• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

Farklı doktorlara gidin saçınız için ve bir daha hamile kalmamaya çalışın bence.

Siz önce kendiniz birey olun. Koca istedi diye plansız hesapsız çocuk mu yapılır oyuncak bebek mi bu? Babanız ne dese haklı mecbur susup çekeceksiniz. Ayrıca babam izin verse ayrı evde otururum demişsiniz de geliriniz nerden geliyor? Ya babanız ya kocanız illa birinin isteğine göre mi şekillendiriyorsunuz hayatınızı? Çocuk varken çalışamayacaksınız hem oturduğunuz evin parasını hem geçinme paranızı nasıl karşılayacaksınız? Benim 2 tane kendime ait evim var birinden kira geliyor birinde oturuyorum derseniz o ayrı.
[/QUOTE
Yahu niye? Bak cidden anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Sen bu bebeğe ailenin en azından karşı duracağını bilerek he demedin mi? Eeee? Sorun ne? Yani gerçekten anlayamıyorum.
Ne yapacağını soruyorsan. Yapacak bir şey yok. Söyleyeceksin olacak bitecek. Bir süre sonra normale dönmesini umut edeceksin.
bu kadar tepki vericeklerini düşünmedim ben hamileligimin 3.ayı babam ısrarla söylüyor çocuk yapma diye yeni yeni

Bildigim kadarıyla tedavisi yok ve saçınız çıkmayacak (izlediğim programlardan biliyorum) neden kandırdınız adamı bide sizi beğenmeyen adamdan neden 2. Çocuk yapıyorsunuz ailenoze girmeyeceğim saçma sapan işler
Adamı kandırdıgım falan YÖK düzgün konuş ben doktorun bana söyledigni söuledim ayriyeyen evlenshimden hastalıgmın adı saçkırandı sonra alopesiye döndü 😡 eşimin beni begenmedgni berden çıkardın

Araları güzel sorun yok su an 3 aylık hamileyim me şekilde söylicem diyip duruyorum kafamda ailecek zor süreçten geçtik. Ama babamın aklında hala boşanma acaba 2 cocuk ona yük olur sitemi düşünüyor
Tamam işte. Eşiniz arada hal hatır sormak için arasın. Biraz zaman geçtikten sonrada o söylesin bebek beklediğinizi.Sizin aranızın iyi olduğuna kanaat getirirse, babanızda çok büyük tepki göstermez.Evliliğinizin iyi gittiğini görürse, ne diye istemesin bir torunu.Bu kadar üzülüp, kafanıza takmayın.

Adamı kandırdıgım falan YÖK düzgün konuş ben doktorun bana söyledigni söuledim ayriyeyen evlenshimden hastalıgmın adı saçkırandı sonra alopesiye döndü 😡 eşimin beni begenmedgni berden çıkardın
İşte başında öyle başlıyor sonra hepsi dökülüyor hiç hastalığınızj araştırmadınız mı ben sizden iyi biliyorum ;) ayrıca siz anlattınız ben yorumladım doğru düzgün anlatın ona göre yorum yapalım babanız ne haklıymış oysa ki

İşte başında öyle başlıyor sonra hepsi dökülüyor hiç hastalığınızj araştırmadınız mı ben sizden iyi biliyorum :KK66: ayrıca siz anlattınız ben yorumladım doğru düzgün anlatın ona göre yorum yapalım babanız ne haklıymış oysa ki
Hım öyle oldu dimi düşene bi tekme adettir

Tamam işte. Eşiniz arada hal hatır sormak için arasın. Biraz zaman geçtikten sonrada o söylesin bebek beklediğinizi.Sizin aranızın iyi olduğuna kanaat getirirse, babanızda çok büyük tepki göstermez.Evliliğinizin iyi gittiğini görürse, ne diye istemesin bir torunu.Bu kadar üzülüp, kafanıza takmayın.
Çok üzülüyorum canım tahminimce şöyle olucak ben annme söylicem annem babama söylicek ben anneme ne şekilde söylicem bilmiyorum

Keşke böyle bir babam olsaydı bee. Ne kadar ileri görüşlü evladını seven bir babaymış ama bazısı anlamıyor işte.. kader ;)
Biz sana ne diyek kele bacım her alimden bir zalim her zalimden bir alim doğuyor ailen istemedi diye değil,kendi aklını kullanıp 4 ayda güvenmeyecektin eşine . Herhalde evlilik düzelir diye 2.çocuk yaptin ama o çok eski bir fıkra. ;)

Keşke böyle bir babam olsaydı bee. Ne kadar ileri görüşlü evladını seven bir babaymış ama bazısı anlamıyor işte.. kader :KK66:
Biz sana ne diyek kele bacım her alimden bir zalim her zalimden bir alim doğuyor ailen istemedi diye değil,kendi aklını kullanıp 4 ayda güvenmeyecektin eşine . Herhalde evlilik düzelir diye 2.çocuk yaptin ama o çok eski bir fıkra. :KK66:
Çok doğru ama çocuk olmadan bu kadar ısrarla bastırarak söylese yapmazdım 3 aylık olmuş ne yapim

Çok doğru ama çocuk olmadan bu kadar ısrarla bastırarak söylese yapmazdım 3 aylık olmuş ne yapim
Babalar kizlariyla cok yüz-göz olmazlar annen söyleyebilirdi bence sana sanırım anne ilgisiz biraz. Baban akıllı

Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım

Yapmasamıydımı yok bu işin. Yapmışsınız. Dönüşü yok.
Ama hakikaten,boşanmadan dönmüşsünüz. Babanız eşinize güvenemediğinden,sizin zarar görmemeniz için hamile kalmanızı istememiş.
Neyse...
Çok stres yapmayın,gebesiniz. Umarım eşiniz sizi pişman etmez.

Hamilesiniz, üzülmeyin. Zaten hormonlarınız tavan yapmıştır şimdi, her şey daha da büyüyüp daha çok üzer ağlatır sizi bu dönemler. Olayların içindeyken insan sanki büyük bir çıkmazın içindeymiş gibi görür kendisini ama buradan bakınca durum öyle değil.

Kocanız öfkeyle gelme demiş , sanki büyük büyük sorunlarınız varmış da hakimin karşısından dönmüşsünüz gibi algılamış herkes. Kızgınlıkla, can yakmak için, o anki öfkeyle her çift ayrılık boşanma lafını kullanmıştır ilişkisinde mutlaka bir defa nedir bu kadar büyütülen anlamadım. Boşanmak gibi bir durumunuz yok ki hamileliğiniz çocuğunuz sorun olsun babanıza. Sizi korumak için söylemiştir onları, sırf babanız çocuk yapmayın dedi diye aldıracak değilsiniz. Anne karnındayken her bebek olanı biteni hissediyor. Yazık değil mi o minik cana? Sizin önceliğiniz bebebeğinizin sağlığı ve psikolojisi şu anda, babanızın ne düşündüğü değil. Merak etmeyin bu mesele yüzünden sizi reddetmez. Annenize söyleyin o anlatsın babanıza. Sağlıkla doğar inşallah yavrunuz.

Back
X