Nolur yardım edin

Aynı yaşlarda kızım var ve söylediği hiçbirşey onu benden ayıramaz. Çok yanlış düşünmüşsünüz. Şuan zaten babasının etkisinde ve ondan ayrı kalarak kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Ayrıca orada iyice doldurulacak buna da hazırlıklı olun ama asla bırakmayın onu.

Babasıyla onun için bu kadar yıldır mücade vermmeme herşeyiyle benim ilgilenmeme rağmen beni her seferinde yok sayması canımı çok acıtıyor
hanımefendi zaten şiddet dolu en başından beri sorunlu küfür kıyamet ortama çocuk yapmak sizin suçunuz , boşanmanız gereken yerde çocuk yapıp devam etmişsiniz, hadi çocuk oldu diyelim onu bu ortamda tutmanız da suç ille burda büyüsün diye inatlaşmanız yanlış olan, çocuk şimdiden ne hale gelmiş. bir de üstüne 6 yaşındaki çocuktan beklentileriniz saçma sapan ve komik.6 yaşındaki el kadar çocuk benim gariban anam çilekeş anam modunda mı takılsın ne yani bi de çocuktan telefon falan bekliyosunuz? gülsem mi sinirlensem mi bilemedim

Herkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz günden beri hiç anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine götürmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni çok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım çıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de çocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekçeyi getirecek beş gün oldu oğlum beni hiç aramadı zaten orayı seçen onlara yaranmak için giden oydu ama çok kötüyüm sürekli onu düşünüyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan çok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o çocuk die vicdan azabı çekiyorum....
Çok üzüldüm ama cocugu bu hale getiren aklina bunlari sokan eşiniz 😔Sabirli olun elbet akli başına gelecektir

başından beri bu kadar sorunlu evliliği devam ettirip neden çocuk yaptınız?çocuğun günahı neydi? gerçekten 6 yaşındaki çocuğa trip mi atıyosunuz şu an? 6 yaşında ÇOCUK adı üstünde ne anlar mahkemeden falan, 6 yaşında çocuğun babasına ciddi ciddi oturup düşünüp baba anneme mahkeme aç dediğini mi düşündün cidden? ne zevkliyse oraya gitmeye çalışıyo çocuk işte kuralsız her istediği yapılan evde eğlenmek istiyor bi de kötüledilerse seni orda ki mahkeme lafını bildiğine göre konuşuyo işte.siz iyi misiniz ya? 6 yaşında öz evladınız hani? 6 yaşında çocuk sizi aramadı , 6 yaşında çocuk yaransın diye babaannesine gitti hmmm , ay çok sinirlendim daha yazmıycam neyse birazdan karışır buralar zaten hey allahım ya
Buraların larışacapı bir durum yok çocuğumu bırakıp gitmedim sabah 7de babasıyla çıkıp gece 12 de eve gelip sizinle hiç konuşmayan bir çocuğu evde bekleyen her defasında kalbimi paramparça etmesine izin veren bi anneyim onu ben bırakmadım orda kalmayı o seçti

Lütfen saçmalama 6 yaşında kendi düşünceleri değil tabiki dolduruşa getirilmiş bi çocuk onu niye kendi yanına çekmek yerine yargılıyorsun
Büyük ihtimal annen seni istemiyor gibi söylemde bulundular git çocuğunla konuş sakın vazgeçme mahkemede iste çocuğu sana verirler zaten
Küçücük aklı etmeyen bi çocuk için böyle düşünmeniz çok garibime gitti açıkçası bi anne böyle düşünmemeli çocuğuna sahip çıkmalı

şimdi orda almaya gitsem gelmez kendide aramıyor ne yapmalıyım
direk almaya gitmeyin o zaman.işte mesela 1 saatliğine anne oğul vakit geçirelim seni geri getiririm diyin, beraber vakit geçirin, onu ne kadar sevdiğinizi anlatın .anne- çocuk bağınızı kuvvetlendirin bir şekilde. belki daha kolay olur sizinle yaşamaya alışması

Ben göndermedim babası aldı götürdü baba eşyalarımı toplayalım gidelim dedi
Babası ve ailesi siz yokken çocuğu doldurmuslardir o yaşta çocuk anneye düşkün olur ,çocuğu alın sizin yaninizdayken sevginizi hissettirin güzel vakit geçirin mutlu edin cocugu,bakarım diyorsanız sakın vermeyin babaya velayetini siz vermezseniz babası alamaz yaşı küçük zaten

Buraların larışacapı bir durum yok çocuğumu bırakıp gitmedim sabah 7de babasıyla çıkıp gece 12 de eve gelip sizinle hiç konuşmayan bir çocuğu evde bekleyen her defasında kalbimi paramparça etmesine izin veren bi anneyim onu ben bırakmadım orda kalmayı o seçti
hanımefendi çocuk 6 YAŞINDA...çocuğa bunu yapan sizsiniz zaten kendi akıl süzgeçinden geçirip karar verecek bi yaşta değil hani anlayabiliyor musunuz?

Sizinle evladınız neden konuşmuyodu keşke onun üstüne düşseydiniz annesi olan sensin sonuçta

Sabah o saate nereye gider çocuk benimde var iki tane küçük 10yasinda ben izin vermezsem babayla bile gidemez hicbiryere,büyütürken çok mu pasif kaldınız çocuk konusunda eşinizin tarafı felan mi baktı büyüttü cocugu.

Benle konuşursa oğlum neden gidiyorsun bie yanımda değilsin ben senin annenin seni çok seviyorum diyeceğimi bildiği için bana dediği kelime beni bi sal yaa

Sabah o saate nereye gider çocuk benimde var iki tane küçük 10yasinda ben izin vermezsem babayla bile gidemez hicbiryere,büyütürken çok mu pasif kaldınız çocuk konusunda eşinizin tarafı felan mi baktı büyüttü cocugu.
Hayır ben baktım herşeyiyle ben ilgilendim ama baba aileden bi türlü kopmadı sürekli oraya götürdü orda sürekli şımarttılar ben ne desem tersini yaptırdılar

Çocuğunuzu 1 dk daha fazla orada bırakmayın. Yanınıza alın. 6yasindaki bı çocuktan bahsediyoruz. Tabiki yeri annesinin yani. Size karşı doldurmalarina, bak annen seni terk etti izlenimini vermelerine izin vermeyin. Eşiniz de o potansiyel var çünkü. Eşiniz sizi acıtmak istiyor fakat çocuğuna verdiği zarardan haberdar değil.

Son noktaya kadar böyle devam et iş ciddiye binerse ozaman tut çocuğunun elinden sakin verme.anlasilan adam seni böyle elde tutmaya caliyor ... benim kide böyleydi hicbizamn ona çocuğun veleyatini sana vericem demedim ama korktugumuda belli etmedim.oda bunu kullanmaktan vazgeçti gorunuyor

Oraya götürdü diyosunuz devamlı. Orda kötü şeyler oldgunu farketmişsiniz siz niye yanında gitmediniz. Ailesiyle aranız bozuk büyük ihtiöalle. Adamda çocugı alıp alıp götürdü ailesi görsün diye. Çocukta alıştı oraya. Çocuk tek gönderilir mi helede böyle bi durumda.

Şu yazdıklarınıza bakınca çocuğun babaannesinde yaşaması daha iyi gibi. Siz çocuğunuzun 6 yaşında olduğunu idrak edememişsiniz henüz. Aranızdaki bağın oluşmamasının sebebi de 6 yaşında ufacık çocuk değil bizzat sizsiniz. Çocuk o daha ne bilsin siz onun için nelere katlandınız neler yaptınız. Yapmasaydınız keşke. Çocuk sizin rızanız dışında götürüldüyse polisi arayabilirsiniz. Daha boşanmadınız kimse rızanız olmadan çocuğunuzu alıp götüremez. Böyle saçmasapan bir evlilikte neden inatlaştınız onu da anlamadım. Şimdiye bin kere boşanmıştınız.

Çocukla çocuk olmak buna deniyor hala seçti diyorsun onların seçme şansı yoktur

Çok üzüldüm sizin adınıza, üzülmeyin desemde bir anne için bu durun çok zor. Insanlar ne güzel bol keseden atıyor ben olsan oyle yapardım yok boyle yapardım.Hayat insanlari nasil ne sekilde nerelere sürüklüyor sanki kimsenin haberi yok.Olan olmus anneyi suçlamaktansa ona bir yol gösterip çikar yolu varmı diye uğrasıp anneyi feraha kavusturmak bukadarmı zor.

Hic uzulme canm, o senin evladin o senden vazgecmez her dedigi her istedigi yapilsada o senin kokunu eninde sonunda ozler
Mevlam yardimcin olsun insAllah

Çok üzüldüm sizin adınıza, üzülmeyin desemde bir anne için bu durun çok zor. Insanlar ne güzel bol keseden atıyor ben olsan oyle yapardım yok boyle yapardım.Hayat insanlari nasil ne sekilde nerelere sürüklüyor sanki kimsenin haberi yok.Olan olmus anneyi suçlamaktansa ona bir yol gösterip çikar yolu varmı diye uğrasıp anneyi feraha kavusturmak bukadarmı zor.

Hic uzulme canm, o senin evladin o senden vazgecmez her dedigi her istedigi yapilsada o senin kokunu eninde sonunda ozler
Mevlam yardimcin olsun insAllah
Ne kadar güzel yazmışsınız teşekkür ederim ...malesef Hiç birşey dışardan anlatıldığı kadar kolay değil o benim canım günlerdir ağlıyorum her gece Benim göğsünden süt geliyor çocuğu ben emzirecem diyen bir babaanne ve çocuğu annemin yanında sevme diyen bir eşle mücadeleyle büyüttüm ben oğlumu sende gitseydin çocuğu götürdüğünde diyenler olmuş yaşanan çok şey var keşke ön yargılar yerine herkes sizin gibi düşünse çok saolun

Son noktaya kadar böyle devam et iş ciddiye binerse ozaman tut çocuğunun elinden sakin verme.anlasilan adam seni böyle elde tutmaya caliyor ... benim kide böyleydi hicbizamn ona çocuğun veleyatini sana vericem demedim ama korktugumuda belli etmedim.oda bunu kullanmaktan vazgeçti gorunuyor
DAha karnımdayken doğur alacam diyordu korktuğumu çok belli ettim yanlışı orda yaptım

Back
X