Nolur yardım edin

Ikinizinde cozum odakli olmasi gerekli. Sorununuz neyse en uygun cozumu uuygulamalisiniz. Secenekleri degerlendirirken kimin ne istedi degil iliskiniz icin hangisi daha dogru ise onu uygulamalisiniz.

Karsinizdaki kisinin istekleri sizin icin ilk sirada olmali. ( karsilikli olarak)

Onu mutlu eden seylerden mutlu olmalisiniz. Bazen sirf o mutlu olsun diye vazgecebilmelisiniz.

Acik acik isteklerinizi konusa bilmelisiniz.

Bu yazdiklarim iki taraf icinde gecerli. Bu sekilde kurtarilmayacak iliski yoktur bence.

Emek sabir sayesinde.
Dua edin benim için lütfen. Uygulamaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim. Kalbinizden öpüyorum

Aşk bu değil, ilişki bu değil malesef. Muhtemelen doğru düzgün, yolunda giden bir ilişki yaşamadığınız için şu an yaşadığınız şeyi aşk sanıyorsunuz.
Umarım düzelir ama ayrıl barış döngüsünde devam eden ilişkilerin düzeldiğine şahit olmadım şimdiye dek.

Bugün öyle dedim. İlişkiler hayatı kolaylaştırmalı biz birbirimizi mahvediyoruz ya düzelmeliyiz ya da bitirmeliyiz. Bana herşeyin güzel olucağına inanmamı söyledi. Üzerinde boşvermişlik var. Ağlamaktan içim söküldü. Ayrılıcak cesareti bulamıyorum kendimde

İşte lafla olmuyor maalesef iki tarafın da bir şeyler yapması gerekiyor ilişkiyi kurtarabilmek için. Siz anladığım kadarıyla sorunları halının altına süpürüyorsunuz ama o sorunlar hala orada ve toz kalkıyor. Anlatabildim mi demek istediğimi? Her şeyin güzel olması için iki tarafın da buna çabalaması gerekir. Olmuyorsa da zorlamamak gerekir.

Eşimle 14 yıl bir küs bir barışık flört ettik. Belki 1000 kere ayrıldık 1001 kere barıştık. 7 sene önce risk aldık evlendik.
Şimdi Allaha şükür çok mutluyuz kavgalar bitti, güvensiZlik bitti. Meğer tüm sorunlar aradaki mesafeden kaynaklanıyormuş. Aynı eve girince daha anlayışlı olmaya ve daha çok gücenmeye başladık.

Eşimle 14 yıl bir küs bir barışık flört ettik. Belki 1000 kere ayrıldık 1001 kere barıştık. 7 sene önce risk aldık evlendik.
Şimdi Allaha şükür çok mutluyuz kavgalar bitti, güvensiZlik bitti. Meğer tüm sorunlar aradaki mesafeden kaynaklanıyormuş. Aynı eve girince daha anlayışlı olmaya ve daha çok gücenmeye başladık.
Bu çok umut verici. Çok teşekkür ederim

Şu yarı yıl tatili süresince birbirimizi göremiyoruz. Yüz yüze kavga ettiğimizi bilmem. Kıyamaz sesini bile yükseltemez. Yükseltse de saman alevi gibidir gelir sarılır.

Muhtemelen o nedenle bu tartışmalar.Aranızda büyük bir problem yoksa bence normal.
Birbirinize saygısızlık, hakaret, küfür vs böyle yıpratıcı şeyler yapmıyorsanız ee yüz yüzyüzeyken de anlaşıyorsanız; ben yapılan yorumlara katılmıyorum.Doğaldır.Çoğu ilişkide oluyordur.

Arada ikinizden biri alttan almalı.Ya da haftada 1-2 kez skype'tan falan görüşün bari :)

Muhtemelen o nedenle bu tartışmalar.Aranızda büyük bir problem yoksa bence normal.
Birbirinize saygısızlık, hakaret, küfür vs böyle yıpratıcı şeyler yapmıyorsanız ee yüz yüzyüzeyken de anlaşıyorsanız; ben yapılan yorumlara katılmıyorum.Doğaldır.Çoğu ilişkide oluyordur.

Arada ikinizden biri alttan almalı.Ya da haftada 1-2 kez skype'tan falan görüşün bari :)
Şöyle ki ablacığım. İki aylık ayrılık sürecimiz yeni sonlandı. Bir kere sarılamadık bile. Bunun etkisi vardır bence. Umarım dediğiniz gibi olur

Şöyle ki ablacığım. İki aylık ayrılık sürecimiz yeni sonlandı. Bir kere sarılamadık bile. Bunun etkisi vardır bence. Umarım dediğiniz gibi olur

Yüz yüze görüştüğünüz zaman sıfırdan başlamaya karar verin.Sanki yeni tanışmış gibi.Eskiyi asla gündeme getirmeyin.Tazecik bir ilişki olsun.
Böyle ortak bir karar alın.
Ama bu kararlar telefonda alındığı zaman pek faydalı olmuyor.Dediğim gibi görüştüğünüzde o kavgaların hepsini unutun.Ve bir daha asla o konuları açmayın.Geçmiş hatalarınızı kabul edin.Sıfırdan başlayın bakalım.Hem öyle olduğu zaman sen de o da daha objektif yaklaşabilirsiniz.
Hem de heyecan olur :)

Yüz yüze görüştüğünüz zaman sıfırdan başlamaya karar verin.Sanki yeni tanışmış gibi.Eskiyi asla gündeme getirmeyin.Tazecik bir ilişki olsun.
Böyle ortak bir karar alın.
Ama bu kararlar telefonda alındığı zaman pek faydalı olmuyor.Dediğim gibi görüştüğünüzde o kavgaların hepsini unutun.Ve bir daha asla o konuları açmayın.Geçmiş hatalarınızı kabul edin.Sıfırdan başlayın bakalım.Hem öyle olduğu zaman sen de o da daha objektif yaklaşabilirsiniz.
Hem de heyecan olur :)
Bunları yüz yüzeyken konuşalım dimi abla. Şimdi hiç açmayayım konusunu. Hatta okullar açılana kadar romantik romantik hoş şeylerden bahsedeyim.

Bunları yüz yüzeyken konuşalım dimi abla. Şimdi hiç açmayayım konusunu. Hatta okullar açılana kadar romantik romantik hoş şeylerden bahsedeyim.

Plan yapabilirsiniz.Biz mesela mangal yakıacağız balkonda görüşünce.İddia etti çok güzel yapıyormuş göreceğiz bakalım.:KK12:
Siz de küçük eğlenceli planlar yapın.Konuşacak biiiir sürrüüüü mevzu var.Muhtemelen boş şeyler için tartışıyorsunuzdur.

Plan yapabilirsiniz.Biz mesela mangal yakıacağız balkonda görüşünce.İddia etti çok güzel yapıyormuş göreceğiz bakalım.:KK12:
Siz de küçük eğlenceli planlar yapın.Konuşacak biiiir sürrüüüü mevzu var.Muhtemelen boş şeyler için tartışıyorsunuzdur.
Hemde çok boş. Bana umut oldun çok teşekkür ederim. Kalbinden öperim ☺️

Tahammül değil de suç bende biraz ya. Ayrıldık bi kere kuruntularım var bundan dolayı. Her fırsatta umudum yok düzelmiycek falan diyorum adama. Bunalıyor farkındayım.
Sende kendini frenleozaman bak bends suc var diyorsun . Bak ben hep kagga cikartan tarafimdir iliskide karsimdakide alttan alir ama sonra hersey tatliya baglanir saman alevi gibi yanar sonerim. Sevgilinde biraz alttan alsin diycem ama herkesin yapisi farkli

Back
X