Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Teorik olarak mümkün degil, spermin icerde en az 10 gün canlı kalmasi lazim. Normal ovulasyon döneminde bile her gun iliskiye girsen hamile kalma sansin %25 olarak gecer literatürde. Yani aslinda o kadar kolay bir sey degil :)
Ohh cok korkmustum daha oglum kucuk ve huysuz

Bu arada pek bilinmeyen birsey paylaşayım olur da bulamazsaniz, bulundugunuz ulkede yasak olabilir ertesi gun hapi, dara dusersiniz vs. Yasmin gibi bir dogum kontrol hapini iki gun ust uste ikişer tane alırsanız ayni işi görür.

Niye vermedi
Doğur ki para kazansiinn ah bu doktorlar
Alerjim var birde romatizma ilaclarindan dolayi kanim da sorunlar olmus biseyler dedi ama spreail de olmadi esin korunsun dedi zaten esim korunuyor ama bi sansizlik oldu

Bir ikiz annesi olarak bu duygudan korkmamanı tavsiye ederim.Maddiyat önemli evet ama Allah rızkını verir,umarım değilsinizdir ama öyle olursa da şayet lütfen kötü bir şey yapmayın.Onların kokusu dünyaya bedel

Onu bilemem ama bahsettiğime göre olay olalı 5 gün olmuş. Beş altı günde bu belirtiler olmaz ki. Mide bulantısı falan daha çok erken.

Eğer hamile olduğumu bilsem asla ama asla ona zarar vermem ama hamile kalmak istemiyorum maddi durumumuzda kötü değil sadece hamileyken kötü şeyler yaşıyorum

Kuran indigi zaman ertesi gün hapi mi vardi da caiz veya caiz degil denilebilsin. Nerede yaziyor, nerede okudunuz bunu merak ettim. Bilgi eklediniz tamam da kaynaginiz neresi?

Ertesi gün hapi ben de Nor... olani biliyordum. 72 saat koruma saglayan. 5 gün icin de cikmis yani.

Ben şunu anlamıyorum.
Evleniyorsunuz sonrası malum.
Kendi anatominizden, vücudunuzun işleyişinden bihaber bir şekilde nasıl yapabiliyorsunuz bunu?
Artık kadınlar düğün öncesi jinekologlarla görüşüp durum değerlendirmesi yapıyor. Korunma yollarını, gebelik riski taşıyan durumları, Genital hastalıkları, olaaı sorunları bir bir öğreniyorlar.
İnsan kendini tanımadan nasıl idare edebilir ki cinselliği?
Artık eskisi gibi değil. Bilgiye ulaşmak çok kolay. Her köşe başında toplum sağlığı merkezleri var, hiç olmadı aile hekiminiz var.

Rahme düştüğü andan itibaren hayatını sonlandıramazsınız. Tabi ki de ertesi gün hapı yoktu, söylediğiniz cidden saçma.. Sırf konuşmak için konuşuyorsunuz, kendinizi komik duruma düşürdünüz şu an..

Aynı problem bende de oldu ama hamile kalmadım Canım şu prezervatifler de neyden yapılıyorsa çok adi.Belirtilerin psikolojik olabilir.Madem bebeğin emmiyor doğum kontrol yöntemini değiştirmeni tavsiye ederim.Benim bebeğim emiyor.6 aylık olunca hap kullanıcam.Bunalma bebeğine de yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…