Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ya bı kadın dogumuzmanına sordum ay basına kdr bekle dedı dhaa erken testte kesın olarak bellı olması ıcın dedı ama ben korkuorum ya ıdrar testınde ne zman kesın sonuc bellı oluo

norlevoyu salı günü kullandım , az önce kalktım kahverengi akıntı var . normal mi sizce :S yoksa hapı kullandım diye mi . bide çok akıntım var. ama bu kahverengi akıntı ilk defa oldu. yardım edin ya of kullandığım güne laneeett. yalnız ben arkadasmla o gün 6 ilişkiye girdiğimde arkadaşm içime bosalmadı hicbizaman. ben nolur nolmaz diye kullandım.

5 agustos da adet oldum
15 agustos adetim bitti.
ogun korunmasiz iliskide suphelendik.
2-3 saat sonra norlevo ictim.
18 agustosta kanamam oldu yoguuun bi sekilde 5 gun surdu..
hapin etkisiydi 3 gun sonra tkr adet oldum yanii..
1 eylulde tkr geldii kahverengi akinti seklinde ve 3 gun surdu bitti..
sizce hamile olabilirmiyim ?
idrar testini ne zaman yaptirmaliyim ?

geçmiş olsun sahracım bende senin gibi norlevo kurbanı oldum maalesef ben de kürtaj olmak zorunda kaldım.umarım kürtaj fikrinden vazgeçmişsindir.bebeğini aldırmamışsındır.belki şu an çok geç ama kesinlikle kürtaj olma.psikolojik olarak yıkılma

sahra canım geçmiş olsun evet norvelou nun yaptığını çokokudum en sıonda sen çıktınn keşke aldırmasaydın
kürtaj olup da psikolojil olarak yıkım olur sen fikrini bir daha gözden geçir istersen

elifel canım sen kaç aylıkken kürtaj oldunn

arkdslar bende 3 hafta once kullandım norlevoyu ve 30unda hatslanamma gerekırken hala olmadım bugun gecıkelı tam 15 gun test yaptım negatf cıktı sızce kesın mıdır bu sonuc evlı deılım ve bu bebegı doguramam nolru yardım edın 15 gunluk gecıkmeyle ıdrar testınde kesın sonuc bellı olur mu

ya hamile kalırım stresine girmesenize... ! ben gayet rahat takındım ve hamilelik felan olmadı kanamamda 4 gün sürdü. bazı arkadaslara bakıyorum 2 haftadır kanamam var =( yapıyolar.norlevoyu bende ilk defa kullandım ama bünyemi altüst etti birdaha kullanmicam asla. bişeyi hiç istemezseniz kafanıza takarsanız o istemediğiniz şey olurr. norlevo korunma yöntemi değil zaten. %1 ihtimalini unutmayııınn.

benim 7. günümde kanamam oldu. stresten düsünmekten gecikmiş olabilir. benim bildiğim kadarıyla 12. günden sonra kanama olmuyosa idrar testi yaptırmayın yanıltıyo. kan testi yaptırın en iyi sonucu o verir.

Kızlar,27 ağustosta adetim bitti, 29 ağustosta korunmasız ilişkiye girdik. İçeri boşalma olmadığı halde olası risklere karşı norlevo içtim 12. saatte. Hapı aldıktan sonraki gün adet oldum, hapın yan etkisiyle. Adetimin bittikten sonraki günün akşamında yeniden ilişkiye girdik, bu sefer kondom kullanarak. Ancak talihsizlik olarak kondom yırtıldı senağlama. Bu sefer hap filan almadım, yan etkileri çok kötüydü çünkü. İlk ilişkiden bu yana 17. günümdeyim ve yaklaşık 4-5 gündür kasıklarımda tatlı ağrılar, ayağa kalkınca baş dönmeleri, devamlı yorgunluk, uyku hali, kabızlık mevcut. Akıntım her zaman çoktu ama son bir kaç gündür rahatsızlık verecek derecede arttı. Çok yemek yemeye başladım ve yavaş yavaş şiştiğimi hissediyorum. Bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim ama acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşünmüyor değilim, yani tamamen psikolojik de olabilir. Sizce hamile olabilir miyim? senağlama Beni sakın yargılamayın, kızmayın ama ilişkiye girdiğim çocukla sevgili bile değiliz, tamamen 2 gecelikti ve bugün çocuğun bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Haliyle çok üzüldüm, sevgilim yok demişti bana. Bende kendi irademle isteyerek birlikte oldum ve şimdi bu durum, ooofffff :çok üzgünüm: desteğinize ihtiyacım var.

nası ya ıdrar testı yanıltabılıo mu 12. gundn snra ne alakası vr adetın gecıkme gun sayısıyla

benim bildiğim kadarıyla 12. günden sonra kanama olmuyosa kan testi yaptırılmalıı. idrar testi yanıltıcı olabiliyo. idrar testi yaptırıp negatif çıkan hamile kalan arkadasım vardı

sex ayıp bişey değil olabilir utancak sıkılcak bişe yok. sana sunları söyliim, norlevo sadece senede 3 kere kullanılır sağlımız için. ve sen hapı kullandıktan qünün yarınında kanaman olmus bu biraz bana saçma geldi :S simdi sana sorum şu kondom yırtıldı ve içine boşaldı dimi ?

yok canım ama sonuçta içime boşalmasa bile ilişki esnasında sperm geliyor, esaasında benim korkum ilk seferden.kafamçokkarıştı

anladm. içe boşalma durumu olmadı yanii, kanamam oldu diyosun o zaman korkulcak bişe yok. sanmıyorum hamile kalmazsın korkma. ama için rahatlasın kan testi yaptır hergn stres yapmazsın

anladm. içe boşalma durumu olmadı yanii, kanamam oldu diyosun o zaman korkulcak bişe yok. sanmıyorum hamile kalmazsın korkma. ama için rahatlasın kan testi yaptır hergn stres yapmazsın
Çok sağol canım, bugün test yaptım negatif çıktı ama yine de en garantisi dediğin gibi kan testi yaptırmak, yarın onu da halledip rahat uyumak istiyorum artık:Saruboceq: Çocukla da konuştum, o kendinden eminmiş, korkma diyor ama şans işte, yüzde 1'lik bir oran varsa o da gelip beni bulmasın. Allah sonumu hayır etsin artık ne diyimkafamçokkarıştı

Amin cnm

merhaba yazılarıznızı okudumda bır sorum olacaktı cevaplarsanız cok sevınırım. ben 15 gun arayla norlevo kullandım yanı ayda 2 defa ıcmıs oldum ve tabletlerıde 12 saat arayla degılde ıkısını bırlıkte ıctım ayda 2 defa kullanmak sakıncalı bılıyorum ama mecbur kaldım ılk kullanmamdan sonra kanama olmustu bunda daha 1 hafta olmadı olunca yasmın kullansam sorun olur mu yoksa adetımı beklemelımıyım?:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…