Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

4 günden sonra başlaması ve hala devam etmesi normal olmasa gerek. sorularınızı en iyi bir doktor yanıtlayacaktır. çekinecek birşey yok, gidin..

ilacı adet döngüsünün hangi zamanında aldığına göre etkisi değişir. kanama demek; hamile kalmıştım ama ilaç sayesinde gitti demek değil. kanama olmadan da birçok hamilelik son buluyor bu ilaçla. döngüyle, hormonla alakası vardır. gene de hamile olabilrsin tabi ilaç %100 işe yaricak die birşey yok. herkeste aynı şekilde.

4 günden sonra başlaması ve hala devam etmesi normal olmasa gerek. sorularınızı en iyi bir doktor yanıtlayacaktır. çekinecek birşey yok, gidin..

persembe gunu pembemsı bır sıvı geldı cuma gunude kanaması basladı bu ılacın ıse yaradıgını mı gosterır yanı endıselenmemıze gerek varmı artık rahatlamalımıyız.

persembe gunu pembemsı bır sıvı geldı cuma gunude kanaması basladı bu ılacın ıse yaradıgını mı gosterır yanı endıselenmemıze gerek varmı artık rahatlamalımıyız.

Kanama olduysa neden korkuyorsunuz ki?Pembemsi sıvı adetin ilk gününde normalde görülür, sonradan koyulaşır zaten. Haliyle çok takmışsınız kafanıza, herşeyi sorun olarak görüyorsunuz bence arkadaşlar ama bu kadar stres yaparsanız ilacın etkilerini bırakın başka etkiler de görürsünüz... Artık rahatlayın biraz yok bişey işte... yerimseniben

Ama illa ki kafanız karışıksa, içiniz rahat etmiyorsa bi test alın yapın ya da kan testi yaptırın...

kızlar norlevo butun duzenı bozuyor yumurtalıkları mahvedıyor. bır kere kullandım allah bırdaha kullandırmasın cok kotu gercekten iflas eder yumurtalıklar

Arkadaşlar ben de bu haptan kullandım ilk kez subat ayında ilişkiden 1 saat içinde aldım hapı ve 5.gün adet oldum sonraki ay yne aynı günde hastalandım bilginiz olsun sonrada hep düzenli geldi.

merhaba,benim bu ilacı ikinci kullanışm.geçen sefer 7 gün sonra ya da 10 gün sonra normal adet belirmişti.şimdi ise dün(7.gün) kahverengi bi akıntı geldi ve hemen geçti.ü<erimde çok kırgınlık war.adetimin başlamasının 10.gününde cinsel ilişkiye girdim.bir prezervatifi 2.takışı olduğu için esnemiş galba çnkü sonra vajinamda braz yanma hissettim .ama ilk takışında oraya sperm girişi olmamıştı ve 15.saatte bu hapı içtim.lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum

arkadaslar adetıme yakınken norlevo kullanmıstım ve nısanın 13&#8242;de hasta olmustum ve 22 nısanda norlevoyu tekrar kullanmıstım norlevo etkısıyle olusan kanama 30 nısanda hasta olmustum ve 8 mayısta bıtmıstı bugun mayısın 13&#8242;u yıne hasta oldum&#8230;yanı normal mı bu..lutfen cevap yazın..

merhaba arkadaşlar,
ben adet günümün bitiminin 3-4 gün sonrasında erkek arkadaşımla birlikte oldum ve yalnışlıkla içime boşaldı, ilişkinin 1 gün sonrası norlevo kullandım. prospektüse uyarak aynı anda aldım iki tableti. norlevo kullandıktan 5 gün sonra kahverengi akıntı geldi, ardından adet oldum. bu durum hamile olmadığıma işaret midir ve niçin adet olmuşumdur adetim biteli 10 gün olmasına rağmen... şimdiden teşekkürler...

cevap yokmu arkadslar yasenağlama

daha önce de yazmıştım size.norlevo içmiştim ama ara kanamam adetim gelmedi demiştim.göğüslerimdeki sızılardan bahsettiğimde adetiniz yakındır demiştiniz.hatırlamazsınız diye tarihleri tekrar yazıcam size.18 martta adet oldum.14 nisanda korunmasız ilişkiden 1 saat sonra norlevo içtim.ara kanama lekelenme olmadı.22 nisanda (size en son yazdığım tarihten 1 gün sonra) adet oldum.ara kanama olarak düşünmüyorum çünkü 4-5 gün devam etti adetlerimden farksızdı.sonrasında da açıkçası tehlike yoktur diye test yapmadım.normal şartlarda da 22sinde mi adet olmam gerekiyor acaba? ve asıl en önemli nokta yaklaşık 15 gün önce başlayan göğüs sızılarım.göğüslerime dokunamıyorum bile çok şiştiler ve acıyorlar.benim anlamadığım adet olucaksam bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi?22sini mi beklemeliyim? tskler..

ya neden hıc kımse cevap vermıyo ya kac gun oldu yazalı ama cevap alamıyorum

ya neden hıc kımse cevap vermıyo ya kac gun oldu yazalı ama cevap alamıyorum

Pikol arkadaşım norlevoyu bu kadar sık kullanırsan kanamalar yapar, bir ayda senin de olduğun gibi 2 hatta 3 kez adet görebilirsin çünkü sadece vücuduna hormon yüklemesi yapan bir ilaç...Ayda sadece bir kere kullanılması gerekmektedir diye uyarı yapılıyor ve herkes yararından çok zararını gördüğünü yazmış burada
Kadınlarımız bile bile neden kendi vücuduna bu kadar zarar veriyor anlamıyorum; erkeklere göre hiçbir şey yok tabi ki...

Canım arkadaşım en iyisi sen bir daha kesinlikle bu ilacı kullanma çünkü yeterince hormon yüklenmiş vücuduna ve dengesi şaşmış...Hamile olup olmadığını merak ediyorsan bu kadar kanamayla hamile olma ihtimalin düşüktür bence ama yine de sen en iyisi yaptırmadıysan bi gebelik testi yaptır. ve kesinlikle bi kadın doğumcuya bu kanamalarınla ilgili görün olur mu??Kist vb. bi durum söz konusu olabilir, bu ilacın kistlere de neden olduğunu duymuştum..
Umarım kendine iyi davranırsın bundan sonra....

merhaba, banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. çok endişeliyim gerçekten. ben mayıs ayının 4 ünde regl oldum, 15 mayıs gecesi erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve içime boşaldığını hiç farketmedim.. hiç çekilmedi yani tamamen içime boşaldı internetten yaptığım hesaplara göre ilişkiye girdiğimiz gün tam yumurtlama dönemine denk geliyormuş... ilişkiye girdikten yaklaşık 5 saat sonra norlevoyu kullandım. bugün 4 oldu ama hiç bir etkisi yok ilacın sadece göğüslerimde ağrı var o kadar. norlevoyu daha önce kullandığımda 1 hafta içinde kanamam olmuştu. sizce hamile kalma riskim norlevoyu kullandığım halde çok mu fazla ? =( şimdiden teşekkür ederim..

ben 3 defa icmek zorunda kaldim bana hic bir etki etmedi zararini görmedim.
genelde iliskiden 10 saat sonra aldim.ertesi gün biraz kanli akinti oluyor sonra regl günün bile gecmeden tik diye geldi

4 gün önce norlevo kullandım.sonra tekrar ilişkiye girdim.yeniden norlevo içsem zararlı olur mu?kesinlikle hamile kalmak istemiyorum..

sorularıma cvp alamamışım
resmen adet oldum norlevodan sonra.diğerlerinden farksızdı.bu ayın 20si 22si gb hasta olucam diye beklerken ve bi hayli rahatlamışken 15 gün önceden başlayan göğüs sızılarım kafamı karıştırdı dokunamıyorum bile.bu kadar erken adet belirisi olabilir mi? ben ara kanama lekelenme olmadı direk adet oldum die düşündüm.kafam çok karıştı..

sagol arkadasım ılgılendıgın ıcın kac gundur hıc kımse hıc bırsey yazmadı bu yuzden gercekten cok sagol yardımların ıcın kanamam felan ıkı gundur durdu ılk durdugu gun yanı ılıskının uzerınden 28 gun sora test yaptım negatıf cıktı zaten 1 hafta oncede yapmıstım negatıf cıkmıstı ama bı daha kanama olunca korkmustum zaten akıllandım bır daha asla yapmam nede o ılacı ıcerım pısıkolojı denılen bırsey kalmadı bende..Allah'a ne kadar sukretsem azdır..bıde kıst felan demısınde gebelık testınde yazıyodukı eger dıs gbelık yada yumurtaık kıstı olursa suphelı pozıtıf cıkar dıye cıkmadıgına gore yok sanırım bısey:S

arkadaşlar norlevo kesınlıkle bır doğum kontrol yöntemı değildır.çok çok istisnai durumlarda(ilişkı sırasında kondom yırtılması vs.)gibi durumlarda uygulanır.bunu kullanmayı bır alışkanlık halıne getırenler bütün hormon sıstemlerını altüst ederler.çünkü içindekı iki tablet 30 tane doğum kontrol hapına eşdeğer.ona göre kullanın.ayrıca artık norlevonun içindekı ıkı tableti işkıden sonra 12 saat içersınde ıkısını bırden alınmasının daha etkılı olduğu saptandı(en son gıttığım eğitimde bu söylendı ).ılacı aldıktan sonra tekrar korunmasız bır ilişkı olursada kesınlıklle korumaz..bılgınıze..

ben 20 nisanda adet oldum.29 nisanda ilacı aldım ve üstüne bildiğiniz adet oldum yeniden.Şuan normal adet günüm geçti,ama adet düzenimmi değişti acaba bilemiyorum.geçen sene de bikaç kez kullanmıştım,hemen üstüne adet olup,normal adet tarihimde yeniden adet olmuştum.bu kez böyle olması çok canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…