- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Doğum kontrol hapları kilo yaptığı söyleniyo yeterince kiloluyum zaten spiralde taktırmaktan korkuyorum zatrn henüz bir yıllık evliyim pff ne zormuş kadın olmak ayrıca yaptığınız olumlu ve rahatlatıcı yorumunuzdan dolayı teşekkür ederimAynı problem bende de oldu ama hamile kalmadım Canım şu prezervatifler de neyden yapılıyorsa çok adi.Belirtilerin psikolojik olabilir.Madem bebeğin emmiyor doğum kontrol yöntemini değiştirmeni tavsiye ederim.Benim bebeğim emiyor.6 aylık olunca hap kullanıcam.Bunalma bebeğine de yansır
Herkes niye bu kadar gergin anlamadım.Kadınız birbirimizin halinden anlamalıyız.Bazı haplar kilo yapmaz diye biliyorum.En azından ben yasmin kullanıp 4 kilo vermiştimDoğum kontrol hapları kilo yaptığı söyleniyo yeterince kiloluyum zaten spiralde taktırmaktan korkuyorum zatrn henüz bir yıllık evliyim pff ne zormuş kadın olmak ayrıca yaptığınız olumlu ve rahatlatıcı yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim
Bayanın karakteri abartı nurtopları bir anda kaldırılanayacak yuklere dönüşüyor. Allah ıslah etsin[/QUOT insanlara ön yargılı yaklaşmayalım neler yaşadığını bilemezsiniz ki
Yasmin iyiymiş ya ben bi araştırayım bunuHerkes niye bu kadar gergin anlamadım.Kadınız birbirimizin halinden anlamalıyız.Bazı haplar kilo yapmaz diye biliyorum.En azından ben yasmin kullanıp 4 kilo vermiştim
Evet benim hamileliklerim erken belirti veriyor daha önce iki kez hamile kaldım ilki malesef düşük oldu ikincisinde de çok zor günler geçirdim bir günde 8 tane serum takıldı vs zor günlerdi hatırlamak istemiyorum kısacası erken belirti veriyor 3 günde değil ama 10 veya 12. Günde bulantı başlıyoYa dogum yapmis gebelik gecirmis insansiniz
ustelik kadinsin
bi hamileligin 3 gunde belirti vermesi mumkun mu iliskiden 2 3 gun sonra
akliniz kesiyor mu ?
Sırf bunun için üye olduğumu kim söyledi üyelik tarihime bakmanızı isterimYahu kusura bakmayın ama zaten doğum yapmış, evli bir bayanın böyle bir olay yaşadıktan sonra vee 2-3 gün geçmesine rağmen kk da sırf bunun için üyelik açıp yorum istemesi biraz ironik değil mi
Beni düşündürdü bu durum.
Bünye bu bisey diyemeyizEvet benim hamileliklerim erken belirti veriyor daha önce iki kez hamile kaldım ilki malesef düşük oldu ikincisinde de çok zor günler geçirdim bir günde 8 tane serum takıldı vs zor günlerdi hatırlamak istemiyorum kısacası erken belirti veriyor 3 günde değil ama 10 veya 12. Günde bulantı başlıyo
Haklısınız tabi benim gebeliğim erken belirti veriyor malesef hamile kalır kalmaz bulantılar başlıyo tabiki 3 günde değil ama bendekide şüphe işteBünye bu bisey diyemeyiz
ama kalkipta 3 gun derseniz
herkes bi abanip kalir
kedi kopek degiliz 3 ayda doguralim 1. Gun belirti versin
Hmm hiç böyle düşünmemiştim kulağa çok hoş geldibelkide nickini @CanimkizimCanimoglumCanimkocam olarak değiştirirsin. hayırlısı.
Rahme düştüğü andan itibaren hayatını sonlandıramazsınız. Tabi ki de ertesi gün hapı yoktu, söylediğiniz cidden saçma.. Sırf konuşmak için konuşuyorsunuz, kendinizi komik duruma düşürdünüz şu an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?