niye mi böyle yapıyorlar; akıllı oldukları için olabilir.Meraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et
Eşimle aram çok iyi şu an ama babam eşime güvenmiyor hani 1 çocukla boşayan iki çocuklada boşar diyeAnlamadım.
Eşinizle aranız nasıl şimdi?
Hamile olduğunuza göre düzelttiniz sorunları herhalde.
Aileniz niye bebek konusunda bu kadar katı?
çok karmaşık... eşiniz madem kandırıldığını düşündü neden 2. çocuğu yaptı.. onu geçtim siz neden 2. çocuğu yaptınız ? valla bu tarz olaylarda tek üzüldüğün nokta çocuklar oluyorMeraba arkadaşlar okaar kötüyümki bu zamana kadar hep mutsuz oldum mutlu oldugum anlarda bile. Hep bişey çıktı bundan 4 ay önce 6 yıllık evliligim boşanma aşamasından geçti ben babamlarda kaldım boşanıyorduk sonra birleştik kızım var 5 yaşında ben alopesi hastasıyım saçım hiç yok evlenirken iyileşicek dediler bende eşime öyle söylemiştim boşanma aşamasındayken eşim babama siz bana böyle anlatmadınız demiş. Ailem şu an hamile oldgumu bilmiyor babam dediki sen saçını çıkarmaya bak asla sakın çocuk yapma anneme dediki sende şahit ol eğer bu kız çocuk yaparsan ömür boyu gönül koyaraım elimi çekerim üstünden bende birşey diyemedim neden böyle yapıyolar allahım yardım et
Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydımIkıncı çocuk yaptığınıza göre eşinizle aranızı duzelttiniz
Canım eşim kandırıldgnı düşündgü için demedi babam açtı konuyu ona dediki sen biliyordun kızımın böyle oldgunu oda böyle bilmiyordum dedi 6 yıllık evliyim birkere bana böyle birşey demedi hastalıgım içinçok karmaşık... eşiniz madem kandırıldığını düşündü neden 2. çocuğu yaptı.. onu geçtim siz neden 2. çocuğu yaptınız ? valla bu tarz olaylarda tek üzüldüğün nokta çocuklar oluyor
Düşene vurmak adettendir dimi!!!!niye mi böyle yapıyorlar; akıllı oldukları için olabilir.
insan sinirliyken hele boşanma aşamasından malesef ağzndan çıkanı kulağı duymuor.. buda baba olarak zoruna gitmiş haklı ama eğer siz mutluysanız ki mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz.. mutluysanz sorun yk ailenizle barışırsınız ama eğer mutsuzsanız çok haklılar 2. çocuk konusundaCanım eşim kandırıldgnı düşündgü için demedi babam açtı konuyu ona dediki sen biliyordun kızımın böyle oldgunu oda böyle bilmiyordum dedi 6 yıllık evliyim birkere bana böyle birşey demedi hastalıgım için
Mutluyuz barıştıgmızdan belli ama babam çok kesin ve sert konuştuinsan sinirliyken hele boşanma aşamasından malesef ağzndan çıkanı kulağı duymuor.. buda baba olarak zoruna gitmiş haklı ama eğer siz mutluysanız ki mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz.. mutluysanz sorun yk ailenizle barışırsınız ama eğer mutsuzsanız çok haklılar 2. çocuk konusunda
Neden boşanmadan döndünüz peki, onu yazın ilk önce?Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?