Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Canim bi sakin yaa korkudan bulaniyodur miden. Canini mi alacaklar hamileysen :) Bi jinekologun olsun seni bilgilendirsin anne olmuşsun ama daha ertesi gun hapindan haberin yok. Bu kadar tedirginsen spiral taktir.
Spiralden çok korkuyorum evet ertesi gün hapını bilmiyorum çünkü daha önce hiç korunma derdim olmamıştı o yüzden bu konuda bilgisizim

Allah razı olsun gerçek böyle fikir verip yardım edecek birine çok ihtiyacım vardı size çok dua edecem hemen alacam o ilacı

Allah sizden de razı olsun da...
Ben iyi mi ettim kötü mü ettim onu bilmiyorum...
Belki bir çocuğunun daha doğacağı vardır...
Önce bir doktora görünmelisiniz. Durumunuz hassasmış.
Ertesi gün hapları çok sarsan ilaçlar çünkü. Ağır bir hormon yüklemesi. Mutlaka bir doktora sorun lütfen.

Korkmus olabilirsin tamam buna birsey diyemeyiz ama fikir istiyorum ne bilyim bunn gibi bir konu basligi yanlis olmus cogu insan evladimiz olsun diye neler denerken sen istemz gibi konusmussun kotu gunler gecirecegin icin endiselisindir amenla ama gren olum kalim hastalik var diye girip sok bi sekilde kalakaliyor bnce sukretmelisin egerki varsa vardr bi hayr boyle dusun verende allah alanda

Spiralden çok korkuyorum evet ertesi gün hapını bilmiyorum çünkü daha önce hiç korunma derdim olmamıştı o yüzden bu konuda bilgisizim

Emziriyorsan ertesi gün hapi kullanman sakincali. Benim bildigim, hapi aldiktan sonra en az 8 saat beklemen lazim bebegi tekrar emzirebilmen icin. Kullancaksan hapi almadan sütünü sağ onca saat ac kalmasin cocuk.

Ayrica, Ella eski Norlevo yani cok daha kuvvetlisi, miden hassassa ve daha once turevi bir urun kullanmadiysan feleğini şaşırtır cok buyuk ihtimalle. Iceceksen evde cocuguna bakacak biri olsun. Yataktan dogrulamayabilirsin :)

Ne kadar sürüyo etkisi

Anında etki ediyo da.. adet düzeni vs bozukluğu yapıyor bide içtikten kısa süre sonra 3 5 gün gibi tekrar regl oluyorsun olmazsan gebelik riski var anlamına geliyor. Bi arkadas yazmışta oluşan bi gebelik varsa onu sonlandirmaz bu ilaçlar.

Eğer dinen önem veriyorsanız şunu da belirtelim ki ertesi gün hapı kullanmak caiz değil. Yorumumu alıntı yapmayın, sonra dine döndürdük olmasın. Sadece bilgi eklemek istedim. Benim için önemli değil diyorsanız problem yok zaten..

Reactions: K_G
Kizlar adetim bittikten sonra ki gun iliskiye girdik dr ertesi gun hapini vermedi bana uygun degilmis korunamiyorum yani prezervatif de sorun varmis hic bilgim yok acaba hamile kalmam ihtimalim var mi kusura bakmayin gercekten cahilim bu konular da

Kizlar adetim bittikten sonra ki gun iliskiye girdik dr ertesi gun hapini vermedi bana uygun degilmis korunamiyorum yani prezervatif de sorun varmis hic bilgim yok acaba hamile kalmam ihtimalim var mi kusura bakmayin gercekten cahilim bu konular da

Niye vermedi
Doğur ki para kazansiinn ah bu doktorlar

Teorik olarak mümkün degil, spermin icerde en az 10 gün canlı kalmasi lazim. Normal ovulasyon döneminde bile her gun iliskiye girsen hamile kalma sansin %25 olarak gecer literatürde. Yani aslinda o kadar kolay bir sey degil :)

Zaten sonlandırmasını istemem engel olsun yeter

Ama etkisi az olur. Yani, ilişkinin hemen arkasından kullanıldığında etkisi yüksek oluyor. 5. güne gelene kadar azalıyor. Yani, yine de hamile kalabilirsiniz.
Yaptığı şey, döllenme olmasın diye içerideki ortamı değiştirmek.
Döllenme olduktan sonra bir işe yaramaz, diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum, bilmiyorum.

Bu arada bir arkadaş uyarmış, ben de uyarayım. Prospektüsü mutlaka okuyun. O nalet ilacın yan etkilerinin 5 ay sürdüğüne şahidim. Maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…