28 ocakta adet sonra erdi . 30 ocakta ilişki yaşadık . ve aynı aksam iki norlevoyu aynı anda içtim . 31 ocaktan beri kokulu akıntı , ve ılışkıden 8 gun sonra yani dün kanama basladı yogun sekılde bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif cıktı . bu kadar erken sürede hamile kalsam dahi kan testinde belli olurmu 8 gun gecti ilişkiden sonuc negatif . bide bu kanama basladı ve devam ediyo hamile kalmam olasımı ? cevap verirseniz sevinirim
bırısı cvp verebılır mı lutfennn
arkadaşlar adetliyken (4.günü) korunmasız olarak ters (anal) ilişkiye girince hamile kalma riski varmıdır? içeri boşalma falan da olmadı ve de hemen temizlendim.çk korkuyorum hamilelik riski varmıdır ltf biri cvp atsın...acillll
arkadaşlar merhaba size uzun bir sorum olacak.ocak 31 de ve şubat 1 de eşimle bu 2 gün boyunca 3 kez ilişkiye girdik ve her seferinde içe boşalma oldu.erkesi gün hapını 8 saat sonra aldım. ama sonra bir hesaplama yaptım ve bir baktımki 31 ve 1 tam yumurtlama dönemim.şubat 1 de aldım ilacı ve hala herhangi bi kanamam olmadı..çok merak ediyorum acaba ilaç işe yaramadımı.ağzımın tadı yok,göğüs uçlarım acıyor,asıklarım ağrıyor,ve belli belirsiz bir mide bulantısı mevcut.haa bide çok gazım var. anlamadım gitti ilaçtanmı neden. lüttfenn yardım. çocuk için erken diye düşünüyoruz. ama olursada hayırlısı dicez tabiki.bu arada reglime 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?