- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
21 günde oluyorumkaç günde bir oluyorsunuz peki?
Allah razı olsun gerçek böyle fikir verip yardım edecek birine çok ihtiyacım vardı size çok dua edecem hemen alacam o ilacı
Spiralden çok korkuyorum evet ertesi gün hapını bilmiyorum çünkü daha önce hiç korunma derdim olmamıştı o yüzden bu konuda bilgisizimCanim bi sakin yaa korkudan bulaniyodur miden. Canini mi alacaklar hamileysen :) Bi jinekologun olsun seni bilgilendirsin anne olmuşsun ama daha ertesi gun hapindan haberin yok. Bu kadar tedirginsen spiral taktir.
o zaman risk düşüktür. ama belli olmaz takip edin. bir şey olmaz bebek bu kötü bir şey değil. hayırlısı olsun.21 günde oluyorum
Allah razı olsun gerçek böyle fikir verip yardım edecek birine çok ihtiyacım vardı size çok dua edecem hemen alacam o ilacı
Ne kadar sürüyo etkisiAma dengen alt üst olacak söyleyelim öyle kolay bi ilaç değil
Bebek zaten kötü değil benim yaşayacaklarım kötü bide yeni sezeryan oldum hemen hamile kalırsam ameliyat yerim zarar görür diyede korkuyorumo zaman risk düşüktür. ama belli olmaz takip edin. bir şey olmaz bebek bu kötü bir şey değil. hayırlısı olsun.
Spiralden çok korkuyorum evet ertesi gün hapını bilmiyorum çünkü daha önce hiç korunma derdim olmamıştı o yüzden bu konuda bilgisizim
Ne kadar sürüyo etkisi
Zaten sonlandırmasını istemem engel olsun yeterAnında etki ediyo da.. adet düzeni vs bozukluğu yapıyor bide içtikten kısa süre sonra 3 5 gün gibi tekrar regl oluyorsun olmazsan gebelik riski var anlamına geliyor. Bi arkadas yazmışta oluşan bi gebelik varsa onu sonlandirmaz bu ilaçlar.
Zaten sonlandırmasını istemem engel olsun yeter
Kizlar adetim bittikten sonra ki gun iliskiye girdik dr ertesi gun hapini vermedi bana uygun degilmis korunamiyorum yani prezervatif de sorun varmis hic bilgim yok acaba hamile kalmam ihtimalim var mi kusura bakmayin gercekten cahilim bu konular da
Kizlar adetim bittikten sonra ki gun iliskiye girdik dr ertesi gun hapini vermedi bana uygun degilmis korunamiyorum yani prezervatif de sorun varmis hic bilgim yok acaba hamile kalmam ihtimalim var mi kusura bakmayin gercekten cahilim bu konular da
Zaten sonlandırmasını istemem engel olsun yeter
Konu başlığı nasıl değiştiriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?