hep görüyorlarmış gibi sürekli para harcayarak istediklerini alarak alıştırdı 2 günde kendine.... valla bu çocukları sevemiyorum elim ayağım titriyo günlerim zehir oldu çocukların bi suçu yok bunun bilincindeyim ama yok yani olmuyo ayrılmayı bile düşündüm bi an yapamıcam gibime geliyo kimseye bişey söyleyemiyorum eşime biraz belli ettim ama bişey söylemekte istemiyorum eşimi seviyorum çocukları o kadının çocu olarak görüyorum allaha dua ediyorım seviyim çocukları diye ama sonra çocuklara biley alıyo yine elim ayam buz kesiyo çok kötü oluyorum allah rızası için bi akıl verin varmı aramızda böyle olan
Muhtemelen evliyken ilişkileri başladı adam boşandı. Konu sahibi de adamın ilk eşi için çok çektirdi bize diyor... Şimdide çocukları istemiyor. Ne vicdan be, bende böyle vicdan olsa çöpe atardımMasallah sizde hic vakit kaybetmeden, esi hamile adami nikahlamissiniz , simdi cocuklarini sevemiyorum diyosunuz saygi duyun baride adama bisi demeyin.
Arkadaşlar ben söylediklerinizi biliyorum zaten farkındayım mesele bişey alması falan değil linç etmeye gerek yok eşime üzülmenize gerek yok ben çocukları kendi çocugumdan ayırmıyorum bu çocuklarla görüşmiceksin gelmicekler demiyorum kendi içimde yaşıyorum ben bunları alışkın olmadıgım için diye umuyorum içimi rahatlatacak bişey söylersiniz dedim ama sizde kaptırmaya yer arıyosunuz
Eşi hamileyken ayrıldılarTaşlanmak için açılmış gibi.7 yıllık evlisiniz 6 yaşında çocuğu var eşinizin vs
Muhtemelen evliyken ilişkileri başladı adam boşandı. Konu sahibi de adamın ilk eşi için çok çektirdi bize diyor... Şimdide çocukları istemiyor. Ne vicdan be, bende böyle vicdan olsa çöpe atardım
Pardonda görüşmeyeceksin diyeceksin görüşmeyecek öylemi merak ediyorum evliykenmi tanıştınızArkadaşlar ben söylediklerinizi biliyorum zaten farkındayım mesele bişey alması falan değil linç etmeye gerek yok eşime üzülmenize gerek yok ben çocukları kendi çocugumdan ayırmıyorum bu çocuklarla görüşmiceksin gelmicekler demiyorum kendi içimde yaşıyorum ben bunları alışkın olmadıgım için diye umuyorum içimi rahatlatacak bişey söylersiniz dedim ama sizde kaptırmaya yer arıyosunuz
Merhabalar büyük bi derdim var eşimle 7 yıllık evliyiz ikimizinde 2. Evliliği benim ilk evliliğimden 1 kızım var eşimin 3 çocugu büyük olan kız 10 yaşında oğlanlar ikiz 6 yaşındalar... benim kızım sürekli bizimleydi eşimin çocukları ayrıldıgın da bebeklerdi daha ve anneleri görüştürmedi mahkemede de görüşme talebine hep itiraz ettiker icra ile almak için dava actı 1 sene kadar sürdü 15 gün önce aldı 2. Ye bügün aldı. Çocukları ama ben bu çocukları eşimin çocuğu olarak göremiyorum yıllardır hiç görüşmediği için yanımızda olmadıkları için bide anneleri çok çektirdi bize yıllardır ona da ayrı sinir oluyorum... ben 3 kişilik aile olarak gördüm kendimizi hep o çocuklarda hiç babalarını görmedikleri halde ( kız 3 yasında gördü ) nasıl oluyosa hep görüyorlarmış gibi sürekli para harcayarak istediklerini alarak alıştırdı 2 günde kendine.... valla bu çocukları sevemiyorum elim ayağım titriyo günlerim zehir oldu çocukların bi suçu yok bunun bilincindeyim ama yok yani olmuyo ayrılmayı bile düşündüm bi an yapamıcam gibime geliyo kimseye bişey söyleyemiyorum eşime biraz belli ettim ama bişey söylemekte istemiyorum eşimi seviyorum çocukları o kadının çocu olarak görüyorum allaha dua ediyorım seviyim çocukları diye ama sonra çocuklara biley alıyo yine elim ayam buz kesiyo çok kötü oluyorum allah rızası için bi akıl verin varmı aramızda böyle olan
Eşlerinden boşandıkları gibi evlenmediler yaSiz 7 yıllık evlisiniz eşinizin çocukları 6 yaşında.. Kafam karıştı benim
Kimseye zorla bişey yaptırmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?