Normal adet kanaması en az iki diye söyleniyor senin iki günü geçtiği için korkmanı gerektirecek bir durum yok,normal adet görüyorsun çunkü.. Zaten yüzeysel bir ilişki demişin tam bir birleşme olmamış o yüzden rahat edebilirsin..yerimseniben
arkadaşlar hepinize mrb.yeni üyeyim nasıl topic açılır bilmediğim için buraya yazma gereği duydum.şimdi soruma gelince;son adet tarihim 18 mart.ve ben 14 nisanda korunmasız bi ilişki yaşadım.ilişkiden yaklaşık 1 saat sonra norlevo adlı ilacı kullandım ve ilk kullanışım.adetime bikaç gün kaldığından yumurtlama dönemimde olmadığımı düşünüyorum ama her ihtimale karşı hapı içerek bi önlem aldım kendimce.hapı içtikten sonra herhangi bir yan etki görmedim hemde 2sini de aynı anda içtiğim halde.ama gelin görün ki ilacı içeli bugün 6.gün ve en ufak bir kanamam lekelenmem yok.ilacı ilk kullanışım olduğundan da fazla bilgi sahibi deilim hakkında.tek bi belirti var göğüslerim çok sızlıyor.bu acaba ilacın yan etkisi midir yoksa adet belirtileri mi kendini göstermeye başladı?bana yardımcı olursanız sevinirim.gerçekten stres yaptım çünkü..sevgiler..
pardon dün 6.gündü.bugün 7.gün.:) hiç bir yan etki yaşamadım.dediğim gb de ilk içişim.hiç sarsmadı beni.bünyem çok sağlam sanırım
kız arkadasımla adetın ılk gununden sayarak yanı 10 cu gununde ılıskıye gırdık surtunme yoluyla ve prezervatıf vardı kesınlıkle ıcıne gırmedım fakat bosalma sırasında kendımı gerı cekmedım prezervatif var dıye bosaldıktan sonra bı baktım prezervatıf yırtılmıs vajınanın cevrelerıne bosalmısım kuru pecete ıle sıldık ılk once sonra ıslak mendılle sıldık 1 saat ıcındede dus aldı bız ne olur ne olmaz belkı ıcıne de gıtmıstır dıye bugunde norlevo ertesı gun hapını kullandık 22 saat ıcınde ama bu ay ıkıncı kez kullanmak zorunda kaldık eczacıya sordum bı zararı varmı hayır yok kullanın bısey olmaz dedı ama korkuyoruz..bır ay ıcınde ıkı kez kullandı 15 gun arayla sızce etkısını yıne gosterır mı ve olay anlattıgım gıbı hamıle olma rıskı varmı lutfen yardım edın cok zor durumdayız...Allah rızası ıcın yardım edın bı halt yedık bı daha olmaz İnsallahsenağlama
merhaba arkadaşlar ben adetimin bitiminden sonra 9. günümde norlevayı kullandım. hiiiç adetim sapmazdı gününde gelirdi. bu sefer 13 gün kadar gecikti .gebelik testi negatif çıktı. sizce biraz daha bekleyi mii doktara gitmeme gerek var mı?
neden hıc kımse bırsey yazmıyor bırınız yardım edermısınız norlevoyu 22 saat ıcınde ıctım ve beklemedeyım ne olur yardımcı olun...
arkadaşlar 10 aylık evliyim ve 3-4 yıl çocuk düşünmüyoruz. 28 şubatta adetim bitti 7 mart 2010 da kondom yırtılması sorunu yaşadık ve 45-48 saat içinde 2 adet norlevoyu aynı anda içtim 5-6 gün sonra kanamam oldu bir dahaki kanamamı bu tarihe göre hesaplamam gerektiğini int. öğrendim ancak arkadaşlar öyle bir gögüs hassasiyeti yaptı ki anlatamam dokunamıyorumdum kıyafetleri bile giyerken zorlanıyordum daha sonra nisan 25 de adetim oldu o zamana kadar kan testi yaptırdım idrar testi yaptırdım hamilemiyim diye büyük stres yaşadım bu ilaç dengeyi alt üst ediyor ama yinede iyiki var diyorum yoksa ne yapardık bebek olsaydı çünkü hazır değilim ekonomik olarak lütfen bu ilacı doğum kontrol ilacı olarak düşünmeyin ve çocuk oyuncağı gibi kullanmayın yoksa kısır bir nesil sahibi olabiliriz Allah korusun
test negatifse biraz daha bekle bence ama 2 günde 1 falan testi yap gene.. idrar testi en kesin sonucu geç veriyor bazen.. ya da erken gebelik testi yap. gene negatifse stres yapma bence gelir... düzenin şaşmıştır...
çok fazla dozda kullanmışsınız ilacı düzeni şaşmıştır.
hamile ya da hamile değil bilemem doktor değilim ve doğa olayı bu sonuçta olacağı varsa olur ama ilaç aldısa sanmıyorum...
adeti gecikebilir ama panik yapmayın.. ya da şu an hemen erken gebelik testi alın... ilişkiden 5 gün sonra yanıt verenler var. onlardan alın boşuna stres yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?