- 5 Ekim 2015
- 53
- 32
- 38
- 35
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ben de de oluyor biraz psikolojik yaniYa dogum yapmis gebelik gecirmis insansiniz
ustelik kadinsin
bi hamileligin 3 gunde belirti vermesi mumkun mu iliskiden 2 3 gun sonra
akliniz kesiyor mu ?
O herkezde oluyor ama iliskiden 3 gun sonra cok sacmaBen de de oluyor biraz psikolojik yani
tebrikler hamilesiniz -:)Off çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa
Ben regl olduğumda 35 günlüktü bebeğim. 40 ı bile çıkmamıştı. Sonrada her ay düzenli oldum. Herkesin aynı olmuyor.3 ayda reglin düzene girmiş maşallah. Lohusa bittikten 21 gün sonra hemen düzenli regl olmaya mı başladınız?
Kuran indigi zaman ertesi gün hapi mi vardi da caiz veya caiz degil denilebilsin. Nerede yaziyor, nerede okudunuz bunu merak ettim. Bilgi eklediniz tamam da kaynaginiz neresi?
Ertesi gün hapi ben de Nor... olani biliyordum. 72 saat koruma saglayan. 5 gün icin de cikmis yani.
Baş ağrısı ve mide bulantısının sebebi zayıflamak adına içtiğim bir bitkiden kaynaklanıyormuş malesef o bitkiden biraz fazla içmişim ve zehirlenmişimDaha şimdiden belli olmaz. Prezervatifi yırtık görünce psikolojikmen etkilendiğiniz için de miğdeniz bulanıyor olabilir
Bende bir zamanlar çocuğum olsun diye yırtındım çok şükür oldu inşallah sizinde olurBizde bebegimiz olsun diye ölüyoruz burda ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?