Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

yenı dogum yapmıs biri olarak
belırtıler hakkında az da olsa bilgin olması gerekmıyor muydu?
öyle hemen mide bulantısı mı olurmus..

hadi hamılesın diyelım, ee bizim napmamız lazım? ertesı gün hapını da almamıssın.
onun dısında heralde kürtaj olman gerekırdı

tebrikler hamilesiniz -:)

Dunyanin sonu mu geldi acaba diyee actim.baktimmm konuyaaa..allah icin hadi olmus olsun bu zamanda hemende belirti vermez ki..olmus olsa bile.aldiracakmisin allah askinaa uykunu duzenli al sonra yaz buraya lutfen..bende birsye var sanip sonuna kadar okudum yaaa...

Böyle konuya böyle konu başlığı mi olur yahu.. Ben de diyorum ne oldu..Abartmayın .. Çok insan var öyle. İkiz anneleri ne yapsın? Yani hamileyseniz bile onu yük gibi görmek ? Neyse umarım değilsinizdir de siz de bu yük(!)ten kurtulursunuz..

Konu başlığı abartılı olmuş ama niye bu kadar yükleniyorsunuz konu sahibine? Hamile kalmaktan korkmak için kriterler mi var? Talihsizlik yaşamış o paniklede abartı bir başlık yazmış sadece. Empati yapsanız olmaz mı? Benimde tek çocuğum var. Kolik doğdu zaten. Şartlar yüzünden hep tek baktım ki koliğin ne demek olduğunu yaşayan bilir. 2. çocuğu şimdilik istemiyorum. Kaç kere hamilelik korkusu yaşadım. Bu beni kötü birimi yapıyor şimdi. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Ruh hali 2. çocuğu kaldıracak duruma gelmemiş daha demekki.

Bu konuda cahilim diyen olmuş yaa, bu konu ahşap boyama peyzaj falan değil yahu, evlisin aktif cinsellik yaşıyorsun, bu konu öyle bir konu ki sonucunda can çıkıyo ortaya, bunu istemiyorsan nasıl korunulur bileceksin, bilmesem de olur denecek birsey değil bu

İnsanlar hadis ve hoca söylemleriyle dini yaşadığı sürece normal bunlar. Tabi korunmak caiz değil o yüzden doğurup doğurup sokağa atıyorlar günaha girmemek için Şu cehalet bitse de huzurlu yaşasak artık

Konu sahibi sizi anlıyorum aslında ..Bende çok zor hamilelikler geçirdim ve şuan en ufak birşeyden bende nem kapıyorum. Şu an sizinkide böyle bir durum en ufk bir şeyi belirti olarak algılıyorsunuz ..Ancak hamile kalma olasılığınızda var yani buda yadsınamaz. Beklemekten başka çareniz yok maleseff

Daha şimdiden belli olmaz. Prezervatifi yırtık görünce psikolojikmen etkilendiğiniz için de miğdeniz bulanıyor olabilir

Konu sahibi insanları paniklettitiyordunuz konu basliginiz yuzunden ayrica prezervatifin yirtilma ihtimalini biliyor olmaniz gerek madem bi kadar cocuk istemiyorsunuz daha etkili korunma yontemleri icin bi dr a basvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…