• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

Canım çok ama çok sağol ilgilendiğin için
ya işte sorun da bu ben zamanında çok yaptım hep çabaladım hep bi geyşalık modu ne bileyim işte kusursuz kadını oynama durumu
bakımlı kadın harika yemekler bir geyşalık ruhu almış başını gitmişti ama artık yoruldum
içimden gelmiyo
hala sofralar donatırım hala her gün sevdiği tatlısı yada mezesi hazırdır hala her gün kapıda kocammm hoş geldin der sarılırım boynuna
ama işte yoruldum tüm bunları yapıyorum ama yatakta yokum açıkcası gelmiyo içimden hele ben onun misafirleri için gecelere kadar mutfakta hazırlık yaparken onun yan odamda kendini tatmin etmesi çok kırdı beni ya

E nasl olcak sen adım atma o adım atma bi kaç gün kafanı dinlesene sen gidip bi yere özlesin sni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar cesaret verdinki sağol dağıtınız resmen kafamdaki bulutları mesajınızı on kere okudum evet çözün bu işi sözü dönüp duruyo şimdi kafamda
son bir fikir daha istiycem
siz olsanız bu konuşmayı yüz yüze belkide bir kaç kadeh şarabın size verdiği yetkiye dayanarak mı yapardınız
yada uzun uzun kendinizi yazarmıydınız bir kağıda
hangisi daha kolay yada mantıklı

Bilemedim ki...
Simdi icki evet gevsetir ve insan kendini daha iyi ifade eder ama eger o icmenin dozu kacarsa sacmalanir, konu istenmeye yere gider, yani riske almaz yarim sise sarap varken yapardim konusmami :), olayin galyanina gelip daha fazla icmeyelim diye...
Aslinda yazmakta mantikli cunku cekinmeden lafin bolunmeden ne istersen anlatiyorsun ama o onda ne kadar tesir eder, yani esinizi siz daha iyi biliyorsunuz, erkekler bizim gibi degil cunku biz oraya onlarca kirilma noktasi cumle yazariz, en iyi ihtimal bir ikisini farkederler...
Eger esiniz bu yazma cizme islerine aciksa yazin isterseniz hatta ondan da isteyin ama benim fikrim ne derseniz ben ne ickisi (ozenmis gibi olur ve olayin ciddeyetinin farkina varmayabilir) ne kagidi (dedigim gibi vermek istediginiz mesajlari anlamayabilir) iki kahve alip,cit yokken alir karsima konusurdum, kelime kelime tane tane derdimi anlatirdim, onu da zorlardim anlat derdin ne diye...
Tek tavsiyem olayin kavgaya donusmesine musaade etme, ona da hak ver, sakin kal dinle, tart, tartismaniz hicbir seyi cozmez, sadece konusun, dokulun birbirinize...
Bir seyleri onarmaya calisin, umarim her sey yoluna girer...

Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

canım bence eşinle konuşup bunları onunla paylaşman lazım borç sorununa bi çözüm getirmeniz gerek evin borcu daha çok varsa evi satmayı önere bilirsin eşine bizimde böyle sorunlarımız oldu her gün tartışıyoduk ev aldığımız borcumuz olduğu için zamanla düzeldi tabi ama zor günler geçirdik sana dokunmadığını buna senin izin vermediğin için olduğunu söylüyosun hep o istediği için olmasın zaten arada sende sürprizler yap

Neden kendinize bu kötülüğü ediyosunuz.. Sende eşinde biran önce ilk zamanlarınızı aşkınız yeni başladığı dönemleri hatırlayıp hatırlatmalısınız.. Geçmişinizi konuşun hiçbir ilişki böyle monoton ve özensiz bir şekilde başlamaz neden bu hale geldik diye düşünün.. İletişim olmazsa evlilik biter..

6 yil boyunca boyle gunler gecer mi..esinizle problemlerinizi bi kenara birakiyorim sizin calismaniz gerek.kendi mesleginiz yada baska bi is.mutlaka calismalisiniz calismalisinizki yapmak istediklerinizi yapmalisiniz.alisveris, disarda yemek,gezmek dilediginiz gibi, guzel vakit gecirmek bunlar yasam kalitenizi yukselticek seyler.evliliginizden mutlu olmasanizda hayattan zevk alirsiniz.cok bi butceyede gerek yok calissaniz hallolur hersey.napip edip mutlaka ikna edin.ama esinizle sorunlarinizin cozumu bu kadar basit degil gibi.bencil davraniyo sanirim kendisi.aylarca birbirinize dokunmamak falan..bunu istemek icin illa ozel kiyafetler giyip seksi olmaniz gerekmiyo.3 ay gecse adim atmasi gerekir.alip karsiniza konusun sorununu.butun sikintinizi da anlatip sizi yalniz birakmamasini isteyin acikca.

Ya varya ben ne diyimki size uzun zamandır ilk defa mutlu olduğum için ağladım hiç tanımadığın birinin derdine kafa yormak nasıl bir yüce gönüllüktür Allahım kalbinizdeki tüm güzellikleri yanınızda eylesin ne diyim
Yanlız şu yellenme konusu ilk başlarda bende gülüyodum ama bak manzarayı gözünde canlandır
son derce tepeden tırnağa bakımlı bir kadın sofralar kumuş mumlar yakmış yemekten sonra kocasına meyvesini bile elleriyle yedirmiş
bu arada adam iki kelime etmemiş evde sürekli kadın konuşu şebeklik yapıyo adama adam sorulara evet yada hayır gibi kısa cevaplar veriyo
Veee finalde bu kadın giyinip seksi geceliğini uzanıyo kocasının yanına ama adam sürekli yelleniyo kadın çok afadersin poposu donsada yinede seksi diye o gecelikle dururken adam gaffur gibi geziyo evde kulağının dibinde geğiriyo offff offfff
yani benim sanırım sabrım tükendimiş artık
sanırım yapmak istemiyo değilim de yapacak gücüm yok artık o yapsın istiyorum ama işte ben bir bıraktıysam o beş bıraktı ipin ucunu

Bak sen ne tatli dilli ve anlayisli bir kadinsin. Verdigin cevaplardan belli. Benim sana birkaac onerim daha olacak. Bir kere oncelikle bosanmayi dusunme. Bu adam sana hala sevdigim diyebiliyormus degil mi? Ve bu adam daha once sabahlara kadar sohbet eden bir adammis. Sen bana kalirsa soyle yap: once ilk baslarda nasilsan oyle ol. Cinsellik sorununuzu coz. Yemekler hazirla kendine bak. Sohbet acmaya calis. Eglenceli ol. Film izleyin. Ortak bir dizi ya da yarismaniz olsun ne bileyim. Bu bir hafta sursun. Sonra esine de ki sevgilim ben birkac senedir yasadigimiz bu seye evlilik diyemiyorum. Ilk baslarda cok hevesliydim. Giyini susleniyordum, muhabbet etmeye calisiyordum. Ama karsilik alamayinca biraktim. Sen bana gelirsin sandim ama gelmedim. Belki kendimi geri cekmemem biraz daha sabretmem gerekiyordu ama sabredemedim, kendimi degersiz hissettim. Biz seninle sabahlara kadar sohbet ediyorduk. Sen ise evlendikten sonra ben sohbet etmeyi sevmiyorum demeye basladin. Ben de kandirildigimi dusundum. Bana kendini yanlis tanittigini dusundum ve kirildim. Fakat ben artik bu evliligi bu bataktan cikarmak istiyorum. Sen de benimle var misin? Hemen cevap verme istersen dusun. Benden ne istedigini ne bekledigini kararlastir, ben de oyle yapayim. Sonra karsilikli oturup konusalim, neler yapabiliriz diye. Ben elimden geleni yapmaya hazirim senin icin. Tabii ki sadece ben yapmayacagim, senden karsillik alirsam bu evlilige sarilabilirim. Dusun tasin. Seni sikmak istemiyorum. Istedigin zaman konusalim.
Bu kadar canim. Bunlari de ve odana gec, kitap oku, bir seyler yap. Fakat sakin kirici bir dille konusma. Gulerek konus. Gercekten gulerek konus. Bak bakalim sonra ne olacak. Donerse senindir, donmezse zaten hic senin olmamistir :) mantigindan hareket edersin ondan sonra. Bu arada evlilik danismanlarindan da yardim alabilirsiniz, bunu da teklif et. Bilmiyorum ucretsiz bir evlilik danismani bulunuyor mu, arastirirsin.
Elbette boyle bir evlilik olmaz, senin bunca cabana karsilik hicbir degisim yoksa yoluna bakmaktan baska caren yok. He bu arada evi satmayi da onerebilirsin gercekten.

Arkadaşlar nolur bana bir akıl verin aranızda varmı benim gibi evliliği ev arkadaşlığına dönüşen
eşiyle oturup iki kelime etmeye hasret kalan[/

ben varım cnm maddi sıkıntılar insanı biraz yıpratıyo erkegi daha çok bunaltıyo bu bi gerçek benim eşimde aynı gelir yer içer yatar tv izler tekrar uyur kalır sohbetimiz yok artık dogumuma az kaldı oturup bebegin eksikleri varmı yokmu konuşmadık bilee hep ben çabalıyorum bir bardagı alıp yerine koymaz daha bana iş buyurur degmez dolaşmassam iyim ilgi beklersem sohbet edelim dersem kötüyüm napalım geçer bu günler inş

canım bence eşinle konuşup bunları onunla paylaşman lazım borç sorununa bi çözüm getirmeniz gerek evin borcu daha çok varsa evi satmayı önere bilirsin eşine bizimde böyle sorunlarımız oldu her gün tartışıyoduk ev aldığımız borcumuz olduğu için zamanla düzeldi tabi ama zor günler geçirdik sana dokunmadığını buna senin izin vermediğin için olduğunu söylüyosun hep o istediği için olmasın zaten arada sende sürprizler yap

Çok ama çok sağol ilgin için
bir şey danışabilirmiyim siz de böyle zor zamanlar geçirmişsiniz borç varken
peki nasıl düzeldi yani borçlar bitince mi düzeldi yoksa başka bi formül mü buldunuz bana bu konuda ışık olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar nolur bana bir akıl verin aranızda varmı benim gibi evliliği ev arkadaşlığına dönüşen
eşiyle oturup iki kelime etmeye hasret kalan[/

ben varım cnm maddi sıkıntılar insanı biraz yıpratıyo erkegi daha çok bunaltıyo bu bi gerçek benim eşimde aynı gelir yer içer yatar tv izler tekrar uyur kalır sohbetimiz yok artık dogumuma az kaldı oturup bebegin eksikleri varmı yokmu konuşmadık bilee hep ben çabalıyorum bir bardagı alıp yerine koymaz daha bana iş buyurur degmez dolaşmassam iyim ilgi beklersem sohbet edelim dersem kötüyüm napalım geçer bu günler inş

Ayy canım benim beni boşver sana hiç kıyamam hamilesin çünkü bende çok istiyorum bebek ama borçlar yüzünden yapamıyoruz malesef
yaşamadım bu duyguyu ama etraftan biliyorum gebelik süreci kadın için zor ama işte anlamıyo dimi erkekler bunu sen normal birinden daha fazla ilgiye mutlaka ihtiyacın var
Ama bak kocan alsın kucağına bebişini baba olduğunu hissetsin o zaman nasıl değişir pervane olur size bence

Çözülmeyecek bir sorununuz yok.Maddi sorun ve monotonluk aşılabilir bence.
Eşinle güzel bir konuşma yaparsan seni anlar inşallah.
Bu tarz konuşmalarda "ben" dili tavsiye ediliyor.Yani sen şöylesin sen böylesin,şunu yapıyorsun bunu yapmıyorsun demek yerine,ben böyle hissediyorum şeklinde...

Bir de geçenlerde tv de bir uzman anlatıyordu,erkeklere spesifik konuşun dedi:)
Yani "benimle ilgilenmiyorsun" derseniz anlamaz.İlgilenmek geniş kapsamlıdır ve kişiye göre değişir.
Onun yerine mesela "birlikte şunu yapalım" derseniz daha net olur dedi.

Aslında senin çalışmaya başlaman belki çoğu sorununuzu çözebilir.
Bir şekilde eşini ikna edip uygun bir iş bulmaya çalışsan.

6 yil boyunca boyle gunler gecer mi..esinizle problemlerinizi bi kenara birakiyorim sizin calismaniz gerek.kendi mesleginiz yada baska bi is.mutlaka calismalisiniz calismalisinizki yapmak istediklerinizi yapmalisiniz.alisveris, disarda yemek,gezmek dilediginiz gibi, guzel vakit gecirmek bunlar yasam kalitenizi yukselticek seyler.evliliginizden mutlu olmasanizda hayattan zevk alirsiniz.cok bi butceyede gerek yok calissaniz hallolur hersey.napip edip mutlaka ikna edin.ama esinizle sorunlarinizin cozumu bu kadar basit degil gibi.bencil davraniyo sanirim kendisi.aylarca birbirinize dokunmamak falan..bunu istemek icin illa ozel kiyafetler giyip seksi olmaniz gerekmiyo.3 ay gecse adim atmasi gerekir.alip karsiniza konusun sorununu.butun sikintinizi da anlatip sizi yalniz birakmamasini isteyin acikca.

Evet dediğiniz gibi en güzeli alıp karşıma elimden geldiğince kendimi anlatmam lazım böyle olmıycak galiba

evım yok huzur desen oda yok ask desen oda kalmamıs gordugum kadarıyla bendekı durum bu ve borclar ve o borcların verdıgı psıkolojık baskı sıkıntı cunku bende cıddı anlamda daraldım bunaldım artık , sureklı ısten geldıgınde kopek gıbı calıstıgını bana yettıremedıgını soyleyen bır es ,aslına bakarsan ekonomık ozgurluk bır bayan ıcın sart ama sartlar el vermedıkten sonrada zorlamanın anlamı yok sımdı sen calısıcam dıceksın o yok dıcek zıtlasmaya gıder bu konu ve daha buyuk sıkıntılar

bırseyler yapalım gıdıp bır kahve ıcelım dedıgınde para yok dusunun kahveye bıle paramız yokmus onemlı olan benım o kahveyı ıcmem degılkı ama gel gorkı anlayana bızım sonumuz hayır olsun dıyorum baska bırsey demıyorum cunku kapıyı bacayı kırıp carparak senı bosıcam dıye cıktı kı laftan sonra bende ustune soz soylemedım :26:

Çözülmeyecek bir sorununuz yok.Maddi sorun ve monotonluk aşılabilir bence.
Eşinle güzel bir konuşma yaparsan seni anlar inşallah.
Bu tarz konuşmalarda "ben" dili tavsiye ediliyor.Yani sen şöylesin sen böylesin,şunu yapıyorsun bunu yapmıyorsun demek yerine,ben böyle hissediyorum şeklinde...

Bir de geçenlerde tv de bir uzman anlatıyordu,erkeklere spesifik konuşun dedi:)
Yani "benimle ilgilenmiyorsun" derseniz anlamaz.İlgilenmek geniş kapsamlıdır ve kişiye göre değişir.
Onun yerine mesela "birlikte şunu yapalım" derseniz daha net olur dedi.

Aslında senin çalışmaya başlaman belki çoğu sorununuzu çözebilir.
Bir şekilde eşini ikna edip uygun bir iş bulmaya çalışsan.

Çok ama çok teşekkür ederim hem güzel fikirlerin için hemde ilgilendiğin için
ya işte şu çalışma işi bir hallolsa çok güzel olucak ama işte ben en son işimde eşime öyle bi karşı çıkarak rest çekerek başladım ki işe ki kendisi beni çok uyardı gözüm tutmadı girme dedi ama ben kıskançlık yapıyosun diye çıkıştım hep
ama sonunda eşim öyle bir haklı çıktıki öyle tatsız şeyler yaşadık ki eşim neredeyse katil oluyordu çok kötü günlerdi ve ben iki kere eşimle inatlaştım iş için ikisindede başıma çok talihsiz işler geldi
şimdi tekrar inatlaşamıyorum işte artık yüzüm kalmadı rest çekicek

Bilemiyorum ki ya ben çalışıcam yada bu evden vazgeçicez maddi olarak rahatlıycaz sonrasında da belki ilişkimize eski rengi geri gelir

evım yok huzur desen oda yok ask desen oda kalmamıs gordugum kadarıyla bendekı durum bu ve borclar ve o borcların verdıgı psıkolojık baskı sıkıntı cunku bende cıddı anlamda daraldım bunaldım artık , sureklı ısten geldıgınde kopek gıbı calıstıgını bana yettıremedıgını soyleyen bır es ,aslına bakarsan ekonomık ozgurluk bır bayan ıcın sart ama sartlar el vermedıkten sonrada zorlamanın anlamı yok sımdı sen calısıcam dıceksın o yok dıcek zıtlasmaya gıder bu konu ve daha buyuk sıkıntılar

bırseyler yapalım gıdıp bır kahve ıcelım dedıgınde para yok dusunun kahveye bıle paramız yokmus onemlı olan benım o kahveyı ıcmem degılkı ama gel gorkı anlayana bızım sonumuz hayır olsun dıyorum baska bırsey demıyorum cunku kapıyı bacayı kırıp carparak senı bosıcam dıye cıktı kı laftan sonra bende ustune soz soylemedım :26:

Ya canım benim çok üzüldüm müsaitsen sende anlat dök içini
size ne oldu da bu hale geldiniz sizin ipler nerede koptu peki
yeni mi bu durumlar

yeni mi bu durumlar
6 aydır bu sekılde ve artık etrafa mutlu rolu yapmaktan bıktım cunku bakıyorumda mutlu degılız olmuyor yanı bıseyı paylasamıyoruz , bu evlılık benı cok yıprattı kendıme saygımı yıtırdım gurur denen bıseyım kalmadı , sıkılıyorum bunalıyorum patlıyorum artık ve bunu ıcımde saklayamıyorum cevreme vuruyorum kendımı yıyp bıtırdım artık , sıkılıyorum dedıgımde elımden tutup benı anlamaya calısagına daha cok bagırıp cagırıuyor aıleme dıyor yok herseyı alıyorum yınede sıkılıyor dıye ya bunları alıp etmen benı anladıgın anlamına gelmıyor ve bende artık kesın kararlıyım bosanmak ıstıyorum , kımse evlılıgını bıtırıp baba evıne donmek ıstemez kı donecegımde hıcbırseyın eskısı gıbı olmayacagınada bılıyorum dıslanıyordum daha cok dıslanıcam ama ben cok yoruldum ve enazından cocuk yokken bu ısı bıtırmek ıstıyorum kı ıkımızde daha cok uzulmeyelım :5:

6 aydır bu sekılde ve artık etrafa mutlu rolu yapmaktan bıktım cunku bakıyorumda mutlu degılız olmuyor yanı bıseyı paylasamıyoruz , bu evlılık benı cok yıprattı kendıme saygımı yıtırdım gurur denen bıseyım kalmadı , sıkılıyorum bunalıyorum patlıyorum artık ve bunu ıcımde saklayamıyorum cevreme vuruyorum kendımı yıyp bıtırdım artık , sıkılıyorum dedıgımde elımden tutup benı anlamaya calısagına daha cok bagırıp cagırıuyor aıleme dıyor yok herseyı alıyorum yınede sıkılıyor dıye ya bunları alıp etmen benı anladıgın anlamına gelmıyor ve bende artık kesın kararlıyım bosanmak ıstıyorum , kımse evlılıgını bıtırıp baba evıne donmek ıstemez kı donecegımde hıcbırseyın eskısı gıbı olmayacagınada bılıyorum dıslanıyordum daha cok dıslanıcam ama ben cok yoruldum ve enazından cocuk yokken bu ısı bıtırmek ıstıyorum kı ıkımızde daha cok uzulmeyelım :5:

Canım dur bi bakalım sen çok karışmışsın seni anlamayı bırak inan taaa içimde hissettim yaşadığın çalkantıyı
ama lütfen bi dur siz hep mi böyleydiniz nerde başladı bu sorunlar
mesela bak ben söylüyorum biz bu evi alıp borca girmeden önce böyle değildik bambaşka bir hayatımız vardı
sizin tek sorun borç mu yani sence bu borçlar bitse iş düzelirmi
yada ne bileyim ayrılmayı düşünücek kadar tükettiniz mi birbirinizi

evet etrafa mutlu rolü yapmak çok zor kendimden biliyorum dün annemleydim hadi bebek yapın diyo ne kadar mutlusunuz diyo anneme bile oturup anlatamıyorum ki derdimi
çok yorucu oluyo hayat yüzünde yalandan bi gülümsemeyle
ama işte gitmek çözermi bütün sorunları
ben mesela bugün bitirsem bu evliliği ailem asla bişey demez işimi de bulur kendimce yaşar giderim
ama bir kaç zaman sonra hani derlerle ayrılık sonradan kor diye
he işte o zaman ya dersen ki ben yeterince mücadele etmedim
ya bu ayrılık hayatında keşke olup kalırsa
hiç mi yok sence bu işleri bi yoluna koymanın formülü

Çok ama çok sağol ilgin için
bir şey danışabilirmiyim siz de böyle zor zamanlar geçirmişsiniz borç varken
peki nasıl düzeldi yani borçlar bitince mi düzeldi yoksa başka bi formül mü buldunuz bana bu konuda ışık olursanız çok sevinirim

eşimle günlerce birlikte olmuyoduk ben ona yaklaşmaya çalışıyodum ama nafile istemiyodu gce 3te 4te kalkıyodum uyanıktı çoğu zaman.sizde nasıl bilmiyorum ama ailemizde karışıyodu zamanla ben annemi konuşturtmadım eşimle ilgili ondan sonra bi süre eşimin her dediğine evet dedim olur sen nasıl istersen öyle olsun dedim onun için süslenmeye başladım doğum gününde süpriz yaptım çocuğumuz oldu tatile gittik ayda birkaç defa alışverişe yemeğe çıkıoruz 6 yıllık evliyiz ve hala evin borcu varborç var diye hayatımızı karatmaya gerek yok sadece tatlı dil güler yüzlü olmak gerekir sen bütün gün evdesin bunlrı düşünüyosun ve sadece eşine karşı doluyosn ama o işten geliyo günün yorgunluğu ve seni öyle görünce daha kötü oluyo yataktada şunu önere bilirim sana sadece onun isteklerini yapma sende isteklerini söyle seni şöyle böyle görmek istiyorum de çekinmeden tepkisi ne olur diye düşünmeden içinden geleni söyle anlarsın ya eminim zamanla herşey düzelir sabır sabır

yeni mi bu durumlar

Canım dur bi bakalım sen çok karışmışsın seni anlamayı bırak inan taaa içimde hissettim yaşadığın çalkantıyı
ama lütfen bi dur siz hep mi böyleydiniz nerde başladı bu sorunlar
mesela bak ben söylüyorum biz bu evi alıp borca girmeden önce böyle değildik bambaşka bir hayatımız vardı
sizin tek sorun borç mu yani sence bu borçlar bitse iş düzelirmi
yada ne bileyim ayrılmayı düşünücek kadar tükettiniz mi birbirinizi

evet etrafa mutlu rolü yapmak çok zor kendimden biliyorum dün annemleydim hadi bebek yapın diyo ne kadar mutlusunuz diyo anneme bile oturup anlatamıyorum ki derdimi
çok yorucu oluyo hayat yüzünde yalandan bi gülümsemeyle
ama işte gitmek çözermi bütün sorunları
ben mesela bugün bitirsem bu evliliği ailem asla bişey demez işimi de bulur kendimce yaşar giderim
ama bir kaç zaman sonra hani derlerle ayrılık sonradan kor diye
he işte o zaman ya dersen ki ben yeterince mücadele etmedim
ya bu ayrılık hayatında keşke olup kalırsa
hiç mi yok sence bu işleri bi yoluna koymanın formülü
konular derın bıraz burda anlatamıyorum ama ben cok tukendım ve o bu kadar ustume geldıkce ıcımdekı sevgıyı saygıyıda oldurdu cevremde bır arkaasım kalmadı artık hırsımı neyden cıkarıcagımı bılemıyorum , sureklı mucadele ettıgını soyluyor bunalmıs ee anlıyorum ama sende benı anla dımı ya , borc ısın bahanesı ayda bır kere cıkarsak dısarı cıkıyoruz hep para yok bahane bu ya ılllakı benı bır yeremı goturmen lazım ama yok ne desen bos , annemle konusucam yarın bosanmak ıstıyorum ama tabı karsı cıkacaklar olmaz falan hadı bosandım dıyorum oraya gıtme buraya gıtme cama cıkma evden cıkma sureklı bır baskı olacak bunu bılıyorum ,benım sorununm bu hayatta tek olmam sorsan herkez yanımda ama gel gor kı ıs ayrılıga gıtsın herkez bırer bırer gerı cekıyor kendını annemle konusmuyorduk daha yenı barıstık ama ıste gel gorkı benım tasıyacak halım dermanım umudum umıdım hıcbırseyım kalmadı , elbettekı ayrılık ınsana koyar ama sımdı devam ederse yıllar sonra coluk cocuk oldugunda ıkımızde basıma vurucaz , kendısıde bosanmak ıstedıgını soyledı bu aksma sokup atmıs benı falan fılan ne yaptıysam ben bu adama bu kadar :5:

Canımsın öncelikle nasıl sevindim senin için anlatamam herşey daha da güzel olsun inşallah sizin için
Benim iş bulma şansım o kadar düşükki yani benim eğitimim danışmanlık üzerine iş buluyorum ama bulduğum işler nasıl desem yakın ilişki gerektiriyo
en son büyük bi holding te bir genel müdürü asiste ediyodum eee bu iş öyle sabah 8 akşam 6 olmuyo yeri geliyo yurt dışı seyahetleri oluyo yeri geliyo adamın aklına bişey takılır seni gece 3 te de arar 5 tede
ama işte son çalıştığım iki yerde malesef çirkin durumlar oldu çıktım işten bide eşim kıskançlık yapıyo seyahete gitmeme iş yemeklerine yada geç saatlere kadar çalışmama izin vermiyo
geriye tek yol kalıyo gidip bi yerde sekreterlik filan yapıcam onada olmaz diyo
çok diretemiyorum çünkü son işime onun rızası olmadan girdim karşı çıktım kavga bile ettim ama daha 1 yıl olmadan bir ton sıkıntı yaşadım eşim başta demişti girme gözüm tutmadı diye kıskançlık ediyo diye dinlemedim malesef ama haklı çıktı.

Bide şeyi merak ettim siz eşinizle sıkıntılı dönemler yaşarken bizim gibi kopmuşmuydunuz yani sohbet edermiydiniz
Son bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var acaba evi satmayı düşünsek mi
çünkü borcunun bitmesine daha 6 yıl var
eşimin maaaşı bu borçlar olmasa fazlasıyla yeter bize hatta epey rahat bi yaşantımız olur böylece belki daha huzurlu oluruz hem bebek sahibide olabiliriz
sizce böyle bişey yapsakmı

peki hastanelere versen cv ni orada birseyler kesin cikar senin icin is olarak.

Soruna gelince biz esimle gece yatakta yatar gelecegimiz hakkindaki planlarimizdan konusurduk neredeyse her hafta yapardik gun icindede acayip sohbet ederdik dedigim gibi bi 6 ay 1 sene gibi bi sikinti cektik esim o sure icersinde konusmamiz baya azaldi esimle nezman gelecegimizden konussak olumsuz negatif seyler soyluyup benide negatifligiyle boguyordu okadar cok gulusen biz neseli evimiz cenaze evi gibiydi:) Ben bi sene sabredebildim sonrasinda duzenli ise kavusunca normale dondu su an tipa tip eski hali(Esimin bir daha o kotu zamanlari yasayacagini sanmiyorum cunku esim isini cok kafaya takiyordu isi su an omurluk oldugu iicn sikinti kalmadi)
Bence ben olsaydim yani ilk deneyecegim sey su olurdu: sen anladigim kadariyla iyi bir bolumden mezunsun iyi islerde calismissin ama gecici bir sure ozel hastanelerde calisabilirsin sekreter olarak hem yeterince tecruben var hangi alanda istesen sana uygun bir fonksiyon vardir.:52: Ilkonce eski hallerine geri don anladigim kadariyla cok ev temizlemenden cikarimda bulundugum kadariyla kendini oyalayacak bir seyler bulmussun ama sen calismaya alisik bir insansin kendini boyle yararsiz hissediyorsundur evde otur oturr kendi parasini kazanmaya yemeye alisik kisiler genelde ev hayatina gecince kendilerini temizlige verdigini soyluyorlar cok sahit oldum:) Yani git bir is bul bu sayedede evi satmassiniz 6 yil kaldigini soyluyorsun 6 yil normal sartlarda cok kisa bir sure goz acip kapayincaya kadar gecer ama suda varki sen bebek istioysun ve hatirladigim kadariyla 31 yasindasin oyle okumustum sanirim eger alti yil calisip evi borcunu odersen 6 yil daha anne olamassinki bence su an anne olmak icin tam sirasi

bu yuzden evi satar mutavazi bir ev alir gul gibi gecinir gidersiniz birde bebe yaparsin hahha calismanada gerek kalmaz esinin maasida iyimis gul gibi ogg misss :27: Ya disini sikip evi satmayip bir is bulacaksin yada daha normal butcenize uygun biryere tasinip cocukta yapabileceksin ama bunu ilkolarak esinle konus eminim kendiniz icin olan karari en iyi siz veririsiniz.

eşimle günlerce birlikte olmuyoduk ben ona yaklaşmaya çalışıyodum ama nafile istemiyodu gce 3te 4te kalkıyodum uyanıktı çoğu zaman.sizde nasıl bilmiyorum ama ailemizde karışıyodu zamanla ben annemi konuşturtmadım eşimle ilgili ondan sonra bi süre eşimin her dediğine evet dedim olur sen nasıl istersen öyle olsun dedim onun için süslenmeye başladım doğum gününde süpriz yaptım çocuğumuz oldu tatile gittik ayda birkaç defa alışverişe yemeğe çıkıoruz 6 yıllık evliyiz ve hala evin borcu varborç var diye hayatımızı karatmaya gerek yok sadece tatlı dil güler yüzlü olmak gerekir sen bütün gün evdesin bunlrı düşünüyosun ve sadece eşine karşı doluyosn ama o işten geliyo günün yorgunluğu ve seni öyle görünce daha kötü oluyo yataktada şunu önere bilirim sana sadece onun isteklerini yapma sende isteklerini söyle seni şöyle böyle görmek istiyorum de çekinmeden tepkisi ne olur diye düşünmeden içinden geleni söyle anlarsın ya eminim zamanla herşey düzelir sabır sabır

Bizde de tam tersi eşim istiyor cinsellik ama ben istemiyorum çünkü yaklaşım tarzı hoşuma gitmiyo ve kendine hiç özen göstermez yani çok temiz bir adamdır ama asla benim ona hediye aldığım şık çamaşırları var giymez rahat değil diyo
ya be adam bizim jartıyerler çok mu rahat ama giyoruz işte diyorum yok giymem diyo :)
yani açık konuşmak gerekirse cinselliğide çok istediğim gibi yaşayamıyoruz yani ben saatlerce tv karşısında oturuyorum o bilgisayar başımda iki kelime etmiyo benimle soru sorsam asla cevap vermez ben meyveydi kahveydi tüm gece sev seve hizmet ederim ama dönüp teeşekkür bile etmez çoğu zaman
eee şimdi kendisi benimle iki kelime etmeden yada ilgilenmeden saatlerce oyun oynuyo sonra yatağa girincede benim canım bişey istemiyo

yani ben bendenlerden önce ruhlarımız birbirine değsin istiyorum yapamıyorum öyle harala gürele elimde değil valla

süpriz konusuna gelince piiiii havai fişek bile attırdım geçen yıl doğum gününde yaptığım organisazyonların haddi hesabı yok
kurduğum sofralar burdan bizim köye yol olur inan

bide işte ben çok istiyorum anne olmak ama borçlar yüzünden oda olmayınca iyice canım sıkılıyo bu durumlara
ya ne bileyim işte yalan yok ya kıskanıyorum imreniyorum böyle kocasıyla sohbet edenleri birlikte hayal kurup eğlenenleri böyle çocuklarıyla gezenleri görünce çok imreniyorum ya

ama işte malasef be tüm bu düşünceler içinde boğulurken benim sevgili kocam ben evde yokmuşum sanki hiçmişim gibi ben yan odaya geçtiğim anda erotik film izliycek kadar bencilmiş

Back
X