merhaba norlevo kullanımından sonra ara kanamadan bi kaç gün sonra gögüslerde hassasiyet yaşan var mı
Normal adet günüm pazartesiydi ve bugün cuma. Ne yapacam ben yaaklava:
ilgin için çok teşekkür ederim. bugün adet oldum nihayet fakat adet olunca yine de şüphelenmek doğru mu? kesin emin olmak için ne yapmak lazım. hastaneye gitmek ve test yapmak istemiyorum
merhaba arkadaslar lutfen bana yardım edın erkek arkadasımla yuzeysel ılıskıye gırdık 10 gun once tam bırlesme olmadı surtunme oldu fakat ıcımıze suphe dustu acaba ıcıme geldı dıye bu yuzden ılıskıden 50 saat sonra norlevoyu aldım yanı gecen hafta carsamba gunu ne olur ne olmaz dıye ıctıkten sonra karnımda sıslık ve mıde bulantım oldu bıraz ondan sonra hıc bısey olmadı ve tam 5 gun sonra yanı pazartesı gunu aksama dogru pembemsı katı bır sıvı geldı 4 saat sonrada kanamam basladı bu adet oldugum anlamına mı gelıyor cunku dıgerlerınden cok farklı sıddetlı sancım var ve 2 gundur devam eden asırı bır kanamam var ne olur benı bılgılendırın lutfen cevap beklıyorum ve hamıle olma ıhtımalım var mı?
merhaba arkadaslar lutfen bana yardım edın erkek arkadasımla yuzeysel ılıskıye gırdık 10 gun once tam bırlesme olmadı surtunme oldu fakat ıcımıze suphe dustu acaba ıcıme geldı dıye bu yuzden ılıskıden 50 saat sonra norlevoyu aldım yanı gecen hafta carsamba gunu ne olur ne olmaz dıye ıctıkten sonra karnımda sıslık ve mıde bulantım oldu bıraz ondan sonra hıc bısey olmadı ve tam 5 gun sonra yanı pazartesı gunu aksama dogru pembemsı katı bır sıvı geldı 4 saat sonrada kanamam basladı bu adet oldugum anlamına mı gelıyor cunku dıgerlerınden cok farklı sıddetlı sancım var ve 2 gundur devam eden asırı bır kanamam var ne olur benı bılgılendırın lutfen cevap beklıyorum ve hamıle olma ıhtımalım var mı?
ben norlevoyu ilişkiye girdikten (adetimin son günüydü) sonra ilk hapı 8 buçuk saat sonra aldım; forum da ikisi aynı anda alınmalı diye okuyunca o panikle ilk hapın üstünden 3 saat geçmişti 2. yi aldım. iyice kafam karıştı aynı anda almak mı doğru 12 saatte bir mi? ben 3 saat arayla aldım sorun olur mu? tekrar ilacı alıp aynı anda kullanmam mı gerekli. lütfen yardım edin.
şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 29 günde bir regl oluyorum. 21 şubatta regli olduktan sonra 9 Martta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Boşalıp boşalmadığını bilmiyorum. Ne olur olmaz diye aynı gün 13 saat sonra norlevo içtim. Hiçbir yan etkisi olmadı. Ara kanama da olmadı. 20 martta regl oldum. Daha doğrusu ara kanama mı sayılır bilmiyorum. Hamilelik belirtisi de yok ama yine de tedirginim. Henüz test yaptırmadım. Sizce hamile olabilir miyim? eyvahedigeldismile
Öncelikle merhaba adet olduğuna göre hamile değilsindir..Bence ağrıların sebebi yaptıgın stres rahat ol.. Ama için rahat etmedi ise gidip bir kan testi yaptır kesin sonucu ögrenirsin..
2 gundur kanama normale dondu sımdı korkmamı gerektıren bısey yok degıl mı:S:Sadet olduguma gore demı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?