çok kötüyüm arkadaşlar....NORLEVO'ya güvenmeyin ...26 temmuz sabahı eşimle beraber olduk ve 3 yıldır eşim korunuyordu.bu sefer bir aksilik oldu gittim hemen eczaneden norlevo aldım.öğlen 13.00 gibi 2 tableti birden içtim. 6 ağustosta adet görmem gerekiyordu görmedim...dün gebelik testi aldım bi de ne göreyim pozitif,şok oldum.hemen doktora gittim,ultrasonla baktı doktor ve gebelik kesesi oluşmuş.son adet tarihinden sayarsak 1 aylık dedi,hamile kaldığımı anladığım günden sayarsak yani hapı içtiğim günden sayarsak 16 günlük şuan.
ve beni kahreden asıl olay eşim bebeği istemiyor.dün öğrendim söyledim.uyuyordu.hamileyim kalk ne yapıcaz dedim. " banane beaa naparsan yap hadi geçmiş olsun,benim çok uykum var"dedi. döndü arkasını uyudu tekrar.uyandığında tekrar konuştuk.bir sürü borcumuz var diyor. 5 yaşında bir kızım daha var,durumlar düzelene kadar başka çocuk istemiyorum dedikavga ettik.kaynanadan yana da problemler var zaten,herşeye maydonoz oluyo.destek olacak hiç kimsem yok.zaten eşimle de aramız iyi değildi, bir de üstüne 2. bebek çıktı. dün akşam doktorumun muayenehanesine gittim,o da ultrasonla baktı...şuan sadece bir kese durumunda dedi,ikna etmeye çalıştı,durumları anlattım.o zaman aldırmak istiyorsan sabah aç karnına gel dedi. eşime gittim dün akşam söyledim. tamam aldırıyoruz o zaman dedi.bundan sonra daha dikkatli olurmuşmuşuzzzz....:akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti.sabaha kadar uyuyamadım.gözümü kapatıp uykuya daldığımda hep bebek ağlama sesi geldi kulağıma,sıçrayarak kalktım.
sabah doktora gittim narkoz verecek olan doktor yokmuş. 17.00dan sonra gelcekmiş. ölümü bekleyen koyunlar gibi saatin 5 olmasını bekliyorum.
şartlar daha başka olsaydı keşke ve 8 ay sonra ben de bebeğimi kucağıma alsaydım.varlığını öğreneli 1 gün olmuştu ve bebeğimi benden alıyorlar...içim acıyor...sabır ver allahım
geçmiş olsun sahracım bende senin gibi norlevo kurbanı oldum maalesef ben de kürtaj olmak zorunda kaldım.umarım kürtaj fikrinden vazgeçmişsindir.bebeğini aldırmamışsındır.belki şu an çok geç ama kesinlikle kürtaj olma.psikolojik olarak yıkılma
arkdslar bende 3 hafta once kullandım norlevoyu ve 30unda hatslanamma gerekırken hala olmadım bugun gecıkelı tam 15 gun test yaptım negatf cıktı sızce kesın mıdır bu sonuc evlı deılım ve bu bebegı doguramam nolru yardım edın 15 gunluk gecıkmeyle ıdrar testınde kesın sonuc bellı olur mu
elifel canım sen kaç aylıkken kürtaj oldunn
nası ya ıdrar testı yanıltabılıo mu 12. gundn snra ne alakası vr adetın gecıkme gun sayısıyla
Kızlar,27 ağustosta adetim bitti, 29 ağustosta korunmasız ilişkiye girdik. İçeri boşalma olmadığı halde olası risklere karşı norlevo içtim 12. saatte. Hapı aldıktan sonraki gün adet oldum, hapın yan etkisiyle. Adetimin bittikten sonraki günün akşamında yeniden ilişkiye girdik, bu sefer kondom kullanarak. Ancak talihsizlik olarak kondom yırtıldı senağlama. Bu sefer hap filan almadım, yan etkileri çok kötüydü çünkü. İlk ilişkiden bu yana 17. günümdeyim ve yaklaşık 4-5 gündür kasıklarımda tatlı ağrılar, ayağa kalkınca baş dönmeleri, devamlı yorgunluk, uyku hali, kabızlık mevcut. Akıntım her zaman çoktu ama son bir kaç gündür rahatsızlık verecek derecede arttı. Çok yemek yemeye başladım ve yavaş yavaş şiştiğimi hissediyorum. Bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim ama acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüyor değilim, yani tamamen psikolojik de olabilir. Sizce hamile olabilir miyim? senağlama Beni sakın yargılamayın, kızmayın ama ilişkiye girdiğim çocukla sevgili bile değiliz, tamamen 2 gecelikti ve bugün çocuğun bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Haliyle çok üzüldüm, sevgilim yok demişti bana. Bende kendi irademle isteyerek birlikte oldum ve şimdi bu durum, ooofffff :çok üzgünüm: desteğinize ihtiyacım var.
sex ayıp bişey değil olabilir utancak sıkılcak bişe yok. sana sunları söyliim, norlevo sadece senede 3 kere kullanılır sağlımız için. ve sen hapı kullandıktan qünün yarınında kanaman olmus bu biraz bana saçma geldi :S simdi sana sorum şu kondom yırtıldı ve içine boşaldı dimi ?
Çok sağol canım, bugün test yaptım negatif çıktı ama yine de en garantisi dediğin gibi kan testi yaptırmak, yarın onu da halledip rahat uyumak istiyorum artık:Saruboceq: Çocukla da konuştum, o kendinden eminmiş, korkma diyor ama şans işte, yüzde 1'lik bir oran varsa o da gelip beni bulmasın. Allah sonumu hayır etsin artık ne diyimkafamçokkarıştıanladm. içe boşalma durumu olmadı yanii, kanamam oldu diyosun o zaman korkulcak bişe yok. sanmıyorum hamile kalmazsın korkma. ama için rahatlasın kan testi yaptır hergn stres yapmazsın
Çok sağol canım, bugün test yaptım negatif çıktı ama yine de en garantisi dediğin gibi kan testi yaptırmak, yarın onu da halledip rahat uyumak istiyorum artık:Saruboceq: Çocukla da konuştum, o kendinden eminmiş, korkma diyor ama şans işte, yüzde 1'lik bir oran varsa o da gelip beni bulmasın. Allah sonumu hayır etsin artık ne diyimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?