Nolur yardım edin bi akıl verin 😞

Kendi cocuguna da bir sey alininca buz kesiyor musun?

Empati yaparsan çocuklari o kadinin çocugu gibi görmezsin. Eşin sana o adamin çocugu deyip kizini istemeseydi ne yapardin ? Sizin gibi düsünen insanlara aciyorum. Ya bastan kabul etmeyin ya da mizmizlanmayin . Sanki cocuklar sonradan torbadan çikti bilmiyor muydun çocugu oldugunu .

Sizin gibi dusunenler yüzünden olan çocuklara oluyor. Senin gibi vicdani olan bir zavalli yüzünden yegenim hem annesiz hem babasiz bizim yanimizda büyüyor. Masum çocuklari keyfi rahatiniz icin anne babadan koparma hirsinizdan vazgecin ya da bile bile evlenmeyin !

Masallah sizde hic vakit kaybetmeden, esi hamile adami nikahlamissiniz , simdi cocuklarini sevemiyorum diyosunuz saygi duyun baride adama bisi demeyin.
Muhtemelen evliyken ilişkileri başladı adam boşandı. Konu sahibi de adamın ilk eşi için çok çektirdi bize diyor... Şimdide çocukları istemiyor. Ne vicdan be, bende böyle vicdan olsa çöpe atardım

Kendi cocugunuzdan ayirmiyorsunuz madem, neden sevemiyorum diyorsunuz ? Kendi cocugunuzudami sevemiyorsunuz anlamadim.
Isinize gelmeyen cevaplar alinca, geri vites
Yapmayin lutfen.

Allah ıslah etsin. senin öz çocuğunu senin kafa yapındaki bir üvey ananın eline düşürmesin Allah. Vicdan ya vicdan!
Evlendiğinde haberin yok muydu bu çocuklardan? Eşin onların babası. Aynı senin çocuğunun babası olduğu gibi. O çocuklar böyle yaşamayı ister miydi sanıyorsun, özellikle bu zihniyetteki biriyle aynı evde yaşamayı? Ya pes diyorum artık. Bazı insanlar dilimde laf bırakmıyor

Ne kadar vicdansizsiniz. Kocaniz sizin kiziniza para harcayinca zorunuza gidiyor mu? Aslinda sizin kizinizin da bir sifati yok o boyle davraniyor mu ? Yillar sonra yavrularına kavusmus,istedigi kadar para harcar yedirir iciirir bundan sanane. Belliki kocanin sevgisini cocuklarina vermesine dayanamıyorsun. Sen o cocuklara uvey annelikte yaparsin.. Allah kalbinizr merhamet versin..

Muhtemelen evliyken ilişkileri başladı adam boşandı. Konu sahibi de adamın ilk eşi için çok çektirdi bize diyor... Şimdide çocukları istemiyor. Ne vicdan be, bende böyle vicdan olsa çöpe atardım

Evliyken iliskileri basladiysa, kadincigaz iyi yapmis cektirmekle, hak etmisler.

Pardonda görüşmeyeceksin diyeceksin görüşmeyecek öylemi merak ediyorum evliykenmi tanıştınız

Eşiniz yıllardır görmüyor çocuklarını ne kadar şımartsa, özlem giderse azdır. Eliniz ayağınız neden buz kesiyor hiç anlamadım. Nedir bu kıskançlık mı? Onları kimsenin çocuğu olarak görmenize gerek yok sadece çocuk olarak görün. Öfkenizi onlara yöneltmeyin. Düşünün ne suçları var onların? Yaşları bakımından da şanslısınız azcık sevgi emek gösterseniz size hemen bağlanacaklardır.

Kimseye zorla bişey yaptırmadık

Zorla yaptirdiniz demedim, etik olmadiginin altini cizdim, karisi hamile iken nikahlanmissiniz birde bize cok cektirdi diyorsunuz, iyi yapmis hak etmissiniz.
Kocanizi sevmediginiz gun gibi ortada, cocuklar geldi diye bosanmayi bile dusunmussunuz, ayrilin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…