- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
İnanın ki tek sebep bu. Mesela onlar bana düğünde iki bilezik taktılar benim ailem bana 5 bilezik taktı borcumuz çok diye. Kayınvalidem annenler bizi aşagılamak için bizden fazla taktılar bile dedikopuk noktalar var gibi.
bu kadarcık meseleden mi ayrıldınız yani.
her düğünde olna şeyler bunlar.
tek sebep bu mu eminmisin.
eşin çok ilginç davranmış.
anlaşılır gibi değil.
nasıl müdahele etmez yapılan terbiyesizliğe
neyi düzeltecekmiş ki.
o an müdahele edecekti ailesine.
Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar
eşinle nasıl tanıştınız? ne kadar sürenin sonunda evlendiniz? eşinin ailesi ile ilgili ilişkilerini tam bilmiyor muydun?henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Gerçi olaylar olmadan da tavırları tuhaftı misafirlerimize hoşgeldiniz vs diyen olmadı. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..
çok tuhaf tavırları vardı ailesinin ama uzak olacağım için önemsememiştim. Evine Bi kez gittik mesela ilgilenmediler vs ama sorun bizlik degil. Bütün bu olaylardan sonra kendi akrabaları bizi arayıp gelin üzülmesin sizler çok kalitelisiniz onlara bakmayın siz vs diye teselli bile vermeye kalktılar
Dedi abi sakin ol herseyi ben düzelticem vs dedi. Abimi normalde çok sever abimde onu sever. Abim ilk kez bağırdı gecenin 3ünde karını yatağından kaldırıyorlar neyi düzelticen vs dedi. Uzun uzun mesajlar atmış abime halledicem diye.
Abim çok sakin Bi insandır normalde. Eşim abimi çokçok sever. Abim geldi bana sarıldı beni öptü. Eşime önce hiçbirşey demedi. Al kimliğini çıkıyoruz dedi. Eşim savunmaya geçince ilk kez sinirlerdi devamı da geldiButun bu olaylar olurken, ailesi sana sayip dokerken esin dut yemis bulbul gibi susup hic tepki vermediyse abin iyi yapmis. Bu ne? Sahipsiz sanmasin terbiyesizler! Yine ailen arkandaymis, cok fazla uzme kendini mantikli, serinkanli dusunmeye calis. Bu surecte esinin sana, ailene ve kendi ailesine karsi tavirlarini iyi olc tart, kararini ona gore verirsin.
1,5 yıl görüştük. Ailesiyle Bi problemimiz olmadı çünkü başka sehirlerdeydik. Yada farkedemedik bilemiyorum. Konuşmadık ben konuşsam da o sadece dinliyor buda beni deli ediyoreşinle nasıl tanıştınız? ne kadar sürenin sonunda evlendiniz? eşinin ailesi ile ilgili ilişkilerini tam bilmiyor muydun?
daha başlar başlamaz bunları yaşamana üzüldüm. sesini çıkarmaması belki susarlar olay uzamaz felan diye olabilir hiç konuşmadınız mı bu olaylardan sonra?
Önce hbr vermedim beni burdan çıkar dedim lütfen götür dedim götürmeyince aramak zorunda kaldımaceleci davranışın acaba hemen Ailene haber veemekle
Iyi etmis, esinin yapmasi gerekeni yapmis. Abinin seni goturmeye gelecegini duydugunda, hatta gelip goturdugunde ne yapti esin, sustu mu? Neden arkadan gelmedi?Abim çok sakin Bi insandır normalde. Eşim abimi çokçok sever. Abim geldi bana sarıldı beni öptü. Eşime önce hiçbirşey demedi. Al kimliğini çıkıyoruz dedi. Eşim savunmaya geçince ilk kez sinirlerdi devamı da geldi
Allah Allah.İnanın ki tek sebep bu. Mesela onlar bana düğünde iki bilezik taktılar benim ailem bana 5 bilezik taktı borcumuz çok diye. Kayınvalidem annenler bizi aşagılamak için bizden fazla taktılar bile dedi
Arkamdan gelmedi. Abi yapma etme konuşalım fln dedi. Abim de dedi ki seni senim ailen bile sevmiyor demenizdeki amaç ne? Biz onun saçının teline kurban oluruz sen önce annenle kardeşini Bi hastaneye yatır normal değil onlar dedi. Düzeltecem halledicem abi vs tarzı seyler söylediIyi etmis, esinin yapmasi gerekeni yapmis. Abinin seni goturmeye gelecegini duydugunda, hatta gelip goturdugunde ne yapti esin, sustu mu? Neden arkadan gelmedi?
canım öyle veya böyle bi ev kurulmuş. kocan ile karşı karşıya gelip konuşmak durumundasınız. bitecekse bile bırakıp gidiyorum olmaz. arıyorsa muhakkak aç konuş.1,5 yıl görüştük. Ailesiyle Bi problemimiz olmadı çünkü başka sehirlerdeydik. Yada farkedemedik bilemiyorum. Konuşmadık ben konuşsam da o sadece dinliyor buda beni deli ediyor
Ya normalde de sessiz sakindir ama pasif denilemez. Biz bir yıl görüştük gerçekten çok severek evlendik ama neden aileme hakaret ettiklerini hala hiçbirimiz anlamıyoruzAllah Allah.
bunlar olurken eşin hep sustu mu.
tam tanımadan mı evlendiniz.
böyle pasif karakterde biri midir eşin.
Ailesini suçlar nitelikte degil. Sadece ben herseyi yoluna koyucam vs tarzıEşiniz sonrasında ne mesajlar attı yani açıklaması noldu ?
Ailesini suçlar nitelikte degil. Sadece ben herseyi yoluna koyucam vs tarzı
diyecek laf bulamadım sen misafirsin yahu herşeyi geçtim misafir olduğun bir evde gece gece kaldırıp da azarlamak nedir?eşinin oturup noluyor ya demeden dinlemesi nedir?Hala neyi halledecekmiş.O aşağı bu yukarı bu elit bu dağlı demek saçma sapan olmuş bence sen de kullanma bu kelimeleri adamı sevmişsin evlenmişsin düğünde vs. olan olmuş ne saçma sapan insanlar var ya çeşit çeşit.Muhattap olma gelsinler senden tek tek özür dilesinler önce bir sonra kafanı toplar karar verirsin.
ya ben zaten ailesiyle tartışsın fln demek istemiyorum ama en azından Bi durun ya n'oluyor yeri mi Zaman'ı mi yada geldi geçti vs diyip onları yatıştıramaz mıydı bilemiyorumdiyecek laf bulamadım sen misafirsin yahu herşeyi geçtim misafir olduğun bir evde gece gece kaldırıp da azarlamak nedir?eşinin oturup noluyor ya demeden dinlemesi nedir?Hala neyi halledecekmiş.O aşağı bu yukarı bu elit bu dağlı demek saçma sapan olmuş bence sen de kullanma bu kelimeleri adamı sevmişsin evlenmişsin düğünde vs. olan olmuş ne saçma sapan insanlar var ya çeşit çeşit.Muhattap olma gelsinler senden tek tek özür dilesinler önce bir sonra kafanı toplar karar verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?