Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

1 saat sonra kullandıysan hapın 1 tanesini, 12 saat sonrada diğerini içmen gerekirdi. 2 sini birden içmen için aradan 1 yada 2 gün geçmesi lazımdı. ama 2 sini birden içmeninde bi zararı olmaz korumuştur o hap.

pekii 5 gün oldu norlevo yu içeli adet göremedim daha bu normal mii suan tık yoq daha sadece ilk gün sık sık idrara gittim onun dısında arada bi kasıklarda kasılma oluyor ve suan acık kahvrengi akıntı durumu var fasla olmamak sartıyla.

Son düzenleme:
iyi günler eşimle kondm yırtılması sorunuyla karşılaşltık. ilişkiden 36 saat sonra norlevo hap aldım. aynı anda 2 hapı içtim. ilaç bende hiç yan etki yapmadı. kusma, bulantı. baş dönmesi falan hiç olmadı. ilacı aldıktan 1 hafta sonra adet oldum. fakat normalin çok üstünde 3 gün boyunca kanamam oldu. adetim de 8-9 gün sürdü. normalde adet olmam gerekirken henüz olmadım. bunun ilaçla bir ilgisi varmı? ilacı aldıktan sonra adet olmam hamile olmadığım anlamına geliyor mu? adetimin gecikmesi ilaçla ilgili mi? bu konuda bilgisi olan LÜTFEN cevap versin teşekkürler. bebeğim henüz 4 aylık şu an hamile kalmayı düşünmüyorum test yaptırmaya da korkuyorum(

yaa kızlar bi sorum olucak nolur yardım edin..biz de nişanlımla korunmuş olmamıza rağmen hiç anlamadıımz şeklde meninin yatağa ve çok az bir kısmının da vajina girişine bulaştıını farkettik.önce kondomun yırtıldıını zannettk ama sonra içine su doldurup test ettk yırtık ve delik yoktu.boşaldktan snra meni sızmış.hemen çektm kendimi hala sertti dio ama nasıl sızar ki yani bilmiorum belki de ben panik olmiim die böle sölüo.neyse 23 saat snra norlevo içtim bi de 12 saat snra içtim.henüz bi yan etkisi yok.ya hamile kalma olasılığm varmı nolur yardm edin,ilk ilşkimzdi ve kadın olmk ne kadr zor bunu anladmhepinzden cvp bekliyorum,norlevo işe yararmı?

aynı anda içmen daha iyi olurdu, reçetesinde öyle yazıyor ama...
yan etki göstermek zorunda değil. eski mesajımda yazmıştım bi oku istersen. yumurtlama günün vs de önemli ama olmaz sanırım bişey...

norlevodan önce preven vardı bu 12 saat arayla içiliyordu sonra norlevo çıktı bende şaşırmıştım iki hapin tek seferde içildiğine..
bunların geneli 72 saat içinde alınmalı diye biliyorum ben.
yani 72 saati geçirmediyseniz rahat olabilirsiniz.
fakat bu hap öylesine tehlikeliki doktorum 4 doğum kontorl hapını tek seferde içiyormuşsun gibi etki yapar yani vücuduna o kadar hormon yüklüyorsun demişti.
ve ben kullandığım dönem (kondom yırtılması sonucu) bütün dengemi alt üst etmişti...
regl dönemlerim birbirine karışmıştı.
yani çok çok mecbur kalmadıkça kullanmayın derim.
korunma yöntemi olarak görmeyin norlevo/preven gibi hap türlerini...

merhba .. bişe sorcam .. yardımcı olursanız sevinirim .. erkek arkaşımla ilşkye grdik.. prezavtf yırtılması sonucu içime bosalmıs oldu :S bu ilacı ilk yarım saatte içtim .. meme hassasiyeti mide ağrısı oldu .. bugun 4. gün ama hala leke tarzı kanamalarım olmadı .. :S bide bu ilacı ilk kullanısım .. sizce etkili olurmu :S

merhaba bi sorum olcak bana acil cvp verebilrseni çok sevinirim lütfenn !! erkek arkdaşımla 04.01.2010 tarihinde ilşkiye girmiştik prezevtf yırtılması sonucu erkek arkadasım içime boşaldı.. hemen temizleyip ezcanye gittik norlevo ertesi gün hapını verdi .. ilişkiden yarım saat sonra ikisini birden içtim .. mide ağrısı ve meme hassasiyeti oldu ama bugun 5. gün ve hala leke tarzında kanamam olmadı .. bu kanamanın olması gerekiomu yoksa sadece bi yan etkimi ? bide ben bu ilac ilk kullanıorum ve ilk yarım saat içinde aldım sizce etkisi nekadar olur ?? hamilelik testi nezaman yapmalıyım ?? lütfen cvp yazınn

merhaba bi sorum olcak bana acil cvp verebilrseni çok sevinirim lütfenn !! erkek arkdaşımla 04.01.2010 tarihinde ilşkiye girmiştik prezevtf yırtılması sonucu erkek arkadasım içime boşaldı.. hemen temizleyip ezcanye gittik norlevo ertesi gün hapını verdi .. ilişkiden yarım saat sonra ikisini birden içtim .. mide ağrısı ve meme hassasiyeti oldu ama bugun 5. gün ve hala leke tarzında kanamam olmadı .. bu kanamanın olması gerekiomu yoksa sadece bi yan etkimi ? bide ben bu ilac ilk kullanıorum ve ilk yarım saat içinde aldım sizce etkisi nekadar olur ?? hamilelik testi nezaman yapmalıyım ?? lütfen cvp yazınn

ovulasyon dönemindemisin cnm aslında koruyuculuğu yüksek bi hapmış ama ben de içtim bekliorum bakalım ben ovulasyon dönemimdeydm kondomdan meni sızdı vajinaya girdimi emin deilm içim rahat olsn die içtim henüz bi yan etki yapmadı..ayın 6sında içtim işte.benim de bu hapı ilk alışım.inş.kötü bi sürprizle karşılaşmayız

benim de aynı durum olmuştu. meni sızması sonucu nolur nolmaz aldım....ilk 15 dakika yarım saat gibi aldım hem de. . erken almak daha iyi değil mi?

Son düzenleme:

İmkansız canım hamile kalmazsın :) Ahh ah nişanlılık aklıma geldide :) yok canım öle şelerden bişicikler olmaz tam bir birleşme olmadan içine tam anlamıyla boşalmadan gebe kalmak çok çok çok çok çok zor :)
Sende hamile değilsin...:) boshayallersmile

merhaba ben ilişkiye girdikten sonra hemen 2sinide kullandım aralıksız kanama oldu ve kahverengi akıntıda ama halen rgln olmadım acaba gebe kalma ihtimalim varmı?

merhaba ben ilişkiye girdikten sonra hemen 2sinide kullandım aralıksız kanama oldu ve kahverengi akıntıda ama halen rgln olmadım acaba gebe kalma ihtimalim varmı?

kahverengi kanaman ne zaman oldu cnm

bnm arkadsımda kullandı eczacı yan etkileri olmazsa döllenme olmamstır demiş.. ama yan etklerni gösterrse döllenme olmuştur demişşş.. hiç aklım almıyo döllenme olmuşsa onu mu attırıyo napıyo bu ilaç delikafadulden

kızlar merhaba delirmek üzeeyim lütfen bi akıl verin bana tam 3 hafta önce nişanlımla birlikte olduk korunmadan tam ilişki olmadı ama ne olur ne olmaz diye 24 saat dolmadan norlevo kullandım bir hafta dolmadan adet tarihimden 5 gün önce kanamam başladı kahverengi akıntı değil ama adet kanaması neyse tam içim rahatladı derken 3 gündür mide bulantısı ve kusmadan ölmek üzereyim hamile olabilirmiyim çok korkuyorum ve çok pişmanım lütfen bişeyler yazın

Erkek arkadaşınızla sadece seviştiniz. Yani: tam bir birleşme olmadı fakat; siz yine ''belki ben farkında olmadan, meni içime girmiş olabilir ve hamile kalmaktan korkuyorum'' diye tereddüt ediyorsunuz, öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…