• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

sormaa cumaaa diye kolalar cipsler bisküviler kekler ohh maşallahh bak dün yerken hiçbişi yememiş gibi hissediyordum şimdi buraya yazınca anladımkii çok şey yemişimmm :ssz::ssz::ssz:
ama söz bugünden itibaren dikkat edeceğimm :32::32::32:

topiğe uğrayamadım özel sebeplerden dolayı şeker çok zor günler atlattık ailevi olarak :ssz::ssz::ssz:

bu hafta çok kaçamak yapmama ve bir gün aç kalmama rağmen 400 gr vermişim valla şükrediyorum halimeee o kadarını söliim sana iyi bile atlattım ben bu hafta :1::1::1:

bu arada konuna abone oldum

Aboneyim abone
Biletleri cebimde
Ballı lokma tatlısı
Aman haydi hayırlısı
Daha bir güzelleştim
Bu aşk yaradı bana
Herkes dalga geçsede
Darısı başınıza...

:24::24::24::24::24:

:52::52::52::52::52:

Gel bebeğim bazen çok çenem düşüyo topiği çok meşgul etmek istemiyorum...

Benimki haftaya geliyo biliyomusun :52::52::52:

10 kilo vermiş olcam o gittiği süreç içerisinde tepkisini çok merak ediyorum :9::9::9::9:

bu hafta kahvaltı da dahil hep sebze yicem sebze detoksu :9::9:

-----------------------------------------------

evet ucuz kurtarmışsın bende regldim bu hafta bugün bitiyo, reglden dolayı beklediğimden az verdim aslında...

Bu hafta sende en az 1 kilo vericen tamam mı söz ver bana :23:

:52::52::52::52::52:

Gel bebeğim bazen çok çenem düşüyo topiği çok meşgul etmek istemiyorum...

Benimki haftaya geliyo biliyomusun :52::52::52:

10 kilo vermiş olcam o gittiği süreç içerisinde tepkisini çok merak ediyorum :9::9::9::9:

bu hafta kahvaltı da dahil hep sebze yicem sebze detoksu :9::9:

-----------------------------------------------

evet ucuz kurtarmışsın bende regldim bu hafta bugün bitiyo, reglden dolayı beklediğimden az verdim aslında...

Bu hafta sende en az 1 kilo vericen tamam mı söz ver bana :23:

eee desene bu haftaa topik aşk kokacak dilek sen sevgililerinizle görüşünce birde aynille ben başladıkmı topiktee millet aşık olmak ister yaz aylarında hemen :1::1::1:

kız sakın kavga etmeyin güzel geçirin günü buluştuğunuzdaaa ona görreee haa valla kızarım siz hemen küsüp ayrılıverionuz sonra Allah tan barışıonuzda kurtarıonuzzz yoksaa valla şimdiye kadar dövmüştüm ikinizide:41:

eğerki farketmezse topikçe toplanır döveriz seninkini :1::1::1:

söz kızçem bu hafta 1 kilo gidecek hep sen gelcen aklıma ve hiç kaçamak yapmıcam sabahları erkenden menümüde paylaşçam diğer topiktee kontrol et varsa eksik fazla söyle bana :34:tmm öpüyorumm senii :54::54:

eee desene bu haftaa topik aşk kokacak dilek sen sevgililerinizle görüşünce birde aynille ben başladıkmı topiktee millet aşık olmak ister yaz aylarında hemen :1::1::1:

kız sakın kavga etmeyin güzel geçirin günü buluştuğunuzdaaa ona görreee haa valla kızarım siz hemen küsüp ayrılıverionuz sonra Allah tan barışıonuzda kurtarıonuzzz yoksaa valla şimdiye kadar dövmüştüm ikinizide:41:

eğerki farketmezse topikçe toplanır döveriz seninkini :1::1::1:

söz kızçem bu hafta 1 kilo gidecek hep sen gelcen aklıma ve hiç kaçamak yapmıcam sabahları erkenden menümüde paylaşçam diğer topiktee kontrol et varsa eksik fazla söyle bana :34:tmm öpüyorumm senii :54::54:

Söylerimde topiğe uğra sık sık :47:
:47::47:aynilde gelmiyo zaten topiğe :53::53::53:

kız hakan gelince şarap alıcam, ankarada bi seğmenler parkı var, bizim orda bi ağacımız var oraya götürcem piknik gibi bişi olcak, kek fln yapıcam çok romantik olcak merak etme :8::8::8:

Söylerimde topiğe uğra sık sık :47:
:47::47:aynilde gelmiyo zaten topiğe :53::53::53:

kız hakan gelince şarap alıcam, ankarada bi seğmenler parkı var, bizim orda bi ağacımız var oraya götürcem piknik gibi bişi olcak, kek fln yapıcam çok romantik olcak merak etme :8::8::8:

oooo romantik romantikkk :16::16::16:

uğrarım canım topiğede işlerimin yoğunluğundan uğrayamıyorumm bu sıralar ev hali pek yoğun istekler pek çok :1::1::1:

Yeni bir haftaaaa, ve ben bu haftaya cısslarla başladım, haftasonu ipin ucunu kaçırdım, umarım toparlayabilirim :31:

Canım gerçekten çok sıkkın :ssz:

başlangıç kilom: 89.0
geçen hafta: 81.0
bu hafta: 79.7
giden: 1.300 kg
toplamda giden:9.300 kg

bugün tartı günüydü ve bu hafta 1.300 kg verdim kızlar , tartının fotosunu çekemedim çünkü telefonum bozuldu :ssz:

Ayrıca regl hala bitmedi bugün 7. Günü ama artık 70lere giriş yaptım inşallah 60ları da görmek nasip olur :23:

tebrik ederim canım bakalım ben haftaya regl olacam kaç gr veriecem bilemiyorum :18::18::18: Benim bu haftaki kilom 76,900 bu hafta 2 kg versem 75 olacam yaaa çok süper olur benim için inş becerebilirim :52::52::52:

tebrik ederim canım bakalım ben haftaya regl olacam kaç gr veriecem bilemiyorum :18::18::18: Benim bu haftaki kilom 76,900 bu hafta 2 kg versem 75 olacam yaaa çok süper olur benim için inş becerebilirim :52::52::52:

hedeflerini yüksek tut bebeğim verebilirsin :32::32::32:

Yeni bir haftaaaa, ve ben bu haftaya cısslarla başladım, haftasonu ipin ucunu kaçırdım, umarım toparlayabilirim :31:

Canım gerçekten çok sıkkın :ssz:

yapılan yapılmıştır ve unutulmuştur noram pazartesi günlerden ve diyete tam gaz devammm :10::10:moral bozmak pes etmek yok :20:

Günaydın sevgili günlüğüm... ve daha mutlu ve sağlıklı yaşamaya karar veren akıllı bayanlar :8:

Ben bugün şunu farkettim ki, yemek benii mutlu etmiyor, haftasonu yaptığım kaçamaklardan dolayı hala pişmanlık duyuyorum, toparladım ve gayet eskisi gibi programlı bir şekilde ilerliyorum, fakat elimde değil moralim hala sıfır :26:

Yolumun daha çok başındayım ve kendime şu an çok kızgınım...

Ben yaptım siz yapmayın :17:

2 gün sonra sevdiceğim geliyo ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum nedense :14::14::14:

aslında kendimi çok iyi hissediyorum ve o beni 10 kilo daha fazla gördü en son ama sanki 10 kilo vermiş değil de almışım gibi salaklaştım iyice :27:

Umarım herşey güzel geçer :43:

kavga ettik onunla da yine :47::47::47::47::47:
yine nedennnn :41::41::41:vallahi sopa atçam hakanla sana canım benim yapmayın böyle 2 gün kalmış şurda görüşeceksiniz artık:16:

2 gün sonra sevdiceğim geliyo ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum nedense :14::14::14:

aslında kendimi çok iyi hissediyorum ve o beni 10 kilo daha fazla gördü en son ama sanki 10 kilo vermiş değil de almışım gibi salaklaştım iyice :27:

eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden :69::69::69:

.) bugun esımle gezerken kot pantalona ıhtıyacım oldugundan gırdık magazaya ve veee veee ne gorım aldım elıme ıkı pantalonnnnn:) kac beden olmusum bılın bakem:D 29 bedene gırdım pantalonda cok sevındırık oldumm oleyyyy:D

hayirdir tatlim neyin var?? bak uzuun zamandir diyet yapiyorsun, arada böyle kacamaklar olur, kendini bu yüzden üzüp birakma.. sevidiginle yüz yüze görüsünce tüm o tartismalarinizdan bisey kalmaz.. belkide seni özlediginden sitemkar davraniyordur.. hersey cok güzel olaucak.. 10 kilo zayifladin canim, farkedilmicek bisey degil bu.. simdi sen biraz kacamak yaptin ya sana almis gibi gelir.. ama allmadin.. dikkat ettigin de 2-3 güne toparlarsin kendini insallalh..

hayirdir tatlim neyin var?? bak uzuun zamandir diyet yapiyorsun, arada böyle kacamaklar olur, kendini bu yüzden üzüp birakma.. sevidiginle yüz yüze görüsünce tüm o tartismalarinizdan bisey kalmaz.. belkide seni özlediginden sitemkar davraniyordur.. hersey cok güzel olaucak.. 10 kilo zayifladin canim, farkedilmicek bisey degil bu.. simdi sen biraz kacamak yaptin ya sana almis gibi gelir.. ama allmadin.. dikkat ettigin de 2-3 güne toparlarsin kendini insallalh..

Toparladım bebeğim sağol bana arada geliyolar böyle:9::9::8::29:

yine nedennnn :41::41::41:vallahi sopa atçam hakanla sana canım benim yapmayın böyle 2 gün kalmış şurda görüşeceksiniz artık:16:

eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden :69::69::69:

O kaşınıyo bende kaşıyorum nap,iiim:47::47:

Back
X