Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ama hemen aksamına oldu.bu kanamanın nedenı baska bısey olamaz mı gercı adet gıbı ama erkek arkdasım alıstrmadan gırdı.

sen adet zamanını bilmiyorsun ve de adet durumunun nasıl olduğunu kaç gün sürdüğünü falan? hala kanaman devam ediyormu adet dönemindeki gibi?

evet kanamam devam edıyor.adet zamanımı bılıyorum bu aralar beklıyordum.ama adet olmamasından korkuyorum.

tamam o zaman endişelenecek bir şey yok takma kafana. zaten bugünlerde adet olmayı bekliyorsan yumurtlama dönemin geçmiştir hamile kalmazsın

evet devam edıyo adet donemımdekı gıbı 3.gunune gırcem bu gece.adet zamanımı bılıoyrum beklıyordum zaten ama baska bısey olmasından korkuyorum

çok tesekkur ederım tugce ablacım.bu bana ders oldu bıdaha korunmasız yapmıcam.ii aksamlar

canım ilişkinden 6 gün sonra gelen kanaman adet değil..hapın yaptığı yan etki bence..çok duydum çünkü haptan sonra 3-5 gün içinde kanaması gelenleri..normal adet tarihine yakın zamanda adet oluorsun sadece 1-2 gün oynar die düşünüorum..arkadaşlarım var kullanan onlardan biliorum..

arkadaşlar bende yakın bi arkadaşım adına yazıorum..yardımcı olursanız sevinirz..
arkadaşımın son adet tarihi 29/01/10 adetinin 8.günü ilişkiye girior adet siklusu:27
24 saat içinde norlevo kullanmış..bu arada adetinden 6.günü temizlenmiş hemen yumurtlama olayı olabilirmi?

yumurtlama hemen olmaz 12-13 gün sonra olur hamile kalma riski çok düşük ama zaten ilaçta kullanmış. hamile kalacağını sanmam

[ı]kadın doĞum dr na gıttı bugÜn..yumurtalarına baktırdı :)) ıÇı rahat etmemıŞ garıbımın..
Dr henÜz hazır deĞıl yumurtaların demıŞ..rahatladı ŞÜkÜr..
[/ı]

28 ocakta adet sonra erdi . 30 ocakta ilişki yaşadık . ve aynı aksam iki norlevoyu aynı anda içtim . 31 ocaktan beri kokulu akıntı , ve ılışkıden 8 gun sonra yani dün kanama basladı yogun sekılde bugun kan testi yaptırdım sonuc negatif cıktı . bu kadar erken sürede hamile kalsam dahi kan testinde belli olurmu 8 gun gecti ilişkiden sonuc negatif . bide bu kanama basladı ve devam ediyo hamile kalmam olasımı ? cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar adetliyken (4.günü) korunmasız olarak ters (anal) ilişkiye girince hamile kalma riski varmıdır? içeri boşalma falan da olmadı ve de hemen temizlendim.çk korkuyorum hamilelik riski varmıdır ltf biri cvp atsın...acillll

bence norlevoyu boşuna içmişsiniz adet bitiminden sadece 2 gün geçmiş.o kadar kısa sürede hamile kalmanız çok zor tabi adetleriniz düzensizse kalabilirsiniz. bu ilaç hormonları çok bozuyor o yüzden kullanmayın fazla.şu an hamile olduğunuzuda düşünmüyorum. kan testide o kadar çabuk sonuç vermez onuda boşuna yaptırmışsınız. herşeyi panik halinde yapmışsınız gibi görünüyor fazla düşünmeden.

Canım ya... Sen bu mesajı ciddi anlamda mı yazdın?
Çünkü günümüzde; bir çok kişi: anal ilişkide; asla gebe kalınamayacağını bilir.
Ters ilişkide; gebelik riski yoktur, kesinliklezemuszemus.

iyi aksamlar.bir sorum olcak.erkek arkdasımla ılıskıye gırdık ıcıme bosalmadı ama yınede sızmıstr dıye tedırgın olduk.hemen aksamına adet oldum ama adet oldugumdan emın deılım.gunumu takıp etmedım.ama kanamam 5 gun surdu buyuk ıhtımal adettım.dedıgım gıbı tedırgın olduk ve 46.saatte norlewo kullandım 2gun ıcındekı yan etkılerınden hıcbırı olmadı 12 saat arayla ıctım.10 gun oldu kanamada olmadı.sızce neden hamıle olmus olabılırmıyım kanama olmaması normal mı.lutfen yarım edın

arkadaşlar merhaba size uzun bir sorum olacak.ocak 31 de ve şubat 1 de eşimle bu 2 gün boyunca 3 kez ilişkiye girdik ve her seferinde içe boşalma oldu.erkesi gün hapını 8 saat sonra aldım. ama sonra bir hesaplama yaptım ve bir baktımki 31 ve 1 tam yumurtlama dönemim.şubat 1 de aldım ilacı ve hala herhangi bi kanamam olmadı..çok merak ediyorum acaba ilaç işe yaramadımı.ağzımın tadı yok,göğüs uçlarım acıyor,asıklarım ağrıyor,ve belli belirsiz bir mide bulantısı mevcut.haa bide çok gazım var. anlamadım gitti ilaçtanmı neden. lüttfenn yardım. çocuk için erken diye düşünüyoruz. ama olursada hayırlısı dicez tabiki.bu arada reglime 4 gün kaldı

kanama olucak diye bişey yokkkk...
o sadece yan etki olarak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…