Nolurrr yardımmmmmm

Ben adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık
Çok büyük şans olmuş bu. Şuan boşansanızda hic evlenmemiş statüsüsündesiniz hiç üzülmeyin normal sevgilinizden ayrılmak gibi olacaktır. Hiç düşünecek bişey yok dolayısıyla direk boşanın bence hatta evlilik iptali diye birşey varsa cidden süper olurcok rahat edersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Allah yardimcin olsun. Böyle mübarek birgünün Hayri diye düşün . İnan bak burdaki bayanlar tecrübeleri ile konusuyorlar. Ne o koca koca olur nede ailesi sana aile olur. Uzak olsanız bile bisekilde hep karisirlar çünkü edep yoksunu oldukları gelinin odasına dalıp gecenin 3 ünde onla kavga etmelerinden belli. Bide sorum olacak onlara gittiğinizde yatana kadar nasıl vakit geçirdiniz ne dediler yemek yedinizmi ne hazirlamislardi sohbet ettilermi kisacasi nasıl karsiladilar sizi ?
Eger kocan müsade etmeseydi o odaya adım atamazlardi!
Ayrıca abime helal olsun çok sanslisin çok

Balayina 1 haftaligina gittiniz dersek 1 haftada gelin kacirabilen aile olarak guenes rekorlarina girmeleri gerek.
Bu ne densizliktir. 1 haftalik eşine bile sahip cikamyan adamdan hayir gelmez. Abin cok iyi yapmis gelmis seni goturmus. Benim abim birde evlerini baslarina yikarda gotururdu beni ve ben istesem bile bidaha asla geri gondermezdi.

Geri donme. Belliki esin hic arkanda durmayacak. Altinlar falan onlardami kaldi? Sanki danışlı dövüşe benziyor. Planlamislar gibi...

Gece uyandiracaklar, hepsi bir sana hakaret edecek eşin olacak adam (lafta adam) sesini cikarmayacak.
Iyiki sineye cekip aramamazlik yapmamissin. Eger o gun sineye cekip sessiz kalsaydin kimbilir daha neler yapacaklardi sabaha kadar

Cok gecmis olsun

Allah yardimcin olsun. Böyle mübarek birgünün Hayri diye düşün . İnan bak burdaki bayanlar tecrübeleri ile konusuyorlar. Ne o koca koca olur nede ailesi sana aile olur. Uzak olsanız bile bisekilde hep karisirlar çünkü edep yoksunu oldukları gelinin odasına dalıp gecenin 3 ünde onla kavga etmelerinden belli. Bide sorum olacak onlara gittiğinizde yatana kadar nasıl vakit geçirdiniz ne dediler yemek yedinizmi ne hazirlamislardi sohbet ettilermi kisacasi nasıl karsiladilar sizi ?
Eger kocan müsade etmeseydi o odaya adım atamazlardi!
Ayrıca abime helal olsun çok sanslisin çok
Buz gibilerdi mesafeli soğuk. Ama karnınız aç mı fln diye sordular çay verdiler

Esin piairik biri.ne demek gelip gece hesap sormak buna nasil.musade eder bu ne curret.nasil sana sahip cikmazda susup kaliraileisnden daha cok esinizin pisirikligina kizdim gecmis olsun.

Şok oldum yaşadıkların üzücü evet ama bir yandan da birliktelik gerceklesmedigi, abin gelip seni aldığı için ve ailen savunucun olduğu için çok sanslisin.

Takılarını istemelisin evet nasılsa seviyelerini düşürmüs onlar . Sen ayıp ederim diye düşünme. Onların ödülü olmasın bu.

Abin iyi ki hemen gelip seni almış bunu zaman geçince daha iyi anlayacaksın.

tum suc esinde ailesi size bunları derken ne diyorsunuz siz deyip senide alıp evinize donseydiniz bu raddeye gelmezdi

Şok oldum yaşadıkların üzücü evet ama bir yandan da birliktelik gerceklesmedigi, abin gelip seni aldığı için ve ailen savunucun olduğu için çok sanslisin.

Takılarını istemelisin evet nasılsa seviyelerini düşürmüs onlar . Sen ayıp ederim diye düşünme. Onların ödülü olmasın bu.

Abin iyi ki hemen gelip seni almış bunu zaman geçince daha iyi anlayacaksın.
Bu basıma gelene hala inanamıyorum. Berbat durumdayım. Hani Bi hareketim Bi sözüm Bi davranışım olsa tamam ama boyle kendimi toparlayamıyorum

Bu basıma gelene hala inanamıyorum. Berbat durumdayım. Hani Bi hareketim Bi sözüm Bi davranışım olsa tamam ama boyle kendimi toparlayamıyorum

Canim sen direkten dönmüşsün Sevin. Bu aile ile basedemezdin. Ve belli ki eşin yetersiz bir kişilik.

Şaka gibi gelir insana şimdi anlıyorum seni.
tatile falan çık kafa dağıt

Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
Öyle düşünme canım, hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır olabilirmiş... Belki de iyi bir insan olduğun için daha fazla zarar görmeden kurtarmak istedi seni yaradan...

Back
X