Nolur yardım edın ne yapıcagımı bılemıyorum

Cok sagol Allah senide darda koymasin insallah.Herseyi denedim.Ne kadar kizdim yalvardim agladim. Onun yüzünden iki ameliyat gecirdim. O kimseye acimaz, kimsedende korkmuyor. Herzaman kendine acir , kendine aglar.

Cok sagol Allah senide darda koymasin insallah.Herseyi denedim.Ne kadar kizdim yalvardim agladim. Onun yüzünden iki ameliyat gecirdim. O kimseye acimaz, kimsedende korkmuyor. Herzaman kendine acir , kendine aglar.

Allah senden razi olsun. Anlayisin icin cok tesekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun..yanlışı yapan kızınız olsada,siz kötüyü-iyiyi ayırt edebilecek kadar vicdanlısınız.sizin sahip olduğunuz vicdana sahip olmamış kızınız..size,damadınıza ve torununuza üzüldüm..kızınızın aklı başına gelecektir ama çok geç kalmış olmasa..inşallah en kısa zamanda allah ıslah etsin..hatalar zincirine yeni hatalar eklemesin..

Cok tesekkür ederim. Zaten ben yazmadan önce cok düsündüm, karar veremedim. Ama baska care bulamadim kendi kendime.Bunalimlara girdim. Simdide iyimi yaptim kötümü bilemiyorum

Allah razi olsun.Cok tesekkür ederim. Yazdigin her kelime dogru. Torunum bende kaliyor. Okula bile götürmüyor. Telefonuda kapali. Konusmak icin bana gelmesini bekliyorum. Ben onu afetmeye herseyi unutmaya hemen raziyim yeterki torunum anali babali büyüsün. üzülmesin.

Allah razi olsun. Bu malesef kizimin ilk hatasi degil. Ikinci büyük hatasi. Bize cok aci cektirdi. Kendimi düsünmüyorum ama insallah torunumun aci cekmesin.

merhaba,

bence bu işi çözerse siz çösersiniz , su diger adamı bulup onu paylamak gerekiyor bence. Belki kızınızın evli oldugunu bilmiyordur. bu arada damat duymasın diye caba sarfetmeniz gerekiyor, kızınızı sık sık uyarın bıkana kadar sonuclarının felaketini anlatın bence sonunda ikna edersiniz cunku siz annesiniz. siz saglık sorunlarınızı bi yana bırakın bence sonucları sizi baglamayacak kızınız perişan olacak farkında degil sonucta her koyun kendi bacagından asılır, bu arada ortaya cıkarsa sizinde bildiginiz söylemediginiz duyulursa damadınız size gucenir haberiniz olsun belki en son ona bu işi keşfetmesi için ipuçları bırakırsınız amaaaan artık ne olursa olsun dersiniz ama en son olan bu olsun bence size basarılar cetin bir sınav sizi bekliyor. kolay gelsin.

Siz cok iyi niyetli bir annesiniz. Kiziniz size hic benzememis. Melikeanne arkadasin yazdiklarini okuyunca mantikli geldi. Evet, o obur adami bulup onu bir guzel paylamak lazim. Kizinizi takip edebilirsiniz, telefonuna caktirmadan bakabilirsiniz diyecegim ama adini baska sekilde kaydetmistir yada guvenlik sifresi koyuyor olabilir. Ama bir sekilde o adam i bulmali. En azindan damatla konusmadan bu yolu denemekte fayda var sanirim. Allah torununuzu, herseye ragmen kizinizi size bagislasin ve umarim torununuz ailesiyle mutlu buyur. Umarim kizinizin aklina dank eder birseyler.

Torununuzun analı babalı büyümesi isteğinizi anlayabiliyorum. Bu yöndeki çabanızı da anlamakla birlikte onylamıyorum.
Damadınıza haksızlık ediyorsunuz.
Kızınızın suçuna ortak oluyorsunuz ne yazık ki şu anda saklamakla.
Sular bulanmadan durulmaz.
Zaten damadınız birtakımşeylerin farkında. Olmasa şaşırırdım zaten.
Bitsin bu evlilik daha kötü şeyler olmadan.
Torununuzu ya alın kendiniz bakın ya da iyi bakılacağına inanıyorsanız babasına verin.
Eğer babası annesine olan öfkesini taşımadan bakabilecekse yalnız evladına.
Anne kesinlikle almasın. Çünkü çocuk anne için hep bir engel olacak. Savrulup gitmesin yavrucak.
Ne yazık ki bu evlilik için yapılayibelecek bişey yok. Kızınız hatasından dönmez.
Allah ıslah etsin onu. Ama bu arada suçu günahı olanların hayatı daha fazla zarar görmesin.
Allah size de sabır ve dayanma gücü versin

izninizle bişey sormak istiyorum,daha önce bu konuda açıklama yaptıysanız kusuruma bakmayın,gözümden kaçmış olabilir,eşiniz nerde,yalnızmı yaşıyosunuz,yani bu uçkuru uğruna çocuğuna bile bakmaktan aciz kadının babası nerde?

Bak ben konuyu okudum 1yorum yazdım ve bıraktım!Sayfalarca bir şeyler yazmadım! Kişiselleştirip,saldıran ve bana cevap hakkı doğuran sensin..Ben konu sahibini ne tanırım ne bilirim ,düşüncemi yazdım cevabımı aldım,gerisi bana kalmış!!!!!!! Konu sahibi de beni inandırmak zorunda değil,bunu o da biliyor uzatmıyor!!Sana ne oluyor?!!

Senin neyden hoşlandığın, neye sinir olduğun benim umurumda değil!! Anlatabildim mi!? Ayrıca katılmıyorsan mesajımın üzerinde durmazsın,dikkate almazsın olur biter..

Geyikmiş de,hoşlanmazmış da,sinir olurmuş da...Konuşmanı düzeltmeni tavsiye ederim..

Benim iki cümlem ile kimse çaresiz kalmaz,konu sahibi de..merak etmeyin! Daha fazla muhatap olmayalım,konu da dağılmasın..

bir anne için çok zor bir durumu yaşıyorsunuz sizin yerinizde olmayı hiç istemezdim
ne yapın edin kızınızı boşanması için ikna edin aldatma olayı ortaya çıkarsa daha vahim durumlarda yaşanabilir
kızınızı karşınıza alıp sert bir şekilde konuşun.belli ki kızınızın gözü dünyayı görmüyor çocuğu da umrunda değil
Allah akıl fikir versin ona ama şu durumda boşanması en hayırlısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…