Nolur yardım edin bi akıl verin 😞

Hayır okudukca sınır oluyorum utanıyorum ınsanlıgımızdan yaa..bırde cocukların kapı gıbı anaları var merak etmeyin sıze bırakmaz bırıcık yavrularını...15 gün de bır gün idare edeceksınız sadece 24 saat..insan utanır sunları yazmaya sızın kızınız yedı yırmidort o adamın yanında... sız 24 saat bırakın kalbınızı evınıze sıgdıramadınız...
Kızınız ıyılıgı ıcın kocanıza bellı etmeyin..kızınız dan sogutmayın durduk yere adamı..15 günde bir mümkünse evı terkedın annenize gıdın babaları cocuklarıyla yanlız kalsın...
O uc coxugun annesi kadın var ya ellerinden öperim cocukların a sahip cıkmısda üvey ana elıne bırakmamış...Allah ayağına tas deydırmesın...Allah guc kuvvet versin...

Yok yahu dusunmez. Konuyu hatirladim, sizin abi hamile kadini bosayip ertesi gun evlenecek bir tip degil. Evlenecegi kiz da egitimli, akli basinda biri hamile kadinin ustune yana yakila evlenme derdinde degil. Sizin konunun bu rezil tiplerle hicbir alakasi yok.

analık degil cherry. anaları var.
15 günde 1.
ama buz kesiyor.

15 gunde 1 gunun lafini etmeye burda kon acmaya insan utanir el-insaf yahu. Adam bu kadinin cocuguna kac yildir babalik yapiyor, insan onun yuzu syu hurmetine guleryuz gosterir sevmese bile.

Cocuklarin annesi eşe karşı kininde nefretinde haklı olabilir dediğim gibi. Olanları net bilmiyoruz tabi. Lakin şu anda yapılacak olan o çocuklara sağlıklı bir ortam yartmak. Bunu profesyonel yardım eşliğinde yapmalari en dogrusu.

İlişkilerinin bu kısmını farketmedim konuyu okurken haklısınız..

Birde 15 günde bir gelen çocuklar içinmiş tüm bunlar, yazık gerçekten...

İlişkilerinin bu kısmını farketmedim konuyu okurken haklısınız..

Birde 15 günde bir gelen çocuklar içinmiş tüm bunlar, yazık gerçekten...

Insan rezil olunca yaptigi evlilik de rezil sekilde ilerliyor sanirim. Siz kafanizi soyle tiplere bakip hic bulandirmayin. Dedigim gibi tek cocuklara acidim su tabloda.

Eşi hamileyken ayrıldılar

Siz ne zaman tanistiniz peki?
Evliliginiz 7 yillik, ikizler 6 yasinda. Kadin hamileyken bosandi diyorsunuz, diyelim ki kadin 5 aylik hamileydi siz de o 4 ayda tanisip evlenmeye karar verdiniz yani???
Bu adami siz bosandirmadiysaniz ben de hiiiicbir sey bilmiyorum. Adam da zengin sanirim. Kendi cocugunuza baktiriyorsunuz yedirip iciriyorsunuz ama o cocuklara harcadigi para gozunuze batiyor oyle mi? Bu haset, bu para hirsi normal insanlarda degil metreslerde oluyor gordugum kadariyla.

Evlenmeseydin o zaman... ne diyelim kimse anne babasını seçemiyor aynı durumda senin evladında olabilirdi çocuk bu çocuk seçilmeyecek ne tarafı var fazla bisey yazmak istemiyorm kimseyi kırmamak adına umarım seversin

düşünsene bir kızın var,
2. evlilik yapacaksın.
karısını hamile halde boşayıp, daha çocukları doğmadan evlenmeye niyet eden adamla mı evlenirsin?

Fake filan olabilir bu ya, milleti germek için hususi konu açmış gibi.
Kibleyeyim bi baksınlar.

düşünsene bir kızın var,
2. evlilik yapacaksın.
karısını hamile halde boşayıp, daha çocukları doğmadan evlenmeye niyet eden adamla mı evlenirsin?

Iki taraf da birbirinden rezil
Biri hamile karisini bosuyor, digeri hamile kadini bosandirip nikah yaptiriyor. Rezillik dizboyu. Ben o kadinin yerinde olsam bu tiplere cocuklari asla gostermezdim ahlaksizlar

Iki taraf da birbirinden rezil
Biri hamile karisini bosuyor, digeri hamile kadini bosandirip nikah yaptiriyor. Rezillik dizboyu. Ben o kadinin yerinde olsam bu tiplere cocuklari asla gostermezdim ahlaksizlar

kadın da tam senin yapacagını yapmış.
çocukları göstermemiş.
baba da 1 yıl önce dava açmış
( önceki 6 yıl aklı neredeyse)
icra yoluyla görüyor artık 15 te 1.
ama kadını sevmiyor konu sahibi.
çünkü çok çektirmiş bunlara.
ne çektirdi inanılmaz merak ediyorum.
yani o kadının uğradığı kötülükten daha kötü ne yapmış olabilir?

hepsini geçtim de insan az utanır 15 te 1 gördüğü çocuklar için günlerim zehir oluyor demeye. inşallah konu sahtedir. gece gece dişlerimi sıkmaktan çenem agrıdı.

Psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…