Ben eşimden habersiz altın bozdurmuştum saçla alakası yokNeden boşanmadan döndünüz peki, onu yazın ilk önce?
Dört ayda düzeldi mi herşeyde hamile kaldınız hemde eşiniz istiyor diye? Babanız akıllı bir adam olduğu için boşanmanın eşiğinden dönmüş kızınınin hemen çocuk yapmasını doğru bulmuyor.
Olayın saçınızla ilgisini ise anlamadım.
yok adetten olan diğerleri gibi düşenin üstüne toprak atmaktır. Vurmak o kadar insafsızca değil en azından ayılıp kendine gelme ihtimali varDüşene vurmak adettendir dimi!!!!
Sagol canım yorumun için ben ailemden 9 saat uzaktayım ama saklayınca dahada kötü olmazmı babamdan bundan korkuyor onun düşündüğü ne biliyormusun tek çocukla boşayan iki çocuklada boşar başına bela etme diyor yagrın bigün boşanırsan evliligme güvenmiyorAilenize uzunca bir süre bir şey söylemeyin eşinizle aranizda karnınız iyice belli olana kadar iyice duzelirse ailenizde zaten kabullenir bu durumu.. kabullenmeseler bile çocuk doğunca bir şekilde zaten düzelir aralar.. hep böyle değil midir bir anne evladını nasıl tek bıraksın ki? O sadece sana mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş bende eşimle ayrılma aşamasına gelsem ne kadar zaman geçerse geçsin aradan bir 5 yıldan fazla geçmeden o kişiden çocuk yapmazdım. Sonuçta 1 kere ayrılmaya kalkan her zaman yapabilir..
Saçını da sorun ediyorsanız yapıştırma peruklar var sadece banyoda çıkarıp geri takabiliyorsun tavsiye ederim.
Neden bozdurdunuz neler yaşadınız, aileniz bu boşanma sürecinde neler yaşadı bilmiyorum. Babanız evliliğinize güvenmiyorsa tek bir olaydan ötürü değildir bu. Ama sebebi ne olursa olsun yeni bir hamilelik için acele etmişsiniz.Ben eşimden habersiz altın bozdurmuştum saçla alakası yok
Bebegime bişe olcak bayılacak gibi oluyorum stresteeenÇok acele etmişsin canm sadece 4 ay olmuş. İşin vs yoktur kesin.
EvetEvet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Yalan söylemedim doktorum öyle söyledi bana ve evlenirken saçım vardı biraz
Şu durumda napim çocugumu aldirim söylediklerinde haklısınAlopesi hastaligini hiç google'dan aratmadinmi? Hadi doktorun tip diplomasi yok diyelim. Yani akil var mantik var, kafan evlendigini algiliyormuda? Aha! Artik legal seks var, simdi ortaya çikayim mi diyor saç?
Ve baban hakli, 1 çoçuk ile yeni bosanma süreci yasanmis olmasina ragmen, niye hemen 2inci çoçuk? Hamilelik zaten zor süreç, lohusalik zor süreç. Neye güvenerek bebek yapiyorsunuz?
Yani bazen anne babanin durumuda çok zor. Cocuk insani rezilde eder, vezirde eder gerçekten.
Şu durumda napim çocugumu aldirim söylediklerinde haklısın
Tamam yargı dagıtman bittimiOndan sonra demagoji yapiliyor. Zaten konuya pek inancim yokta. Adama iki defa yalan söylendi, hem hastaligin üzerine, hem altinlari ondan habersiz satimissin. Ki alopesi hastaligi o kadar kolay saklanilmaz. Peruk yine belli oluyor, kas yok, kiprik yok.
Konu karmakarisik anlatildi. Bana ne bilim tuhaf geliyor.
Eşin boşanmak istedi diye o yola giteşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Düşmemişsin sadece hamile kalmışsın bu da seks sonucu oluşuyor düşme sonucu değil.Düşene vurmak adettendir dimi!!!!
Eşimle aram çok iyi şu an ama babam eşime güvenmiyor hani 1 çocukla boşayan iki çocuklada boşar diye
Hahahahaha favorim benimde ebrudan olanbenneyanginlargordum ya konuyla alakalı değil ama nickini ne zaman görsem şarkıyı söylemeye başlıyorum içimden. Hem de Ebru Yaşar tarzını çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?