- Konu Sahibi caresiz1234
-
bir kerede insanları dinlemeyi ,çözüm sunmayı bilmeyecekmiyiz ,ne var sanki c yi j yazınca 18 yaşında, düzgün yazınca 50 yaşında mı oluyor ,fake olduğunu düşünüyorsan yazma kardeşim ,şu kk da en sinir olduğum şey; sen erkeksin ve fake konu bu diyen tipler ..öyle olduğunu düşünüyorsan yazma bırak.konu sahibi rica etmiş ne olur bi çzöüm bulun ne yapayım demiş sizin konuyu kaynatma niyetiniz var sanırım ..
konu sahibi hanımefendiciğim size gelince ;
belliki pasif kişilikte birisiniz ki kızınızı yola getirememişsiniz ,ben eşimden çok annemden çekinirim.ama kızınız sizden hiç çekinmiyor ,çocuğu bırakıp zevkinin peşine gidebiliyor ..burada görev size düşüyor ,eşine söylemekle tehdit etmek yada başka türlü tehditler işe yaramaz ,daha çok sizden uzaklaştırır,sizin onu alıp karşınıza anne gibi konuşup
belki biraz duygu sömürüsü yapıp ,doğru yolu göstermeniz lazım ..
zor bir durum allah yardımcınız olsun ..
bir kerede insanları dinlemeyi ,çözüm sunmayı bilmeyecekmiyiz ,ne var sanki c yi j yazınca 18 yaşında, düzgün yazınca 50 yaşında mı oluyor ,fake olduğunu düşünüyorsan yazma kardeşim ,şu kk da en sinir olduğum şey; sen erkeksin ve fake konu bu diyen tipler ..öyle olduğunu düşünüyorsan yazma bırak.konu sahibi rica etmiş ne olur bi çzöüm bulun ne yapayım demiş sizin konuyu kaynatma niyetiniz var sanırım ..
konu sahibi hanımefendiciğim size gelince ;
belliki pasif kişilikte birisiniz ki kızınızı yola getirememişsiniz ,ben eşimden çok annemden çekinirim.ama kızınız sizden hiç çekinmiyor ,çocuğu bırakıp zevkinin peşine gidebiliyor ..burada görev size düşüyor ,eşine söylemekle tehdit etmek yada başka türlü tehditler işe yaramaz ,daha çok sizden uzaklaştırır,sizin onu alıp karşınıza anne gibi konuşup
belki biraz duygu sömürüsü yapıp ,doğru yolu göstermeniz lazım ..
zor bir durum allah yardımcınız olsun ..
malesef siz ve sizin gibiler yüzünden yüzlerce konu geyiğe sarıp kapanıyor,ne kadar yalan olduğunu düşünüyorsanız o kadar da gerçek olma ihtimalini düşünün
yalansa yazan yazdığıyla kalır ,ama eğer doğruysa çaresiz birinin ,kimseye anlatamadığı derdini burda tarafsızca yorumlatmaya çalışan birine destek yerine köstek oluyorsunuz ..farkında değilsiniz ..
ilk üyelik normal ,ben şimdi 7000 küsür mesajın üzerine ve beni burda tanıyan gerçek hayattada görüştüğüm kişilerin olduğu sitede böyle bir sorunumu açıkça dile getiremeyebilirim ,konu sahibi de öyle yapmış olabilir ,neticede açtığı konu türk ahlakına pek yakışır cinsten değil .çünkü kızı ,hee bir arkadaşının derdidir rahatça anlatır ama kızını anlatamaz yeni üyelik alır ,ayrıca 18 yaşında yeni yetme c leri j olarak kullanan birinin böyle bir konu açıp eğleneceğini düşünmüyorum .
daha cinsel içerikli birşey açardı ki bunları da gördük bu sitede ,
ayrıca avukatımısın yok benimde hakkım var gibi konuşmalardan da hoşlanmıyorum 2.sınıf geliyor bana .konudan hoşlanmadıysanız yazmayın yani bu kadar basit ..hala fake olduğunu düşünüp yazıyorsunuz ya sayfalarca bende bundan hoşlanmıyorum işte ..
kadının halinden kadınlar anlar ,bir hemcinsinize yardımcı olmak yerine daha çok çaresiz bırakıyorsunuz ..
Ağır ceza mahkemesi sanki...Konu açan herkes 1. derecede sahtekar ve suçlu..Onların tarafından bakanlar avukat...
Sahte hesap olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik bildirin, dedektiflik işini bırakın da yönetim yapsın..
İnsanları dertlerini paylaştığına paylaşacağına pişman ediyorsunuz.
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum.
Söylenecekse bile, üslubuyla söylense bari..
Size cok uzuldum hanimefendi. Anne olarak kizinin yuvasini nasil mahvettigini goruyorsunuz,cok zor olmali. Bir de kiziniz nasil olur kendi oz cocuguna bile aldiris etmez? O kadar mi gozu kor, o kadar mi annelik duygusundan yoksun? Neyse, size sizin de bildiginiz seyleri soyleyip daha da uzmeyeyim. Kizinizla son kez konusun, kocana soyleyecegim, artik dayanamiyorum diyebilirsiniz. Ya bitireceksin bu iliskiyi, ya da evliligin bitecek diyebilirsiniz. Ve gercekten de damadinizla konusun hala israr ediyorsa kiziniz. Boylece damadinizla araniz da iyi olur ilerde cocugu gormek acisindan falan. Cok zor, Allah kiziniza dogru yolu gosterir umarim. Aklini basina alsin. Yaptigi affedilir seyler degil ama sizi uzmemek adina onun icin daha fazla seyler soylemeyeyim
Allah yardımcınız olsun..yanlışı yapan kızınız olsada,siz kötüyü-iyiyi ayırt edebilecek kadar vicdanlısınız.sizin sahip olduğunuz vicdana sahip olmamış kızınız..size,damadınıza ve torununuza üzüldüm..kızınızın aklı başına gelecektir ama çok geç kalmış olmasa..inşallah en kısa zamanda allah ıslah etsin..hatalar zincirine yeni hatalar eklemesin..
Herkese merhaba. Benım cok büyük bır sorunum var ve ne yapacagımı bılmıyorum.
Benım bır 33 yasında bır kızım var.kendısı 7 yıldır evlı ve dünyalar tatlısı bır 6 yasında evladı var. Ben damadımdan cok memnunum.sımdıye kadar kızama cok ıyı baktı ve her ıstedıgını yaptı. O ıstedı dıye nerdeyse bütün arkadaslarından ve akrabalarından koptu; o ıstedı dıye ev aldı ve bızı karsı her zaman cok saygılı ve yardım sever bırı.
Benı yıkan olay sudur: Bır kac aydır kızımın damadımı aldattıgını bılıyorum: Bunu ögrendıgımde dünyam yıkıldı; ınanamadım; soka ugradım; kımınle ılıskısı oldugunu bılmıyorum ama her fırsatta bır yalan uydurup onun yanına gıdıyor; cocugunu o zaman ya kayınvaldesıne veya da bana bırakıyor; torunumu ne kayle cekıyor ne özlüyor; onu hıc umur samıyor; bu nasıl bır anne bılmıyorum; sadece kendını düsünüyor ve kendını haklı görüyor; böyle bır kızım oldugu ıcın cok utanıyororum;hıc allah korkusu yok; ona madem kocanı evladını sevmıyorsun bosan dedım onu da kabul etmıyor; herey ortaya cıkarsa cok kötü seyler olucagından korkuyorum ve torunuma üzülüyorum; bazen damadım benı arıyor ve kızımın bende olup olmadıgını bılmek ıstıyor ne dıcegımı bılmıyorum; her günün gecem aglamakla gecıyor; onun yüzünden cok saglık sorunlarım oldu: Nolur baba bır ögüt verın yardım edın cok caresızım;
Allah razi olsun.Cok tesekkür ederim. Yazdigin her kelime dogru. Torunum bende kaliyor. Okula bile götürmüyor. Telefonuda kapali. Konusmak icin bana gelmesini bekliyorum. Ben onu afetmeye herseyi unutmaya hemen raziyim yeterki torunum anali babali büyüsün. üzülmesin.
malesef siz ve sizin gibiler yüzünden yüzlerce konu geyiğe sarıp kapanıyor,ne kadar yalan olduğunu düşünüyorsanız o kadar da gerçek olma ihtimalini düşünün
yalansa yazan yazdığıyla kalır ,ama eğer doğruysa çaresiz birinin ,kimseye anlatamadığı derdini burda tarafsızca yorumlatmaya çalışan birine destek yerine köstek oluyorsunuz ..farkında değilsiniz ..
ilk üyelik normal ,ben şimdi 7000 küsür mesajın üzerine ve beni burda tanıyan gerçek hayattada görüştüğüm kişilerin olduğu sitede böyle bir sorunumu açıkça dile getiremeyebilirim ,konu sahibi de öyle yapmış olabilir ,neticede açtığı konu türk ahlakına pek yakışır cinsten değil .çünkü kızı ,hee bir arkadaşının derdidir rahatça anlatır ama kızını anlatamaz yeni üyelik alır ,ayrıca 18 yaşında yeni yetme c leri j olarak kullanan birinin böyle bir konu açıp eğleneceğini düşünmüyorum .
daha cinsel içerikli birşey açardı ki bunları da gördük bu sitede ,
ayrıca avukatımısın yok benimde hakkım var gibi konuşmalardan da hoşlanmıyorum 2.sınıf geliyor bana .konudan hoşlanmadıysanız yazmayın yani bu kadar basit ..hala fake olduğunu düşünüp yazıyorsunuz ya sayfalarca bende bundan hoşlanmıyorum işte ..
kadının halinden kadınlar anlar ,bir hemcinsinize yardımcı olmak yerine daha çok çaresiz bırakıyorsunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?