Nolur yardım edın ne yapıcagımı bılemıyorum

caresiz1234

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
19
0
16
Almanya
Herkese merhaba. Benım cok büyük bır sorunum var ve ne yapacagımı bılmıyorum.

Benım bır 33 yasında bır kızım var.kendısı 7 yıldır evlı ve dünyalar tatlısı bır 6 yasında evladı var. Ben damadımdan cok memnunum.sımdıye kadar kızama cok ıyı baktı ve her ıstedıgını yaptı. O ıstedı dıye nerdeyse bütün arkadaslarından ve akrabalarından koptu; o ıstedı dıye ev aldı ve bızı karsı her zaman cok saygılı ve yardım sever bırı.
Benı yıkan olay sudur: Bır kac aydır kızımın damadımı aldattıgını bılıyorum: Bunu ögrendıgımde dünyam yıkıldı; ınanamadım; soka ugradım; kımınle ılıskısı oldugunu bılmıyorum ama her fırsatta bır yalan uydurup onun yanına gıdıyor; cocugunu o zaman ya kayınvaldesıne veya da bana bırakıyor; torunumu ne kayle cekıyor ne özlüyor; onu hıc umur samıyor; bu nasıl bır anne bılmıyorum; sadece kendını düsünüyor ve kendını haklı görüyor; böyle bır kızım oldugu ıcın cok utanıyororum;hıc allah korkusu yok; ona madem kocanı evladını sevmıyorsun bosan dedım onu da kabul etmıyor; herey ortaya cıkarsa cok kötü seyler olucagından korkuyorum ve torunuma üzülüyorum; bazen damadım benı arıyor ve kızımın bende olup olmadıgını bılmek ıstıyor ne dıcegımı bılmıyorum; her günün gecem aglamakla gecıyor; onun yüzünden cok saglık sorunlarım oldu: Nolur baba bır ögüt verın yardım edın cok caresızım;

Üzücü bir durum...

Kızınızla bu konu hakkında yüzleştiniz mi ?
Sizin bildiğinizi biliyor mu ?

Bilmiyorsa,açıkça konuşmanızı önereceğim.

Üzücü bir durum...

Kızınızla bu konu hakkında yüzleştiniz mi ?
Sizin bildiğinizi biliyor mu ?

Bilmiyorsa,açıkça konuşmanızı önereceğim.

öneriniz icin tesekkür ederim. ben onunla yüzlestim. kocasini sevmedigini söylüyor ve sade onun kötü taraflarini görüyor. her seye ragmen bosanmayi da istemiyor.

Nasıl ki burda bunu yapan erkeklere kızıyoruz kusura bakmayın ksınızın elle tutulur bir tarafı yok yaptığının kısacası arpası fazla gelmiş ona hak ettiğinden çok fazla değer verilmiş o da ne oldum delisi olmuş başka arayışlara girmiş. Umarım bir an önce yaptığı hatanınf farkına varır siz de bu olaya göz yummayın lütfen.

Neden boşanmak istemiyormuş ?

bosanmaktan korkuyormus. kocasi cocugu alip göstermez diye korkuyormu. kendi ama zaten cocugunu fazla önemsemiyor. bence daha cok rahatina geliyor. cünkü damadim parali oldugu icin. kizim her gün alisverislerde. hep kendine giyisi makyaj aliyor. torunumda yirtik ayakkabilarla dolasiyor.

Çok hassas bir konu ve siz annesisiniz.Kelimelerimi özenle seçiyorum,sizi kırmaktan korkuyorum.

Kızınıza,eşinden boşanması gerektiğini ahlaki,dini,etik açıdan usulünce anlatın.Anlatmakla kalmayın,baskı yapın derim.
Eşinin çocuğu göstermemesinden korkuyorsa,aldatılma ortaya çıkınca daha kötü olacağını söyleyin.
Şimdi ayrılırsa,mutsuzum,artık sevmiyorum diyerek ayrılabilir.
Olaylar patlak verince,eşi çok daha kötü şeyler yapabilir.

Kızınız yanlışının farkında değil,çocuğu bile gözü görmüyor.
Söyleyecekleriniz çok etkili olmaz ama madem eşinden az da olsa çekiniyor,iyice korkutsanız belki başka çaresi kalmadığını düşünür.
Hatta ben olsam,eşine,kızımın evde olmadığını söylerim.Biraz köşeye sıkışsın,ne yapıyorum ben desin bakalım.

Son düzenleme:
Bence kızınız ne hakediyorsa onu yaşayacak zaten bir şekilde ya bugün ya da yarın, böyle gidecek değil. Siz annesi olarak madem onaylamıyorsunuz ve bu kadar üzülüyorsunuz ona destek vermekten vazgeçin. Eşi arayıp sizde mi diye sorunca da "hayır bilmiyorum nerede haberim yok" deyin. Kızınız kendi öz çocuğunu bile böyle hiçe sayabiliyorsa sizin onun için yapabileceğiniz çok bir şey yok. Elbet gün gelecek yaşayacak ve görecek yanlışını doğrusunu, sonuçlarına da katlanacak. O insanı, sizi ve kendi çocuğunu kullanmasına izin vermeyin zevkleri için. 33 yaşına gelmiş harekelerinin sorumluluğunu da alsın madem. Siz geri çekin kendinizi, yoksa siz de bu suça ortak olmuş olursunuz.

ilginç bi konu sahibi?.. ve konusu..
buraya yazana kadar kızınızla veya kocanızla bu konuyu konuşmayı düşünmedinizmi be ablam??
Sağlık sorunu olana kadar kızınızı tehdit edin güzellikle anlamıyorsa. Damadınızı işkillendirin takip etsin.
Ne bileyim bir çok şey var yapılabilcek..

insallah. allahdan ümit kesilmez ama malesef kendini hic hatali görmüyor hic vijdani sizlamiyor.

allahım yardım etsin inanın empati bile yapamıyorum ama damadınızın bunu bilmasi lazım siz çıkıp söyleyemeyeceğinize göre kendi görmesi lazım bunu yaşayan gelininiz olsaydı hemen oğlunuza söylerdiniz ama kızınız olunca nasıl söylenir bilemedim kızınız damadınızı haketmiyor onu oğlunuz yerine koyun kızınızıda gelininiz o zaman belki çözüm bulursunuz

Kızınızın iliskisi ne zamandan beri var? Ayrıca şüphelendiğiniz hiç kimse yokmu?
Şumnu'da belirtmeden geçemeyeceğim annesinin mutlaka uzuluyosunuzdur Allah yardımcınız olsun
Ama damadinizinda bir annesi var unutmayın
Kızınızda konusun bunun böyle surmeyecegini söyleyin kararını versin ve ona göre davransın
Siz onun açıklarını kapattığınız sürece o bildigi yoldan vazgeçmeyecek

sevgili meleknaz. yorumun icin cok tesekkür ederim. her kelimene hak veriyorum. kizimla cok konustum, cok baski yaptim. hakkimi helal etmiyorum dedim, seni evlatlikdan silcem, benim böyle bir kizim olamaz dedim. ama hersey bos. hep kendini hakli görüyor. beni sucluyor. hic cocuklugunu gencligini yasayamamis, hic serbest olamamis.
torunum olmasa, haklisin, kizim nerde oldugunu bilmiyorum derim, ama o zaman artik bana güvenmeyip torunumuda götürür gittigi adama veya evde yalniz birakir. torunumu korkuttur sakin bir sey söylemesin diye. zaten cok sessiz iyice ruhsagligi bozulur. damadima gercekleri anlatsam bir delilik yapar, kendimi hic affedemem.

damadim kizimi ve ailesini cok seviyor. herseyi anlatirsam bir delilik yapicagindan korkuyorum. kizim kendinden baska kimseyi düsünmüyor. cok bencil biri. ama ben ginede ona veya torunuma birsey olursa yasayamam.

bunlari bir anne olarak yazmam o kadar zor ki benim icin, cok utaniyorum, nerde hata yaptigimi bilmoyorum. kimnen bulustugunu bilmiyorum. internetten buldugu biridir.

Bu nasil bir insan, nasil bir anne. bunda hic bir utanma yokmu. Ne size aciyor nede kendi cocuguna. Ilerde cocugu elbette bunlari ögrenecek ve annesinden nefret edicek. Böyle insanlar hic geleceklerine, yasliliklarini veya ölceklerini düsünmüyorlarmi. Allah akil fikir versin.

Valla,hikayeniz bana pek samimi,gerçek gibi gelmedi.. 33 yaşında kızınız varsa,yaşınız baya ileri olmalı.. Sizin yaşınızdaki bir kadının "agzini burnunu kirsam" gibi bir cümle kurması garip geldi.. Ben 30 yaşındayım ben bile böyle bir cümle kurmam...

Hatta açıkçası kadın olduğunuzdan bile şüpheliyim...

insallah. allahdan ümit kesilmez ama malesef kendini hic hatali görmüyor hic vijdani sizlamiyor.

Bu yazdıklarınızdan sonra konuya pek inanamadım açıkçası. Sonuçta o kadar zenginlikte çocuk nasıl yırtık ayakkabı ile dolaşıyor hadi annesi almıyor babası da mı fark etmiyor bu çocuğu. Bir de vijdanlı demişsiniz ya genelde şimdiki gençler meraklıdır böyle harflri eğip bükmeye kızınız 33 yaşında ise sizin yaşınız bir hayli vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…