• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluurr yardim ediinnn bezdim

Cikolata35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
106
33
13
37
Biliyorum bura yeri değil ama kimse cewao wermiyor.4 aylık bebegim var anne sütü içmiyor hazır mamada yemiyor.bütün gün pirinç muhallebisi versem kaşıkla olur mu doktoruma ulaşamıyorum.dokunur mu.biberon ağzına bile sokmuyo yeni başladı boyle yapmaya önceden içiyordu

Pirinc unu verin ama siz yine arada deneyin biberonu vermeye çalışın gazi falan vardir ondanda icmeyebilir bide o aylarda etrafi tanidiklari icin çok zor oluyor emzirmek falan hic istemiyorlar siz yine yilmadan devam edin karnı acikinca icecektir

Süt yada formül mama tüketmesi lazım canım,pirinç unu vb.şeyler hiç yararlı değil. Ek gıdada bile verilmemesini öneriyorlar. Senin sütün var da mı içmiyor peki?

doğduğundan beri emmedi mi? ya da biberon alıyordu bıraktı demişsiniz sanırım..birşey olmuş olması lazım hepsini birden bırakması için.??

kesinlikle ek gıda verilmemeli bence ya anne sütü ya biberon maması, pirinç ununun ne yararı var

pirinc unu ciddi kabizlik yapar , bugun ac kalmaz ama yarin kakasini yapamazsa daha fazla aglar, yipranir.
keci sutu deneyebilirsiniz decam sutlerini reddediyorsa

Canım diş çıkarıyor olabilir. Diş çıkarırken bebekler beslenmeyi reddeder. Ne olursa olsun pes etme emmeyi unutturma.

Pirinç unu bu aylarda midesini yorabilir. Kabız yapma ihtimalide yüksek. Eğer sütünüz varsa sakın emmiyor diye emzirmekten vazgeçmeyin. Böyle dönemleri olabiliyor bebeklerin. Israrla emzirmeyi deneyin. Sütünüzü sağıp vermeyi deneyin. Aklıma birde gebelik ihtimali geliyor. Hamile kalınca sütün tadı değiştiği için bebekler içmeyi reddediyor.

Pirinc unu 4 aylik bebek icin pek faydali olmaz

Ikisini red etmesinin sebebi ne rahatsizmiydi ?
Doktorubuza ulasamiyorsaniz , baska doktoru arayin sadece bilgi almak icin ..

Yok suyum kesildi 2 aylıkken.hazır mamada yemiyor.doktor ek gıdaya başlattı ama aza azar

Back
X