canım çok sağol bu farklı bakış açısı için inan bu açıdan hiç bakmadım olaylara ki çokta haklı olabilirsin
ben sosyoloji okudum
bir çok seminer ve eğitimde aldım
ama iş sektörüm gümrükten yana seçtim yani büyük köklü müşavirlik firmalarında yönetici asistanlığı yaptım ve benim mesleğim çok seyahat ve çok esnek çalışma saatleri gerektiriyo işte daha öncede bahsetmiştim eşimin karşı çıkmasına gözüm tutmadı demesine rağmen iki kere rest çeip işe girdim adam ikisizndede katil oluyodu çok çirkin şeyler yaşadım
dershanelere başvurucaktım ama kendi alanımda hiç tecrüben olmadığı için rehber öğretmen olarak almıyolar mezun olduğum işi yapmadım hiç çünkü
zaten artık onalrda kapanıyo
sekreterlik filan gibi saati belli hafif bi iş yapıyım diyorum ama eşim karşı çıkıyo çalışınca başımız belaya giricek diyo iki kere böyle şeyler yaşayınca ön yarggı oluştu adamda anlatamıyorum bide ikisinde de rızası olmadan rest çekip gittim işe sonuç kötü oldu bir daha aynı şeyi yapmaya yüzüm yok açıkcası
ev hususunda eşim bu evi arkadaşından aldı istanbulda işte lüks bi rezidans diye ucuz diye zıpladı eşim ama işte aidat o kadar yüksekki bide ev 1+1 sadece tek özelliği güvenliği var işte rezidans filan yoksa yani ev küçücük
eee şimdi biz burayı satsak açıkcası çok fazla kar filan edemeyiz çünkü burda oturanlar hep zengin kimse istemiyo 1+1 zaten koca blokta sadece iki tane var 1+1
birinde biz oturuyoruz diğeri güvenliğe ait
yani satıp ta tekrar ucuza filan bir ev alınmaz bu parayla
ama satıp kiraya çıksak ev borcunu kapatıp üstüne birde araba alınabilir yani
kiraya çıksak çok rahat geçiniriz aslında eşimin geliri fena değil
rahat rahat bebekte yaparız
ama işte eşim evi satalım dersem çok üzülür çok seviyo o burayı
ev aldığı için çok mutlu
Bilemiyorum yani ne yapmalıyım çıkamıyorum işin içinden bir yandan dediğin doğru konuşursam ipler iyice kopar mı iyice uzaklaşırmıyız yada daha kötüsü birbirimiz daha fazla üzermiyiz konuşarak
ama işte konuşmasam sabır desem önümde 6 yıl var taş olsa çatlar yada 6 yıl sonra borçlar bitse bizden geriye ne kalır
bilemiyorum bir türlü toparlayamadım şu kafamı eşimle konuşup hayallerimi anlatıp bebek istediğimi söyleyip diğer sorunları hiç açmadan sadece evi satmayı ve kiraya çıkmayı mı önersem
yoksa her şeyi anlatıp durum bu buyur sen çöz mü desem
sizce ne yapmalıyım ben
Canım benim ya çok çok iyi anlayabiliyorum seni..
Ama bak, sorun belliyse çoğu zaman çözüm de aslında bellidir. Biraz şartları zorlamak gerekir belki ama çözüm bellidir.
Hem ucuz hem rezidans diye biraz acele karar vermiş eşiniz alırken herhalde tam hesap edememiş ileriyi.. Bu çok normal bi durum, çoğu çiftin başına geliyo nerdeyse. Evlenirken acele edip yapılan masraflar sonradan yoruyo vs. Yani çoğu kimsenin başına gelen bi durum, gerekenin yapılması lazım soğukkanlı olup.
Eşiniz evi seviyo diye satmamak, şu durumda mantıksız görünüyor.
Eşiniz evle mutlu ama sizinle değil. Siz içerde duygusal olarak yıpranıyosunuz birlikte, ama o tek başına evle mutlu.
O zaman parkelerine sarılsın, duvarlarla sohbet edip fayansla sevişsin, evle evlensin tabiri caizse. Ki durum pek de farklı değil, size dokunmak yerine erotik film izlemesi vs durumun ciddi olduğunu., sizden soğumaya başladığını gösteriyor.
Böyle giderse, önce soğumayla başlar, sonra kaybetme korkusu azalır.. Zamanla kalbinizi kırmak kolaylaşır.. Ufack şeylerde bile büyük kavgalar çıkmaya başlar.. Sinirlerin aşırı yıpranarak hayatın eziyete dönüştüğü bu yolun neresindesiniz şu an?
İnanın aynılarını ben de yaşadım.
konuşmak işe yaramaz dediğim gibi ekstradan adamın üstüne gitmiş olursunuz. Yani şöyle düşünün. Size dokunmak yerine başka bi kadını izlemeyi seçen bi adamdan şu an bebek istemek ne kadar sağlıklı? Size olumlu tepki verse bile duyguları stabil değilken üç gün sonra siz hamile kaldıktan sonra ondan da pişman olmayacağı ne malum? Kafasındaki erken mi yaptık keşke bekleseydik cümleleriyle bi bebeği ne kadar sıcak karşılayabilir?
Bebek sanıldığı gibi her zaman düzeltmez durumları. Aksine, onun karşısında kendisine baskı sebebi olan sayı birken, iki kişi olursunuz.
Önce ilişkinizi geri döndürmeniz gerek, sonra kendiliğinden gelir bebek zaten.
Bence size bi iş bulabiliriz öncelikle. Daha önce iki kere nahoş durumlar yaşandıysa da onlara bağlı kalarak erteleyecek kadar lüks bi durumda değilsiniz. Sekreterliği asistanlığı boş verin. Toplum bilimi okumuşsunuz geniş bi iş yelpazeniz var yok değil. İletişimi ve insan ilişkileri iyi olan biri olmanız gerek yani. Örneğin Gayrimenkul danışmanlığı filan düşünebilirsiniz. Öyle seyahat vs gerektirmez. Bu sektörde çalışan çok fazla evli bayan tanıyorum. İş imkanı da çok sürekli o tarz iş ilanları görüyorum her sitede.
Dershaneler henüz kapanmıyor, tecrübesiz de alanlar var, az maaşla bi işe başlayıp sonra maaşı arttırabilirsiniz. Kıvıramayacağınız bi iş değil. :2:
Daha düşünsek başka pozisyonlar da bulunabilir yeter ki siz duraksamayın. :)
Evi ise kesinlikle satmalısınız. Siz nası aldıysanız mutlaka başka bi alacak da çıkar. Yeni evliler veya öğrencilere kiralamak için yatırımcılar 1+1 lere çok değer veriyor.
Çok fazla kar amaçlayamazsınız zaten. Aldığınız rakamın üstüne bi 50 koyup satışa çıkartın.
Miktarı bilmediğimden şimdi birazıyla ev alınır mı bilmiyorum. Ama arabayı filan da boşverin. Kiraya çıkıp borcu ödeyince bi araba parası kalıyorsa eğer o parayı enpara gibi bi yerde faize yatırın.
Bu yolla hem borcunuz kapanıyor stres bitiyor, sizin de elinize iyi kötü bi maaş geçiyor, hem de siz kirada normal geçinirken bankada küçük bi birikiminiz kalıyor.
Şu andakinden on kat daha huzur garanti. Stres bitince eşinizle aranız kendiliğinden düzelir zaten, bebiş planı da yaparsınız. :2:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi