nolur yardım edin

İşte bu dediğin olmuyor daha 2 gün önce tv de hoca söyledi iki tarafın anne babası bilmesi lazım diye yoksa zinaya kılıf uydurmaktan başka bişey olmaz kimi kandırıyorsunuz :KK66:
öncelikle iki tarafında bilmesi gerektiğini bilmiyordum açıkcası araşırmadım.
ve zinaya kılıf uydurmuyorum ben bilmiyordum ve hoca da mı bilmiyordu bunu bu zamana kadar ben nikahım var sanıyordum. ben sizden benii yargılamnızı istemedim yardım etmenizi istedim eger nikahım olmadıysaada orasını kı allah bilir benim gunahım teşekkürler

çoook teşekkür ederim ilk öncelikle allah razı olsun beni yargılamayıp yardım ettiğin için
doğulu çoçuk biliyor ve sorun yaratmıyor urfalı bu çoçuk sorun yaratmadı ve ona tekrar döneyim diye elinden gelini yapıyor sanırım tehtityle beni korkutup geri döneceğimi sandıgı için bunu yapyor onu da anlıyor seviyor ama ben ona karşı bişey hissetmiyrum
bu arada doğulu deyip ırkçılık ayrı mı yapmıyorum yanlış anlama isim vermek istemediğim için bu tarz konuşuyoruum yoksa asla ırkçılık yapmam hatta doğulular çok merhametli ve yardımseverler onların içnde çalışıyorum :)
Irkçılık yapmadığını hissettim canım.yani ben sevdiğine çok inanmıyorum bana daha çok saplantı gibi geldi.seni öyle kabul ettiğini söylemiş ama şimdiden bu konuyu kullanmaya başlamış yarın öbürgün evlenirsen bu adamla seni her yerde rencide edeceğinden emin olabilirsin.çekinmeden bunu yüzüne vuracak.sen ses kaydını iste ondan varsa göndersin yoksa da yoktur.numaranı değiş sana ulaşamasın

Irkçılık yapmadığını hissettim canım.yani ben sevdiğine çok inanmıyorum bana daha çok saplantı gibi geldi.seni öyle kabul ettiğini söylemiş ama şimdiden bu konuyu kullanmaya başlamış yarın öbürgün evlenirsen bu adamla seni her yerde rencide edeceğinden emin olabilirsin.çekinmeden bunu yüzüne vuracak.sen ses kaydını iste ondan varsa göndersin yoksa da yoktur.numaranı değiş sana ulaşamasın
canım numaramı değiştirdim lakin annemin numarası var zaten beni korkutan o bana ses kaydını sildiğini söyledi ama sildimi silmedimi bilmiyorum suanlık rahatsız etmiyor annesi gelmiş zaten urfadan o yüzden onlarla uğraştıı için benimle uğraşmııyor neyse ki şimdilik rahatım :) çok teşekkür ederim sana da beni anladığın için

canım numaramı değiştirdim lakin annemin numarası var zaten beni korkutan o bana ses kaydını sildiğini söyledi ama sildimi silmedimi bilmiyorum suanlık rahatsız etmiyor annesi gelmiş zaten urfadan o yüzden onlarla uğraştıı için benimle uğraşmııyor neyse ki şimdilik rahatım :) çok teşekkür ederim sana da beni anladığın için
Senin adina sevindim canim...

Back
X