Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaşlar ben ocağın 24nde adet oldum subat 15 de nişanlımla birlikte olduk içime boşalıp boşalmadığından tam emin değildik ama ,ilk 1 sat içinde norlevo aldık 19nda normal adet belirtilerim oldu migrenim tutardı tuttu cok ağrılı gelirdi yine ağrılı geldi normal sürede normal akıntısa bitti normal adet oldum gecen hafta da idrarımı yaparken yanma ve kabızlık oldu doktora gittim idrar tahlili yaptı ve hap werdi hersey idrarımı yaparken yanma olmuyor birde affınıza sığınarak ishal oldum akşam alınması gereken hapları içtiğimde midem bulanıyor karnım ağrıyor ya üssten yada alttan cıkarınca rahatlıyorum . benm sorum suki idrar yaparken yanma olduğunda süphelendim aynı zamanda kabız da olmuştum hamilemiyim diye ama haplardan sonra gecnce biraz rahatladım şimdiki sıkıntı bu haplardan dolayımı midem bulanıyor yoksa hamilemiyim normalde 25de hastalanmam gerekiyor ama norlevo yüzünden 19nda oldum şimdi 19 ndamı bekliyim 25 ndemi yoksa ben hamilemiyim?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bu hapı aldıktan sonra kanama olursa hamileliği önlediğimi anlamına gelior...

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :)

Sorunumu anlatmaya başlayım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tesekkürler

Altı aydır yasmin dogum kontrol hapını kullanıyorum bi gün içmeyi unuttunmu unutmadımmı bilmiyorum karışıklık oldu yani..sonra hap bitti ve adet olmam gerekirken olmadım geçikmenin üzerinden bir gün geçince eczaneye gittim gebelik testi aldım eczacı bana eğer hamile çıkmazsan norlevo iç dedi ben de hamile çıkmadım ve hapı içtim ama hala adet olmadım sonra yasmine devam etmeye başladım dün de kan tahlili yaptırdım hamile değilim (12 gün geçti adetin üzerinden)bir hafta sonra tekrar tahlil yaptırmama gerek varmı yoksa ilaçlar düzenimi bozmuştur..

norlevo 3 günden sonra hiç bir işe yaramaz ki.. hem de düzenli kullanılan bi doğum kontrol hapı bir gün alınmasa bile korumaya devam eder..anladığım kadarıyla içiniz rahat etsin diye almışsınız norlevoyu. yumurtalıklara progesteron yüklüyor o haplar , düzeniniz bozulmuştur. ara kanama diye ufak bi lekelenme oluyor zaten hap aldıktan ortalama 10 gün sonra regl başlıyor. bugün yarın olursunuz a.s

norlevoyu mart 5 de içtim ara kanamada olmadı adette görmedim nasıl bi durum anlamadım ki dediginiz gibi düzenim bozuldu galiba..

(slm, eşimle 5 aylık evliyken ertesi gün hapı kullandım, ilk 20 dakika içinde içmiştim, ne kadar erken içilirse o kadar etkili yazıyor ya içinde, adetim o ay gecikti biz de hapın yan etkisi sandık, içimiz rahat etmedi gebelik testi yaptırdık, 4 haftalık hamileymişim
şok olduk tabiki, bebeğmi aldırmadım, şu anda 1 aylık bir kızım var
herkes bizim kadar şaslı olmayabilir, siz siz olun bu ilaca güvenmeyin..).

kesınlıkle katılıyorum bende evlendıgım gece sonrası ılk 12 saat içinde kullandım. dugun donemım yumurtlama gunlerıme denk geldıgını bıldıgım ıcın ertesı gun hapı kullandım.. ve o ayy adetım gecıktı idrar testı yaptım suphelı cıkınca kan testı yaptırdım ve 5 haftalık hamıleymısım.

Norlevoyu tam 6 saat once ıctım. yni ilişkiden 2 saat sonra ıctım 2. tableti 1.tabletten 15 dk sonra ıctım eczacı oyle soyledı. ve kanama olmadı. sadece tuvalete gıttıgımde pembe bır akıntı vardı daha sonra kahverengı bır akıntı geldı. sımdı hala kahverengi. sizce normal mi??

arkadaşlar benim anlamadığımda bu ilaç herkeste bi şekilde kanama yapıor veya yapmıyo neyse de , bu ilacın gerçekten etki ettiği yani başarlı olduğu nerden anlaşılıcak onu anlamış değilim:/

Norlevo adet yaparmı henuz bısey gelmedı bende akıntıdan baska oda kahverengi gelıyo az az. kanama olmadı henuz hapı alalı 3 gun oldu normalmi

arkadaşlar benim anlamadığımda bu ilaç herkeste bi şekilde kanama yapıor veya yapmıyo neyse de , bu ilacın gerçekten etki ettiği yani başarlı olduğu nerden anlaşılıcak onu anlamış değilim:/

Canım ben 2 sat içinde aldım ve 5.ci gün adet oldum ertesi ay aynı tarihte adet oldum bu etki ettğini ya testle yada adet dönemini bekleyerek anlayabilrsin .ilk 1 hafta içinde kanama olması gerekiyo diye biliyorum ama emin değilim

Norlevo adet yaparmı henuz bısey gelmedı bende akıntıdan baska oda kahverengi gelıyo az az. kanama olmadı henuz hapı alalı 3 gun oldu normalmi

bende aldıktan sonra 5.ci gün kanama oldu biraz sabret istersen ilk 1 hafta içinde olabilrsin

bugun 5. gun ve ben adet oldum allaha şükür :) bugun zaten normal adet gunumdeyım gecıkmedı hıc erkende degıl. yasmin kullanmaya baslayacagım bugun sorun olmaz degılmı?

merhaba.sevgilimle sürtünme yoluyla bişiler yaşadik.erkek arkadasim kalcama dogru boşaldi.ama sorasinda vajinaya temas etmiş olabilr diye korkuyoruz.hamile kalma ihtimalim var mi?norlevo kullanmami tavsiye edermisnz cok acil cvp yazarsaniz sevinirim.cünkü yarin gidip hapi alicam

merhaba, sevgilimle ben yüz üstü pozisyondayken sürtünme yollu ilişki yaşadık ve ilişki sırasında erkek arkadaşım boşalırken çekildi ama çekilirken bacak aramda da meni olduğunu görünce onun dışında kalçamda ve yattığım yerde meni olunca vajinama da denk gelmiş olabilceğinden korktuk ve daha önce adını duyduğumuz ertesi gün hapını araştırdık. nette yazılan çoğu şeyden ötürü gözümüz korktu ve bunu pazar akşamüstü yaşadığımız için 12 saat içinde edinemedik. sonra 2 doktorla görüştük ve belli yerlere yorumları için yolladık. çoğu yer düşük bi ihtimal dedi çünkü hesaplarıma göre benim en verimli dönemim 29 martla-2 nisan arasıydı ve bundan en geç 10 gün sonra regl olmayı bekliyodum. doktorlarla konuştuktan sonra çok düşük bi ihtimal olmasına rağmen ilacı kullanın hiç bi sorun olmaz dediler. ama yinede çok düşük ihtimal lafı insanı geriyor. sizce hamile kalma ihtimalim var mıdır? bu arada bunu yaşadıktan yaklaşık 21-22 saat sonra ilacı içtim hala bi yan etki yaşamadım çok şükür. regl ve ilacın kanama yapması beklenen tarihler çakışıyo sonuç olarak neler beklemeliyim, regl olma ihtimalim var mı ya da eğer bi kanama olursa bu ilaç etkisinden olan farklı bi kanamamı olucak yoksa regl kanaması mı olucak? bide garanti olması için test yapmayı düşünüyorum. sizce ne kadar süre sonra test yapmalıyım?

bu kadar cok takmayın ya burna neler neler yasayan ınsanlar var sızde bırlesme bıle olmamıs kaldıki vajiye bile gelmemiş bu kadar kasmayın kendinizi hamile degilsiniz.

Ya koca forumda bana yardımcı olacak bir Allahın kulu yok mu çok çaresiz ve moralsiz durumdayım ne olur ne olur yardım edin yönlendirin beni klava:

Birleşme bile olmamıs bu kadar panik yapmayın kalcadanda gelıcek hali yok hamıle degılsındır norlevo herkesde kanama yapmıyo o zaten yan etkısı normal adet gununde olursun delikafadulden[COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…