Nolur yardım edın ne yapıcagımı bılemıyorum

Bana yorum yazan herkesden allah razı olsun cok tesekkür ederım. Bana ınanmayanlarında canları sag olsun, kımse bana ınanma mejburıyetınde degıl,; sızlere cevap yazmıyorum cünkü buna dermanım yok; benım derdım zaten bana yetıyor; allah düsmanıma bıle yasatmasın; cok zor; keske hersey bır kötü rüya olsada uyansam; ben buraya ceresızlıgımden yazıyorum;ve cok düsündüm: Ama yalnız bunun ıcınden cıkamıyorum: Böyle bır durumu kımınle paylasabılırım kıme söylıyebılırım; ne olur sade bana yardım etmek ıstıyorsanız yazın; benım yasadıgımı sade ben bılırım; cok dardayım;

gece 3de ''arkadaşım beni uyutmuyor, ne yapayım'' diye konu açanı gördüm, şimdi bu konu hakkında fikir istenmesi çok çok normal. ayrıca niye fake olsun,ben bir erkeğin böyle bir konuyu dert edecegini sanmıyorum.

Çok zor ya. Benim de bir tanıdığım yaşlı başlı annesinin (70 küsür) babasını aldattığını anlamıştı. Böyle bir durumda ne denir, ne yapılır, nasıl davranılır? Öyle yapmayacak olsanız bile korkutmayı deneseniz? Bir de neden boşanmıyor?

Gene aynı yazım tarzı bari fake konu açıyorsun yazdıklarına bir bak kızın 33 yaşında ise en genç 17 yaşında anne olsan 50 yaşında olursun ve 50 yaşındaki bir kadın da vijjjdan ya da mejjjburiyet demez bilmem anlatabildim mi seni zeki insan.

Son düzenleme:
ablam be çok zor bir durum senin ki .biz damadından memnun olmayan,kızını aldatan erkeklere alışkın olduğumuz için bu bana bir tuhaf geldi.yanlış anlamayın kınama değil kesinlikle ne haddime ama senin için zor hele bebek için çok daha zor.eşi için söylemiyorum bile.eşinin durumu kk da konu açan ,aldatan kadınlarla bir şu an.hiç kimse ama hiç kimse aldatılmayı hak etmiyor.gerek erkek gerek kadın.
kızınızın psikolojisi nasıldır bilemem ama hakkımı helal etmiyorum diyebilirisiniz vazgeçirmek için yada ne biliyim baban duyarsa eşin duyarsa kendini değil bizi düşün çocuğunu düşün diyebilirisni,ilerde annesi hakkında kötü kadın demelerinde utanmasını sağlayabilirsin.oofff ne biliyim yaa 28 yaşındaki aklım bunlara erdi şimdilik allahım yar ve yardımcın olsun inşaallah...allaha emanet ol...

yalanını doğrusunu bilemiyorum fakat böyle bir durumdaysanız yapacağınız tek şey kızınızı desteklememek, rahatça gidememesi için çocuğuna bakmamak, kocası aradığında idare etmemek ve hatta eğer sen düzelmez ya da bir adım atmazsan kocana ben söyleyeceğim sen bu çocuğu da o kocayı da haketmiyorsun diyerek tehdit etmek olur. kusura bakmayın ama çocuğunu size bırakıp gidiyor, siz idare ediyorsunuz sonra vah vah diyorsunuz madem rahatsızsınız destek olmayın

annem benı gebertır dovmekten oldurur camlardan asagı sallandırır o kadar dıyorum

Kusura bakmayın ama kızınız çok hatalı bunu bir an önce damadınızla paylaşmalısınız eger bunu yapan gelininiz olmuş olsa çoktan oglunuza söylerdiniz kızınızın kocası herşeyi ögrenmeli öyle bir evlilikte sağlıklı çocuk yetişmez.

bir kerede insanları dinlemeyi ,çözüm sunmayı bilmeyecekmiyiz ,ne var sanki c yi j yazınca 18 yaşında, düzgün yazınca 50 yaşında mı oluyor ,fake olduğunu düşünüyorsan yazma kardeşim ,şu kk da en sinir olduğum şey; sen erkeksin ve fake konu bu diyen tipler ..öyle olduğunu düşünüyorsan yazma bırak.konu sahibi rica etmiş ne olur bi çzöüm bulun ne yapayım demiş sizin konuyu kaynatma niyetiniz var sanırım ..

konu sahibi hanımefendiciğim size gelince ;

belliki pasif kişilikte birisiniz ki kızınızı yola getirememişsiniz ,ben eşimden çok annemden çekinirim.ama kızınız sizden hiç çekinmiyor ,çocuğu bırakıp zevkinin peşine gidebiliyor ..burada görev size düşüyor ,eşine söylemekle tehdit etmek yada başka türlü tehditler işe yaramaz ,daha çok sizden uzaklaştırır,sizin onu alıp karşınıza anne gibi konuşup
belki biraz duygu sömürüsü yapıp ,doğru yolu göstermeniz lazım ..

zor bir durum allah yardımcınız olsun ..

Ben de bu gereksiz avukatlığa soyunanları anlamıyorum!! Sen zaten bana sinir ol!!Senin seveceğin "tip" olmaktansa sinir olduğun "tip" olmayı tercih ederim..

Adım gibi eminim masumca yorum yazanlara bir tarafıyla güldüğüne!!! 50 yaşında kadının konuşmasına bak!! yeni üyelik ilk konu ilk yorum!! Okuyunca "bu ne" diye düşündüm profiline girdim sonrada kibarca inandırıcı gelmediğini söyledim,konu sahibi de aynı nezaketle cevabını verdi.. kapandı...

Sen nasıl yardım amaçlı yorumunu yazıp çekilmek yerine çirkin konuşmalarla avukatlığa soyunuyorsan ben de kendi düşüncemi yazarım!!!

Her şeye rağmen damadınızla konuşmanızı ve kızınızdan boşanmasını sağlamanızı öneririm.
Kızınızın damadınızı ve torununuzun babasını daha fazla salak yerine koymasına izin verirseniz bu suçun bir ortağı da siz olursunuz.
Bir anne olarak bunu yapmak çok zor ancak yapmalısınız.
Torununuz da mümkünse babasıyla büyümeli, kızınızla değil.

Allah yardımcınız olsun.

malesef siz ve sizin gibiler yüzünden yüzlerce konu geyiğe sarıp kapanıyor,ne kadar yalan olduğunu düşünüyorsanız o kadar da gerçek olma ihtimalini düşünün
yalansa yazan yazdığıyla kalır ,ama eğer doğruysa çaresiz birinin ,kimseye anlatamadığı derdini burda tarafsızca yorumlatmaya çalışan birine destek yerine köstek oluyorsunuz ..farkında değilsiniz ..
ilk üyelik normal ,ben şimdi 7000 küsür mesajın üzerine ve beni burda tanıyan gerçek hayattada görüştüğüm kişilerin olduğu sitede böyle bir sorunumu açıkça dile getiremeyebilirim ,konu sahibi de öyle yapmış olabilir ,neticede açtığı konu türk ahlakına pek yakışır cinsten değil .çünkü kızı ,hee bir arkadaşının derdidir rahatça anlatır ama kızını anlatamaz yeni üyelik alır ,ayrıca 18 yaşında yeni yetme c leri j olarak kullanan birinin böyle bir konu açıp eğleneceğini düşünmüyorum .
daha cinsel içerikli birşey açardı ki bunları da gördük bu sitede ,
ayrıca avukatımısın yok benimde hakkım var gibi konuşmalardan da hoşlanmıyorum 2.sınıf geliyor bana .konudan hoşlanmadıysanız yazmayın yani bu kadar basit ..hala fake olduğunu düşünüp yazıyorsunuz ya sayfalarca bende bundan hoşlanmıyorum işte ..

kadının halinden kadınlar anlar ,bir hemcinsinize yardımcı olmak yerine daha çok çaresiz bırakıyorsunuz ..

Bakın ikidir aynı yazım tarzıyla yazılmış sizin 50 yaş ve üzeri bir tanıdığınız ne biliyim mejjburr vijjdan gibi kelimeler kullanıyorsa bilemem genelde bunu bizim nesil kullanıyor o yüzden ben fake olduğunu düşünüyorum kasıtlı yazılmış bu j hafrleri hadi birinde yazım yanlışı olduı hepsinde mi olur?

Ağır ceza mahkemesi sanki...Konu açan herkes 1. derecede sahtekar ve suçlu..Onların tarafından bakanlar avukat...
Sahte hesap olduğunu düşünüyorsanız kötü içerik bildirin, dedektiflik işini bırakın da yönetim yapsın..
İnsanları dertlerini paylaştığına paylaşacağına pişman ediyorsunuz.

Kesinlikle her kelimesine katılıyorum.
Söylenecekse bile, üslubuyla söylense bari..

Son düzenleyen: Moderatör:
Size cok uzuldum hanimefendi. Anne olarak kizinin yuvasini nasil mahvettigini goruyorsunuz,cok zor olmali. Bir de kiziniz nasil olur kendi oz cocuguna bile aldiris etmez? O kadar mi gozu kor, o kadar mi annelik duygusundan yoksun? Neyse, size sizin de bildiginiz seyleri soyleyip daha da uzmeyeyim. Kizinizla son kez konusun, kocana soyleyecegim, artik dayanamiyorum diyebilirsiniz. Ya bitireceksin bu iliskiyi, ya da evliligin bitecek diyebilirsiniz. Ve gercekten de damadinizla konusun hala israr ediyorsa kiziniz. Boylece damadinizla araniz da iyi olur ilerde cocugu gormek acisindan falan. Cok zor, Allah kiziniza dogru yolu gosterir umarim. Aklini basina alsin. Yaptigi affedilir seyler degil ama sizi uzmemek adina onun icin daha fazla seyler soylemeyeyim

Sevgili almor,bu sitede o kadar çok imla hatası yapılıyor ki...
Ve inan vicdan kelimesinin o şekilde yazıldığını sanan çok kişi var.
Hatta konu başlıklarına bile o şekilde yazıyorlar.
Belli bir yaştaki herkes,imla kurallarını biliyor demek mümkün değil.Zaten dikkat edersen,konu sahibinin başka imla hataları da var.

Aslında bu vesileyle şunu söylemek istiyorum : İmla yanlışlarını ikaz edince bazı üyeler kızıyorlar.Ama ben ikaz edilip düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yoksa bu şekilde,yanlışı göre göre,doğrusu öyle zannediliyor.

Cok tesekkür ederim. Kizimin Allah korkusu yokki biz den esinden korksun. Cok caresizim. Sende Allaha emanet ol.

Ben torunuma bakmazsan o gine de gidicegi yere gider, vazgecmez. Kimbilir o zaman torunumu nereye kimlere birakir ondan korkuyorum.

Cok sagol Allah senide darda koymasin insallah.Herseyi denedim.Ne kadar kizdim yalvardim agladim. Onun yüzünden iki ameliyat gecirdim. O kimseye acimaz, kimsedende korkmuyor. Herzaman kendine acir , kendine aglar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…