Nolur yardım edin

Ben eşimden habersiz altın bozdurmuştum saçla alakası yok

Sagol canım yorumun için ben ailemden 9 saat uzaktayım ama saklayınca dahada kötü olmazmı babamdan bundan korkuyor onun düşündüğü ne biliyormusun tek çocukla boşayan iki çocuklada boşar başına bela etme diyor yagrın bigün boşanırsan evliligme güvenmiyor

Ben eşimden habersiz altın bozdurmuştum saçla alakası yok
Neden bozdurdunuz neler yaşadınız, aileniz bu boşanma sürecinde neler yaşadı bilmiyorum. Babanız evliliğinize güvenmiyorsa tek bir olaydan ötürü değildir bu. Ama sebebi ne olursa olsun yeni bir hamilelik için acele etmişsiniz.

Ama olan olmuş biraz daha bekleyip mecburen söyleyeceksiniz ailenize, babanız kızsada zaman içerisinde yumuşar umarım.

Nasıl yani eşiniz sizinle evlenince saçı çıkar ümidiyle mi evlendi bu nasıl şey insan sevdiğini herşeyinle kabul eder beğenmiyorsa ayrılın dur bekle saçı çıkıcak olur mu üstelik hamilesinizde tedavi nasıl görüceksiniz bu süreçte ilaç kullanamazsınız sizi daha çok üzmek istemem ama ilişkinizin başında yalanlar üstüne evlilik kurulduysa şuan yaşadıklarınız normal.

Bence babanız haklı.daha 4 ay geçmiş ikinci çocuk ne alaka?eşinize doktorun bu şekilde konuştuğunu söyleseydiniz.siz nereden bilecektiniz saçınızın çıkıp çıkmayacağını sonuçta sizi o şekilde bilip evlenmiş.önce annenize söyleyin uygun bir dille o babanıza söylesin.

Yalan söylemedim doktorum öyle söyledi bana ve evlenirken saçım vardı biraz

Alopesi hastaligini hiç google'dan aratmadinmi? Hadi doktorun tip diplomasi yok diyelim. Yani akil var mantik var, kafan evlendigini algiliyormuda? Aha! Artik legal seks var, simdi ortaya çikayim mi diyor saç?

Ve baban hakli, 1 çoçuk ile yeni bosanma süreci yasanmis olmasina ragmen, niye hemen 2inci çoçuk? Hamilelik zaten zor süreç, lohusalik zor süreç. Neye güvenerek bebek yapiyorsunuz?

Yani bazen anne babanin durumuda çok zor. Cocuk insani rezilde eder, vezirde eder gerçekten.

Şu durumda napim çocugumu aldirim söylediklerinde haklısın

Sadece saç için önerim, yapıştırmalı peruklar bar çok güzel, onlardan yaptırabilirsin

Şu durumda napim çocugumu aldirim söylediklerinde haklısın

Ondan sonra demagoji yapiliyor. Zaten konuya pek inancim yokta. Adama iki defa yalan söylendi, hem hastaligin üzerine, hem altinlari ondan habersiz satimissin. Ki alopesi hastaligi o kadar kolay saklanilmaz. Peruk yine belli oluyor, kas yok, kiprik yok.

Konu karmakarisik anlatildi. Bana ne bilim tuhaf geliyor.

Tamam yargı dagıtman bittimi

eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Eşin boşanmak istedi diye o yola git
Eşin çocuk istedi diye çocuk yap
Senin kendine has düşüncelerin yok mu arkadaşım?
Madem aileni dinlemeyeceksin adamla tartışınca da oraya gitmeyeceksin baban da söylemiş zaten.
Düşene vurmak adettendir dimi!!!!
Düşmemişsin sadece hamile kalmışsın bu da seks sonucu oluşuyor düşme sonucu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…