- Konu Sahibi caresiz1234
-
Üzücü bir durum...
Kızınızla bu konu hakkında yüzleştiniz mi ?
Sizin bildiğinizi biliyor mu ?
Bilmiyorsa,açıkça konuşmanızı önereceğim.
Neden boşanmak istemiyormuş ?
bosanmaktan korkuyormus. kocasi cocugu alip göstermez diye korkuyormu. kendi ama zaten cocugunu fazla önemsemiyor. bence daha cok rahatina geliyor. cünkü damadim parali oldugu icin. kizim her gün alisverislerde. hep kendine giyisi makyaj aliyor. torunumda yirtik ayakkabilarla dolasiyor.
Nasıl ki burda bunu yapan erkeklere kızıyoruz kusura bakmayın ksınızın elle tutulur bir tarafı yok yaptığının kısacası arpası fazla gelmiş ona hak ettiğinden çok fazla değer verilmiş o da ne oldum delisi olmuş başka arayışlara girmiş. Umarım bir an önce yaptığı hatanınf farkına varır siz de bu olaya göz yummayın lütfen.
ben böyle birsey yapsam esime birakmaz annem parcalar beni[/QUOT
keske faydasi olucagini bilsemde agzini burnunu kirsam. ama bu hic birsey degistirmez.
Çok hassas bir konu ve siz annesisiniz.Kelimelerimi özenle seçiyorum,sizi kırmaktan korkuyorum.
Kızınıza,eşinden boşanması gerektiğini ahlaki,dini,etik açıdan usulünce anlatın.Anlatmakla kalmayın,baskı yapın derim.
Eşinin çocuğu göstermemesinden korkuyorsa,aldatılma ortaya çıkınca daha kötü olacağını söyleyin.
Şimdi ayrılırsa,mutsuzum,artık sevmiyorum diyerek ayrılabilir.
Olaylar patlak verince,eşi çok daha kötü şeyler yapabilir.
Kızınız yanlışının farkında değil,çocuğu bile gözü görmüyor.
Söyleyecekleriniz çok etkili olmaz ama madem eşinden az da olsa çekiniyor,iyice korkutsanız belki başka çaresi kalmadığını düşünür.
Hatta ben olsam,eşine,kızımın evde olmadığını söylerim.Biraz köşeye sıkışsın,ne yapıyorum ben desin bakalım.
allahım yardım etsin inanın empati bile yapamıyorum ama damadınızın bunu bilmasi lazım siz çıkıp söyleyemeyeceğinize göre kendi görmesi lazım bunu yaşayan gelininiz olsaydı hemen oğlunuza söylerdiniz ama kızınız olunca nasıl söylenir bilemedim kızınız damadınızı haketmiyor onu oğlunuz yerine koyun kızınızıda gelininiz o zaman belki çözüm bulursunuz
Kızınızın iliskisi ne zamandan beri var? Ayrıca şüphelendiğiniz hiç kimse yokmu?
Şumnu'da belirtmeden geçemeyeceğim annesinin mutlaka uzuluyosunuzdur Allah yardımcınız olsun
Ama damadinizinda bir annesi var unutmayın
Kızınızda konusun bunun böyle surmeyecegini söyleyin kararını versin ve ona göre davransın
Siz onun açıklarını kapattığınız sürece o bildigi yoldan vazgeçmeyecek
bosanmaktan korkuyormus. kocasi cocugu alip göstermez diye korkuyormu. kendi ama zaten cocugunu fazla önemsemiyor. bence daha cok rahatina geliyor. cünkü damadim parali oldugu icin. kizim her gün alisverislerde. hep kendine giyisi makyaj aliyor. torunumda yirtik ayakkabilarla dolasiyor.
insallah. allahdan ümit kesilmez ama malesef kendini hic hatali görmüyor hic vijdani sizlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?