merhaba yazılarıznızı okudumda bır sorum olacaktı cevaplarsanız cok sevınırım. ben 15 gun arayla norlevo kullandım yanı ayda 2 defa ıcmıs oldum ve tabletlerıde 12 saat arayla degılde ıkısını bırlıkte ıctım ayda 2 defa kullanmak sakıncalı bılıyorum ama mecbur kaldım ılk kullanmamdan sonra kanama olmustu bunda daha 1 hafta olmadı olunca yasmın kullansam sorun olur mu yoksa adetımı beklemelımıyım?:1no2:
ayyy çok kafam karıştı yaaa
ilkez bugün içtim yani içmek zorunda kaldım 11 aylık bir kızım olmasa asla içmezdim ama şuan olmazzz
burda okuduklarım kafamı karıştırdı iyimi yaptım kötümü...bünye aaltüst oluyo falan denmiş kafam takıldı
Ayy yok ben dün içtim çok şükür enufak bir şikayetim olmadı
ben sadece regli dönemleri bozulcak falan diye korkuyorum ya
o hap ayda 2kez ve onun üstünde kullanılmaaazz lütfn böyle bi hata yapma. senede en fazla 3 kere kullanılır dikkate al dediğimi cnm. hapı doğru kullanmışsın, ama 2. kez kullanımında hamile kalırmısın bilemem :S ben norlevonun yaptığı kanama adet kanaması mı bilmiorm. bence reglini bekle, öyle başla
merhabaa,, içim hiç rahat değil ben de yardım istiyorum..
yaklaşık 3 hafta önce kondumun yerinden çıkması nedeni ile norlevo kullandım. 6 saat sonra iki ilacı aynı anda içtim.. fakat çok korktugum için ilişkiden 3 gün sonra kan testi yaptırdım. negatif cıktı. Fakat erken mı yaptırdım acaba diye tereddüt ettim. Norlevodan 1 hafta sonra 3 gün süren fakat çöok az gelen bir kanamam oldu. Kanamam bitince yaklaşık ilişkiden 2 hafta sonra idrar testi yaptım evde. Çıkmadı fakan hala korkuyorum.. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.. Eşim artık bu konudan bıktı ve test almak istemıyor. korkuyorum,, yardım edin...
merhabaa,, içim hiç rahat değil ben de yardım istiyorum..
yaklaşık 3 hafta önce kondumun yerinden çıkması nedeni ile norlevo kullandım. 6 saat sonra iki ilacı aynı anda içtim.. fakat çok korktugum için ilişkiden 3 gün sonra kan testi yaptırdım. negatif cıktı. Fakat erken mı yaptırdım acaba diye tereddüt ettim. Norlevodan 1 hafta sonra 3 gün süren fakat çöok az gelen bir kanamam oldu. Kanamam bitince yaklaşık ilişkiden 2 hafta sonra idrar testi yaptım evde. Çıkmadı fakan hala korkuyorum.. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.. Eşim artık bu konudan bıktı ve test almak istemıyor. korkuyorum,, yardım edin...
arkadaşlar norlevo ile ilgili bir şey sormak istiyorum bu ilaç diğer kadın doğum hapları gibi başka nedenlerle de kullanılabilio mu mesela akne tedavisi ya da kist tedavisi gibi yoksa sadece korunmasız cinsel ilişkiden sonra kullanılan bi hap mı başka hiç bi amaçla kullanılmıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?