Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz önce kendiniz birey olun. Koca istedi diye plansız hesapsız çocuk mu yapılır oyuncak bebek mi bu? Babanız ne dese haklı mecbur susup çekeceksiniz. Ayrıca babam izin verse ayrı evde otururum demişsiniz de geliriniz nerden geliyor? Ya babanız ya kocanız illa birinin isteğine göre mi şekillendiriyorsunuz hayatınızı? Çocuk varken çalışamayacaksınız hem oturduğunuz evin parasını hem geçinme paranızı nasıl karşılayacaksınız? Benim 2 tane kendime ait evim var birinden kira geliyor birinde oturuyorum derseniz o ayrı.
[/QUOTE
bu kadar tepki vericeklerini düşünmedim ben hamileligimin 3.ayı babam ısrarla söylüyor çocuk yapma diye yeni yeniYahu niye? Bak cidden anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Sen bu bebeğe ailenin en azından karşı duracağını bilerek he demedin mi? Eeee? Sorun ne? Yani gerçekten anlayamıyorum.
Ne yapacağını soruyorsan. Yapacak bir şey yok. Söyleyeceksin olacak bitecek. Bir süre sonra normale dönmesini umut edeceksin.
Adamı kandırdıgım falan YÖK düzgün konuş ben doktorun bana söyledigni söuledim ayriyeyen evlenshimden hastalıgmın adı saçkırandı sonra alopesiye döndüBildigim kadarıyla tedavisi yok ve saçınız çıkmayacak (izlediğim programlardan biliyorum) neden kandırdınız adamı bide sizi beğenmeyen adamdan neden 2. Çocuk yapıyorsunuz ailenoze girmeyeceğim saçma sapan işler
bu kadar tepki vericeklerini düşünmedim ben hamileligimin 3.ayı babam ısrarla söylüyor çocuk yapma diye yeni yeni
Tamam işte. Eşiniz arada hal hatır sormak için arasın. Biraz zaman geçtikten sonrada o söylesin bebek beklediğinizi.Sizin aranızın iyi olduğuna kanaat getirirse, babanızda çok büyük tepki göstermez.Evliliğinizin iyi gittiğini görürse, ne diye istemesin bir torunu.Bu kadar üzülüp, kafanıza takmayın.Araları güzel sorun yok su an 3 aylık hamileyim me şekilde söylicem diyip duruyorum kafamda ailecek zor süreçten geçtik. Ama babamın aklında hala boşanma acaba 2 cocuk ona yük olur sitemi düşünüyor
İşte başında öyle başlıyor sonra hepsi dökülüyor hiç hastalığınızj araştırmadınız mı ben sizden iyi biliyorumAdamı kandırdıgım falan YÖK düzgün konuş ben doktorun bana söyledigni söuledim ayriyeyen evlenshimden hastalıgmın adı saçkırandı sonra alopesiye döndüeşimin beni begenmedgni berden çıkardın
Hım öyle oldu dimi düşene bi tekme adettirİşte başında öyle başlıyor sonra hepsi dökülüyor hiç hastalığınızj araştırmadınız mı ben sizden iyi biliyorumayrıca siz anlattınız ben yorumladım doğru düzgün anlatın ona göre yorum yapalım babanız ne haklıymış oysa ki
Çok üzülüyorum canım tahminimce şöyle olucak ben annme söylicem annem babama söylicek ben anneme ne şekilde söylicem bilmiyorumTamam işte. Eşiniz arada hal hatır sormak için arasın. Biraz zaman geçtikten sonrada o söylesin bebek beklediğinizi.Sizin aranızın iyi olduğuna kanaat getirirse, babanızda çok büyük tepki göstermez.Evliliğinizin iyi gittiğini görürse, ne diye istemesin bir torunu.Bu kadar üzülüp, kafanıza takmayın.
Başka bir cümle bilmiyorsunuz galiba ayrıca nereye düştünuz ben anlamadım ki bence gayet iyi durumdasınız bebek yapacak kadar hattaHım öyle oldu dimi düşene bi tekme adettir
Hım öyle oldu dimi düşene bi tekme adettir
Ne kadar üstten konuşuyosunız öyle ahhh ahhh. Hep bu büyük konuşmalarBaşka bir cümle bilmiyorsunuz galiba ayrıca nereye düştünuz ben anlamadım ki bence gayet iyi durumdasınız bebek yapacak kadar hatta![]()
Çok doğru ama çocuk olmadan bu kadar ısrarla bastırarak söylese yapmazdım 3 aylık olmuş ne yapimKeşke böyle bir babam olsaydı bee. Ne kadar ileri görüşlü evladını seven bir babaymış ama bazısı anlamıyor işte.. kader
Biz sana ne diyek kele bacım her alimden bir zalim her zalimden bir alim doğuyor ailen istemedi diye değil,kendi aklını kullanıp 4 ayda güvenmeyecektin eşine . Herhalde evlilik düzelir diye 2.çocuk yaptin ama o çok eski bir fıkra.![]()
Babalar kizlariyla cok yüz-göz olmazlar annen söyleyebilirdi bence sana sanırım anne ilgisiz biraz. Baban akıllıÇok doğru ama çocuk olmadan bu kadar ısrarla bastırarak söylese yapmazdım 3 aylık olmuş ne yapim
Yeni bi sayfa actıysanız sorun ne?2.inci çocugu yapmadan eşimle bir konuşma yaptım ve çok acele etmiş olmayalım bak sonra boşanma olayı olursa tek çocuk hiç çocuktur dedim hayır dedi biz 2.bir sayfa açtık
Evet 4 ay önce boşanıcaktık barıştık bir şekilde şimdi eşim çocuk istedi ben ailen istemiyor diye çocuk yapmasamıydım
Evet bazı şeylerde büyük konuşurum 38 yaşında koca kadınım hayatımda ki seylere ben karar veririm ne kocam ne babam tavsiye ederim size deNe kadar üstten konuşuyosunız öyle ahhh ahhh. Hep bu büyük konuşmalar