• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

Çok gaddarsınız elbet birgün biyerde hata yaparsınız.
Kardeşim bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 27 yaşındayım şimdiye kadar hatalarım oldu sonuçlarına katlandım. Ama kimseye gidipte aa bana suçlusun deme demedim. Yargılanmam gerekiyorsa ona da izin verdim. Sen hata yapmışsın niye 2. Çocuğu yaptın diyoruz kocam istedi diyosun. Baban kızmış haklı diyoruz yok niye böyle yapıyo bıraksın kendi halimr diyosun. Madem kendi kararlarının sonuçlarına katlanabiliyorsun o zaman boşanma durumunda gidip babana sığınmayacaksın tamam mı ? Söyleyeceklerim bu kadar selametle ..

Yarın öbür gün kocanız iki çocukla sizi boşamaya kalktığında (boşamaya diyorum çünkü adam sizi umursamadan istediğini yapıyor siz de onun istediklerine ayak uyduruyorsunuz) iki çocuğunuzu alıp babanızın evine sığınmayacaksanız kimsenin neden boşanmak üzere olduğun adamdan çocuk yaptın demeye hakkı yok. Ama boşanma durumunda gidip babanıza yük olacaksanız üç kişi, o adamın her şeyi söylemeye ve hayatınıza müdahale etmeye hakkı var. Hem müdahale etmesin hem destek olsun derseniz yok öyle bir dünya.

Sagol canım yorumun için ben ailemden 9 saat uzaktayım ama saklayınca dahada kötü olmazmı babamdan bundan korkuyor onun düşündüğü ne biliyormusun tek çocukla boşayan iki çocuklada boşar başına bela etme diyor yagrın bigün boşanırsan evliligme güvenmiyor
Baban boşama konusunda haklı ama seni bir şekilde kabul edecektir merak etme en kötü hamileligimi geç öğrendim bende dersin ya da annenden destek al..
Bu arada ilk boşanma konusunu açan sen misin eşin mı?

Eşiniz 2.ci çocuğu istediğine, sizde olumlu yanıt verip yaptığınıza göre, şu an için evlilikteki problemlerinizi çözmüş olmanızı dilerim.Hiçbir şeyin hiçbir zaman tam güvencesini kimse veremez.Babanız tek çocukla değilde iki veya daha fazla çocukla boşanma durumunda kalmayın diye öyle söylemiş. Evliliğinize güvenmediği için.Dilerim ki ilerde yine sorun yaşayıp, boşanmak durumunda kalmazsınız.Öyle bir durum oluşacak olursa da, kendi başınızın çaresine kendiniz bakabilecek şartlarınız olsun.Baba evine gidip eziklenmeyin.

Öncelikle hastalığınız için geçmiş olsun.
Keşke evlenirken eşinize bunu söyleseydiniz. Neden sorunlar çözülmeden 2. Çocuk ?

Eşiniz 2.ci çocuğu istediğine, sizde olumlu yanıt verip yaptığınıza göre, şu an için evlilikteki problemlerinizi çözmüş olmanızı dilerim.Hiçbir şeyin hiçbir zaman tam güvencesini kimse veremez.Babanız tek çocukla değilde iki veya daha fazla çocukla boşanma durumunda kalmayın diye öyle söylemiş. Evliliğinize güvenmediği için.Dilerim ki ilerde yine sorun yaşayıp, boşanmak durumunda kalmazsınız.Öyle bir durum oluşacak olursa da, kendi başınızın çaresine kendiniz bakabilecek şartlarınız olsun.Baba evine gidip eziklenmeyin.
Şimdi şöyle söyliyim evet şu an evliligmiz maşallah iyi seyirinde boşanma konusuna gelincede eşim benden saç durduk yerde boşanmak istemedi ondan gizli bir altın bozdurdugum için boşanmak istedi ikincisi ben ailemin yanına sıgınmadım ordaydım zaten eşim evimizdeydi gelme dedi bana vede burdaki en büyük suçum bütün konuştuklarımızı babama yansıttım babamda gitme dedi

Öncelikle hastalığınız için geçmiş olsun.
Keşke evlenirken eşinize bunu söyleseydiniz. Neden sorunlar çözülmeden 2. Çocuk ?
2.inci çocugu yapmadan eşimle bir konuşma yaptım ve çok acele etmiş olmayalım bak sonra boşanma olayı olursa tek çocuk hiç çocuktur dedim hayır dedi biz 2.bir sayfa açtık

Baban boşama konusunda haklı ama seni bir şekilde kabul edecektir merak etme en kötü hamileligimi geç öğrendim bende dersin ya da annenden destek al..
Bu arada ilk boşanma konusunu açan sen misin eşin mı?
Eşim açtı ben istanbula gttigimde

Yarın öbür gün kocanız iki çocukla sizi boşamaya kalktığında (boşamaya diyorum çünkü adam sizi umursamadan istediğini yapıyor siz de onun istediklerine ayak uyduruyorsunuz) iki çocuğunuzu alıp babanızın evine sığınmayacaksanız kimsenin neden boşanmak üzere olduğun adamdan çocuk yaptın demeye hakkı yok. Ama boşanma durumunda gidip babanıza yük olacaksanız üç kişi, o adamın her şeyi söylemeye ve hayatınıza müdahale etmeye hakkı var. Hem müdahale etmesin hem destek olsun derseniz yok öyle bir dünya.
Ben mesela boşandgım zaman asla babama yük olmak istemem başka evde oturup çocuklarıma bakarım ama babam asla kabul etmez bunu

Ben mesela boşandgım zaman asla babama yük olmak istemem başka evde oturup çocuklarıma bakarım ama babam asla kabul etmez bunu

Neyle ve nasıl olacak o iş? İşiniz, gücünüz, mesleğiniz, tecrübeniz var mı? Çalışınca çocuklarınıza kim bakacak mesela? Yine anneye babaya baktıracaksanız yine baba haklı.

Şimdi şöyle söyliyim evet şu an evliligmiz maşallah iyi seyirinde boşanma konusuna gelincede eşim benden saç durduk yerde boşanmak istemedi ondan gizli bir altın bozdurdugum için boşanmak istedi ikincisi ben ailemin yanına sıgınmadım ordaydım zaten eşim evimizdeydi gelme dedi bana vede burdaki en büyük suçum bütün konuştuklarımızı babama yansıttım babamda gitme dedi
Altın bozdurma işinin detayını bilemem tabi, bilmemde önemli değil zatende.Eşiniz arkasından iş çevirdiğiniz için öfkelenip öyle söylemiş olabilir.Babanız kendince siz daha fazla zora düşmeyin diye çocuk yapmanızı istememiş.Babanız bu haberi duyduğunda elbette tepki verecektir.Eşinizle şuan görüşüyorlar mı? Bu olayın üstüne araları soğuk mu? Eğer görüşüyorlarsa, haberi gebeliğiniz biraz daha büyüdüğünde, eşiniz versin. Siz de bir iki söylemesine razı gelip, alttan alın babanızı ne olacak sanki.Sizi evlatlıktan reddecek değil ya.

Babanız çok haklı malesef 4 ayda iyi olduk diye çocuk yapılmaz ama kesinlikle saklamayın babanız çok daha fazla tepki gösterir bence en azından söyleyin bilsinler. İstemeden oldu falan deyin bari .ama cidden hata etmişsiniz sallantıda olan evliliğe tekrar bir üye getirmek çok büyük hata iyiyiz şimdi demeyin lütfen 4 aydır iyisiniz sadece çok büyük risk almissinız

Altın bozdurma işinin detayını bilemem tabi, bilmemde önemli değil zatende.Eşiniz arkasından iş çevirdiğiniz için öfkelenip öyle söylemiş olabilir.Babanız kendince siz daha fazla zora düşmeyin diye çocuk yapmanızı istememiş.Babanız bu haberi duyduğunda elbette tepki verecektir.Eşinizle şuan görüşüyorlar mı? Bu olayın üstüne araları soğuk mu? Eğer görüşüyorlarsa, haberi gebeliğiniz biraz daha büyüdüğünde, eşiniz versin. Siz de bir iki söylemesine razı gelip, alttan alın babanızı ne olacak sanki.Sizi evlatlıktan reddecek değil ya.
Araları güzel sorun yok su an 3 aylık hamileyim me şekilde söylicem diyip duruyorum kafamda ailecek zor süreçten geçtik. Ama babamın aklında hala boşanma acaba 2 cocuk ona yük olur sitemi düşünüyor

Babanız çok haklı malesef 4 ayda iyi olduk diye çocuk yapılmaz ama kesinlikle saklamayın babanız çok daha fazla tepki gösterir bence en azından söyleyin bilsinler. İstemeden oldu falan deyin bari .ama cidden hata etmişsiniz sallantıda olan evliliğe tekrar bir üye getirmek çok büyük hata iyiyiz şimdi demeyin lütfen 4 aydır iyisiniz sadece çok büyük risk almissinız
Evet çok haklısın evliligm benim yüzümden sarsıldı eşimden gizli altınbozdurdum hatamı kabul ediyorum ama sürekli çocuk istedi kavga aşamasına gelip seni kim dolduruyor lafını söyletmek istemedim

Siz önce kendiniz birey olun. Koca istedi diye plansız hesapsız çocuk mu yapılır oyuncak bebek mi bu? Babanız ne dese haklı mecbur susup çekeceksiniz. Ayrıca babam izin verse ayrı evde otururum demişsiniz de geliriniz nerden geliyor? Ya babanız ya kocanız illa birinin isteğine göre mi şekillendiriyorsunuz hayatınızı? Çocuk varken çalışamayacaksınız hem oturduğunuz evin parasını hem geçinme paranızı nasıl karşılayacaksınız? Benim 2 tane kendime ait evim var birinden kira geliyor birinde oturuyorum derseniz o ayrı.

Tamam arkadaşlar hepiniz sağ olun allah razı olsun sanki bu yargılayarak yorum yapanlar düşmez kalkmaz bir allhtır bu herkesin başına gelebilir bu kadar acımasızca yorum yapıp beni strese soktugnuz için teşekkür ederim!!
Abla ne istiyon? Senin yerine babana gidip biz mi diyelim kızın hamile diye. Adamla ayrılmışsın sonra barışmış barışır barışmaz da hamile kalmışsın.
Ne olur yardım edin diyorsun! Neye yardım edeceğiz. Kocanla sen etmişsiniz edeceğinizi. E istiyorsun da ne diyek sağlıkla kucağına al. Ebe mi arıyorsun forumda, dadı mı?

Abla ne istiyon? Senin yerine babana gidip biz mi diyelim kızın hamile diye. Adamla ayrılmışsın sonra barışmış barışır barışmaz da hamile kalmışsın.
Ne olur yardım edin diyorsun! Neye yardım edeceğiz. Kocanla sen etmişsiniz edeceğinizi. E istiyorsun da ne diyek sağlıkla kucağına al. Ebe mi arıyorsun forumda, dadı mı?
Ağlamak istiyorum

Ağlamak istiyorum
Yahu niye? Bak cidden anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Sen bu bebeğe ailenin en azından karşı duracağını bilerek he demedin mi? Eeee? Sorun ne? Yani gerçekten anlayamıyorum.
Ne yapacağını soruyorsan. Yapacak bir şey yok. Söyleyeceksin olacak bitecek. Bir süre sonra normale dönmesini umut edeceksin.

Back
X