evet ebru cum aynen öyle nişanlım boşalma olmadı diyor fakat boşalmadan önce gelen bi sıvı varmış erkekler farkında olmuyormuş ve o sıvıda sperm oluyor muş oyüzden çok endişeliyim
O sıvıdan ötürü: gebe kalma riskiniz % 1'dir. Ayrıca: cinsel ilişkinin hemen ardından: tedbir alıp; norlevo kullanmışsınız.
Bu durumda: hamile kalma riskiniz: yok denecek kadar azdır. Ve ayrıca, norlevo kullandıktan sonra, regl olmuşsunuz.
Ben: baş dönmelerinizin ve mide bulantılarınızın: norlevo nun yan etkileri olabilir ve ya; psikolojik durumdan ötürü olabilir.
Korkmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Mide bulantınız, daha sık devam ederse: o zaman bir hekime başvurun.
3 hafta sonra başlayınca bulantı ilaca bağlamadım açıkçası aklıma bile gelmedi evli olmayınca insan ister istemez hamileliğe bağlayıp endişe ediyor dün eczaneden gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı hatalı çıkma olasılığı var mı onuda bilmiyorum ama bir nebze içim rahatladı,mide bulantımsa gittikçe kötüye gidiyor bugün doktora gittim sonuçları pazartesi alıcam inş.lah önemli bişey çıkmaz katlanılcak gibi değil çünkü su bile içemiyorum
Arkadaşlar,
ben daha 21 yaşındayım. sizden acil yardım rica ediyorum
ben hayatımda ilk kez norlevo kullandım o yüzden şuan panikteyim. nişanlımla birlikte olmadık tabiki ama samimiyetimiz biraz ileri gitti ve o bacaklarımın yanına boşaldı, ben de nolur nolmaz diye korkudan gidip ertesi gün hapı aldım, arkadaşım önerdi.
ama 20 aralık günü en son regl olmuştum, bu durumu 24 aralık günü yaşadık. ve ben ilacı ayn ı gün içtim. sonra 31 aralık günü 1 günlük bir regl yaşadım. ondan evelki 2 gün kahverengi gibi koyu renkli hafif hafif kanama gibi bir akıntım oldu.
Şimdi bugün 29 ocak ve ben halen regl olmadım.
normal zamanda yaklaşık 10 gün önce olmam gerekiyordu. ama sanki 2 gündür sağ kasığımda bir sızı gibi bişey var, sanki yaklaştım olmaya ama halen regl olmadım. korkmaya başladım. doktora mı gidip sorayım pazartesi günü, başka şeyler olmasın sonra allah korusun kist filan oluşur mu hemen yumurtalıkta?
çok korkmaya başladım. nolur bir fikir verin
herkese iyi geceler.benım bir sorum olacak.dun erkek arkdasımla cınsel ılıskıye gırdık.ilk bosalma agız yoluyla oldu ama 5-6dk sonra korunmadan ılıskıye gırdık erkek arkdasım 6-7kez gıtgel yaptı ve hemen cıkardı bosalmasına daha cok olmasına karsın aksılık olmaması ıcın cıkarmıs.neyse ben aksam eve gıttıgımde adet oldum cok kanamam oldu.sorum su acaba ıcıme dol sızmıs olabılır mı ve sızdıysa bıle adet oldugum kanamam oldugu ıcın hamıle kalma rıskı varmı(kız deılım).norlewo kullancam sızce gerek varmı.tesekkur ederım ve acılen cvp beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?