• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

Daha ne varms yasinizda hakszlik etmeyin kendinize.37 bile cok genc eglenebilmk icin.Bak annemle babam 50 yasina geldiler ama babam hadi kalk dedigi zaman annemin piknik sepeti hazirdir.yol ustunde 2tavuk ekmek biraz salata icin yesillik ohh miss :))bazen vakit bulamiyrz hazrlnmaya evdeku dunden kaln yemkleri hazrlayip gdyrz.kısr borek makarna gotrdugumz bile oldu :)) bigun komsunzla gidersinz bigun kuzenler bigun amca dayi kardesler derken yazi gecirirsinz. Bazen babam hep soylenir sizi sokaktan topluyorum yada eve kira oduyoruz arada girelim komsular hirsz sanmasn diye :))

Daha ne varms yasinizda hakszlik etmeyin kendinize.37 bile cok genc eglenebilmk icin.Bak annemle babam 50 yasina geldiler ama babam hadi kalk dedigi zaman annemin piknik sepeti hazirdir.yol ustunde 2tavuk ekmek biraz salata icin yesillik ohh miss :))bazen vakit bulamiyrz hazrlnmaya evdeku dunden kaln yemkleri hazrlayip gdyrz.kısr borek makarna gotrdugumz bile oldu :)) bigun komsunzla gidersinz bigun kuzenler bigun amca dayi kardesler derken yazi gecirirsinz. Bazen babam hep soylenir sizi sokaktan topluyorum yada eve kira oduyoruz arada girelim komsular hirsz sanmasn diye :))

:)) ahahaa çok iyi ya babanız ara sıra gidelim komşular hırsız sanmasın
Allah bozmasın ne güzel bi aileniz var
Ne güzel bi evlat yetiştirmişler
Annenize çok selam söyleyin nellerinden öperim ki sizin gibi bir kız yetiştirmiş

Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

Canım merhaba,
Zaten herkes pek çok şey yazmıştır ama ben de yazayım dedim..

Seni çok iyi anlıyorum, durumunu vs.. Maddi sıkıntıların içinde insanın ne hale geldiğini çok iyi biliyorum.

Eşin eğer anlattığın gibiyse durum ciddi demektir. Bu şekilde devam ederse durumunuz, ilişkiniz geri döndürülemeyecek seviyede kötüye gidebilir. Henüz erken. Bir adım atmanız lazım geç olmadan.
Neler yapılabilir diye düşünürsek şunlar geldi ilk etapta aklıma:

İlk olarak eşinizin de içinin rahat edeceği bi iş bulun. Mutlaka bulunur, olmadığına inanmıyorum. Danışmanlık demişsiniz, ne danışmanlığı okudunuz tam olarak?
Eşinizin de takılmayacağı bi iş mutlaka bulunur. En azından eve biraz daha para girer çok olmasa da fark ettirir.

İkinci olarak sanırım güzel bi ev almışsınız ama sonradan ödemede sıkıntı çıkmış. Yıpranıyorsunuz, ilişkiniz ne hale gelmiş.
Bu durumda artık farkındasınızdır, siz mutlu olmadıktan sonra ev güzel olmuş ne yazar.. Di mi?
Bence yapılacak tek şey şu an artık o evden vazgeçmek.
Örneğin, diyelim ki atıyorum siz 500.000 liraya bi ev aldınız. Evi biraz da pay koyarak 550.000 den satışa çıkartın. Ev satıldığında aldığınız paranın yarısı kadarıyla hatta daha azıyla daha küçük bi ev alın. Kalanını borca yatırın. Zaten henüz iki kişisiniz borç bitene kadar bebek de yapmayın zaten. 1+1bi eve geçin. Borcunuzun büyük kısmı kapanır, size de el birliğiyle bi iş buluruz, kalanını da daha rahat ödersiniz. En azından bitmese de azalır stresiniz hiç olmazsa.

Eşinizi alın konuşun diyenler de kendilerince haklılar burada. Ama erkekler daha çabuk etkilenip bunalıma girerler, daha hızlı duyguları değişir vs.. Adam belli ki ciddi sıkıntıda ve içten içe bütün bu sıkıntıların sebebi olarak sizi ve evliliğini suçluyor bilinçaltından. Siz olmasaydınız evlilik olmasaydı bunlar da olmazdı. Evlendiğine pişman olmak, vs vs.
İçinde bulunduğunuz maddi sıkıntıları çözmeden adamla konuşmanız bi işe yaramaz, aksine bi de üstüne gitmiş olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl bir kelebek uçabildiğini ancak uçtuğunda bilirse,
sen de yapabiliyor olduğunu ancak yaptığında bilirsin...
Önce yaparsın, sonra bilirsin.. Yapabilirsin..!

:)) ahahaa çok iyi ya babanız ara sıra gidelim komşular hırsız sanmasın
Allah bozmasın ne güzel bi aileniz var
Ne güzel bi evlat yetiştirmişler
Annenize çok selam söyleyin nellerinden öperim ki sizin gibi bir kız yetiştirmiş

Cok tesekkur ederim :)) sizde bos yere uzmeyin kendinizi. Siz rahat oldukca esinizde rahat edicektir farkedicksiniz bunu.guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

ya bişey diycem benimde yükselenim akrep :)
ama varya tespitler harika dediğin gibi eşim önce evi aldı ev borcu bitecek 6 yıl sonra sonrada araba ve çocuk diye dedim artık ben doğurana kadar çişimi tutamaz hale gelirim bu gidişle
çok haklısın bizim böyle olmamızın sebebi kesinlikle maddi ama işte
onuda nasıl aşıcazki durum belli yani ya ben evi satalım diyip sattırıcam yada tamma diyip 6 yıl daha bekliycem
gerçekten düşkündür bana ben ağlayınca yada bişeye üzülünce içi gidiyo biliyorum ama işte farkında değil aslında beni en çok kendisi üzüyo
ama tamam ya harç bitti yapı paydos
yarın misafir var ama ertesi gün mutlaka konuşuluyo yani artık erteleyip durmıycam bu işi
ne olursa olsun ya

İçimde tutup bana dert olucağına söyleyeyim ona dert olsun dimi

aynen canimsoyle gitsin hersey guzel olucak eminim hehehh akrepler yengeclere karsi :)

Ben artik yatmaya gidiyorum calimeroyum bu olayi çöz bak kiziyorum al karsina gulerek soyleyerek konuş tatliya baglayin bizde sevinelim hadi bakalim azicikda esinle ilgilen git iki guzel söz soyle cilve yap öp ne isin var burda senin bakim hadi hadi bakalim yarin iyi haberlerini bekkiyiruz bak:))) haydin iyi geceler byyy:16:

Canım merhaba,
Zaten herkes pek çok şey yazmıştır ama ben de yazayım dedim..

Seni çok iyi anlıyorum, durumunu vs.. Maddi sıkıntıların içinde insanın ne hale geldiğini çok iyi biliyorum.

Eşin eğer anlattığın gibiyse durum ciddi demektir. Bu şekilde devam ederse durumunuz, ilişkiniz geri döndürülemeyecek seviyede kötüye gidebilir. Henüz erken. Bir adım atmanız lazım geç olmadan.
Neler yapılabilir diye düşünürsek şunlar geldi ilk etapta aklıma:

İlk olarak eşinizin de içinin rahat edeceği bi iş bulun. Mutlaka bulunur, olmadığına inanmıyorum. Danışmanlık demişsiniz, ne danışmanlığı okudunuz tam olarak?
Eşinizin de takılmayacağı bi iş mutlaka bulunur. En azından eve biraz daha para girer çok olmasa da fark ettirir.

İkinci olarak sanırım güzel bi ev almışsınız ama sonradan ödemede sıkıntı çıkmış. Yıpranıyorsunuz, ilişkiniz ne hale gelmiş.
Bu durumda artık farkındasınızdır, siz mutlu olmadıktan sonra ev güzel olmuş ne yazar.. Di mi?
Bence yapılacak tek şey şu an artık o evden vazgeçmek.
Örneğin, diyelim ki atıyorum siz 500.000 liraya bi ev aldınız. Evi biraz da pay koyarak 550.000 den satışa çıkartın. Ev satıldığında aldığınız paranın yarısı kadarıyla hatta daha azıyla daha küçük bi ev alın. Kalanını borca yatırın. Zaten henüz iki kişisiniz borç bitene kadar bebek de yapmayın zaten. 1+1bi eve geçin. Borcunuzun büyük kısmı kapanır, size de el birliğiyle bi iş buluruz, kalanını da daha rahat ödersiniz. En azından bitmese de azalır stresiniz hiç olmazsa.

Eşinizi alın konuşun diyenler de kendilerince haklılar burada. Ama erkekler daha çabuk etkilenip bunalıma girerler, daha hızlı duyguları değişir vs.. Adam belli ki ciddi sıkıntıda ve içten içe bütün bu sıkıntıların sebebi olarak sizi ve evliliğini suçluyor bilinçaltından. Siz olmasaydınız evlilik olmasaydı bunlar da olmazdı. Evlendiğine pişman olmak, vs vs.
İçinde bulunduğunuz maddi sıkıntıları çözmeden adamla konuşmanız bi işe yaramaz, aksine bi de üstüne gitmiş olursunuz.

canım çok sağol bu farklı bakış açısı için inan bu açıdan hiç bakmadım olaylara ki çokta haklı olabilirsin
ben sosyoloji okudum
bir çok seminer ve eğitimde aldım
ama iş sektörüm gümrükten yana seçtim yani büyük köklü müşavirlik firmalarında yönetici asistanlığı yaptım ve benim mesleğim çok seyahat ve çok esnek çalışma saatleri gerektiriyo işte daha öncede bahsetmiştim eşimin karşı çıkmasına gözüm tutmadı demesine rağmen iki kere rest çeip işe girdim adam ikisizndede katil oluyodu çok çirkin şeyler yaşadım
dershanelere başvurucaktım ama kendi alanımda hiç tecrüben olmadığı için rehber öğretmen olarak almıyolar mezun olduğum işi yapmadım hiç çünkü
zaten artık onalrda kapanıyo
sekreterlik filan gibi saati belli hafif bi iş yapıyım diyorum ama eşim karşı çıkıyo çalışınca başımız belaya giricek diyo iki kere böyle şeyler yaşayınca ön yarggı oluştu adamda anlatamıyorum bide ikisinde de rızası olmadan rest çekip gittim işe sonuç kötü oldu bir daha aynı şeyi yapmaya yüzüm yok açıkcası

ev hususunda eşim bu evi arkadaşından aldı istanbulda işte lüks bi rezidans diye ucuz diye zıpladı eşim ama işte aidat o kadar yüksekki bide ev 1+1 sadece tek özelliği güvenliği var işte rezidans filan yoksa yani ev küçücük
eee şimdi biz burayı satsak açıkcası çok fazla kar filan edemeyiz çünkü burda oturanlar hep zengin kimse istemiyo 1+1 zaten koca blokta sadece iki tane var 1+1
birinde biz oturuyoruz diğeri güvenliğe ait
yani satıp ta tekrar ucuza filan bir ev alınmaz bu parayla
ama satıp kiraya çıksak ev borcunu kapatıp üstüne birde araba alınabilir yani
kiraya çıksak çok rahat geçiniriz aslında eşimin geliri fena değil
rahat rahat bebekte yaparız
ama işte eşim evi satalım dersem çok üzülür çok seviyo o burayı
ev aldığı için çok mutlu

Bilemiyorum yani ne yapmalıyım çıkamıyorum işin içinden bir yandan dediğin doğru konuşursam ipler iyice kopar mı iyice uzaklaşırmıyız yada daha kötüsü birbirimiz daha fazla üzermiyiz konuşarak

ama işte konuşmasam sabır desem önümde 6 yıl var taş olsa çatlar yada 6 yıl sonra borçlar bitse bizden geriye ne kalır

bilemiyorum bir türlü toparlayamadım şu kafamı eşimle konuşup hayallerimi anlatıp bebek istediğimi söyleyip diğer sorunları hiç açmadan sadece evi satmayı ve kiraya çıkmayı mı önersem

yoksa her şeyi anlatıp durum bu buyur sen çöz mü desem

sizce ne yapmalıyım ben

Ben artik yatmaya gidiyorum calimeroyum bu olayi çöz bak kiziyorum al karsina gulerek soyleyerek konuş tatliya baglayin bizde sevinelim hadi bakalim azicikda esinle ilgilen git iki guzel söz soyle cilve yap öp ne isin var burda senin bakim hadi hadi bakalim yarin iyi haberlerini bekkiyiruz bak:))) haydin iyi geceler byyy:16:

:) iyi gecler canım benim inşallah hepimiz için her şey güzel olur

Adam ne kadar şanslı olduğunun farkında değil belliki :/ fark ettirmek lazım bence takma borcu yok mu arkadaşların onlarla çık biraz ihmal et adamı bir şaşırsın noluyoruz falan olsun bırak o dertlensin çareler arasın

Ablacm bnce hic satmayi dusunme olsun ki 10 yil borclu ol. Snra ev sahibisin. Ama kiraya ciksan Allah gostermesin kaza bela hastalik hersey olur. En azindan kocamla otrcak evim var dersn.ac kalmk sokakta kalmktn iyidir.hem kirada olsan ve cocugun olsa dha zor.o zamn cok agir gelir.borcun bitince o parayi cocuguna harcarsin zaten.

Arkadaşlar şimdi haberim oldu somada maden ocağı göçmüş yüzlerce can kalmış orda toprak altında allah aşkına nolur dua edin allahım yardım etsin
nolur el açın dua edin nolur

canım çok sağol bu farklı bakış açısı için inan bu açıdan hiç bakmadım olaylara ki çokta haklı olabilirsin
ben sosyoloji okudum
bir çok seminer ve eğitimde aldım
ama iş sektörüm gümrükten yana seçtim yani büyük köklü müşavirlik firmalarında yönetici asistanlığı yaptım ve benim mesleğim çok seyahat ve çok esnek çalışma saatleri gerektiriyo işte daha öncede bahsetmiştim eşimin karşı çıkmasına gözüm tutmadı demesine rağmen iki kere rest çeip işe girdim adam ikisizndede katil oluyodu çok çirkin şeyler yaşadım
dershanelere başvurucaktım ama kendi alanımda hiç tecrüben olmadığı için rehber öğretmen olarak almıyolar mezun olduğum işi yapmadım hiç çünkü
zaten artık onalrda kapanıyo
sekreterlik filan gibi saati belli hafif bi iş yapıyım diyorum ama eşim karşı çıkıyo çalışınca başımız belaya giricek diyo iki kere böyle şeyler yaşayınca ön yarggı oluştu adamda anlatamıyorum bide ikisinde de rızası olmadan rest çekip gittim işe sonuç kötü oldu bir daha aynı şeyi yapmaya yüzüm yok açıkcası

ev hususunda eşim bu evi arkadaşından aldı istanbulda işte lüks bi rezidans diye ucuz diye zıpladı eşim ama işte aidat o kadar yüksekki bide ev 1+1 sadece tek özelliği güvenliği var işte rezidans filan yoksa yani ev küçücük
eee şimdi biz burayı satsak açıkcası çok fazla kar filan edemeyiz çünkü burda oturanlar hep zengin kimse istemiyo 1+1 zaten koca blokta sadece iki tane var 1+1
birinde biz oturuyoruz diğeri güvenliğe ait
yani satıp ta tekrar ucuza filan bir ev alınmaz bu parayla
ama satıp kiraya çıksak ev borcunu kapatıp üstüne birde araba alınabilir yani
kiraya çıksak çok rahat geçiniriz aslında eşimin geliri fena değil
rahat rahat bebekte yaparız
ama işte eşim evi satalım dersem çok üzülür çok seviyo o burayı
ev aldığı için çok mutlu

Bilemiyorum yani ne yapmalıyım çıkamıyorum işin içinden bir yandan dediğin doğru konuşursam ipler iyice kopar mı iyice uzaklaşırmıyız yada daha kötüsü birbirimiz daha fazla üzermiyiz konuşarak

ama işte konuşmasam sabır desem önümde 6 yıl var taş olsa çatlar yada 6 yıl sonra borçlar bitse bizden geriye ne kalır

bilemiyorum bir türlü toparlayamadım şu kafamı eşimle konuşup hayallerimi anlatıp bebek istediğimi söyleyip diğer sorunları hiç açmadan sadece evi satmayı ve kiraya çıkmayı mı önersem

yoksa her şeyi anlatıp durum bu buyur sen çöz mü desem

sizce ne yapmalıyım ben

Canım benim ya çok çok iyi anlayabiliyorum seni..

Ama bak, sorun belliyse çoğu zaman çözüm de aslında bellidir. Biraz şartları zorlamak gerekir belki ama çözüm bellidir.

Hem ucuz hem rezidans diye biraz acele karar vermiş eşiniz alırken herhalde tam hesap edememiş ileriyi.. Bu çok normal bi durum, çoğu çiftin başına geliyo nerdeyse. Evlenirken acele edip yapılan masraflar sonradan yoruyo vs. Yani çoğu kimsenin başına gelen bi durum, gerekenin yapılması lazım soğukkanlı olup.
Eşiniz evi seviyo diye satmamak, şu durumda mantıksız görünüyor.
Eşiniz evle mutlu ama sizinle değil. Siz içerde duygusal olarak yıpranıyosunuz birlikte, ama o tek başına evle mutlu.
O zaman parkelerine sarılsın, duvarlarla sohbet edip fayansla sevişsin, evle evlensin tabiri caizse. Ki durum pek de farklı değil, size dokunmak yerine erotik film izlemesi vs durumun ciddi olduğunu., sizden soğumaya başladığını gösteriyor.
Böyle giderse, önce soğumayla başlar, sonra kaybetme korkusu azalır.. Zamanla kalbinizi kırmak kolaylaşır.. Ufack şeylerde bile büyük kavgalar çıkmaya başlar.. Sinirlerin aşırı yıpranarak hayatın eziyete dönüştüğü bu yolun neresindesiniz şu an?
İnanın aynılarını ben de yaşadım.

konuşmak işe yaramaz dediğim gibi ekstradan adamın üstüne gitmiş olursunuz. Yani şöyle düşünün. Size dokunmak yerine başka bi kadını izlemeyi seçen bi adamdan şu an bebek istemek ne kadar sağlıklı? Size olumlu tepki verse bile duyguları stabil değilken üç gün sonra siz hamile kaldıktan sonra ondan da pişman olmayacağı ne malum? Kafasındaki erken mi yaptık keşke bekleseydik cümleleriyle bi bebeği ne kadar sıcak karşılayabilir?
Bebek sanıldığı gibi her zaman düzeltmez durumları. Aksine, onun karşısında kendisine baskı sebebi olan sayı birken, iki kişi olursunuz.
Önce ilişkinizi geri döndürmeniz gerek, sonra kendiliğinden gelir bebek zaten.

Bence size bi iş bulabiliriz öncelikle. Daha önce iki kere nahoş durumlar yaşandıysa da onlara bağlı kalarak erteleyecek kadar lüks bi durumda değilsiniz. Sekreterliği asistanlığı boş verin. Toplum bilimi okumuşsunuz geniş bi iş yelpazeniz var yok değil. İletişimi ve insan ilişkileri iyi olan biri olmanız gerek yani. Örneğin Gayrimenkul danışmanlığı filan düşünebilirsiniz. Öyle seyahat vs gerektirmez. Bu sektörde çalışan çok fazla evli bayan tanıyorum. İş imkanı da çok sürekli o tarz iş ilanları görüyorum her sitede.
Dershaneler henüz kapanmıyor, tecrübesiz de alanlar var, az maaşla bi işe başlayıp sonra maaşı arttırabilirsiniz. Kıvıramayacağınız bi iş değil. :2:
Daha düşünsek başka pozisyonlar da bulunabilir yeter ki siz duraksamayın. :)

Evi ise kesinlikle satmalısınız. Siz nası aldıysanız mutlaka başka bi alacak da çıkar. Yeni evliler veya öğrencilere kiralamak için yatırımcılar 1+1 lere çok değer veriyor.
Çok fazla kar amaçlayamazsınız zaten. Aldığınız rakamın üstüne bi 50 koyup satışa çıkartın.
Miktarı bilmediğimden şimdi birazıyla ev alınır mı bilmiyorum. Ama arabayı filan da boşverin. Kiraya çıkıp borcu ödeyince bi araba parası kalıyorsa eğer o parayı enpara gibi bi yerde faize yatırın.
Bu yolla hem borcunuz kapanıyor stres bitiyor, sizin de elinize iyi kötü bi maaş geçiyor, hem de siz kirada normal geçinirken bankada küçük bi birikiminiz kalıyor.
Şu andakinden on kat daha huzur garanti. Stres bitince eşinizle aranız kendiliğinden düzelir zaten, bebiş planı da yaparsınız. :2:

Arkadaşlar şimdi haberim oldu somada maden ocağı göçmüş yüzlerce can kalmış orda toprak altında allah aşkına nolur dua edin allahım yardım etsin
nolur el açın dua edin nolur

Evet gündüz görmüştüm ben de. Dua ediyoruz. Sağ salim çıkarlar umarım.

bir insana hadi gel konuşalım demek garip oluyor. hadi sevişelim demek de garip oluyor. yani eşinizle sorunlarınızı halletmeye çalışırken bu şekilde mi yaklaştınız yoksa uygun zamanlarda iletişim kurmayı mı denediniz? bu önemli bir ayrıntı bence. bu şekilde de olmuyorsa yine hadi yapalım neden yapmıyoruz yerine bak bu hale geldik. böyle olmaz yürümez. bir adım at. yine olmuyorsa, ben bu şekilde yürütmek istemiyorum. aşama aşama yaklaştınız mı?

Adamda bariz bir soğuma var.
Heyecan ve aşk düşüşe geçmiş.
Evli bir erkeğin pprno izlemesi demek; "elimin altında aşk yaşayabileceğim biri var ama onu arzulamıyorum" demektir. Ama buna sen sebepsen; yani yanaşmıyorsan adama; bu durum gayet doğal. Ne yapacak ki adam izlemeyip de? Mastürbasyon yapmazsa da rüyalarında rahatlar. İlla ki olacak yani o. Bunu unutma bak. Bir erkek için seks en önemli şeydir. Değilse, o erkek erkek değildir zaten. Sen seksten mahrum bırakırsan yarın öbür gün o adam sadece ..... izlemekle de kalmaz seni aldatır. O zaman onu suçlar durursun fakat hata kimde? Sende. Hepimiz maddi sıkıntılar yaşadık. Sen bizim yaşadıklarımızı bilsen demekki ağlarsın. Ama aşk herşeyden kuvvetli geldi. Birbirimize sarılarak atlattık herşeyi. Siz resmen iki yabancıya dönmüşsünüz.. Hep maddiyata bağlamamak gerek. Yok adam osuruyor, yok gaffur gibi geziniyor diyerek ondan artık etkilenmediğini dile getiriyorsun sen de. Gerçekten sevdiğin bir insandan hiçbir koşulda iğrenemezsin. Demekki sende de ufak ufak sorunlar var. Al karşına eşini konuş. Ama eğer devam ettirmek istiyorsan. Kendine de bir sor.. Bu adamı hala seviyormusun diye.. Seviyorsan ve devam ettirmek istiyorsan konuşmaktan başka çaren yok. Allah yardımcın olsun.

Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

inanın çok üzüldüm umarım bu sıkıntılı günler biran önce geçer bence kopuk olmanıza sebep olan şey maddiyattır maalesef erkekler bunu hep dert ediyor.. bende sizin gibiyim inanın ben gerçi kaynanamlarla altlı üstlü oturduğum için özel hayatımın olmamasından yakınıyorum bizde yatmadan yatmaya yalnız olabiliyoruz oysa inanın maddiyat sıkıntısını aşmanın yollarından biri sizin dedğiniz gibi karşılıklı sıcak kahve yada evdede olsa olsun güzel bir yemek....
eşinizle konuşsanız hep yanında olun maddi yönden herzaman yanında olduğunuzu belirtin zamanla bu durumları beraber aşacağınızı söyleyin onu çok sevdiğinizi söyleyin onun bu davranışlarının sizi üzdüğününü söyleyin yani heran yanında olduğunuzu hissettirin ona

sizin en önemli sorununuz iletişimsizlik olmuş.
zamanında konuşmamışsınız birikmiş birikmiş şişmiş şimdi de.
eğer konuşamıyorsanız eşinizde bir arkadaşında dediği gibi mektup yazın en doğrusu bu olur :34:

belki bana kızacaksınız
ama beklentin yüksek senin
romantizm falan erkeğe ağır gelen şeyler
belli ki snin kocan tipik türk erkeği
işten gelsin yesin içsin tv syretsin
onu değiştirmeye kalkarsan hem sen yıpranırsın
hem de kocan
onu böyle kabul et
tipik türk erkeğinden romeo yaratacam diyorsan o zaman şikayet yok

benim eşim de oyuna çok düşkündür ama eve gelinc oyuna oturur sonra yemek falan hazırlarız eğer çok yorgun değilse muhabbet eder işten güçten borçtan harçtan. kızlarımızı konuşuruz okulda şunu yapmışlar bunu öğrenmişler falan diye ama eşim 3 gün o işi yapmasak 4. gün eteğimden ayrılmaz. adet olduğumda sipral olduğu için 10 gün sürüyor mesela o zaman düz duvara tırmanır resmen. ve aradaki ilişkiyi sağlam tutan en büyük etkenlerden biri de sex. bunun olmaması kadın için de erkek için de o evliliğin anlamını yitirmesine sebep oluyor. ben pcyi saklardım yerinizde olsam. güzelce giyinir güzel yemekler yapar bir de mum yakardım eşim geldiğinde. değişik fantaziler de deneyebilirsiniz hayatınızı renklendirmek için. eşler işte çok yoruluyor ki ben kendim de çalıştığım için anlıyorum eşimi ki sizin çalışma hayatınız da yokmuş. bence eşinizi beklemeyin siz adım atın evliliğiniz için. bebek rızkıyla gelir. bence bebek zamanı da gelmiş geçiyor bile.

Back
X