• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

Kesinlikle tabii ki de konuşmadan olmazzz hiçbir probleminizi konuşmadan halledemezsinizzz. Zaten evliliklerin birçoğu bu maddi sıkıntıların getirdiği depresyon, bunalım vs. vs. vs. bunun gibi birçok sebeplerden dolayı bu hale gelebiliyor hatta ve hatta evliliklerin sonu boşanmalara kadar varabiliyorrr...

Nedenini anlayamadığım biirşey var neden böyle durumlarda her zaman biz kadınlar dimdik ayaktadırlar evliliklerini kurtarmaya çalışırlar yuvalarını asla ama asla dağıtmazlarrr ama erkekler neden bunalıma girerler ve çıkamazlar kendilerini bırakırlar ve evliliğin gerektirdiği sorumluluğu kaldıramazlar tamam kolay bir durum değil ev geçindirmek ve maddi sıkıntılar çekmek ama kendini bırakmanında hiçbir anlamı yokkk öyle değilmi???

Kesinlikle eşinizi karşınıza alıp oturup güzel güzel bütün herşeyi konuşmalısınızzz yoksa zaten hiçbirşeyi tek başınıza halledemezsinizzz...

Allah yardımcınız olsunnnnn.....

Canım benim o kadar doğru bi noktaya değindin ki bak işte bizim durum evliliğimiz ilk 2 yılı hep ben çaba sarf ettim bırakmadım kendimi yok süprizler yok geyşalıklar hep kabulleniş hep sabır durumu ama ne zamanki yani 1 yada 2 yıldır belki bende bıraktım ipin ucunu çabalamaz olduk iyice koptuk
eşim hem ev temiz olsun hem ben bakımlı olayım hemde yatakta mükemmellik bekliyo eee iyidi yok öyle
hem karnım doysun hem simidimin yuvarlağı bozulmasın dersen olmuyo işte tıkanıp kalıyoruz böyle

Bide işte ben bu konuyu buraya niye açtım biliyomusun ne zaman sabretmekten vazgeçtim daha önce yazdım ama belki arada kaynamıştır ben hem maddi hem manevi zorluklarla boğuşurken eşimde hep oyun oynuyo ya içimden diyodumki yazık ya adama sıkılıyo işte oda sıkıntıdan yapıyo
ama geçen gür tesadüfen bir gördümki ben mutfakta iş yaparken beyfendi içerde erotik film izliyo
o arada ben bi yandan ertesi gün kendisinin arkadaşlarını ağırlıycaz diye gecenin köründe börek çörek yapıyorum bir yandanda kafamda hep hesap kitap nasıl yapsak ay sonunu nasıl getirsek neyden kıssam diye
ama benim çok sevgili kocam gayet keyfindeymiş meğerse

Canim bence biraz mesafeli davran. Yani konusma surat falan yap. Sonra kocan sana gelip noluyo dicektir eminim. O zaman herseyi dok. Eger durduk yere konusalim dersen suc benim mi falandemeye baslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya işte bi becerebilsem şu surat asma işini ben birazcık çok güleç bi tipim töbe yareppim canazede bile gülüyorum ben ya
yapamıyorum ki
inan bunu bana çok söyleyen oldu azıcık tavır yap surat yap trip at diye yok ama deniyorum mesela içerden bana seslenince ayyy geldim kocacıımmmmm diye koşuyorum hemen

Canım benim yüzüm kızardı utandım valla çok sağol
evlilik kolay şey değil yada benim için bırakıp gitmek kolay değil biz birbirimizi seviyoruz evet çok zor kendimcede çok karmaşık tıkandığım bi dönemden geçiyorum ama bırakıp gitmek çözüm değilki daha çok yolumuz var bizim yeterki aşmak isteyelim insanız herşey bizim için ayrılıkta olabilir ama kolay değil
ben elimden geleni yaparım hatta fazlasınıda yaparım
ama olmazı da olduramayız tabi
Ama dediğinde doğru sanırım sabrın fazlası zarar oluyo ben son 2 yıldır abartısız sabır gösteriyorum ve burda size anlattığım hiç bir sorun yüzünden inanki eşime bir kez bile surat asmadım bir kez bile ben daraldım demedim
ama sanırım artık yeter konuşmak lazım anlatmak lazım en azından dert bende derman sende kocam demem lazım
gerekirse satılsın evde bizden kıymetli değil ya nasip bu kadarmış deriz dimi

Bak cnm fedakarlik tek tarafli olmaz olursa bir yere kadar olur ona dusuncelerini yasadiklarini anlarmakla isyan etmiş veya sikayet etmiş daralmis oldugunu göstermez konusmadan nasil bu sorunlari asabileceksiniz ki seni anlıyorum kirmaktan incitmekten korkuyorsun ama sana yazik degil mi kuzum Allah korusun içine ata ata bi hastalığa yakalanirsan daha mi iyi olacak ne guzel anlatmissin helal olsun sana bize anlattigin gibi onada anlat tatlim guzel bir uslupla senin icinde üzülüyorum hic bir sosyal hayatin yok icine kapandin gibi seyler soyle ne olursa olsun onun yaninda olacagini belirt birde cocuk meselesini hundeme getirmelisin inan onada iyi gelecek kendimden ornek vereyim kizim olmadan once cok tartışıyorduk esimle ama kizimdan sonra hatirlamiyorum ne zaman tartistigimizi belki evinize neşe getirir internet yerine cocuguyla ilgilenir bu evliligi canlandirmak lazim buda ne yazikki sana düşüyor insallah herşey gönlünce olur..

Ayy canım benim beni boşver sana hiç kıyamam hamilesin çünkü bende çok istiyorum bebek ama borçlar yüzünden yapamıyoruz malesef
yaşamadım bu duyguyu ama etraftan biliyorum gebelik süreci kadın için zor ama işte anlamıyo dimi erkekler bunu sen normal birinden daha fazla ilgiye mutlaka ihtiyacın var
Ama bak kocan alsın kucağına bebişini baba olduğunu hissetsin o zaman nasıl değişir pervane olur size bence

benim üçüncü yolda cnm farketmioo bundada köklü savdı hiç ilgilenmio

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

arkadaşım bence oturup konuşun.ama daha öncesinde bence buralarda veya başka sanal mecralarda akıl danışmayın.önce kendinize danışın.bazen sanal mecralarda verilen akıllar yanlışa sürükleyebilir.misal sizin henüz boşanacak vs bir durumunuz yok,ama tutup sosyal medyadan forumlardan birileri kalkıp size boşanın diye tavsiye edip yanlışa sürüklenmenize vesile olabilir.

Canım benim o kadar doğru bi noktaya değindin ki bak işte bizim durum evliliğimiz ilk 2 yılı hep ben çaba sarf ettim bırakmadım kendimi yok süprizler yok geyşalıklar hep kabulleniş hep sabır durumu ama ne zamanki yani 1 yada 2 yıldır belki bende bıraktım ipin ucunu çabalamaz olduk iyice koptuk
eşim hem ev temiz olsun hem ben bakımlı olayım hemde yatakta mükemmellik bekliyo eee iyidi yok öyle
hem karnım doysun hem simidimin yuvarlağı bozulmasın dersen olmuyo işte tıkanıp kalıyoruz böyle

Bide işte ben bu konuyu buraya niye açtım biliyomusun ne zaman sabretmekten vazgeçtim daha önce yazdım ama belki arada kaynamıştır ben hem maddi hem manevi zorluklarla boğuşurken eşimde hep oyun oynuyo ya içimden diyodumki yazık ya adama sıkılıyo işte oda sıkıntıdan yapıyo
ama geçen gür tesadüfen bir gördümki ben mutfakta iş yaparken beyfendi içerde erotik film izliyo
o arada ben bi yandan ertesi gün kendisinin arkadaşlarını ağırlıycaz diye gecenin köründe börek çörek yapıyorum bir yandanda kafamda hep hesap kitap nasıl yapsak ay sonunu nasıl getirsek neyden kıssam diye
ama benim çok sevgili kocam gayet keyfindeymiş meğerse

Bizim kaderimiz bu zaten bizler hep iyi niyetimizden kaybediyoruzzz.
Mesela biz kadınlar eşlerimizle kavga ettiğimizde ya da tartıştığımızda üzüntümüzden kendimizi mahvederiz ağlarız yemeden içmeden kesiliriz uyuyamayız yani kısacası kendimizi de psikolojimizi de mahvederizzz ama erkekler aynen şunları yapıyorlar bilgisayarda ya da cep telefonunda oyun oynarlar internette sörf yaparlar videolar falan seyrederler televizyonda gece yarılarına kadar filmler falan seyrederler yerler içerler keyiflerine bakarlar yatarlar kalkarlar hiiiççç bizim üzülmemizi ağlamamızı falan kafalarına takmazlar sonrada bir bakmışsın ki horul horul uyumaya başlamışlarrr durum aynen olduğu gibi böyledir ben bunu çok iyi biliyorummm.....
Hayır yani neden her zamanböyle oluyor neden neden nedennnnn?????

Bak cnm fedakarlik tek tarafli olmaz olursa bir yere kadar olur ona dusuncelerini yasadiklarini anlarmakla isyan etmiş veya sikayet etmiş daralmis oldugunu göstermez konusmadan nasil bu sorunlari asabileceksiniz ki seni anlıyorum kirmaktan incitmekten korkuyorsun ama sana yazik degil mi kuzum Allah korusun içine ata ata bi hastalığa yakalanirsan daha mi iyi olacak ne guzel anlatmissin helal olsun sana bize anlattigin gibi onada anlat tatlim guzel bir uslupla senin icinde üzülüyorum hic bir sosyal hayatin yok icine kapandin gibi seyler soyle ne olursa olsun onun yaninda olacagini belirt birde cocuk meselesini hundeme getirmelisin inan onada iyi gelecek kendimden ornek vereyim kizim olmadan once cok tartışıyorduk esimle ama kizimdan sonra hatirlamiyorum ne zaman tartistigimizi belki evinize neşe getirir internet yerine cocuguyla ilgilenir bu evliligi canlandirmak lazim buda ne yazikki sana düşüyor insallah herşey gönlünce olur..

Canım valla ben demedim ama sen aklımı okudun
inan ben çok korkuyorum kırmaktan yani bu sadece eşime karşı değil bakkaldan bişey alınca teşekkür etmeden çıktım ayıp oldu amcaya diye uyayamayan biriyim
ödüm kopar birinin gönlünü kırarım rencide ederim diye
mesela eşimin erotik film izlediğini hemde ben evdeyken 1 aydır fark ettim ama şimdi bunu nasıl diycem diyorum ya rencide olursa ya kırılırsa

ama çocuk işi çok doğru ben deliriyorum anne olmak için ölürüm çocuklara eşim bende de beter çocuk delisi yolda filan bi çocuk görse hemen gider sever
ama işte malesef evi satmazsak çocuk yapma imkanımız yok 6 yıl sonra ancak yapabiliriz
evide satsak eşim çok üzülür diye bişey diyemiyorum
Ama işte şu içine atma mevzusu beni çok yodu mesela garip garip şeyler olmaya başladı vücüdumda bacaklarım da garip şişlikler oluyo hergün baş ağrısı
daha iki gün önce kalktım ağzımda bişey var banyoya bi gittim diş parçaları
uyurken dişlerimi çok sıkmışım iki diişim kırılmış baya baya kırık yani dişler iğrenç oldum zaten gittim dişçiye boksorlerin taktığı şeyden verdi onu takıp yatıyorum yani kokuyorum da hem maddi hem manevei açıdan çok daraldım

Bizim kaderimiz bu zaten bizler hep iyi niyetimizden kaybediyoruzzz.
Mesela biz kadınlar eşlerimizle kavga ettiğimizde ya da tartıştığımızda üzüntümüzden kendimizi mahvederiz ağlarız yemeden içmeden kesiliriz uyuyamayız yani kısacası kendimizi de psikolojimizi de mahvederizzz ama erkekler aynen şunları yapıyorlar bilgisayarda ya da cep telefonunda oyun oynarlar internette sörf yaparlar videolar falan seyrederler televizyonda gece yarılarına kadar filmler falan seyrederler yerler içerler keyiflerine bakarlar yatarlar kalkarlar hiiiççç bizim üzülmemizi ağlamamızı falan kafalarına takmazlar sonrada bir bakmışsın ki horul horul uyumaya başlamışlarrr durum aynen olduğu gibi böyledir ben bunu çok iyi biliyorummm.....
Hayır yani neden her zamanböyle oluyor neden neden nedennnnn?????

Bide sizdede varmı bu durum mesele biz kavga ettik diyelim ve eşim bağırdı çağırdı ben ağlıyorum zaten kavga sırasında dayanamıyorum
sonra gelir beş dakka geçmeden sarılır ve eyer o sarıldığında bende hemen normale dönmezsem yine kızar özürdiledik işte ne yapayım der
eee iyide benimde açıp kapama düğmem yok ki sen unut dediğinde unutayım

arkadaşım bence oturup konuşun.ama daha öncesinde bence buralarda veya başka sanal mecralarda akıl danışmayın.önce kendinize danışın.bazen sanal mecralarda verilen akıllar yanlışa sürükleyebilir.misal sizin henüz boşanacak vs bir durumunuz yok,ama tutup sosyal medyadan forumlardan birileri kalkıp size boşanın diye tavsiye edip yanlışa sürüklenmenize vesile olabilir.

Canım çok sağol hem fikirlerin hemde ikazın için
ama işte insan bazen çok daralıyo kimseye anlatamıyosun
en azından burda farklı farklı insanlar ilgilendi hepsi yardımcı olmaya çalıştı en azından paylaşmış olduk işte

Burada konuyu açtığımdan beri benimle ilgilenen hiç tanımadıkları bir kadının derdi için kafa yoran çözüm bulan o güzel yüreklerinize binlerce kere teşekkürler
Ne diyim ki hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz
Hiç tanımadığı bi kadına yardım etmeye çalışıcan farklı farklı kesimlerden
Bambaşka hayatlardan bir sürü kadın
Çok ama çok sağolun
Yeni üye oldum ve yemnin ederim otrudum ağladım ya bu nasıl bir dayanışmadır bu nasıl bir güzelliktir yazdığınız her şey gösterdiğiniz her yol o kadar değerliki benim için
Ne kadar teşekkür etsem az kalır size
Çıkın gelin hepinize kahve yapıcam ya
Tek tek sarılcam hepinize

Canım valla ben demedim ama sen aklımı okudun
inan ben çok korkuyorum kırmaktan yani bu sadece eşime karşı değil bakkaldan bişey alınca teşekkür etmeden çıktım ayıp oldu amcaya diye uyayamayan biriyim
ödüm kopar birinin gönlünü kırarım rencide ederim diye
mesela eşimin erotik film izlediğini hemde ben evdeyken 1 aydır fark ettim ama şimdi bunu nasıl diycem diyorum ya rencide olursa ya kırılırsa

ama çocuk işi çok doğru ben deliriyorum anne olmak için ölürüm çocuklara eşim bende de beter çocuk delisi yolda filan bi çocuk görse hemen gider sever
ama işte malesef evi satmazsak çocuk yapma imkanımız yok 6 yıl sonra ancak yapabiliriz
evide satsak eşim çok üzülür diye bişey diyemiyorum
Ama işte şu içine atma mevzusu beni çok yodu mesela garip garip şeyler olmaya başladı vücüdumda bacaklarım da garip şişlikler oluyo hergün baş ağrısı
daha iki gün önce kalktım ağzımda bişey var banyoya bi gittim diş parçaları
uyurken dişlerimi çok sıkmışım iki diişim kırılmış baya baya kırık yani dişler iğrenç oldum zaten gittim dişçiye boksorlerin taktığı şeyden verdi onu takıp yatıyorum yani kokuyorum da hem maddi hem manevei açıdan çok daraldım

İşte bende tam bu soylediklerini kastediyorum o dis sikma bendede vardi bekarken hic farkinda bile olmadan çenemin agrisini farkedince siktigimi anladim sıkıntıdan hep kirma konusuna gelince bende kirkardim birini kirmaktan uzmekten ama o kadar kirildim o kadar uzuldum ki artik kim ne düşünür demiyorum unutma kimse senden değerli degil esin seni kirmiyor mu yaptiklariyla birak kirilsin birazcik hem kitilacak birsry yok anlatmadan nasil cozulecek bu sorunlar nasil mutlu olacsksin bu ikiniz icin onemli belki esinin de soyleyecekleri vardir sen birsey demedigin icin diyemiyordur kobusarak orta yolu bulmanis çözümler uretmeniz lazim boyle olmaz gitmez yani ev olmuş mutlu olmamissiniz huzurunuz bozulmuş napicam o evi daha satilirsa satilsin giden omurden gidiyor bugünü yasayin yarina varacak miyiz Allah bilir

Bide sizdede varmı bu durum mesele biz kavga ettik diyelim ve eşim bağırdı çağırdı ben ağlıyorum zaten kavga sırasında dayanamıyorum
sonra gelir beş dakka geçmeden sarılır ve eyer o sarıldığında bende hemen normale dönmezsem yine kızar özürdiledik işte ne yapayım der
eee iyide benimde açıp kapama düğmem yok ki sen unut dediğinde unutayım

Calimero arkadaşım bak eşinin senden özür dilemesi ve senin gönlünü almaya çalışması çok güzel bir davranış bunu benim eşim kesinlikle hiçbir zaman yapmıyorduuu özür de dilemiyordu gönlümü de almaya çalışmıyorduuu... Bence sen yinede elinden geldiğince eşin senden özür dilediğinde hiç tartışmamışsınız ve kavga etmemişsiniz gibi davranmaya çalış ve bütün yaşadığınız tatsızlıkları unutmaya çalışşş mutlu olmaya çalışınnn birbirinizi üzmemeye gayret edin dargınlıklarınızı çokta fazla uzun tutmayın ama sonrasında oturun sakin sakin konuşun (keşke eşin de konuşsa çok iyi olurdu) aranızı tatlıya bağlayınnn... Tabii ki sende çok haklısın belki eşinde kendisine göre çok haklıdır çünkü belliki maddi sıkıntılarınız sizi baya zorlamış ve bunaltmışşş ama her ne pahasına olursa olsun evliliğinizi kurtarın asla ve asla yuvanız dağılmasınnn mutluluğunuz bozulmasınnn calimeroyum :34:

Calimero arkadaşım bak eşinin senden özür dilemesi ve senin gönlünü almaya çalışması çok güzel bir davranış bunu benim eşim kesinlikle hiçbir zaman yapmıyorduuu özür de dilemiyordu gönlümü de almaya çalışmıyorduuu... Bence sen yinede elinden geldiğince eşin senden özür dilediğinde hiç tartışmamışsınız ve kavga etmemişsiniz gibi davranmaya çalış ve bütün yaşadığınız tatsızlıkları unutmaya çalışşş mutlu olmaya çalışınnn birbirinizi üzmemeye gayret edin dargınlıklarınızı çokta fazla uzun tutmayın ama sonrasında oturun sakin sakin konuşun (keşke eşin de konuşsa çok iyi olurdu) aranızı tatlıya bağlayınnn... Tabii ki sende çok haklısın belki eşinde kendisine göre çok haklıdır çünkü belliki maddi sıkıntılarınız sizi baya zorlamış ve bunaltmışşş ama her ne pahasına olursa olsun evliliğinizi kurtarın asla ve asla yuvanız dağılmasınnn mutluluğunuz bozulmasınnn calimeroyum :34:

Aminnn canım Rabbim herkesin evinin huzurunu mutluluğunu eksik etmesin
eşimin hakkını yemiyim konu ne olursa olsun haklıda olsa beş dakika içinde hemen gelir hadi sarılalım diye dikilir başımda
ama işte dediğin gibi bizi maddi durumlar bu kadar kopardı birbirimizden
biz beraber deli gibi eğlenirdik şimdi iki kelime edemez olduk
kocamı seviyorum ama işte aylardır dokunmaz oldum
ikimizde ayrı ayrı çok yorulduk ya
keşke satsa evide eski günlerimize dönsek

Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

Ablacim ben 20 yasinda ve bekarim. Kari-koca iliskilerini pek bilemem ama esini alip bi alisveris merkezine gitsen oturup kahve icseniz.Maas aldiginiz vakitlerde sinemaya gdersiniz.tabi maksat cafede oturup 5-6 liralik bi kahve icmek degil.1-2 liraya avm lerde satilanlardan. Boylelikle 2gunde bir bile gdebilirsinz.maksat esinizle icmek.veya yakinizda sahil yda piknik alani gibi yerler varsa bi termos edinin kndinize yemeginizi yedikten sonra cay icmeye gidin oraya. Aksam sessiz sakin cayinizi icersiniz.hatta anlasabildiginiz arkadaslariniz varsa gidip okey faln oynayabilirsiniz.esiniz sevmiyosa bile hosuna gdicektr bence

İşte bende tam bu soylediklerini kastediyorum o dis sikma bendede vardi bekarken hic farkinda bile olmadan çenemin agrisini farkedince siktigimi anladim sıkıntıdan hep kirma konusuna gelince bende kirkardim birini kirmaktan uzmekten ama o kadar kirildim o kadar uzuldum ki artik kim ne düşünür demiyorum unutma kimse senden değerli degil esin seni kirmiyor mu yaptiklariyla birak kirilsin birazcik hem kitilacak birsry yok anlatmadan nasil cozulecek bu sorunlar nasil mutlu olacsksin bu ikiniz icin onemli belki esinin de soyleyecekleri vardir sen birsey demedigin icin diyemiyordur kobusarak orta yolu bulmanis çözümler uretmeniz lazim boyle olmaz gitmez yani ev olmuş mutlu olmamissiniz huzurunuz bozulmuş napicam o evi daha satilirsa satilsin giden omurden gidiyor bugünü yasayin yarina varacak miyiz Allah bilir

Çok haklısın neyleyim evi ben içinde mutluluk yok bi ev aldık sanki ilişkimizide bankaya hipotek ettirdik
Hemde dediğin gibi ben şu aman kırılmasın aman üzülmesin durumundan çıkmam lazım çünkü ben mutsuzun eee insan mutsuzkende karşısındakini mutlu edemiyo işte

Ablacim ben 20 yasinda ve bekarim. Kari-koca iliskilerini pek bilemem ama esini alip bi alisveris merkezine gitsen oturup kahve icseniz.Maas aldiginiz vakitlerde sinemaya gdersiniz.tabi maksat cafede oturup 5-6 liralik bi kahve icmek degil.1-2 liraya avm lerde satilanlardan. Boylelikle 2gunde bir bile gdebilirsinz.maksat esinizle icmek.veya yakinizda sahil yda piknik alani gibi yerler varsa bi termos edinin kndinize yemeginizi yedikten sonra cay icmeye gidin oraya. Aksam sessiz sakin cayinizi icersiniz.hatta anlasabildiginiz arkadaslariniz varsa gidip okey faln oynayabilirsiniz.esiniz sevmiyosa bile hosuna gdicektr bence

Canım benimmmmm sen daha bu yaşta bu olgunluğa sahipsen seni alan yaşadııı yaşadıııııı
Helal olsun sana ya canımsın benim canım
Ya verdiğin fikirler güzelde işte aslında hiç çıkmıyo değiliz dediğin gibi ara sıra gidiyoruz kahve içmeye ama kahveleri içip kalkıyoruz malesef bende istiyorum ki oturalım birazcık yani sohbet edelim böyle apar topar içip kalkıcaksak evde de içeriz ne anlamı varki
dimi

ahahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
soğuk üşürsün ha hey allam ya içimzdeki geyşayı köylü güzeline çevirdiler
veeeeeeeeeee evet eşim yengeç burcu

ya dimi ben bu kadar sorunun içinde yaşımı düşünmez oldum bide öyle bi durum yani borçlar bitince yaş 37 olucak birazcık geç olucak galiba
ama işte evi satsak eminim eşim çok üzülür benim umrum bile olmaz ben hiç mal mülk isteyen biri olmadım çünkü yarınımı bilmiyorum ne yapayım dünya malını
dut yemiş bülbül eski neşeli adama dönerse varya bende mutlusu olmaz
ama işte basiretim mi bağlanıyo nedir uzun zamandır ha bügün ha yarın konuşucam eşimle diyorum ama yok bir türlü geçemiyorum konuşmaya

Bu kadar olmaz benim esimde yengec burcu :) Burctan yola cikarsakkki ben cok inaniyorum,eslerimiz in belli bi idealleri var ve benim esimin Amerikan ruyasi dedikleri:IS EV ARABA COCUK gibi bir siralamasi var.Bunlardan en cok kafaya taktigi is ti cunku esim maddi sikintiyi gelemiyor:) Maddiyat bir yengec icin guc belirtisi acayip birsey hehehhe bende akrebim hic anlayamiyorum yani :))) ve su da var Yengec erkeginin bir ozlelligide nasil becerioy bilmem kendi melankolik haleti ruhiyesinin icine partnerinide surukluyor partneri nekadar neseli olursa olsun zamanla partnerde ona uuyyor gibi oluyor ki iste senin uzuntun bundan kaynaklaniyor hayat enerjini almis bu yengec erkegi ama bide su var yengec erkegi gunclu kadinlari seviyor ve sende onun bu ruh halinin aksine guclen canim.Neyse diyecegim o ki esinin kafasindaki problem para ben yuzde bin besyuz biliyorum,eminim:) MADDI KONUDAN NASIL RAHAT EDERSINIZ O SEKILDE PLANLAR YAPIN VE ACELE KONUSMALISIN BOYLE KENDINI YIPRATIYORSUN ikili iliskilerde karsindakini degil ilk once kendini dusuneceksin kendi sagligini sihhatini dusuneceksin ki karsindakinede faydan olsun egoist olmalisin esinide mutlu etmek istiyorsan o iliskinizde parayi takan kisimsa sende laylaylom kismi ol iki ciddi kisi bir arada olmaz ki..anladigim kadariyla sende baya neseliymissin onceden o eski hallerine geri don iki melankolik bir evde olmaz.olmuyor esine uyma sen hahhaha:) esinle direk kafanda plan yap ve konus uzuldugunu belli et mutsuzum de.Herzaman once "ben'' de egoist ol kirilirmi diye dusunme direkt soyle herseyi.egoist kelimeisni yanlis kullandim belki ama gercekten ucaklarda bile annelere once kendi kemerinizi baglayin diyorlar ki bir anne guclu garantide olursa cocuklarini daha iyi koruyabilsin diye yani sende kendi sihhatini dusun sen saglikli kal ki esinide iyilestirebilesin!! Allah agiz tadi versin konus buradanda bildir catlarim ben ve eminim konusunca diyeceksin ki ''Vay bee bumuymus kenidime dert ettiklerim oooh be kurtuldum'' diyeceksin esinde yengecse sana cok duskundur senin uzulmene dayanamaz ayrica bir yengec erkegi kordur illaha kafasina kafasina sokacaksin kirginligini ki oyle anlayacak onlar oyle kendileri goremezler anlarlar belki mutsuzlugunu ama tahminlerinden fazla mutsuzluk yasadigini bilmezler bunun icin soyle ne geciyorsa icinden.Iyi geceler

Not : Yengec erkegi bana gore en iyi es oyuzden esine destek ol ve guzel yuvanizi koru ne demisler yuvayidisi kus yapar:)

Son düzenleme:
Canım benimmmmm sen daha bu yaşta bu olgunluğa sahipsen seni alan yaşadııı yaşadıııııı
Helal olsun sana ya canımsın benim canım
Ya verdiğin fikirler güzelde işte aslında hiç çıkmıyo değiliz dediğin gibi ara sıra gidiyoruz kahve içmeye ama kahveleri içip kalkıyoruz malesef bende istiyorum ki oturalım birazcık yani sohbet edelim böyle apar topar içip kalkıcaksak evde de içeriz ne anlamı varki
dimi

Tesekkur ederimm :) en azindan denersin kaybtck biseyin yok. Evlerimiz ayri ama 2gunde 1bulusuruz tyzemlerle.Allaha sukur imkansizliklari gormemezden gelen ailem var.aliriz mangali termosu okey takimini cekirdegi bulusuruz.gece 2lere kadar. Yeri gelir isten oraya gderiz eve ugramadan. Bayramlarda bile eve grmk gelmz icimzden arabada hep bi bicak bulunr.yol kenarinda bir karpuz alip piknk alaninda yer oyle doneriz :)) bigun yaparsin soyle guzel bi pogaca borek alir esini cikarsin disari. Baktin sıkılıp donuyo iyi anlastigi b arkadasiyla esini alir baska bi gun gdersn tekrar. Alisir boylelikle.

Bu kadar olmaz benim esimde yengec burcu :) Burctan yola cikarsakkki ben cok inaniyorum,eslerimiz in belli bi idealleri var ve benim esimin Amerikan ruyasi dedikleri:IS EV ARABA COCUK gibi bir siralamasi var.Bunlardan en cok kafaya taktigi is ti cunku esim maddi sikintiyi gelemiyor:) Maddiyat bir yengec icin guc belirtisi acayip birsey hehehhe bende akrebim hic anlayamiyorum yani :))) ve su da var Yengec erkeginin bir ozlelligide nasil becerioy bilmem kendi melankolik haleti ruhiyesinin icine partnerinide surukluyor partneri nekadar neseli olursa olsun zamanla partnerde ona uuyyor gibi oluyor ki iste senin uzuntun bundan kaynaklaniyor hayat enerjini almis bu yengec erkegi ama bide su var yengec erkegi gunclu kadinlari seviyor ve sende onun bu ruh halinin aksine guclen canim.Neyse diyecegim o ki esinin kafasindaki problem para ben yuzde bin besyuz biliyorum,eminim:) MADDI KONUDAN NASIL RAHAT EDERSINIZ O SEKILDE PLANLAR YAPIN VE ACELE KONUSMALISIN BOYLE KENDINI YIPRATIYORSUN ikili iliskilerde karsindakini degil ilk once kendini dusuneceksin kendi sagligini sihhatini dusuneceksin ki karsindakinede faydan olsun egoist olmalisin esinide mutlu etmek istiyorsan o iliskinizde parayi takan kisimsa sende laylaylom kismi ol iki ciddi kisi bir arada olmaz ki..anladigim kadariyla sende baya neseliymissin onceden o eski hallerine geri don iki melankolik bir evde olmaz.olmuyor esine uyma sen hahhaha:) esinle direk kafanda plan yap ve konus uzuldugunu belli et mutsuzum de.Herzaman once "ben'' de egoist ol kirilirmi diye dusunme direkt soyle herseyi.egoist kelimeisni yanlis kullandim belki ama gercekten ucaklarda bile annelere once kendi kemerinizi baglayin diyorlar ki bir anne guclu garantide olursa cocuklarini daha iyi koruyabilsin diye yani sende kendi sihhatini dusun sen saglikli kal ki esinide iyilestirebilesin!! Allah agiz tadi versin konus buradanda bildir catlarim ben ve eminim konusunca diyeceksin ki ''Vay bee bumuymus kenidime dert ettiklerim oooh be kurtuldum'' diyeceksin esinde yengecse sana cok duskundur senin uzulmene dayanamaz ayrica bir yengec erkegi kordur illaha kafasina kafasina sokacaksin kirginligini ki oyle anlayacak onlar oyle kendileri goremezler anlarlar belki mutsuzlugunu ama tahminlerinden fazla mutsuzluk yasadigini bilmezler bunun icin soyle ne geciyorsa icinden.Iyi geceler

ya bişey diycem benimde yükselenim akrep :)
ama varya tespitler harika dediğin gibi eşim önce evi aldı ev borcu bitecek 6 yıl sonra sonrada araba ve çocuk diye dedim artık ben doğurana kadar çişimi tutamaz hale gelirim bu gidişle
çok haklısın bizim böyle olmamızın sebebi kesinlikle maddi ama işte
onuda nasıl aşıcazki durum belli yani ya ben evi satalım diyip sattırıcam yada tamma diyip 6 yıl daha bekliycem
gerçekten düşkündür bana ben ağlayınca yada bişeye üzülünce içi gidiyo biliyorum ama işte farkında değil aslında beni en çok kendisi üzüyo
ama tamam ya harç bitti yapı paydos
yarın misafir var ama ertesi gün mutlaka konuşuluyo yani artık erteleyip durmıycam bu işi
ne olursa olsun ya

İçimde tutup bana dert olucağına söyleyeyim ona dert olsun dimi

Back
X