Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :)
Sorunumu anlatmaya başlayım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tesekkürler
Altı aydır yasmin dogum kontrol hapını kullanıyorum bi gün içmeyi unuttunmu unutmadımmı bilmiyorum karışıklık oldu yani..sonra hap bitti ve adet olmam gerekirken olmadım geçikmenin üzerinden bir gün geçince eczaneye gittim gebelik testi aldım eczacı bana eğer hamile çıkmazsan norlevo iç dedi ben de hamile çıkmadım ve hapı içtim ama hala adet olmadım sonra yasmine devam etmeye başladım dün de kan tahlili yaptırdım hamile değilim (12 gün geçti adetin üzerinden)bir hafta sonra tekrar tahlil yaptırmama gerek varmı yoksa ilaçlar düzenimi bozmuştur..
norlevo 3 günden sonra hiç bir işe yaramaz ki.. hem de düzenli kullanılan bi doğum kontrol hapı bir gün alınmasa bile korumaya devam eder..anladığım kadarıyla içiniz rahat etsin diye almışsınız norlevoyu. yumurtalıklara progesteron yüklüyor o haplar , düzeniniz bozulmuştur. ara kanama diye ufak bi lekelenme oluyor zaten hap aldıktan ortalama 10 gün sonra regl başlıyor. bugün yarın olursunuz a.s
arkadaşlar benim anlamadığımda bu ilaç herkeste bi şekilde kanama yapıor veya yapmıyo neyse de , bu ilacın gerçekten etki ettiği yani başarlı olduğu nerden anlaşılıcak onu anlamış değilim:/
Norlevo adet yaparmı henuz bısey gelmedı bende akıntıdan baska oda kahverengi gelıyo az az. kanama olmadı henuz hapı alalı 3 gun oldu normalmi
Ya koca forumda bana yardımcı olacak bir Allahın kulu yok mu çok çaresiz ve moralsiz durumdayım ne olur ne olur yardım edin yönlendirin beniklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?