Ben şeyden korkuyorum..Hemen ilişkiden sonra aldığım için..Acaba dha sperm yayılmadan ilaçı almış olabilrmiyim.Yani hap boşa gitmiş olabilirimi ? Çünkü bazı yerlerde ilk hap hemen 2.hap 12saat sonra deniyor.Ama ben prestrüne bakıp 2sini aynı anda aldım 1saat içinde..Sizce en doğrusu ne ?
ovulasyon dönemindemisin cnm aslında koruyuculuğu yüksek bi hapmış ama ben de içtim bekliorum bakalım ben ovulasyon dönemimdeydm kondomdan meni sızdı vajinaya girdimi emin deilm içim rahat olsn die içtim henüz bi yan etki yapmadı..ayın 6sında içtim işte.benim de bu hapı ilk alışım.inş.kötü bi sürprizle karşılaşmayız
yaa kızlar bi sorum olucak nolur yardım edin..biz de nişanlımla korunmuş olmamıza rağmen hiç anlamadıımz şeklde meninin yatağa ve çok az bir kısmının da vajina girişine bulaştıını farkettik.önce kondomun yırtıldıını zannettk ama sonra içine su doldurup test ettk yırtık ve delik yoktu.boşaldktan snra meni sızmış.hemen çektm kendimi hala sertti dio ama nasıl sızar ki yani bilmiorum belki de ben panik olmiim die böle sölüo.neyse 23 saat snra norlevo içtim bi de 12 saat snra içtim.henüz bi yan etkisi yok.ya hamile kalma olasılığm varmı nolur yardm edin,ilk ilşkimzdi ve kadın olmk ne kadr zor bunu anladmhepinzden cvp bekliyorum,norlevo işe yararmı?
merhaba ben ilişkiye girdikten sonra hemen 2sinide kullandım aralıksız kanama oldu ve kahverengi akıntıda ama halen rgln olmadım acaba gebe kalma ihtimalim varmı?
merhaba ben ilişkiye girdikten sonra hemen 2sinide kullandım aralıksız kanama oldu ve kahverengi akıntıda ama halen rgln olmadım acaba gebe kalma ihtimalim varmı?
Tam olarak; hangi tarihte; norlevo'yu kullandınız?
30 aralıkta kullndım ve halen regln olmadım yan etklerni yaşadım ama( gebelik testide yaptım kartan negatif verdi ama halen olmadım)
kızlar merhaba delirmek üzeeyim lütfen bi akıl verin bana tam 3 hafta önce nişanlımla birlikte olduk korunmadan tam ilişki olmadı ama ne olur ne olmaz diye 24 saat dolmadan norlevo kullandım bir hafta dolmadan adet tarihimden 5 gün önce kanamam başladı kahverengi akıntı değil ama adet kanaması neyse tam içim rahatladı derken 3 gündür mide bulantısı ve kusmadan ölmek üzereyim hamile olabilirmiyim çok korkuyorum ve çok pişmanım lütfen bişeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?