Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Emzirdiğim için ertesi gün hapıda kullanamıyorum ben. Birkaç defa aynı korkuyu yaşadım. Anlıyorum sizi. Bekleyin bakalım kısmet belli olmaz.

Emzirdiğim için ertesi gün hapıda kullanamıyorum ben. Birkaç defa aynı korkuyu yaşadım. Anlıyorum sizi. Bekleyin bakalım kısmet belli olmaz.
Ben ertesi gün hapı hiç duymadım bu arada nasıl hemen mide bulantısı falan oluyo diyen arkadaşlarım malesef bünyem hamileliği kaldırmıyo doktor öyle söylemişti hamileliğimi daha öğrenmeden mide bulantım başlıyo tam 6 ay hastanede yattım bu yüzden hiç bişey yiyemedim sudan bile midem bulanıyodu o derece yani sadece filmlerde olmuyo

Biz ne gibi bir yardımda bulunucaz? Bir kaç güne böyle belirti mi olur şaka mı bu? Ertesi gün hapı diye bir şey var biliyorsunuz değil mi? 5 gün içinde içebiliyorsun. O ağrı başka bir şeydendir

Dediğim gibi psikolojikmiş işte film olayı farklı zaten.
Ama ilişkiden bir kaç gün sonra mide bulantısı hissedecek kadar hamileliğe alerjisi olan birini ilk defa görüyorum.

Bekleyeceksiniz başka çaresi yok. Sonunda ölüm yok ya. Allah 'ol' derse olur.

Evet haklısınız bende psikolojik olabileceğini düşünüyorum ama yinede korkuyorum ilk hamileliğimde bebeğim iki haftalıkken başlamıştı bulantılar tabi bu iki haftalık değil ama belki belirti olabilir korkuyorum iştee

Hamile olacağını zannetmiyorum zira çok erken gibime geldi ama bizim kk kadınları hemen cosmus

Ella ilişkiden sonra 5 güne kadar etki ediyor.
İlaç tavsiye etmek yasak ama, ertesi gün hapı olarak da ella tekel. O yüzden direk isim verdim.

3 ay olmuş ne ara regl oldun da reglin düzene girdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…