Kizlar merhaba sirf dertlesmek icin uye oldum.8 haftalik gebeyim bu ucuncu gebeligim.ilk bebegimi dogumdan 7ay sonra kanserden kaybettim.hemen kizima hamile kaldim su an uc yasina girecek ona bi kardes getirmek en buyuk hayalimdi sirf yalniz kalmasin oz kardesi olsun die.Isteyerek hamile kaldim.Ama esimle bes yillik evliligimizde bisuru ayrilik bi suru sorun bi suru kirginlik yasadik her seferinde affettim cocuklarim var dedim biri cennette biri yanimda tam duzeldi dedim hersey iyiydi hamile oldugumu ogrendim sevincle herkesle paylastim.Ama esim iki gebeligimde oldugu gibi bundada tartisma anlayissizlik ilgisizlik bencillik ve her tartisma sonunda duymak istemedigim o cumle aldir bu cocugu istemiyorum...on gundur agliyorum zaten ilk aylarda halsizlik bulanti bide ustune yine ayni acilar...Pismanlik duyuyorum keske yapmasaydim bu cocugu esim ne beni ne surekli kurtarmaya calistigim bu yuvayi haketmiyor.Eger hamile olmasaydim bu evliligi bitirirdim anladimki bosa kurek cekiyorum.simdi caresizim Allaha siginiyorum hayirlisi ise olsun hayirli degilse olmasin diyorum.Evimden esimden karnimdaki bebemden sogudum Allaha hergun dua ediyorum beni bu caresizlikten kurtar die((((