cevap verdıgın tesekkur ederım pekı bırsey daha sorucam kusuruma bakma ılacı cuma aksam aldık ve 4gun sonra salı gunu mıdede agrı ve bulantı basladı ve 2 kere kustu halen daha devam edıyor agrı ve bulantı bu ılacın yan etkısımı yada baska bırsey mı yardım edermısın...
arkadaşlar merhaba ben erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim . içime boşalmadı ancak biz tereddütte kadlgımız için norlevo içtim. 3 gun sonra kanamam oldu. ve aylık adetimide gördum.simdi sorum size su arkadaşlar 2.kez norlevo kullandım geçenlerde 6 gun oldu kanama gelmedi neden olur ilkinde geldi ama ikincide gelmedi gebe olabılırmıyım lütfen yardım arkadaşlar..........
4 günden sonra başlaması ve hala devam etmesi normal olmasa gerek. sorularınızı en iyi bir doktor yanıtlayacaktır. çekinecek birşey yok, gidin..
persembe gunu pembemsı bır sıvı geldı cuma gunude kanaması basladı bu ılacın ıse yaradıgını mı gosterır yanı endıselenmemıze gerek varmı artık rahatlamalımıyız.
arkadaslar adetıme yakınken norlevo kullanmıstım ve nısanın 13′de hasta olmustum ve 22 nısanda norlevoyu tekrar kullanmıstım norlevo etkısıyle olusan kanama 30 nısanda hasta olmustum ve 8 mayısta bıtmıstı bugun mayısın 13′u yıne hasta oldum…yanı normal mı bu..lutfen cevap yazın..
arkadaslar adetıme yakınken norlevo kullanmıstım ve nısanın 13′de hasta olmustum ve 22 nısanda norlevoyu tekrar kullanmıstım norlevo etkısıyle olusan kanama 30 nısanda hasta olmustum ve 8 mayısta bıtmıstı bugun mayısın 13′u yıne hasta oldum…yanı normal mı bu..lutfen cevap yazın..
ya neden hıc kımse cevap vermıyo ya kac gun oldu yazalı ama cevap alamıyorum
Pikol arkadaşım norlevoyu bu kadar sık kullanırsan kanamalar yapar, bir ayda senin de olduğun gibi 2 hatta 3 kez adet görebilirsin çünkü sadece vücuduna hormon yüklemesi yapan bir ilaç...Ayda sadece bir kere kullanılması gerekmektedir diye uyarı yapılıyor ve herkes yararından çok zararını gördüğünü yazmış burada
Kadınlarımız bile bile neden kendi vücuduna bu kadar zarar veriyor anlamıyorum; erkeklere göre hiçbir şey yok tabi ki...
Canım arkadaşım en iyisi sen bir daha kesinlikle bu ilacı kullanma çünkü yeterince hormon yüklenmiş vücuduna ve dengesi şaşmış...Hamile olup olmadığını merak ediyorsan bu kadar kanamayla hamile olma ihtimalin düşüktür bence ama yine de sen en iyisi yaptırmadıysan bi gebelik testi yaptır. ve kesinlikle bi kadın doğumcuya bu kanamalarınla ilgili görün olur mu??Kist vb. bi durum söz konusu olabilir, bu ilacın kistlere de neden olduğunu duymuştum..
Umarım kendine iyi davranırsın bundan sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?