Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
geçen ay ben kullanmıstım hapı adet oldum normalden cok daha fazla oldu kanamam 23nisanda olmustum adet.. bu ay hala hastalanmadım nerdeyse 10gün gecikti hapın yan etkisimidir bilen varsa yazsın lütfen (

ilişkiden 74 saat sonra aldım işe yararmı.yararsada hormonlarımı bozarmıakannehir

ilişkiden 74 saat sonra aldım işe yararmı.yararsada hormonlarımı bozarmıakannehir

hormonlar hakkında kesin birşey yok, herkeste farklı etki yapıyor. bazısında yan etki oluyor bi kaç ay regl düzeni bozuluyor, bazısında hiç bir etki görünmüyor.
yalniz reçetede 72 saat içinde diyor, ve ne kadar erken kullanırsan o kadar etkili. bence şu anda riskli bi durum sizinki...

kızlar bende kulandım bu ılacı 15 gun adetımı gecıktırdı cok sıkıntı yapıyor insanda ii bir ilaç diil ama mecbur kullandık

merhaba arkadaslar duzen surda bi yerde kalsın da hamile olmayım yeter
ben bu ilacı ilişkiden 30 yada 45 dk sonra aldım kesin etki eder mi acaba hamile olmak istemiyorum ben
:Saruboceq:

eder canım merak etme..ilk 12 saat içinde başarısı %98lerde.ben 74 saat sonra aldım malesef...
ama sanırım regli olucam belirtilerim başladı...inşallah gebelik belirtisi değildir:)

inş değilsindir mimozacım ben de kesinlikle emin olmak istiyorum kan testi ne zaman yaptırsam iyi olur acaba?

adet gecınce dıyorlar canım kan da ıdrarda tam net hamıllelık bellı olsun dıye cunku adetınden epey once yaptırrsan hamıle gorunmesen bıle hamıle kalmıs olabılıyormussun... ne kadar varkı adetıne ?

bu hapı 15inde yuttum normal adet gunumun 30gibi filan başlaması gerekio ama şimdi bu hap etki edecekse ne zaman adet olmalıyım? bilmiyorumkismile

canım bu hap etkı eder sen merak etme ama sakın bır daha kullanma bu okadar zararlı bır hapkı ben bu ılacı bır ayda ıkı kere aldım halıyle dengemı altust ettı 5 gun oncesınde adetım bıtmıs olmasına regmen yenıden adet oldum ve bu kan benı hastahanelık edecek sıddetteydı surahıden bardaga su bosaltır gıbı pıhtılasma olmadan akıyordu ama Allaha sukur 3 gun ıcınde durdu ama ozaman kaybettıgım kanı ben bılırım doktor bır daha asla kullanmamı yasakladı ,ben kondom yırtılması sonucu bıle kullanamadım bu hapı .. dedıgım gıbı gebe kalma ıhtımalın olmaz 12 saat ıcınde aldıysan hıc korkma ama nolur saglıgını dusunuyorsan bır daha asla kullanma....

bır de bu hapı aldıktan sonra 7 gun ıcınde kanama gorebılırsınde gormeyebılırsınde bu hapın etkı edıp etmedıgını gostermıyor sadece bunyenle alakalı , ben hapı ılk kullandıgımda ardına 7 gun ıcınde herhangı bır kanama gormemıstım ama hamıle de degıldım normal zamnında gelmıstı,yanı 7 gun ıcınde hafıf kanama gormen normal fakat bu kanama ara kanama gıbı olur lekelenme gıbı yanı , gormeyebılırsınde normal adet zamanında da gelebılır...

ay cok sagol ahhhucugum içim rahatladı ama ben mecburiyetten aldımm zaten bu hapı da tekrar kullanmıcam tabi bu arada %5 - %2lik ihtimaller beni bulmazsa :uhm:

Son düzenleme:
arkadaşlar bütün cevapları okumadım ama genellikle hap hakkındaki görüşlerinizi anladım. ben de bir defa kullandım bu hapı ve 1-2 ay sonra bugün kullanmayı düşünüyorum. sürekli kullanılası bi hap değil lütfen bunu anlayalım. yan etkiler her hapta var, bunda da olabilir. ama herkeste göstermez bu yan etkiler lütfen bunu da karıştırmayalım... benim düşüncem: tavsiye vermeyin yada kesin yargılarla bizleri korkutmayın. sadece tecrübelerinizi paylaşın. eğer ben 2 ay önce bu yorumları okuyup hapı kullanmaktan korksaydım yanlış yapardım çünkü gayet iyi bir koruma sağladı. en garantili yöntem iki tarafında korunması ve doğum kontrol hapları diye düşünüyorum ben, bu benim şahsi düşüncem... a.s

merhaba arkadaslar
30u yada 1inde hasta olcam demiştim ya hala olmadım
1inde test yaptım negatif cıktı tekrar yapıcam ama bekliyorum hala olmadım acaba bu hap etki etmedi mi offf bnm durumumda olan oldu mu hiç?
acaba psikolojik mi geç kaldı

valla benim bi gün gecikti oldum..hemde normal oldum.hatta bu ay gebelik denemeye bile karar verdim:))
sadece bende stres şişlik ve sinir yaptı...ama bunuda psikolojik olduğunu düşünüyoruım:)

ay ben kendimi cok kotu hissediyorum ne olur hamile olmayım bi daha yapmıcam söz veriyorum eyvahedigeldismile

bekar yazıyo pardon yeni gördüm...canım evlilik dışı ilişkilerde bulunmak her açıdan sakıncalı...allah korusun binbir türlü hastalık var...norlevo sadece gebeliği engeller ya diğer riskler....bunları hiç düşündünmü...gebelikten daha vahim sonuçlara sebep olabilir bazı durumlar...hoş kendin bilirsin yanlış anlama.....

anladım neden yanlış anlıyayım ablacm
kondom kullanıoduk kahrolasıca yırtıldı
bi daha yapmıcam ama inş yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…