Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben de ilişkiden 21 saat sonra hiç istememe rağmen ilk kez NORLEVO kullandım..7 aylık kızım var ve tekrar hamile kalmak istemiyorum..çok düşük bir ihtimal dahi olsa böyle bir olasılık bana pahalıya mal olurdu..bebeğimi emzirdiğim için kullandıktan en az 6 saat sonra emzirmem gerektiği yazıyor..ama bebeğim kıyameti kopardı..dayanamadık bir saat ağladı..haptan 4 saat sonra emzirdim..aceba bebişime bişey olur mu..? çok korkuyorum..nasıl hızlı emdi yavrum şimdi uyuyor..

eple içine boşalmasa da %1 değil %25 hamile kalma riskin var 2 kez başına gelmiş olan biri olarak deneyimliyim kesinlikle kan testi yaptır benm de bir kez 1 ay boyunca testler negatf cıkmştı adet olmamştm doktora bir gittim 7 haftalık gebelik dedi apışıp kaldım kendini riske atma bence.

o hap ayda 2kez ve onun üstünde kullanılmaaazz lütfn böyle bi hata yapma. senede en fazla 3 kere kullanılır dikkate al dediğimi cnm. hapı doğru kullanmışsın, ama 2. kez kullanımında hamile kalırmısın bilemem :S ben norlevonun yaptığı kanama adet kanaması mı bilmiorm. bence reglini bekle, öyle başla

ayyy çok kafam karıştı yaaa
ilkez bugün içtim yani içmek zorunda kaldım 11 aylık bir kızım olmasa asla içmezdim ama şuan olmazzz
burda okuduklarım kafamı karıştırdı iyimi yaptım kötümü...bünye aaltüst oluyo falan denmiş kafam takıldı

aynen. bende 1 kere kullandım bünyem altüst oldu. sürekli uyku can sıkıntısı baş ağrısı vs.

Ayy yok ben dün içtim çok şükür enufak bir şikayetim olmadı
ben sadece regli dönemleri bozulcak falan diye korkuyorum ya

dun kanamam oldu bıraz yasmın ıctım bende ama kesıldı bu defa da acaba ara kanamamıydı bılmıyorum ya test yaptım eczaneden negatıf cıktı ama mıde bulantım hala devam edıyor sabahları

Ayy yok ben dün içtim çok şükür enufak bir şikayetim olmadı
ben sadece regli dönemleri bozulcak falan diye korkuyorum ya

ya benimde yardıma ihtiyacım var aslında oraya buraya konu açtım kimse cvp yazmıyoo. ben bu ayın başında norlevo kullanmıştım ara kanamam 4 qün sürdü ve bitti çoktan. 28günde bi adet görüorum adet günümdeyim , ilacı bu ay kullandım diye adetimi öne mi attı, düzensizlik mi yaptı, yoksa ekim ayında bu günler demi olcam. :S kafamı kurcalıo sinir olcm ya. kısacası normal adet düzensizliği yapıyomu ?

tesekkur ederım adetımın basladıgında basladım dun ama ondada adetı kestı yaa

24 eylülde kullanmıştım bugün kanamam başladı..diğer yan etkilerini gözlemlemedim..başağrısı mide bulantısı filan olmadı..bu hamile olmadığımı mı gösteriyor sanırım..yumurtayı çatlattığına göre..normalde reglimi 17 ekim'de bekliyordum..aceba kullanımdan kaynaklı bir değişme olur mu?

kızlaarr yaaa bişey diyin banaaaa
eylül 13 deregli oldum eylül 27 de ilacı içtim ekim 2 de yani şimdi kanamam oldu bel ağrısı falan
normal mi sizce....

merhabaa,, içim hiç rahat değil ben de yardım istiyorum..

yaklaşık 3 hafta önce kondumun yerinden çıkması nedeni ile norlevo kullandım. 6 saat sonra iki ilacı aynı anda içtim.. fakat çok korktugum için ilişkiden 3 gün sonra kan testi yaptırdım. negatif cıktı. Fakat erken mı yaptırdım acaba diye tereddüt ettim. Norlevodan 1 hafta sonra 3 gün süren fakat çöok az gelen bir kanamam oldu. Kanamam bitince yaklaşık ilişkiden 2 hafta sonra idrar testi yaptım evde. Çıkmadı fakan hala korkuyorum.. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.. Eşim artık bu konudan bıktı ve test almak istemıyor. korkuyorum,, yardım edin...

değilsin korkma

arkadaşlar norlevo ile ilgili bir şey sormak istiyorum bu ilaç diğer kadın doğum hapları gibi başka nedenlerle de kullanılabilio mu mesela akne tedavisi ya da kist tedavisi gibi yoksa sadece korunmasız cinsel ilişkiden sonra kullanılan bi hap mı başka hiç bi amaçla kullanılmıyo mu

Aynı sorundandolayı 2 ay ustuste kullanmak zorunda kaldım ve halan adet olmadım adetım yaklasık 10 gun gectı sanırım norlevonun en belırgın ozellıklerınden bırısıde adet gecıkmesı

norlevoyu 26 gün ara ile bir sikluste 2 kez kullandım. ilk kullanımda adetimi öne cekti ve 11 gün kanamam oldu 2. alışımdan 5 gün sonra 3 günlük kanamam oldu ve 2. kez kullandıktan 5 hafta sonra tekrar adet oldum şuan adetliyim.. ve aşırı mutluyum stressten ölüyodum forumdaki yazılardan dolayı 1 ayda 2 kere kullanmak zorunda kalan biri olarak paylaşmak istedim inş. faydası olur...............

yüksek dozda hormon içeren öyle ki bir ayda 1 kereden fazla alınması kesinlikte tavsiye edelmeyen yalnızca gerçekten acil durumlarda içilmesi gereken bir haptır. akne veya kist tedavisi için doğum kontrol haplarını araştır:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…