- Konu Sahibi calimeroyum
Kesinlikle tabii ki de konuşmadan olmazzz hiçbir probleminizi konuşmadan halledemezsinizzz. Zaten evliliklerin birçoğu bu maddi sıkıntıların getirdiği depresyon, bunalım vs. vs. vs. bunun gibi birçok sebeplerden dolayı bu hale gelebiliyor hatta ve hatta evliliklerin sonu boşanmalara kadar varabiliyorrr...
Nedenini anlayamadığım biirşey var neden böyle durumlarda her zaman biz kadınlar dimdik ayaktadırlar evliliklerini kurtarmaya çalışırlar yuvalarını asla ama asla dağıtmazlarrr ama erkekler neden bunalıma girerler ve çıkamazlar kendilerini bırakırlar ve evliliğin gerektirdiği sorumluluğu kaldıramazlar tamam kolay bir durum değil ev geçindirmek ve maddi sıkıntılar çekmek ama kendini bırakmanında hiçbir anlamı yokkk öyle değilmi???
Kesinlikle eşinizi karşınıza alıp oturup güzel güzel bütün herşeyi konuşmalısınızzz yoksa zaten hiçbirşeyi tek başınıza halledemezsinizzz...
Allah yardımcınız olsunnnnn.....
Canım benim o kadar doğru bi noktaya değindin ki bak işte bizim durum evliliğimiz ilk 2 yılı hep ben çaba sarf ettim bırakmadım kendimi yok süprizler yok geyşalıklar hep kabulleniş hep sabır durumu ama ne zamanki yani 1 yada 2 yıldır belki bende bıraktım ipin ucunu çabalamaz olduk iyice koptuk
eşim hem ev temiz olsun hem ben bakımlı olayım hemde yatakta mükemmellik bekliyo eee iyidi yok öyle
hem karnım doysun hem simidimin yuvarlağı bozulmasın dersen olmuyo işte tıkanıp kalıyoruz böyle
Bide işte ben bu konuyu buraya niye açtım biliyomusun ne zaman sabretmekten vazgeçtim daha önce yazdım ama belki arada kaynamıştır ben hem maddi hem manevi zorluklarla boğuşurken eşimde hep oyun oynuyo ya içimden diyodumki yazık ya adama sıkılıyo işte oda sıkıntıdan yapıyo
ama geçen gür tesadüfen bir gördümki ben mutfakta iş yaparken beyfendi içerde erotik film izliyo
o arada ben bi yandan ertesi gün kendisinin arkadaşlarını ağırlıycaz diye gecenin köründe börek çörek yapıyorum bir yandanda kafamda hep hesap kitap nasıl yapsak ay sonunu nasıl getirsek neyden kıssam diye
ama benim çok sevgili kocam gayet keyfindeymiş meğerse