Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

prospektüsü okuduysanız görmüşsünüzdür kanama olacak illaki diye bir etkisi yok bu hapın. bünye meselesi.
bazısında değişik etkiler yapar. bazısı benim gibi hiç etkilenmez. korkma normal yani.

hala kımse cvp vermemıs nlr cvp verın ılacı aldıktan sonra kanama olması ılla gerekıomu.hala kanama olmadı hamıle mıyım

tesekkur ederım.ben bu ılacı adet olduktan sonra aldım.cunku adet oldugumdan emın deıldım gun tutmamıstım.kanamam 5 gun surdu dıger adetlerım gıbıydı.ama hala emın deılım adet oldugumdan5gun surmesı adet oldugumu gosterr mı

kızlar norlevo kullandıktan 3gün sonra kanamam oldu 3gün sürdü sonra birden kesildi şimdi üzerinden 2hafta geçti kasıklarımda ağrı var ve idrarımda aşırı yoğun bir koku var akıntım da geliyor hamilelik belirtisi mi bunlar o ilaçtan sonraki 3günlük kanamam hamileliği engellememiş midir lütfen yardımcı olun

Arkadaslar ben norlevo kullandktan 4gün sonra adet oldum. fakat kullandıktan 3hafta sonra halsizlik, mide bulantısı gibi belirtiler cıktı ve pskolojim cok bozuldu.. Hamile kalmak istemiyorum, sizce bu belirtiler ilacın etkisimi yoksa hamilemiyim ???*

Arkadaslar ben norlevo kullandktan 4gün sonra adet oldum. fakat kullandıktan 3hafta sonra halsizlik, mide bulantısı gibi belirtiler cıktı ve pskolojim cok bozuldu.. Hamile kalmak istemiyorum, sizce bu belirtiler ilacın etkisimi yoksa hamilemiyim ???*

cnm aynı problem bende de oldu idrarda kötü yoğun bir farklı koku ve kasık ağrıları da var kasık ağrın var mı

kasıklarım agrımıor cnm ama evet idararımda yoğun bir koku var bazen :/

ttlm ben bgn regl oldum ama yine de güvenemiyorum daha önce aynı şeyleri yaşadım ve gebe olduğumu öğrendim o yüzden kanda gebelik testi yaptırıcam sen de test yap mutlaka geç kalınmış bir gebeliğin eğer aldırıcaksan çok riski var geçmiş olsun

iyi aksamlar ılıskıden 40 saat sonra norlevo kullandım bugun adetımın 33.gunu ama hala adet olmadım.bu hap gecıkme yapıyormu cok korkuyorum ne yapmam lazım acele cvp nlr

ben iki kere kullandım o hapı.ilk kullandığımda adetim erken geldi.ikinci kullanışımda geciktirdi.iki ihtimalde olabilir.sen test yap bence.

test derken idrar testi yaptrcam guvenebılırmıyım bu teste

arkadaşlar bu ilacı adetimden 10 gün sonra aldım ve 5 gün sonra tekrar adet oldum.çalışan bi insanım ve beni mahfetti desem yeridir. vücut dengem alt üst oldu.dahiliye dokturuma gittim ve hemen bana serum bağladı.o kadar kansız kalmışım ki kan değerlerimi ölçmeye gelen hemsire zor kan alabildi.kan değerlerim çok düşük çıktı.su an demir surupları içiyorum.pekmez ve üzüm suları içiyorum.yani özet olarak kimseye tavsiye etmiyorum.ayrıca bu ilacın rahim duvarlarını kalınlaştırdığını da doktor söyledi...siz siz olun kesinlikle bu ilacı kullanmayın ...

ilişki sırasında prezervatif yırtıldı.11 saat oldu.hamileliği önlemek için ne yapmalıyım?norlevo ilecını alsam güvenebilirmiyim?bu ileç dışında başka ilaçlar var mı?lütfen acil yardım eyvahedigeldismile

Arkadaşlar merhaba.Benim adetim normalinde ayın 20 sinde gelir fakat 14 ve 15 te ilişkiye girdiğim için 16 sında geldi.21 indede bitti.o gece ilişkiye girdim prezervatif vardı fakat partnerimin cinsel organı küçüldü.prezervatif vajinada kalmadı veya çıkmadı.ama korktum,kenarlardan akmıştır diye düşünmeden edemedim gerçi çok sıkı sıkıyaydı.ilişkiden yaklaşık 1 gün sonra norlevo aldım.ilk gün bi iki damla kanama yaptı.hiç yan etki yaşamadım.(bünyeye bağlıymış) 16 gün geçti arada çok nadir kahverengi damlalar oluyordu.dört gün önce de ayın 10'unda çok şiddetli bi kanama geldi,adet kanaması gibiydi ve hala devam ediyor.benimki genelde 4-5 gün sürer,kahverengiye döner.şimdi aynı belirtiler var fakat canımı sıkan şu adetlerim ağrılı geçer bunda hiç karnım ağrımadı.kanama bitti,bitecek sizce hamile miyim lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…